Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ο Α’ γύρος  των Πειραϊκών πρωταθλημάτων ολοκληρώθηκε . Η Προοδευτική και ο Αίας Σαλαμίνας αναδείχτηκαν πρωταθλητές χειμώνα στους δυο ομίλους της Α’ Κατηγορίας Πειραιά . η συνέχεια αναμένεται να είναι συναρπαστική….

Έχασαν και οι δυο πρωτοπόροι του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ,  ΑΟ Κορυδαλλός και Ένωση Α.Α. Ρέντη . Κερδισμένος της αγωνιστικής ο  Περαμαϊκός που πλησίασε στους τρεις βαθμούς έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο….

Στα αξιοσημείωτα το πρώτο «στραβοπάτημα » της Οδηγήτριας που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην αξιόμαχη ΑΕ Χατζηκυριακείου . Έτσι πλέον με το τέλος του α’ γύρου δεν υπάρχει καμία ομάδα στον Πειραιά που να έχει μόνο νίκες . Αήττητες συνεχίζουν η Προοδευτική και ο Αίας Σαλαμίνας  από την Α’, ο Περαμαϊκός και ο Φαληρικός από την Β’ και η Οδηγήτρια από την Γ’ Κατηγορία …

Παράπονα υπάρχουν στην Προοδευτική από την αντιμετώπιση των αντιπάλων ομάδων που παίζουν σκληρά με συνέπεια τον σοβαρό  τραυματισμό παικτών της .Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων : «Οι ομάδες τού Πειραιά πρέπει νά καταλάβουν ότι είναι τιμή τούς πού αγωνίζονται με την Προοδευτική την ζωντανή ποδοσφαιρική ιστορία τού Επίσης δεν προσπαθούν νά παίξουν παιχνίδι αλλά κλείνονται πίσω. Σύντομα θα σας απαλλάξουμε από την παρουσία μας»..,…

‘Έκπληξη προκάλεσε στους ανθρώπους της Προοδευτικής  η παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο την Κυριακή και στον αγώνα με τον Ατρόμητο Κερατσινίου.  Από την στιγμή που οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΠ δήλωσαν άγνοια , όλες οι υποψίες στράφηκαν προς τον ηγέτη του Ατρόμητου Κερατσινίου Θανάση Μπαλαφούτη .  Ο τελευταίος πάντως  αρνήθηκε στον παρατηρητή του αγώνα Στέλιο Ξενάκη  ότι κάλεσε αυτός την αστυνομία. Και το μυστήριο παρέμεινε. Πάντως στο παιχνίδι όλα  κύλησαν  ομαλά  και οι δυο αστυνομικοί πέρασαν ένα ήσυχο απόγευμα…..

Με έκπληξη είδαν όσοι  βρέθηκαν χθες στη Χαραυγή ότι στον πάγκο του ΑΟ Καραβά ήταν οι  Ράμα , Σελμανάι και Σαμλίδης . Τρεις παίκτες που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στον Αμπελακιακό. Οι τρεις νεοαποκτηθέντες όμως δεν ανακοινώθηκαν από τον σύλλογο. Όπως και οι Κοττάκης και Λίτσι την περασμένη εβδομάδα . Είναι κρίμα οι πολύ σημαντικές αυτές μεταγραφικές να μην έχουν γίνει γνωστές στον φίλαθλο κόσμο. . Ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Καραβάς πρέπει να έχει  γραφείο τύπου και δημόσιες σχέσεις. Η μόνη ανακοίνωση που εκδόθηκε  ήταν για τον Μπιλίμπασι.. Προσοχή !! Για παίκτη που έφυγε  κι όχι γι’ αυτούς   που ήλθαν….

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της διοίκησης του Περαμαϊκού  στην πρόσκληση  της ΕΠΣΠ  για να ανακαλέσει το δυσφημιστικό δημοσίευμα κατά της Ένωσης  την 12η Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του Περαμαϊκού ουσιαστικά «αδειάζει » τον φίλο της ομάδας , όπως τον αποκαλεί που έγραψε το δημοσίευμα , εμπλέκοντας ουσιαστικά   και το stoplekto.gr που  φιλοξένησε την επιστολή. Ένα «άδειασμα» που δεν ήλθε αμέσως αλλά ένα μήνα μετά . Τέλος πάντων έτσι έπρεπε να κάνει ο σύλλογος  τώρα και έτσι έκανε .Ο Περαμαϊκός πρέπει να συνεχίσει ήρεμος και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Και θα συνεχίσει Το επιβάλλει η  τεράστια ιστορία του  ……

 

Αλλαγή έγινε στην προεδρία της ΑΕ Περάματος . Ο μέχρι τώρα πρόεδρος Γιώργος Σωπηλιάδης υπέβαλε την παραίτηση του για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους , αλλά θα παραμείνει στη διοίκηση  σαν απλό μέλος. Νέα πρόεδρος ανέλαβε η κ. Ευαγγελία Σαλπέα που ήταν μέχρι τώρα αναπληρωτής Γενική Γραμματέας . Καλή επιτυχία στο έργο της …..

Να διευκρινίσουμε προς τους αγαπητούς φίλους του Πειραϊκού που «στράβωσαν» επειδή  γράψαμε ότι η Ένωση Καμινίων πέρασε σαν σίφουνας από τις Τζιτζιφιές όπου σάρωσε με 1-4 την ομάδα τους   Θέλαμε  με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουμε με γλαφυρότητα την μεγάλη εκτός έδρας νίκη  των νεαρών Καμινιωτών που προηγήθηκαν με 0-4 στο 78’ για να δεχτούν το μοναδικό γκολ στο 90’ . Ασχοληθήκαμε με τον συγκεκριμένο αγώνα και την ομάδα που αγωνίστηκε . Η Ένωση Καμινίων ήταν θύελλα , όπως και να το κάνουμε , στο παιχνίδι αυτό.  Αν ο Πειραϊκός είχε πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών , ιώσεων και επαγγελματικών λόγων είναι άλλο θέμα . Δεν διαφωνούμε ότι ο Πειραϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο παιχνίδι. Εμείς κρίνουμε το αποτέλεσμα , όπως και το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπήκε καλά στο 2020( τα δυο τελευταία παιχνίδια) .Τώρα αν δεν γράψαμε ένα δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμχαραούλι , παράλειψη και λάθος μας( που να τα προλάβουμε όλα;;)  , αλλά δεν νομίζουμε ότι ήταν αυτό το θέμα….

Με 10 παίκτες ξεκίνησε ο Αργοναύτης στο β’ μέρος . Κι αυτό επειδή ένας παίκτης του παρέμεινε στην… τουαλέτα των αποδυτηρίων λόγω στομαχικών διαταραχών.  Μετά από 3’ λεπτά μπήκε και πάλι στο παιχνίδι …ανακουφισμένος. Κι όχι μόνο αυτό . Σκόραρε κιόλας …..

Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Θύελλας Μοσχάτου έπαιξε προχθές ο Αντώνης Νταής . Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα συνεχίσει σε ομάδα Αιγαιοπελαγίτικου νησιού…..

Αλλαγές προπονητών αναμένονται τις αμέσως επόμενες μέρες ή και ώρες. Μάλιστα ένας τεχνικός μετά τον αγώνα της Κυριακής υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία όμως σε πρώτη φάση δεν έγινε δεκτή…..