Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα

Οι δυο από τους  τέσσερις  αγώνες  για το Κύπελλο Πειραιά διεξάγονται σήμερα  και έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Στο γήπεδο του Κορυδαλλού ο Ερμής θα υποδεχτεί την ΑΕ Μοσχάτου ενώ στο γήπεδο της Νίκαιας η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟ Κερατσίνι. Και οι δυο αγώνες που είναι ανοικτοί σε κάθε αποτέλεσμα , θα ξεκινήσουν στις 15.15  και δεν υπάρχει παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας , αφού από αυτή τη φάση και πέρα τα παιχνίδια είναι διπλά .

Για τον αγώνα Προοδευτικής – ΑΠΟ Κερατσίνι έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα προστασίας. Το παιχνίδι αυτό θα μεταδοθεί σε ζωντανή live streaming τηλεοπτική μετάδοση από την ιντερνετική σελίδα www.telesport.gr….

Οι άλλοι δυο αγώνες θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο . Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στο γήπεδο των Αμπελακίων στις 15.15 θα γίνει το Σαλαμινιώτικο  ντέρμπι ανάμεσα στον Αμπελακιακό και στον Αίαντα ενώ την επόμενη μέρα Κυριακή (29/12) στο γήπεδο του Κορυδαλλού  η Ελλάς Ποντίων σαν γηπεδούχος θα υποδεχτεί τον Εθνικό Πειραιά….

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σχετικά με τους αγώνες που δεν έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων από τη βροχή.

Για τον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας θα παίξουν Ίκαρος Καλλιθέας – Αστυπάλαια Κορυδαλλού σήμερα και ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα – Ατρόμητος Κερατσινίου αύριο .  Για τον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας σήμερα η Θύελλα Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει την Χαραυγή ενώ αύριο έχουμε το Δραπετσωνίτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΣ Δραπετσώνας και τον ΑΣ Ποντίων ενώ στον Κορυδαλλό ο Αετός θα υποδεχτεί τον Αμπελακιακό..

Τέλος αύριο στο γήπεδο του Ρέντη θα παίξει ο Πειραϊκός με τα Αστέρια Δραπετσώνας στη μοναδική εκκρεμότητα για τον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας….

Πρόστιμο 120 ευρώ επιβλήθηκε στον ΑΣ Ποντίων  για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας . Συγκεκριμένα όπως είχαμε γράψει  οπαδοί της ομάδας τα έβαλαν με τον βοηθό διαιτητή με την αιτιολογία ότι ο τελευταίος έβρισε . Κάτι που όμως δεν μπορεί να αποδειχτεί. Αντίθετα η εύκολη λύση είναι πάντα τα σωματεία που την πληρώνουν αφού τα όσα ακολούθησαν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Όλα είναι σε βάρος τους…

Πρόστιμο 140€  και στην Προοδευτική . Αλλά εδώ είναι μια άλλη ιστορία . Σε κάθε σχεδόν αγώνα η ομάδα τιμωρείται εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων λίγων οπαδών της….

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο  Κορυδαλλού «Θεόδωρος Πούτος» από τους Βετεράνους του Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού. Ο Αθλητισμός και η κοινωνική προσφορά όταν συνδυάζονται με την πραγματικά το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Ο σκοπός τη εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου και τα προϊόντα αυτά θα δοθούν σε άτομα που το έχουν ανάγκη. με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς, οι Αντιδήμαρχοί κ.κ Νεκτάριος Τσίρμπας (Διαφάνειας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ψηφιακής Σύγκλισης , Γιώργος Δημόπουλος (Διοίκησης και Οικονομικών ), Ευθυμιάδης Μιχάλης (Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολιτικής προστασίας) , η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μερόπη Κατσανού Κουτσοδόντη. Ο Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού και Πολιτισμού και Πρόεδρος Πολυτέκνων Πειραιά  Ιωάννης Πάχος. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννη Διάκος .Στην όμορφη παρέα ήταν και ο Διευθυντής των Φυλακών Νέων της Αυλώνας κος Χριστόφορος Γιαννακόπουλος. Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και επι τιμή πρόεδρος ΠΣΑΤ κος Παύλος Γερακάρης . Οι πρόεδροι των ομάδων Ερμή Κορυδαλλού  Αποστόλης Τσιριωτάκης και Αετού Κορυδαλλού κος Δημήτρης Μπούγας. Παρόντες  πολλοί Βετεράνοι που έχουν γράψει ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.).

Φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Ολυμπιακού  θα δώσει σήμερα  η μικτή Κ12 της ΕΠΣ Πειραιά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (Κεντρική είσοδος οδός Λεγάκη 9-11) . Όλοι οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται εκεί στις 14.45.  Ο αγώνας θα αρχίσει στις  16:00.  Η Κ12 που προπονεί ο Γιώργος Γκοβερίνος  δεν ξεκίνησε καλά στο διενωσιακό πρωτάθλημα επιλογής της ΕΠΟ αφού μετράει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία ότι τα μικρά παιδιά που μετέχουν αποκτούν σιγά- σιγά εμπειρίες και όσο περνάει ο χρόνος θα γίνονται καλύτερα.

Η Μικτή Κ12 θα έχει και προπόνηση την προσεχή Δευτέρα 23/12  στις 14.45   στο γήπεδο του ΣΕΦ. Μια αργότερα στις 15.45  στον ίδιο χώρο θα προπονηθεί η Μικτή κ14  που έχει προπονητή τον Παναγιώτη Ψιλοπάτη……

Την ετήσια χοροεσπερίδα της διοργανώνει η Χαλκηδόνα αύριο το μεσημέρι  στη « Νέα Κοκκινιώτισα» και περιμένει τους φίλους της να δώσουν βροντερό παρόν , να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν όλοι μαζί ….

Την παραμονή των Χριστουγέννων  θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των Νέων Ευγένειας στην αίθουσα δεξιώσεων Terra Verde (7ης Μαρτίου 1944 49 στη Νίκαια ). Θα  υπάρχει  σπουδαίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την ορχήστρα του Γιώργου Τσαπά  που υπόσχεται μια ατέλειωτη διασκέδαση και πλούσιο μπουφέ με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών.