Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Κάποια σωματεία οφείλουν χρήματα στην ΕΠΣΠ. Οι υπεύθυνοι της οποίας είναι πλέον αποφασισμένοι να πάρουν μέτρα αφού όπως λένε  «ο κόμπος έφτασε στο χτένι ». Έτσι χθες δεν ‘όρισαν διαιτητές σε 5-6 αγώνες ομάδων που χρωστούσαν. Σιγά – σιγά  όμως μέχρι το απόγευμα έσπευσαν να πληρώσουν έστω κάποιο πόσο από τα οφειλόμενα και το θέμα ουσιαστικά τακτοποιήθηκε . Προσωρινά τουλάχιστον,,,,,,

Εδώ και λίγες μέρες  σε όλα τα γήπεδα του Κορυδαλλού , κλειστά ή ανοικτά  υπάρχει απινιδωτής . Το ανακοίνωσε ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος  Χρουσαλάς .Μια πολύ σημαντική κίνηση από την Δημοτική αρχή της Πόλης που αξίζει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους . Και για όσους δεν γνωρίζουν ο απινιδωτής είναι ιατρική συσκευή για την διακοπή της επικίνδυνης αρρυθμίας της καρδιάς. Μια συσκευή που προλαμβάνει  καρδιακά προβλήματα …

Επέστρεψε στον ΑΟ Καραβά  μετά από δυο χρόνια ο  Ευγένιος Ρηγούτσος . Ο ικανότατος επιθετικός και δεινός  σκόρερ που αγωνιζόταν σε ομάδες της ιδιαίτερης πατρίδας του της Σύρου , επέστρεψε για να βοηθήσει και πάλι την προσπάθεια της ομάδας. Στο μεταξύ χθες μετά την προπόνηση  στον σύλλογο έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους , μέσα σε ωραία και οικογενειακή ατμόσφαιρα. Στον Καραβά είναι ιδιαίτερα  ικανοποιημένοι μετά  την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για συνέχιση του αγώνα με τον Ηρακλή Νίκαιας. Μια απόφαση που τους έφερε από την…. Κόλαση στον Παράδεισο…..

Αρκετοί πάλι διαιτητές σφυρίζουν διπλούς αγώνες το Σαββατοκύριακο . Είναι οι Κακριδής , Γεωργόπουλος, Μπαλαχούτης, Κουβέλης με δυο παιχνίδια Α’ Κατηγορίας , Μπεσίρης με ένα Α’ και ένα Β’ και Φιλακούρης  με δυο Β’ Κατηγορίας .

Σε ρόλο …Σούπερμαν αυτή την αγωνιστική ο διαιτητής Κώστας Κωνσταντόπουλος .Σφυρίζει συνολικά τρεις αγώνες το Σαββατοκύριακο. Έναν σήμερα ( Δόξα Πειραιά – Αστυπάλαια ) και δυο αύριο .Στις 12.30 στο Πέραμα ( Πυθαγόρας – Αναγέννηση Μοσχάτου) και στις 15.30 στις Τζιτζιφιές ( ΑΟΚ Φαλήρου – Φίλαθλοι ) . Παρακινδυνευμένο  βέβαια αυτό. Ίσα – ίσα που προλαβαίνει ,ο διαιτητής αν  βέβαια όλα κυλήσουν ομαλά. Αν υπάρχουν καθυστερήσεις στο πρώτο παιχνίδι , μπορεί κανείς να μας  τι θα γίνει;;;….

Ορίσθηκαν οι δυο πρώτοι ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα υποδεχτεί τον Αμπελακιακό στον Κορυδαλλό. Μια εβδομάδα αργότερα( 19/2) στην Καλλιθέα ο Εθνικός θα παίξει με το Κερατσίνι.

Έτσι οι φίλαθλοι θα έχουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα δυο παιχνίδια ……..

Εντυπωσιασμένος δείχνει ο προπονητής του Ηρακλή Νίκαιας Βασίλης Ιωαννίδης  από τους διοικούντες της ομάδας  του . « Είναι τόσο δραστήριοι , που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και κάνουν τα πάντα γι’ αυτήν ενώ μου παρέχουν κάθε άνεση για να μπορώ να εργαστώ . Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι με τέτοιους ανθρώπους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός…..

Συνεχίζουν στη Θύελλα Μοσχάτου την προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία . Η διαφορά προς το καλύτερο , άρχισε να φαίνεται από την ημέρα που πήγε προπονητής ο Άγγελος Σκανάτοβιτς . Πέρα από την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο ίδιος , με δικές του ενέργειες ενισχύει την ομάδα μεταγραφικά . ήδη έχουν αποκτηθεί 5 ποδοσφαιριστές. Και έπεται συνέχεια ….Και κάτι ακόμα. Το ανέβασε ο Άγγελος στο facebook και το αναδημοσιεύουμε χωρίς σχόλια : «1η βδομάδα: 36 παρουσίες στις προπονήσεις.
2η βδομάδα: 44 , 3η βδομάδα: 52, 4η βδομάδα: 57 χωρίς τη σημερινή προπόνηση….Δε ξέρω τι θα καταφέρουμε βαθμολογικά, αλλά σίγουρα μέσα σε ένα μήνα καταφέραμε να γίνουμε ΟΜΑΔΑ!!»……..

Την πρωτοχρονιάτική πίτα της κόβει την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου  και ώρα 18.30 η ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα . Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη » ( Εμμανουήλ Μπενάκη 70 Κερατσίνι )…..

Την  προσεχή Δευτέρα 3 /2 και ώρα 18.00 στο «Σινέ Παράδεισος( Ζάππα 4 και Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλός)  η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά πραγματοποιεί την ετήσια γιορτή βραβεύσεων παράλληλα με την κοπή της πίτας της . Θα  τιμηθούν :

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός , οι Ολυμπιονίκες  Πέτρος Γαλακτόπουλος, Κατερίνα Θάνου , ο παγκόσμιος πρωταθλητής ΑΜΕΑ Κων/νος Μασούρας , ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς , ο προπονητής Μάκης Κασφίκης , οι δημοσιογράφοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Βασίλης Σκουντής , οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Π. Καραβίτης , Απ. Κόης, Γ. Τομαράς , Ν. Πατσιαβούρας, Ν. Σεβαστόπουλος , Κ. Λαγός, Κ. Βρεττός, Γ. Ρυμικής., Ι. Κατσικογιάννης, Κ. Βαφειάδης Χ.Μακρογιαννέλης, Μ. Κωνσταντίνου , ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Λ. Περτέσης , ο χορηγός επιχειρηματίας Ν. Σούτας,ο διαιτητής Δ. Καρφής, ο γιατρός  Γ. Καραπιπέρης , η ομάδα βετεράνων του Αίαντα Σαλαμίνας, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Νέων Δραπετσώνας, οι ακαδημίες του ΑΟ Κορυδαλλού…

Tην  προσεχή Δευτέρα στις 15.30 πριν από τον αγώνα με τον Άρη Αμφιάλης η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος θα τιμήσει τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα  για την μεγάλη προσφορά του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο….

Πριν από λίγες μέρες   η σύζυγος του αδελφού του προέδρου του ΑΟ Αγίου Δημητρίου Νίκου Κανακάκη  γέννησε  ένα υγιέστατο αγοράκι. Και ο θείος ετοιμάζει ήδη ….δελτίο. Στον Κώστα και τη Σεμίνα  ευχόμαστε να τους ζήσει ο παίδαρος. Που σύμφωνα με ….αποκλειστικές πληροφορίες θα ονομαστεί Γεώργιος  . Το όνομα του αείμνηστου Παππού του, σπουδαίου ζωγράφου  που είχε διατελέσει παράγοντας στην Προοδευτική…..

Πρώτο παιχνίδι στη Γ’ Κατηγορία θα  διευθύνει σήμερα  ο νεαρός διαιτητής Γιώργος Δαφερέρας  Καλορίζικος!!