Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, χαρά και οικογενειακή ευτυχία. Το 2020 να είναι μια καλύτερη χρονιά  για όλους.

Από σήμερα ξεκινά  η Χειμερινή Μεταγραφική περίοδος  . Τα σωματεία μπορούν να καταθέσουν Αιτήσεις για Μεταγραφές, Διεθνείς  Μεταγραφές, Υποσχετικές, Επανεγγραφές, Πρώτες  Εγγραφές.

Επίσης  μπορούν να  υποβληθούν Ατομικές και Ομαδικές αποδεσμεύσεις Ποδοσφαιριστών. Βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η ΕΠΣ Πειραιά .ενημερώνει τα σωματεία  που έχουν οφειλές ότι θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητές τους για να μπορούν να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορέσουν να προβούν σε καμιά μεταγραφική συναλλαγή….

Αλλαγή σκηνικού  για τις διοικήσεις των ερασιτεχνικών σωματείων .

Όπως ενημέρωσε η Περιφέρεια Αττικής, βάση του νέου Αθλητικού Νόμου που  κυκλοφόρησε  τον Νοέμβριο τα ερασιτεχνικά σωματεία υποχρεούνται, όταν  προβαίνουν σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης τους, αυτές να  γίνονται  παρουσία Δικαστικού αντιπροσώπου (δικηγόρου) κατόπιν  σχετικής αίτησης στον δικηγορικό  σύλλογο.

Μάλιστα η Περιφέρεια Πειραιά δεν  θα δέχεται  έγγραφα σωματείων, όπου θα  υπάρχουν εκλογές για την ανάδειξη  Δ.Σ. χωρίς αυτές να  βεβαιώνονται από Δικαστικό αντιπρόσωπο κι ως εκ τούτου οι εκλογές και οι διοικήσεις θα είναι παράτυπες και χωρίς ισχύ. Για το θέμα αυτό και για περισσότερες πληροφορίες τα σωματεία θα πρέπει να απευθύνονται στην Γραμματεία της ΕΠΣΠ…….

Επανέρχονται οι Δευτέρες στο πρωτάθλημα της Α’  Πειραιά .

Αυτή την Δευτέρα ανήμερα των Θεοφανείων( 6/1/2020) , θα διεξαχθούν δυο αγώνες  Δίας –  Νέοι Ευγένειας στον Κορυδαλλό και Παννεαπολικός – Ατρόμητος Πειραιά .

Την Δευτέρα 13  Ιανουαρίου θα γίνει το παιχνίδι της Χαραυγής με τον ΑΟ Καραβά….

Ο Μαούνης που απέκτησε η Προοδευτική   δεν είναι άγνωστος  στον Πειραιά  αφού έχει παίξει παλαιότερα σε Αμπελακιακό , Ατρόμητο Κερατσινίου και ΑΕ Περάματος . Δεν είναι όμως άγνωστος  και στην ίδια την Προοδευτική αφού την είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι στις μεταγραφές. Κάτι όμως έγινε και ο παίκτης κατέληξε στον Ακράτητο Άνω Λιοσίων…

Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή αυτής περιόδου αφού έχει ήδη αποκτηθεί ένας  ακόμα αμυντικός ο Σταμπούλογλου. Είναι όμως η πρώτη που έχει τη σφραγίδα  του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γρηγόρη Δράγαζη που έπιασε αμέσως δουλειά . Ήδη έτοιμη είναι  μια ακόμα μεταγραφή , ενός μεσοεπιθετικού από ομάδα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής . Και έπεται συνέχεια …..

Επιστολή μας έστειλε  ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς που φέτος εργάζεται στο Άστρος Κυνουρίας και τον Πανθυρεατικό . Δεν ξεχνά όμως τον αγαπημένο του Πειραιά. Δημοσιεύουμε την επιστολή  του αφού  παράλληλα τον ευχαριστήσουμε και προσωπικά για τις ευχές του:

«Ας αγκαλιάσουμε τον νέο χρόνο , με όλη μας της θετική ενέργεια, μπας και μας… «μπει» πιο καλά από τον προηγούμενο… Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες  στις ευχές, και στο χαμόγελο. Κι εκεί που όλοι χαμογελάμε, ας μην ξεχάσουμε να απλώσουμε και το χέρι σε όλους όσοι είναι άστεγοι και φτωχοί… Ας δούνε κι αυτοί πως είναι τα ευρώ που έχουμε στην τσέπη μας… καλό θα μας κάνει, θα μας απαλλάξει από ένα… πρόσθετο και περιττό βάρος και θα μας κάνει πιο ανθρώπινους… Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας, και ο Άγιος Βασίλης, αυτή τη φορά να μην μπει σαν τον κλέφτη από την καμινάδα, αλλά να μπει από την κύρια είσοδο του σπιτιού μας και να μας φέρει υγεία, χαμόγελα, ελπίδες, αισιοδοξία και πολλές προοπτικές. Το δώρο το δικό μου το 2019 ήταν πολύ μεγάλο από τα παιδιά μου που για αυτό ζούμε ήρθε η εγγόνα μου που τώρα πλέον υπάρχει πρώτος στόχος για εμένα. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο το 2020 να είναι πιο δημιουργικό!!!!!!! Χρόνια πολλά και στον ποδοσφαιρικό Πειραιά που εχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια και στην ΕΠΣ Πειραιά όπως επίσης και στην ΕΠΣ Αρκαδίας που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή!!!!!!!!!!!! ΥΓ Και στο φίλο που έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για τον ποδοσφαιρικό Πειραιά που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Δαρζέντα καλή χρονιά με υγεία!!!!!!!»….

Η οικογένεια της Προοδευτικής θα πει σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Σχιστού το «στερνό αντίο» στον Πασχάλη Μπιρμπίλη ένα αφοσιωμένο συνδεσμίτη εκλεκτό μέλος της ομάδας .

Η διοίκηση  της Προοδευτικής θα παραβρεθεί σύσσωμη στη σημερινή κηδεία , όπου θα καταθέσει στεφάνι ενώ αποφάσισε να τηρηθεί στα δύο πρώτα παιχνίδια εκτός και εντός έδρας ενός λεπτού σιγή και οι αθλητές να φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Και η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Ο Πασχάλης Μπιρμπίλης ήταν μορφή για τον σύλλογο μας δεν θα ξεχαστεί ποτέ.Πάντα η θέση τού στα κάγκελα θα είναι κενή και δυσαναπλήρωτη.Αντίο Πασχάλη ψυχάρα Προοδευτικάρα.»

Να σημειωθεί ότι ο Πασχάλης αν και μόλις 41 ετών  ήταν πατέρας έξι παιδιών . Τριών αγοριών και τριών κοριτσιών. Ένας θαυμάσιος οικογενειάρχης . «Σε τέτοιες περιπτώσεις καταρρίπτεται με κάθε τρόπο ότι ο οπαδισμός και μάλιστα ο φανατικός είναι αλητεία
Ο Πασχάλης κατέρριψε αυτή την θεωρεία και μόνο ΜΟΝΟΣ του με την υπέροχη ζωή και οικογένεια του» ανέφερε ο Σωκράτης Πτερνέας…..