Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Σήμερα το απόγευμα θα γνωρίζουμε την πρώτη από τις τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά . Κερατσίνι εναντίον Προοδευτική . Στην ρεβάνς του 0-0 της Νίκαιας . Στις 3.30 μμ στο γήπεδο Π. Σαλπέας ( Σχιστό) .Οι φίλαθλοι των δυο ομάδων θα είναι χωρισμένοι .  Της Προοδευτικής θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1 ( πλευρά προς Πειραιά.) ενώ του  Κερατσινίου στην Θύρα 2 (πλευρά προς Ελευσίνα)…

Ο ορισμός του fair play έγινε στον  αγώνα Ένωσης Καμινίων – Νέων Δραπετσώνας . Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 28’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιακασίκογλου. Στο 70’ δυο ποδοσφαιριστές  τους συγκρούστηκαν στον αέρα και βγήκαν έξω για να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Έτσι για λίγα λεπτά  έμειναν με οκτώ. Στο διάστημα αυτό οι Καμινιώτες σεβόμενοι τον αντίπαλο τους έπαιζαν μεταξύ τους πασίτσες!!!Συγχαρητήρια λοιπόν στον Δημήτρη Τζανετουλάκο και τους παίκτες του για την κίνηση τους αυτή . Μια ενέργεια που εκπέμπει υγεία . Γιατί η Ένωση Καμινίων  έχει αποδείξει ότι υπηρετεί τον σωστό και αγνό αθλητισμό . Αυτό που θέλουμε όλοι…..

Πάει και ο Κούλης Ηλιόπουλος από τη Χαραυγή. Πήγε στον Πανθυρεατικό Άστρους Κυνουρίας . Εκεί όπου προπονητής είναι ο Δημήτρης Βουτσινάς .. Είναι σίγουρο ότι και εκεί ο Κούλης θα δείξει τη μεγάλη του και αναμφισβήτητη αξία του. Με την Χαραυγή όμως τι γίνεται; Που «αδειάζει » από παίκτες. Ο προπονητής Λουκάς Καρμίρης  αποχώρησε . Ανέλαβε ο Σπύρος Κουνέλης  ένας ικανός τεχνικός που θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση. Η Χαραυγή  πρέπει να βρει τον δρόμο της και πάλι. Με την προσπάθεια όλων θα τα καταφέρει….

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου έγινε στον αγώνα Δία Κορυδαλλού – Νέων Ευγενείας . Από δυο πολύ καλές ομάδες  με ήθος που αποτελούν υπόδειγμα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα όμως αναδείχτηκε νικήτρια και αυτή ήταν ο Δίας . Ο  προπονητής των Κορυδαλλιωτών Γιάννης Μανδρέκας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Υπέροχο παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες . Από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Κρίμα που είχε πολύ κρύο και δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν  αρκετοί φίλαθλοι ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Νέων Ευγένειας Δημήτρης Αλειφεράκης δήλωσε:

«Χάσαμε δίκαια ..Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΔΙΑ αλλά και στη διαιτησία…..εμείς εμπιστευόμαστε πλήρως τους ποδοσφαιριστές μας είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη προσπάθεια τους και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει…Τους  ευχαριστούμε πολύ για τη συνέπεια το πάθος,  αλλά και το ήθος  τους ….τα καλύτερα έρχονται… Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου .»….

Να πούμε ότι οι Νέοι Ευγένειας καλλιεργούν σωστά τις υποδομές . Ήδη στην ανδρική ομάδα αγωνίζονται παίκτες όπως οι Μπέκα( γεννημένος το 2003 )  Σπανόπουλος,( 2002) Κουρπάς( 2000) Τοπίκογλου ( 2004) , Βαρβάκης ( 2002) …..

Δεν  έχει καλή πορεία φέτος η Θύελλα Μοσχάτου .Όμως είναι η πρώτη φορά που  βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία , αλλά κι αυτή  σε ειρωνικό στυλ. Προσέξτε τι αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ Μπεσίρη και τους επόπτες του για την υψηλού επαγγελματικού επιπέδου διαιτησία τους στο παιχνίδι του Σαββάτου, να τους υπενθυμίζουμε δε ότι η ειρωνεία , η αλαζονεία, είναι πράγματα που προσπαθούμε όλοι μας καλοπροαίρετα να αποβάλουμε από το πειραϊκό ποδόσφαιρο

Τέλος ευχόμαστε στον Ηρακλή Νίκαιας από τον οποίο δεν έχουμε κανένα παράπονο καλή χρονιά και καλή συνέχεια »….

Ο Μιχάλης Λελούδας έφερε την …άνοιξη  μέσα στο χειμώνα για τον Αίαντα Σαλαμίνας. Ο ικανότατος άσος μπήκε στο β’ μέρος του αγώνα ( αφού προερχόταν από τραυματισμό) με την Ελλάδα Ποντίων και έκανε , και τι δεν έκανε . Γκολ απευθείας από κόρνερ , αλλά και άλλα πράματα και θάματα .«Τέτοιος παίκτης αδικείται που αγωνίζεται στην Α’ Πειραιά . Κανονικά πρέπει να παίζει από Β’ Εθνική και πάνω » δήλωσε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Αίαντα Στέλιος Παπαλεξάνδρου ,που έχει …φάει την μπάλα με το κουτάλι τόσα χρόνια στα γήπεδα….

 

Θέση για τα όσα υποστηρίζουν οι της ΑΕ Νίκαιας σχετικά με την καθυστέρηση στον αγώνα με την ΑΕ Χατζηκυριακείου , παίρνει ο ηγέτης της δεύτερης Μιχάλης Μουσελής :

«Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι. Το φύλλο αγώνα το λέει καθαρά ότι τα  δικά μας γκολ μπήκαν στο 80’ και στο 87’. Όποιος ήταν στο γήπεδο μπορεί να μας πει αν γράφει αλήθεια ο διαιτητής Παίξαμε 5 λεπτά καθυστέρηση ενώ έπρεπε να παίξουμε 15. Έπεφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα συνέχεια Τα άουτ έπρεπε να περάσουν 2 λεπτά για να τα εκτελέσουν Όλο καθυστερήσεις έκαναν. Μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιζαν. Γιατί δεν λένε για την φραστική επίθεση του Βάρσου στον διαιτητή ; Γιατί δεν λένε ότι στο ημίχρονο έσπασαν την εξωτερική περίφραξη και μπήκαν στο γήπεδο φίλαθλοι  τους;  Και κάτι ακόμα. Ο διαιτητής Καρανικολάου είναι κολλητός φίλος με δυο ποδοσφαιριστές της Νίκαιας. Αλλά είναι δίκαιος και εξελίξιμος και θα πάει μπροστά »