Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας . Εκεί έχουμε τη δυνατότητα να συζητάμε , να κάνουμε καινούργιους φίλους , να αναρτούμε φωτογραφίες, να μαθαίνουμε πληροφορίες κλπ.  Σε ορισμένες όμως περιπτώσεις δεν χρησιμοποιούνται  σωστά . Που να φανταζόταν ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook Μάρκ Ζάκερμπεργκ , ότι θα γινόταν τόσο κακή χρήση από  ανθρώπους του… Πειραϊκού ποδοσφαίρου . Μην παραξενεύεστε . Μάθαμε πρόσφατα ότι σε σύλλογο Α’ Κατηγορίας απείλησαν με απόλυση τον  προπονητή τμημάτων υποδομής αν δεν μπλοκάριζε ( έκφραση του Face book) τρία παλαιότερα διοικητικά στελέχη που τώρα κάνουν αντιπολίτευση. Σε διαφορετική περίπτωση θα …έπιπτε ράβδος ( καταλαβαίνετε τι εννοώ ) . Σε ένα άλλο σύλλογο Β’ Κατηγορίας που υπάρχουν  διοικητικές αντιπαραθέσεις ένας – πρώην πλέον- παράγοντας απείλησε μέσω του προφίλ του ένα άλλο στέλεχος της ομάδας να κλείσει το στόμα του( χρησιμοποίησε κι άλλα ..κοσμητικά επίθετα )  διαφορετικά θα πήγαινε στο γήπεδο για να τον γ …. Δεν ξέρω αν το εννοούσε μεταφορικά οπότε αυτό σημαίνει …ξυλοφόρτωμα ή αν κυριολεκτούσε , οπότε πάμε σε …σεξουαλική πράξη. Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει κρίσεις διανθισμένες με …ύβρεις για διαιτητές , για αντιπάλους για την Ένωση . Ας μην ξεφεύγουμε λοιπόν από τα επιτρεπτά όρια και ας χρησιμοποιούμε το facebook ,  το twitter κλπ. σωστά . Ας δείξουμε έτσι τον πολιτισμό μας …

***Κόντρα με το ασθενές φύλο ο Πτερνέας . Που θα ζητήσει από την ΕΠΣΠ να μην επιτρέψει την δωρεάν είσοδο των γυναικών στο γήπεδο της Χαραυγής για τον αγώνα με την Προοδευτική, λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου.Αν το αίτημα του γίνει δεκτό βλέπω να τον παίρνουν στο κυνήγι οι γυναίκες . Άσε που ο Σώκρατες θα πάρει τον τίτλο του ..μισογύνη. Όσο για την ένσταση που απορρίφθηκε ο Πτερνέας επιμένει ότι έχει δίκιο , αφού ο κανονισμός είναι σαφέστατος. Όσον αφορά την έφεση στην ΕΠΟ , έχει μεν συνεννοηθεί με τον γνωστό δικηγόρο Αργύρη Λίβα   , αλλά είπε ότι θα την καταθέσει από Δευτέρα ή μάλλον από Τρίτη . Η διαίσθηση μου όμως λέει πως θα περιμένει πρώτα να μάθει με ποιον αντίπαλο θα κληρωθεί στο Κύπελλο  και θα αποφασίσει ανάλογα αν θα προχωρήσει μετά ή όχι .Γάτα ο Σόκρατες ….

***Έξι παιχνίδια μόνο το Σάββατο . Τα υπόλοιπα την Κυριακή με αποτέλεσμα οι ορισμοί των διαιτητών να είναι εξαιρετικά δύσκολοι σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρκετούς τους πήρε η Ομοσπονδία .΄Ετσι η Επιτροπή Διαιτησίας  αποφάσισε κάποιοι να  σφυρίξουν δυο αγώνες την ίδια μέρα . Μέχρι και η ώρα άλλαξε σε τρεις αγώνες ,.Δεν γινόταν αλλιώς. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά τελικά….