Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Την άποψη  του για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα  εκφράζει σήμερα στη στήλη ο ταμίας της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σταματάτος . Με επιστολή που μας έστειλε αναφέρει χαρακτηριστικά : « Το  Σαββατοκύριακο που περνώ από τα γήπεδα του Πειραιά βλέπω αλλά  γίνομαι αποδέκτης παραπόνων φιλάθλων των ομάδων, για θέματα επεισοδίων από παράγοντες και φιλάθλους κυρίως των  σωματείων  που πρωταγωνιστούν με βρισιές, απειλές προς διαιτητές, παίκτες, φιλαθλους, πολλές φορές δε πιάνονται  στα χέρια με άσχημα αποτελέσματα για τις ομάδες τους.

Βρισκόμαστε στη «μέση» του πρωταθλήματος είναι πολύ νωρίς δεν έχουν στεφτεί οι πρωταθλητές υπάρχει πολύς αγωνιστικός δρόμος !!!

Ολοι όσοι υπηρετούμε ανιδιοτελώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά πρέπει να το προστατεύσουμε από τέτοιες καταστάσεις, να περνάμε ένα όμορφο ΣΚ και να

φεύγουμε σαν φίλοι από το γήπεδο χάσουμε κερδίσουμε γιατί θα ξανασυναντηθούμε….»….

Απόψε και ώρα 20.00 η Προοδευτική θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη» ( Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών ) αίθουσα «Πλειάδες». Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να  παραβρεθούν…..

Μια πολύ ωραία κίνηση από τη διοίκηση της Προοδευτικής . Προχθές βράδυ  δεξιώθηκε την ομάδα Κ16 του συλλόγου που εντυπωσιάζει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ δείχνοντας έτσι ότι ενδιαφέρεται πολύ για το μέλλον του συλλόγου.  Να σημειωθεί ότι προπονητής του τμήματος είναι ο  τεχνικός της ανδρικής ομάδας Αντώνης Καλαμακης . Η ομάδα Κ16 της Προοδευτικής σαρώνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο νίκες .Μέχρι τώρα οι μικροί «βυσσινί» έχουν πετύχει 63 τέρματα δεχόμενοι μόνο ένα. !!  Παράλληλα κάθε βδομάδα οι αυριανοί αστέρες δίνουν το παρών στην κερκίδα ενισχύοντας την πρώτη  ομάδα  την οποία και λατρεύουν….

Η φετινή εκδήλωση του Αετού Κορυδαλλού είναι  επετειακή  αφού   παράλληλα με  την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, θα εορταστούν  τα “60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ”. Θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, στο “ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ” οδός Ζάππα 4 Κορυδαλλός. Επίσης θα βραβευθούν τόσο οι αριστούχοι μαθητές όσο και οι πιο συνεπείς αθλητές αλλά και οι πρωταθλήτριες ομάδες (Κ-18, Κ – 16, Κ – 14 & Κ – 12) στα αντίστοιχα περσινά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Πειραιά και θα δοθούν πολλά δώρα στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας . Εκεί θα είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθούν το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον της ομάδος, να ξαναθυμηθούν παλιές και ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές και να γνωρίσουν τους παλιούς και νέους αθλητές της ομάδος. Η Διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού καλεί όλους τους παλιούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδος να παραβρεθούν στην εκδήλωση…..

Η κα Νανά Γιανναδόπουλου είναι  η νέα υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του ΑΟ Καραβά και παράλληλα και της ακαδημίας της ομάδας . Είναι, αυτό που λέμε ,  ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Η γυναίκα που με την αύρα  και τις γνώσεις που διαθέτει , θα βοηθήσει ώστε η ομάδα να βγάλει μια ακόμη καλύτερη εικόνα προς τα έξω. Με την κίνηση του αυτή ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΆ ανοίγει και πάλι την πόρτα του  στο γυναικείο φύλο, όπως επισήμανε ο Βαγγέλης ο Βρεκούσης. Άλλωστε το έχει κάνει με άψογο τρόπο και στο παρελθόν με την κ. Βάσω Μητροπούλου αρχικά και την κ. Σούλα Σκαιδά στη συνέχεια . Στον  Καραβά εισπνέουν και πάλι άρωμα γυναίκας …..

Κύριος ήλθε και Κύριος φεύγει . Ο λόγος για τον Γιώργο Ξυπολυτά που ήδη αποτελεί παρελθόν  από την τεχνική ηγεσία του Παννεαπολικού. . Διαβάστε την παρακάτω  επιστολή που έστειλε και θα καταλάβετε:

«Στα τεσσεράμιση χρόνια που ήμουν στον Παννεαπολικό, προσπάθησα να περάσω μια διαφορετική. Όσοι δούλεψαν δίπλα μου, άλλωστε, ξέρουν ότι τίποτα δεν έγινε στην τύχη και πόσο σκληρή, μεθοδική και σύγχρονη εργασία έγινε.
Οι αγωνιστικές επιτυχίες όσο και να άρεσαν σε πολλούς, ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία που είχε το επιχείρημα να βελτιωθούν αγωνιστικά οι νεαροί παίκτες και αυτή την στιγμή, να στελεχώνουν την Α’ ομάδα. Ένα επιτυχημένο επιχείρημα που αφήνει μια ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον του Παννεαπολικού.
Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στον Αντικαταστάτη μου, Δημήτρη Κατσάνο, να πετύχει στο έργο του.
Όμως επειδή έχω μάθει να μην είμαι αχάριστος και να ανταποδίδω το καλό που μου κάνουν, Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικητικούς και εξωδιοικητικούς παράγοντες που ήταν κοντά μου όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά τους συνεργάτες μου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Τέλος, θέλω να απευθύνω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ “ευχαριστώ” σε όλους τους ποδοσφαιριστές που με βοήθησαν να κάνουμε καλύτερο τον Παννεαπολικό. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη  και την υπομονή τους. Τους ευχαριστώ που μαζί πολεμήσαμε και τους στόχους που βάλαμε, τους πετύχαμε. Πάντα τους θεωρούσα (και θα συνεχίσω να το κάνω) παιδιά μου και είμαι υπερήφανος που έχω μια τόσο “ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»»

O Πήγασος Αγίου Διονυσίου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση των Νέων Ευγένειας για την παραχώρηση του εξελίξιμου τερματοφύλακα Βιδιάνου Δρόσου…

Κάτι ψιθυριζόταν  χθες βράδυ  για κωλύματα διαιτητών και γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο. Ελπίζω, επειδή ήταν ψίθυροι , να μην άκουσα καλά. …..