Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Το θέμα το ανέδειξε ο Βαγγέλης Βρεκούσης και  ήδη έχει προκαλέσει τεράστια αίσθηση . Η αναφορά του ήταν για τον Βασίλη Χατζάκη έναν αθλητή – κόσμημα  για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο τόσο σε αγωνιστική αξία όσο και σε ήθος . Ο Βασίλης λίγο πριν ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική πορεία σαν παίκτης κατάφερε ένα μεγάλο και μοναδικό επίτευγμα που αν δεν ήταν ο Β. Βρεκούσης θα περνούσε απαρατήρητο. Είναι ο πρώτος και μοναδικός ποδοσφαιριστής  που έχει σκοράρει σε 4 διαφορετικές δεκαετίας.  Αρχικά στη δεκαετία του 1990  με την ομάδα της γειτονιάς του τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας , στη συνέχεια το 2000 , το 2010  για να σκοράρει και το 2020 με τη φανέλα του ΑΟ Καραβά σον αγώνα της περασμένης Δευτέρα απέναντι στη Χαραυγή. Μια ζωή γκολ ο Χατζάκης . Μια ζωή στέλνει την μπάλα στο πλεκτό. Το σημαντικότερο είναι ότι έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων . Συμπαικτών , αντιπάλων  αλλά και όλου του φίλαθλου κόσμου . Ότι καλύτερο δηλαδή. Η ΕΠΣ Πειραιά θα πρέπει να βραβεύσει τον Βασίλη Χατζάκη στην ετήσια εκδήλωση της . Τιμώντας τον για το μεγάλο αυτό επίτευγμα του …..

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό μας δημοσίευμα για τα αρκετά κωλύματα διαιτητών , αυτό το Σαββατοκύριακο . Κωλύματα που έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι αυτή την  αγωνιστική , πρώτη του 2ου γύρου διαιτητεύουν χωρίς  να πληρωθούν… Φανερά ενοχλημένος ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας χαρακτήρισε απαράδεκτη την ενέργεια των «κοπανατζήδων »διαιτητών και πρόσθεσε: « Δυστυχώς κάποιοι νεόκοποι που μαθαίνουν στις πλάτες των σωματείων , μετά το ξεχνούν. Δεν τα σέβονται »…..

Μια  άκρως διχαστική και απαράδεκτη ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αίαντα Σαλαμίνας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Πειραιά  με τον Αμπελακιακό που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη .Κάποιοι φαίνεται πως δεν θέλουν την ηρεμία στο νησί και γυρίζουν πίσω στα επεισόδια που είχαν γίνει πριν από δυο χρόνια ζητώντας ουσιαστικά εκδίκηση !!!! Ξεχνώντας την προσπάθεια  των διοικήσεων και των αθλητών των δυο συλλόγων στα δυο φετινά μεταξύ τους  παιχνίδια  για πρωτάθλημα και Κύπελλο  όπου επικράτησε όμορφη ατμόσφαιρα. Τέτοιες ανακοινώσεις προωθούν την βία και θα πρέπει να αποδοκιμάζονται από όλους. Κρίμα γιατί οι φίλαθλοι του Αίαντα δεν μας είχαν συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες.  Ο διχασμός και η κόντρα των δυο μεγάλων ομάδων της Σαλαμίνας δεν ωφελεί  κανέναν. Η  ΕΠΣ Πειραιά θα πρέπει  να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα , όπως  φυσικά και η διοίκηση του Αίαντα….

Σε μεταγραφική αντεπίθεση πέρασε η Ελλάς Ποντίων  που ενισχύεται σημαντικά . Ήδη αποκτήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές  που θα βοηθήσουν την ομάδα . Και έπεται συνέχεια…..

Αυτή τη μεταγραφική περίοδο αποχώρησαν δυο ποδοσφαιριστές , από την Ελλάδα Ποντίων . Και πήγαν σε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στον ίδιο όμιλο.  Ο Τάσος Κοττάκης στον ΑΟ Καραβά και ο Μάριος Λαδένογλου στον Αίαντα Σαλαμίνας. Έτσι , για να μην έχει κανένας …..παράπονο…..

Με ανακοίνωση της η  Διοίκηση του Ο.Φ. Ερμής Κορυδαλλού ευχαριστεί την ΑΕ Μοσχάτου για την άψογη φιλοξενία στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου για την Προημιτελική Φάση του κυπέλλου Πειραιά.…

Κάτι καλό γίνεται στον Άρη Αμφιάλης  που φαίνεται ότι ξαναβρίσκει τον δρόμο του . Η μέχρι τώρα πρόεδρος Βάνα Δατσέρη έγινε αντιπρόεδρος και  ανέλαβε την πρωτοβουλία  για την ανασύσταση του  συλλόγου παραχωρώντας   τη θέση της στον Δημοσθένη Χάλαρη που είναι από τα νέα άτομα  που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα διοικητικά του συλλόγου μαζί  με τους Μιλτιάδη Μέττο ( Γενικός Γραμματέας) , Γιάννη Σαλίχο( ταμίας) Σπύρο Παυλάκο( Γεν. Αρχηγός ) κ.α. ….

Απόψε στις 7μμ ο Αμπελακιακός κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  στα γραφεία του και στην αίθουσα ρυθμικής  Γυμναστικής….

Κατενθουσιασμένοι από την άψογη  φιλοξενία ,είναι οι διαιτητές και οι γιατροί  που ορίζονται στους αγώνες υποδομών  στην Αίγινα . Οι άνθρωποι  της διοίκησης του Σαρωνικού , αλλά και ο προπονητής Θωμάς Κουρκούνας κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τους κάνουν να αισθανθούν άνετα το διάστημα της παραμονής τους στο νησί…..

Θερμά συλλυπητήρια στον υπεύθυνο της Επιτροπής διαιτησίας Μπάμπη Μοιραδωράκη για τον θάνατο της αγαπημένης του πεθεράς Ευγενίας Αυγουστίνου. ‘Ένα ακριβώς χρόνο πριν στις 20 Ιανουαρίου 2019 , ο Μπάμπης είχε χάσει και τη μητέρα του….

«Έφυγε » από τη ζωή  πλήρης ημερών  και κηδεύτηκε χθες ο Παναγιώτης Τσιρίδης , πατέρας του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ιωνικού , των Νέων Ευγένειας , της Δόξας Πειραιά , Δημήτρης . Σε λίγο καιρό ο κυρ Παναγιώτης θα έκλεινε τα 100 του χρόνια .Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον φίλο Μίμη αλλά και στα αδέλφια του Πολυχρόνη  και Γιώργο….