Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Συνέχιση του αγώνα  Ηρακλή Νίκαιας – ΑΟ Καραβά αποφάσισε η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ . Θα παιχτεί λοιπόν το β’ ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 1-1. Μάλλον την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί. Η απόφαση αυτή όπως αναμενόταν προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα. Το ίδιο θα γινόταν αν θα ήταν αντίθετο το αποτέλεσμα . Εμείς φυσικά δεν θα σταθούμε στην  απόφαση , αν και θα ήταν καλύτερο να δημοσιοποιηθεί  το σκεπτικό. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η  Επιτροπή «παιδεύτηκε » για να  βγάλει την απόφαση . Από την Τρίτη αναμενόταν , το βράδυ της Πέμπτης βγήκε . Και κάτι ακόμα. Η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη , αλλά βγήκε κατά πλειοψηφία με 2-1 ψήφους….

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η απόφαση του αγώνα Ηρακλή Νίκαιας – ΑΕ Χατζηκυριακείου(18 Μαρτίου 2018)  για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, που διεκόπη στο 76’  και με απόφαση της Πειθαρχικής τα υπολειπόμενα λεπτά παίχτηκαν τρεις βδομάδες αργότερα στις 11 Απριλίου του 2018. Υπερίσχυσε λοιπόν το δεδικασμένο. Περίπτωση να εφεσιβάλει την απόφαση ο Ηρακλής Νίκαιας θα πρέπει να αποκλειστεί , αφού ο σύλλογος αν και είχε έννομο συμφέρον, δεν παρουσιάστηκε καν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ….

Με την απόφαση αυτή που βγήκε διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που έλεγαν πολλά και διάφορα . Το σίγουρο είναι  αυτό που γράψαμε και χθες . Πως τα  στελέχη της ΕΠΣΠ δεν αναμείχθηκαν , ούτε προσπάθησαν να επηρεάσουν τα μέλη της Πειθαρχικής….

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών για μετεγγραφές, Διεθνείς Μετεγγραφές, Υποσχετικές, Ατομικές αποδεσμεύσεις. Προσοχή όμως .Η Γραμματεία της ΕΠΣΠ θα δέχεται αιτήσεις μεταβολών έως και τις 12.00.Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου τα σωματεία θα μπορούν να υποβάλλουν Αιτήσεις Μεταβολών Ποδοσφαιριστών για Επανεγγραφές Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών ενώ μέχρι τα τέλη Απριλίου μπορούν να κατατίθενται  Πρώτες Εγγραφές Ποδοσφαιριστών……

Τρεις ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής πήγαν στον ΑΠΟ  Κερατσίνι . Οι Θεοδώρου και Βαρσαμίδης με ελεύθερη μεταγραφή  και ο Γκόγκα με υποσχετική μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Σταμπούλογλου που αποκτήθηκε πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους. Οι «βυσσινί» προχώρησαν στην απόκτηση τριών νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Ο ένας από αυτούς είναι ο 17χρονος Δημήτρης Σιγάλας γιος του παλαιού αμυντικού της ομάδας Νίκου που τίμησε με το παραπάνω την φανέλα της Προοδευτικής, όταν αυτή αγωνιζόταν στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες….

Έστειλαν τρία μηνύματα οι υπεύθυνοι του Περαμαϊκού  πέρα από την ανακοίνωση για τις τρεις μεταγραφές που έκαναν .  Ειδικά  για αυτές των Στάη με δανεισμό από την ΑΕ Περάματος και  Χονδρουδάκη από τον Ατρόμητο Κερατσινίου που προκάλεσαν αίσθηση αναφέρουν : «για όσους λοιπόν αναρωτιόντουσαν αν έχουμε στόχο την άνοδο ή όχι. Αυτή είναι και η ηχηρή απάντηση μας σε όλους. Έχουμε στόχο την άνοδο και φτιάχνουμε ομαδάρα! ». το δεύτερο μήνυμα είναι «Και για τις τρείς μεταγραφές που προαναφέραμε μεγάλο ρόλο έπαιξε η διάθεση και ο πόθος των ποδοσφαιριστών να παίξουν στην ομάδα μας! Και αυτό είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενους. Λέτε να έχουμε και συνέχεια;;;».. Όσο για το τρίτο το αφήνουμε στην κρίση σας : «έχοντας την ευκαιρία να πάμε να δούμε και άλλα παιχνίδια του ομίλου μας πέσαν στην αντίληψη μας διάφορα πονηρά πράγματα και έχουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα ‘Μία του κλέφτη, Δυο του κλέφτη, Τρείς και τον τσακώσαμε» Κι όποιος κατάλαβε…κατάλαβε…

Τον  προπονητή Τάκη Φωστηρόπουλο βράβευσε για την προσφορά του  η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού στην πρόσφατη εκδήλωση για τα 60 χρόνια του συλλόγου. Ο ικανότατος τεχνικός που είναι παράλληλα και πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά , έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με την βράβευση του :

«Ευχαριστώ Πολύ τον Αετό Κορυδαλλού που είναι ένα κόσμημα για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο για την τιμή που μου έκανε να μου απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά  μου στο σωματείο ως προπονητή.  Ήταν μια καταπληκτική βραδιά γεμάτη όμορφες και συγκινητικές στιγμές .»….

Σχετικά με  την περιπέτεια του στο  Αστρος Κυνουρίας ο Κούλης Ηλιόπουλος που επέστρεψε στη Χαραυγή δεν  το βάζει κάτω . Χαρακτηριστικά δήλωσε : «Ήταν όμορφη περιπέτεια και ας κράτησε μόνο 20 μέρες! ο κύριος Βουτσινάς ήταν κύριος απέναντι μου σε όλα..Δεν πειράζει κάναμε μια επιλογή δεν βγήκε συνεχίζουμε!!!Δημήτρη Βουτσινά σε ευχαριστώ για ότι έκανες για να με πας στον Πανθυρεατικό  και χαίρομαι που δεν μετάνιωσες που με επέλεξες!!Εις το επανιδείν…

Την  προσεχή Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στην Μυτιλήνη οι παλαίμαχοι του νησιού θα βραβεύσουν τον Νίκο Σιδηρόπουλο, επίτιμο πρόεδρο την Ένωσης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά για την μεγάλη προσφορά του στο χώρο. Το γεγονός αυτό αποτελεί μία δικαίωση για το Νίκο και μεγάλη τιμή, καθώς ήταν ο πρωτεργάτης της δημιουργίας του θεσμού αυτού στον Πειραιά, ο οποίος συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με απόλυτη επιτυχία……