Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Χριστουγεννιάτικα κάποιοι φαίνεται ότι δεν πέρασαν καλά . Μπορεί να αντάλλασαν ευχές αλλά είχαν τον καημό τους. Μιλάμε για τον Ατρόμητο Κερατσινίου και την οικογένεια Μπαλαφούτη. Που ανήμερα των Χριστουγέννων ανέβαζαν στο facebook θέματα για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στον αγώνα με την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα και την διαιτησία . Τον ρέφερι της συνάντησης Κώστα Κωνσταντόπουλο και τον βοηθό Χρήστο Παρισσόπουλο . Ειδικά για τον τελευταίο να πούμε ότι είναι στο στόχαστρο . Και φυσικά όσα  ανέβαζαν γι’ αυτόν  δεν ήταν …ευχές για την ονομαστική του εορτή . Έγραψαν και ανάρτησαν φωτό  από το βίντεο του αγώνα που έχουν στα χέρια τους και φαίνεται ότι δεν τους δόθηκαν δυο  πέναλτι Στο πρώτο  καταλογίστηκε φάουλ ενώ η παράβαση έγινε εντός περιοχής  ενώ στο δεύτερο έγινε χέρι αμυντικού . Και η ευθύνη πέφτει τόσο στον διαιτητή όσο και στον βοηθό Παρισσόπουλο  που ήταν από κείνη την περιοχή . Ο τελευταίος ήταν β’ βοηθός , αλλά  έπαιξε εκεί που πρέπει να είναι ο α’  κάτι που έπεσε στην αντίληψη του πατέρα Μπαλαφούτη ο οποίος αναρωτιέται ποιος έδωσε την εντολή για να γίνει αυτή η αλλαγή . Κυρίως όμως «πνέουν μένεα » για την συμπεριφορά  του Παρισσόπουλου που έβρισε χυδαία τον υιό Μπαλαφούτη παρουσία του διαιτητικού τρίο και του παρατηρητή , κάτι που θα έπρεπε να γραφτεί στο φύλλο αγώνα . Όπως  είπε  μάλιστα ο Θανάσης Μπ. θα καταγγείλει τον βοηθό σε πολιτικά και αθλητικά δικαστήρια . Τόσο για την εξύβριση όσο και για τις αναλήθειες που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα σε βάρος του Κώστα Μπ. με αποτέλεσμα ο τελευταίος να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Ο τελευταίος ανακοίνωσε ότι εξαιτίας αυτών των γεγονότων  σταματά  την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά του ο πατέρας του μας είπε ότι θα αποσύρει τον Ατρόμητο από το πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την ομάδα φανερά αηδιασμένος με τα όσα συμβαίνουν επανειλημμένως σε βάρος του συλλόγου .  Δεν ξέρω αν τα όσα μας είπε ανήμερα των Χριστουγέννων, έγιναν υπό το κράτος του εκνευρισμού. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες .Ας επικρατήσει ηρεμία . Είναι κρίμα προσπάθεια και κόποι τόσων χρόνων να πάνε χαμένοι…..

Και μην ξεχνιόμαστε .  Έχουμε δυο αγώνες Κυπέλλου τις επόμενες μέρες . Αύριο είναι ένα ακόμα Σαλαμινιώτικο  ντέρμπι  ανάμεσα στον Αμπελακιακό  και τον Αίαντα στο γήπεδο των Αμπελακίων  . Αυτή τη φορά όχι για το πρωτάθλημα . Την Κυριακή η Ελλάς Ποντίων υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά . Προσοχή . όχι στους Ορυζόμυλους , αλλά στον Κορυδαλλό ….

Μέσα στις γιορτές έγινε και η πρόσληψη του νέου τεχνικού στον Ηρακλή Νίκαιας. Στη θέση του Παναγιώτη Κυριακάκη πήγε  ο Βασίλης Ιωαννίδης. Ένας ιδιαίτερα έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής  που εργαζόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό στον Ήφαιστο τον οποίο άφησε πρώτο και αήττητο ενώ πέρυσι εργάστηκε στη Νίκη Ρέντη που ανέβασε στην Α’ Κατηγορία.  Δεν ξέρω γιατί δεν ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του Ηρακλή η πρόσληψη. Πιθανότατα  λόγω των ημερών…..

Παράδειγμα προς μίμηση η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Τις προηγούμενες μέρες με πρωτοβουλία της διοίκησης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης

και τα προσέφερε σε φτωχές οικογένειες σε πολύτεκνες οικογένειες και ανθρώπους γενικότερα που το έχουν ανάγκη ώστε να νιώσουν πιο όμορφα και πιο ζεστά κ αυτές τις άγιες μέρες..Αντιπροσωπεία συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Σίμο Καραουλάνη  ανθρώπους και γονείς της Ακαδημίας  μαζί με  τον ποδοσφαιριστή της ανδρικής  ομάδας και προπονητή της Κ10 Γιάννη Χρυσάφη μαζί με τα μικρά παιδιά της Ακαδημίας επισκέφθηκαν και παρέδωσαν την υλική βοήθεια της ομάδας στα γραφεία του Συλλόγου “Ανάσα ζωής Κορυδαλλού” μέσα σε ένα όμορφο ζεστό φιλόξενο κλίμα. Η  ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα είναι ένα σωματείο πρότυπο με τις κινήσεις που κάνει τα τελευταία χρόνια . Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για τις όμορφες αυτές κινήσεις ανθρωπιάς ….

Με αρκετά προβλήματα αγωνιστικά παρατάχθηκε η Προοδευτική στο κύπελλο με το Κερατσίνι. Το τερπνόν μετά τού ωφελίμου αφού ο Αντώνης Καλαμακης έδωσε την ευκαιρία νά ντεμπουτάρουν  στην πρώτη ομάδα  δυο  πιτσιρικάδες ο 15χρονος Μιχάλης Ψιλοπάτης  και ο 14χρονος και κάτι

Δημήτρης Νταβέλης γιος τού παλιού μεγάλου σκόρερ  της Προοδευτικής Αλέκου. Και  οι δυο αγωνίζονται  στην ομάδα Κ16 που προελαύνει στην βαθμολογία σπάζοντας όλα τα ρεκόρ με προπονητή τον Αντώνη Καλαμάκη .Έναν αυστηρό αλλά δίκαιο προπονητή πού αν και ο γιός του Άγγελος παίζει σε αυτή την ομάδα με εξαιρετική απόδοση δεν είναι σε αυτούς που προώθησε ο πατέρας του. Γιατί στην ομάδα αυτή γίνεται σοβαρή δουλειά και δεν χωρούν διακρίσεις και εύνοιες. Έτσι είναι σίγουρο ότι από αυτό το σύνολο  μόνο κέρδος θα έχει η Προοδευτική. Και πολύ σύντομα μάλιστα….