Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Για πρώτη φορά   φέτος  βγαίνει η ΕΠΣΠ και αναφέρει ονομαστικά τις ομάδες που οφείλουν  χρήματα . Συνολικά 13 σωματεία. Και τα καλεί να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Ένωσης ώστε να ενημερωθούν για  τις οφειλές και την τακτοποίηση τους . Βέβαια αν δεν συμμορφωθούν θα υπάρξουν συνέπειες . Ήδη το προειδοποιητικό «καμπανάκι» …κτύπησε από ην προηγούμενη εβδομάδα……

Δέκα βαθμούς ξέφυγε η πρωτοπόρος  Προοδευτική από Αμφιάλη και Σαρωνικό  και ουσιαστικά έχει «καθαρίσει » από τώρα το θέμα της ανόδου.

Οι Κορυδαλλιώτες παραμένουν αήττητοι  μετά από 15 αγώνες, όπως και ο Αίας Σαλαμίνας στον 2ο όμιλο. Εκεί όμως γίνεται μάχη με τον ΑΟ Καραβά για την άνοδο .

Αήττητος είναι  και ο Περαμαϊκός που έπιασε στην κορυφή του  1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας  τον ΑΟ Κορυδαλλό ο οποίος αν και έχανε με 0-2 ισοφάρισε τον πολύ δυνατό φέτος Παντζιτζιφιακό σε 2-2 . Αυτές οι δυο ομάδες θεωρούνται  φαβορί για την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην άνοδο . Τρεις βαθμούς πίσω είναι οι πάντα υπολογίσιμοι Φίλαθλοι που επικράτησαν με 1-2 του ΑΟΚ Φαλήρου εκτός έδρας .

Μεγάλο το ενδιαφέρον και στον 2ο όμιλο  . Εκεί όπου ο αήττητος και πρωτοπόρος Φαληρικός προηγείται ένα βαθμό του Ηφαίστου . Αυτές οι δυο ομάδες  θα παλέψουν για την πρώτη θέση ….

Στη Γ’ η Οδηγήτρια συνεχίζει την σπουδαία πορεία της και η  άνοδος της είναι ουσιαστικά θέμα χρόνου…..

Ωραίες στιγμές το Σάββατο στο γήπεδο Παραλίας Τζιτζιφιών . Πριν από τον αγώνα Ικάρου Καλλιθέας – Προοδευτικής οι ποδοσφαιριστές του Ικάρου πήγαν στο σημείο που ήταν το πανό της Προοδευτικής με την φωτογραφία του αδικοχαμένου φιλάθλου Πασχάλη Μπιρμπίλη και εναπόθεσαν λουλούδια  καταχειροκροτούμενοι από τους Κορυδαλλιώτες οπαδούς της No Gate…. Επίσης όταν ο Ξυγκάκης  έκανε στο 9’  το 0-1 , όλοι οι παίκτες της Προοδευτικής  πήγαν και αγκάλιασαν τον προπονητή τους Αντώνη Καλαμάκη , που λίγες μέρες πριν είχε χάσει τον πατέρα του, και του αφιέρωσαν  το γκολ…

Εκπληκτικό .Και τα  τρία τέρματα στον αγώνα Δόξας Πειραιά – Αστυπάλαιας Κορυδαλλού 1-2 σημειώθηκαν με εκτελέσεις φάουλ. ….=

Η Δόξα Πειραιά γνώρισε την 15η ήττα της , σε ισάριθμους αγώνες . Κανένα βαθμό δεν έχει πάρει μέχρι τώρα. Η ομάδα σίγουρα είναι «άρρωστη» και χρειάζεται επειγόντως …γιατρό. Ποιος όμως θα την σώσει ; Ποιος; Ο …Μιμίκος , αλλά όχι ο …γιατρός!!! Ο άλλος . Ο Βουτσινάς .Ένας ικανότατος τεχνικός  που  μπορεί να προετοιμάσει κάλλιστα την ομάδα για το προσεχές μέλλον.

«Ο κ Δ. Βουτσινας είναι ο προπονητής ο οποίος θα στηρίξει και θα τηρήσει την αλλαγή φιλοσοφίας που έγινε σε μια σημαντική καμπή της πολύχρονης ιστορίας μας!» αναφέρει χαρακτηριστικά  η ανακοίνωση της Δόξας….

Ο έμπειρος προπονητής αφού παραδέχτηκε πως η Δόξα είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και με τους παίκτες σε κακή ψυχολογία πρόσθεσε πως θα παλέψουν στα εναπομείναντα παιχνίδια.. Και κατέληξε: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι η διοίκηση με εμπιστεύθηκε και μου αφήνει το ελεύθερο να δουλέψω με νέα παιδιά ώστε να παρουσιαστούν έτοιμα και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά που θα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστηθούμε όλοι!»…

Η ΑΕ Χαραυγής ,με ανακοίνωση της «ευχαριστεί την διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας για την άψογη πληθωρική και θερμή φιλοξενία του. Επίσης και τον διαιτητή Κουβέλη πού αρίστευσε.»

Η απάντηση του Αίαντα ήταν άμεση : «-Ευχαριστούμε πολύ και είναι μεγάλη μας χαρά να φεύγουν οι αντίπαλοι απ το γήπεδο μας έχοντας λάβει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία !». Ετσι λοιπόν πρέπει να λειτουργούν όλοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η Νίκη Ρέντη στο γήπεδο της γνώρισε την ήττα . Μετά την Προοδευτική έχασε και από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα . Και μάλιστα με το ίδιο σκορ( (0-3)….

Για την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ή νίκη αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη , όπου έχει σημείωσε 12 γκολ χωρίς να έχει δεχτεί κανένα. Ακόμα καλύτερα πηγαίνει η πρωτοπόρος και αήττητη Προοδευτική που μετράει 6 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια με 21-0 τέρματα !!!

4η συνεχόμενη ήττα για την Ένωση Α.Α. Ρέντη που απομακρύνθηκε πολύ από την κορυφή.  Όσο για τον Αστέρα Νίκαιας  επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα αγώνες….

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο ποδοσφαιριστής του Αμπελακιακού Αντώνης Τσαγκάρης. Η σύζυγος του Βίβιαν  έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο αγοράκι . Το πρώτο είναι κοριτσάκι. Η είδηση είναι ότι γεννήθηκε ο διάδοχος που σύντομα αναμένεται να ….εκδοθεί το δελτίο του… Τις καλύτερες ευχές τους στο  ζεύγος στέλνει όλη η οικογένεια του Αμπελακιακού . Να τους ζήσει ο παίδαρος!!!!