Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας στον Πειραιά , ο οποίος έχει περάσει από τον προεδρικό θώκο  σε μια από τις  μεγαλύτερες ομάδες του Πειραιά , με μεγάλη επιτυχία και την οποία ανέβασε στην Γ εθνική ενώ  κατέκτησε μαζί της και το κύπελλο Πειραιά ,  αναλαμβάνει να επαναφέρει την ομάδα του ΑΟ  Ποντίων στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά  και διετέλεσε και πρόεδρος της !  Αυτό θα γίνει σε συγχώνευση  με την Δόξα Πειραιά . Κάτι λοιπό θα αλλάξει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Πειραιά !!! Λίγη υπομονή ….

Μια σπουδαία κίνηση από την διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο Αντώνη Αραβαντινό .Πριν από τον χθεσινό αγώνα με την Προοδευτική  από τα μεγάφωνα του γηπέδου  αφού απηύθυνε τα συλλυπητήρια  του για τον χαμό του ένθερμου φίλου των «βυσσινί» Πασχάλη Μπιρμπίλη στη συνέχεια έδωσε εντολή να παιχτεί ο ύμνος της Προοδευτικής !!! «Όπως θα το ήθελε κι ο ίδιος ο Πασχάλης » τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αραβαντινός εντυπωσιάζοντας  όλους με την κίνηση του αυτή . Παράλληλα η ομάδα του Κερατσινίου πρόσφερε λουλούδια στους φίλους της Προοδευτικής. Με ανακοίνωση  που εξέδωσε η διοίκηση της Προοδευτικής τόνισε : «Ευχαριστούμε το Κερατσίνι και πάνω από όλα τον Αντώνη Αραβαντινό για την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφερε τέτοιοι άνθρωποι κάνουν ακόμα καλύτερο το ποδόσφαιρο …..!Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στους στόχους που έχουν ‼»Παράλληλα  η Προοδευτική εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Κακριδή στη οποία αναφέρει : «Πολύ  προκλητική η διαιτησία κατά της ομάδας μας .Ντροπή γιατί κάποιοι δεν σέβονται τα χρήματα που βάζουνε κάποιοι άνθρωποι»

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος η χθεσινή ήττα – αποκλεισμός της Προοδευτικής από το Κύπελλο  ήταν η πρώτη στη φετινή περίοδο. Η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς  απέναντι στο Κερατσίνι , αλλά έκανε «μπαμ» η έλλειψη  σέντερ φορ . Επιβάλλεται σίγουρα η απόκτηση ενός έμπειρου έπιθετικού…

Με 12 αγωνιστικές και ποινή 110 ευρώ τιμωρήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηφαίστου Σωτήρης Κρίστο . Με επιστολή του στη στήλη ο παίκτης ανακοινώνει  την απόφαση του να σταματήσει την μπάλα . Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από 5 χρόνων , έχω συμμετοχές από Α εθνική μέχρι β τοπικό, αγαπάω τον τόπο μου, τον Πειραιά μου, και για αυτό τον λόγο αποφάσισα φέτος να μην παίξω στην επαρχία ,που στο κάτω κάτω και καλύτερα είναι τα λεφτά και καλύτερες συνθήκες για ένα παιδί που λατρεύει το άθλημα αυτό, στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Φαληρικού αποβλήθηκα από έναν «κύριο»με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή πολύ απλά του είπα ‘τι δίνεις’ ,και στην συνέχεια παραφέρθηκα και το αναγνωρίζω ..ΑΛΛΑ κύριοι της ΕΠΣΠ καλύτερα να εξαντλείτε την αυστηρότητα σας σε άλλες περιπτώσεις και όχι σε παιδιά που κοσμούν την Ένωση και παικτικά  αλλά και εξωαγωνιστικά..και όχι να τον φτάνετε σε σημείο να σταματάει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει..Για αυτό η Ένωση μας θα είναι τελευταία των τελευταίων. τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που συνυπήρχα όλα αυτά χρόνια και τους προπονητές..είναι τιμή μου που τελειώνει η καριέρα μου σε μια ομάδα σαν τον ΉΦΑΙΣΤΟ ευχαριστώ ιδιαίτερα τον ΚΎΡΙΟ Μαλαδακη και τον ΚΎΡΙΟ Δρακόπουλο και τους ζηταω μια μεγάλη συγνώμη!
Υ.Γ αντίο ποδόσφαιρο, αντίο Πειραιά!»

Ο εξελίξιμος τεχνικός Γιώργος Λαγούδης ανέλαβε προπονητής στον Περαμαϊκό. Η διοίκηση του συλλόγου του δίνει την ευκαιρία να κάνει ένα παραπάνω βήμα στη νέα του καριέρα .

Η ομάδα ενισχύθηκε και με έμπειρους παίκτες όπως ο Παπαφώτης και ο Ντζούρας .Και όπως λέει και στην ανακοίνωση του ο σύλλογος :«Έρχεται και άλλη μεταγραφή για αυτούς που αναρωτιούνται». Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί που αναρωτιούνται ;;;…..

Η διοίκηση του ΑΠΟ Περαμαϊκός με ανακοίνωση της συλλυπείται βαθύτατα τον Στέφανο Χαλκίτη για την απώλεια της μητέρας του . Έναν  από τους πιο επιφανείς ανθρώπους της Ναυτιλίας που δραστηριοποιείται στο Πέραμα  και είναι ένθερμος υποστηρικτή του Περαμαϊκού  υτον οποίο έχει βοηθήσει αρκετά σε δύσκολες εποχές

«Θα θέλαμε μέσω της στήλης σας να του πούμε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα είμαστε δίπλα του.Ας αναπαυτεί εν Ειρήνη και Γαλήνη η ψυχή της μητέρας του φίλου Στέφανου Χαλκιτη.» καταλήγει η ανακοίνωση …

Αντιδράσεις προκάλεσαν στην ΑΕ Νίκαια οι χθεσινές δηλώσεις του ηγέτη της ΑΕ Χατζηκυριακείου Μιχάλη Μουσελή . Πρώτα ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βάρσος  που δήλωσε : «Μάλλον κύριε Μουσελή ήσουνα σε άλλο γήπεδο. Το πρώτο γκολ μπήκε στο 87 – και το άλλο 97- αν λες φραστική επίθεση δικιά μου που τον ρώτησα γιατί κράτησε 7 λεπτά καθυστέρηση οκ τότε. Τέλος πάντων μάθε να λες αλήθειες δεν είναι κακό. Έκανα αλλαγή στο 90 και ο ποδοσφαιριστής μου έκανε σπριντ να βγει. Εμείς τα έχουμε με την ομάδα μας. Με κανέναν άλλο. Απλώς τον διαιτητή τον ρώτησα γιατί κράτησε 7 λεπτά καθυστέρηση. Σε ένα παιχνίδι που γίνανε 6 αλλαγές. »

Από την πλευρά του το στέλεχος του συλλόγου  Θοδωρής Ρακιντζής δήλωσε:

«Λέει ψέματα ο κ. Μουσελής . Μαζί βλέπαμε το παιχνίδι , αλλά φαίνεται πως άλλα έβλεπε αυτός και άλλα εγώ. Είναι δυνατόν να μπήκε το γκολ στο 87’ και αμέσως μετά να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη;; Επτάμιση λεπτά κράτησε καθυστέρηση .»

Διατέλεσε  για 7 χρόνια ποδοσφαιριστής στη Θύελλα Μοσχάτου από τα όποια τα 5 ήταν αρχηγός της . Τώρα ο Άγγελος Σκανάτοβιτς αναλαμβάνει και προπονητής της. «Μια πρόκληση τεράστια η σωτηρία της! Πολύ δουλειά κι ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθούμε.» δήλωσε ο ικανότατος τεχνικός….