Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ούτε χθες βγήκε η απόφαση  για τον αγώνα Ηρακλή Νίκαιας – ΑΟ Καραβά . Και η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο . Όλα πλέον τα σενάρια είναι πιθανά .  Η υπόθεση εκδικάστηκε για δυο συνεχόμενες μέρες. Δευτέρα και Τρίτη . Η απόφαση όμως καθυστερεί  με αποτέλεσμα να λέει ο καθένας ότι θέλει ή ότι τον συμφέρει . «Εξετάζουμε το θέμα προσεκτικά από όλες τις πλευρές. Γι’ αυτό και δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα  » μας είπε χθες βράδυ ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Αντώνης Ανούστης και πρόσθεσε ότι θα βγει σήμερα οριστικά η απόφαση .. Τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΠ  παρακολουθούν διακριτικά και από μακριά την υπόθεση χωρίς να παρέμβουν για να επηρεάσουν κανένα. …..

Η κληρωτίδα έβγαλε τα δυο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Πειραιά . Εδώ δεν υπάρχουν προγνωστικά . Όλα πλέον είναι πιθανά .Το σίγουρο είναι οι φίλαθλοι θα δουν ωραία παιχνίδια . Εθνικός με ΑΠΟ Κερατσίνι και Ερμής Κορυδαλλού με Αμπελακιακό . Οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν τις Τετάρτες 12, 19, 26 Φεβρουαρίου και  4 Μαρτίου. Στον ορισμό των αγώνων θα δοθεί η προτεραιότητα στις  αγωνιστικές ανάγκες των σωματείων που αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική (μετακινήσεις σε νησιά, κρίσιμοι αγώνες)….

Ο ΑΣ Ποντίων ήταν ο νικητής στο χθεσινό παιχνίδι με την Χαλκηδόνα που είχε αναβληθεί στις 4 Ιανουαρίου λόγω των σχισμένων διχτυών. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Πόντιους που ανήλθαν στην 8η θέση. Αντίθετα για την Χαλκηδόνα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα ….

Στο εξ αναβολής παιχνίδι  για τον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας  ο Περαμαϊκός επικράτησε με 2-3 του ΑΟΚ Φαλήρου  και ανέβηκε στην δεύτερη θέση  του βαθμολογικού πίνακα  και είναι πλέον δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟ Κορυδαλλό και τρεις μπροστά από τους Φιλάθλους και τον Παντζιτζιφιακό. Να σημειωθεί ότι οι  Περαματιώτες παραμένουν η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου. Κι  αν ο Περαμαϊκός  βρίσκεται στη δεύτερη θέση από την κορυφή ο ΑΟΚ Φαλήρου είναι στη δεύτερη θέση από το τέλος….

Μόνο ένα μήνα έμεινε μακριά από την Χαραυγή ο Κούλης Ηλιόπουλος . Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του  αποφασισμένος να βοηθήσει και πάλι. Η παρουσία του έστω για λίγο στον Πανθυρεατικό και στο Άστρος Κυνουρίας ήταν μια εμπειρία. Για την επιστροφή του συνετέλεσε τα μέγιστα  ο παράγοντας Νίκος Παπανικολάου που είναι και πάλι κοντά στην ομάδα και βοηθά…..

Αυτό πάλι με τον Πανθυρεατικό τι είναι ; Κανένας δεν στεριώνει . Πήγε και ήλθε δυο φορές ο  προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς . Πήγε και ο Ηλιόπουλος και μέσα σε ένα μήνα επέστρεψε. Και όχι με τις καλύτερες εντυπώσεις . Κι ας έβαλε σε τρεις αγώνες, δυο γκολ και με δική του ενέργεια μπήκε ένα ακόμα . Σπουδαία παρουσία , αλλά δυστυχώς λόγια …λόγια ..λόγια….

Ο Δημήτρης Βουτσινάς πάντως που είναι «καμμένος» κι αυτός  ευχαριστεί τον Ηλιόπουλο που τον δικαίωσε , αλλά παράλληλα του ζητά συγνώμη που τον «έμπλεξε» σε αυτή την περιπέτεια….

Πιο σοβαρός  από ότι νόμιζαν όλοι αρχικά  ήταν ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου Νώντα  Ρίζου που κτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕ Νίκαια . Ο άτυχος παίκτης υπέστη κάταγμα έξω δεξιάς σφύρας στον αστράγαλο και θα  χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση . Να ευχηθούμε περαστικά στο παλικάρι  που σίγουρα αυτό το πρόβλημα του δημιουργεί πρόβλημα  στην καθημερινότητα και την επαγγελματική του   ζωή….

Το είχε προβλέψει η στήλη . Ότι κάποιος νεαρός μέσος ποδοσφαιριστής  της  Προοδευτικής θα έφευγε , από την στιγμή που αποκτήθηκαν τρεις στη θέση του. Ο Αντώνης Γκόγκα παραχωρήθηκε στο Κερατσίνι . Ένα 18χρονο παλικαράκι που  πρόσφερε πολλά στους «βυσσινί» φέτος . Ένας παίκτης που αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, θα αφήσει εποχή  στο ποδόσφαιρο . Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη

γι’ αυτόν ….

Σήμερα στις  12.00  το μεσημέρι στην Αγία Τριάδα Νίκαιας θα πουν συγγενείς και φίλοι το «στερνό αντίο» στον Νίκο Καλαμάκη  πατέρα των προπονητών Γιώργου και Αντώνη  . Θα ακολουθήσει αμέσως μετά η ταφή στο Τρίτο Νεκροταφείο. Η οικογένεια  παρακαλεί όλους όσους επιθυμούν , αντί στεφάνου και ανθέων να διαθέσουν τα χρήματα  υπέρ του «Χαμόγελου του παιδιού » .  Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει   ειδικό κουτί στην είσοδο της Εκκλησίας….