Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για   τον διακοπέντα αγώνα Ηρακλή Νίκαιας – ΑΟ Καραβά . Η Πειθαρχική Επιτροπή συνεδρίασε και χθες για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παρουσία  και της αντιπροσωπείας του ΑΟ Καραβά .

Η υπόθεση πήρε νέα τροπή μετά την διευκρινιστική δήλωση την οποία ζήτησε η Πειθαρχική   από τον  διαιτητή Μιχάλη Φιλακούρη . Ο τελευταίος με γραπτή δήλωση ουσιαστικά αναιρεί το φύλλο αγώνα που έγραψε ο ίδιος υποστηρίζοντας  ότι αισθάνθηκε ψυχολογική βία και επειδή φοβήθηκε για την σωματική του ακεραιότητα  ανέφερε ότι ήταν ελλιπής ο φωτισμός , προκειμένου να φύγει χωρίς προβλήματα από το γήπεδο. Οι άνθρωποι του Καραβά αντέδρασαν και υποστήριξαν ότι ο διαιτητής δέχτηκε πιέσεις για να κάνει αυτή τη διευκρινιστική δήλωση  . Και ζήτησαν  να ισχύσουν αυτά που αναφέρει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνα αρχικά . Τον λόγο έχει πλέον η  τριμελής Πειθαρχική Επιτροπή που θα πρέπει να αξιολογήσει την όλη  κατάσταση και να εκδώσει σήμερα

απόφαση . Η αγωνία λοιπόν όλων στο κατακόρυφο…

Η  γιορτή του Αετού Κορυδαλλού που φέτος συνδυάστηκε με τα 60 χρόνια από την  ίδρυση του  , ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Ένας σύλλογος υπόδειγμα  που  κρατάει ψηλά τη σημαία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γιατί ο Αετός ήταν  και είναι πρωτοπόρος  στις υποδομές . Με ποδοσφαιριστές  σε όλα  τα τμήματα  , όλες τις ηλικίες , ακόμα και τις προσχολικές , με 17 διπλωματούχους προπονητές , με 20 από τους 25 ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας να προέρχονται από τις ακαδημίες . Με αθλητές που δεν πληρώνονται γιατί αυτό είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .Συγχαρητήρια λοιπόν στους ανθρώπους που  διοικούν αυτό το σπουδαίο σωματείο. Το οποίο εκτός των ποδοσφαιριστών , και των προπονητών «παράγει» και παράγοντες . Σωστούς παράγοντες…..

Την προσεχή Δευτέρα πριν από τον αγώνα με τον Άρη Αμφιάλης η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος δια της προέδρου του  Ιωάννας Μωρέ θα βραβεύσει τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα για την πολυετή προσφορά του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο….

Η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά κάθε χρόνο αποτελεί σημαντικό γεγονός, αφού βραβεύονται Ολυμπιονίκες , Παραολυμπιονίκες , παλαίμαχοι που έχουν γράψει την δική τους ιστορία, κορυφαίοι δημοσιογράφοι κ.α. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος .

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί  την προσεχή Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο «Σινέ Παράδεισος»( Ζάππα 4 Κορυδαλλός)  και όχι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Κορυδαλλού , όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά …..

Στον αγώνα ΑΕ Νίκαιας – Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης  ομάδας Νώντας Ρίζος, ο οποίος είχε αγωνιστεί παλαιότερα στη Νίκαια. Η διοίκηση της τελευταίας με ανακοίνωση της εύχεται ταχεία ανάρρωση στο παλικάρι και να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα….

Τέλος ο Διαμαντής Χονδρουδάκης από τον Ατρόμητο Κερατσινίου . Μετά από τρία χρόνια. Ο ίδιος φεύγοντας είχε να πει μόνο καλά για την οικογένεια Μπαλαφούτη. Χαρακτηριστικά μας είπε: «Μετά από τρία χρόνια άψογης συνεργασίας με τον Ατρόμητο Κερατσινίου θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την πρόεδρο Μαρία Μπαλαφούτη όλους τους συμπαίκτες μου επίσης όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα .και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Μπαλαφούτη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και την κατανόηση που έδειξε στα θέλω μου να μείνω ελεύθερος ώστε να αγωνιστώ σε μια καινούρια ομάδα της επιλογής μου .»…….

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Νίκο Καλαμάκη  πατέρα των προπονητών Γιώργου και Αντώνη  θα ψαλθεί αύριο  Πέμπτη στα 12.00  το μεσημέρι στην Αγία Τριάδα Νίκαιας . Θα ακολουθήσει αμέσως μετά η ταφή στο Τρίτο Νεκροταφείο…..

Η διοίκηση του Δία Κορυδαλλού και ο πρόεδρος Βαγγέλης Ταμβάκης συλλυπούνται βαθύτατα την οικογένεια Καλαμάκη και μετέχει στο βαρύτατο πένθος της….