Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιά που ονομάτισε τα σωματεία  τα οποία έχουν οφειλές προς  την Ένωση και τα καλεί να τις  τακτοποιήσουν  άμεσα για να αποφύγουν τις συνέπειες. Η αρχή έγινε με την Προοδευτική στην οποία όπως είναι γνωστό η κατάσταση έχει αλλάξει φυσικά προς το καλύτερο το τελευταίο διάστημα . Μέλη λοιπόν του Δ.Σ του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου επισκέφτηκαν χθες το μεσημέρι τα γραφεία της ΕΠΣΠ και είχαν συνάντηση με κορυφαία διοικητικά στελέχη της Ένωσης, όπου πέρα από  τα θέματα που συζήτησαν τακτοποίησαν τις οικονομικές εκκρεμότητες του σωματείου προς την Ε.Π.Σ. Πειραιά.  Η Προοδευτική λοιπόν εξόφλησε τις οφειλές της . Και η Ένωση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και με τις υπόλοιπες ομάδες . Όπως ακριβώς  έβγαλε ανακοίνωση ονομαστική ότι οφείλουν , έτσι θα πρέπει να κάνει και όταν τις τακτοποιήσουν. Αυτό απαιτεί η δεοντολογία…

Ας δούμε  πάντως και την άποψη του Γιώργου Σιάκουλη  ενός έμπειρου παράγοντα που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στον ΑΟΚ Φαλήρου , ενώ είναι παράλληλα και μέλος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΠ. Ανέβασε λοιπόν στο Facebook:

«3Φεβρουαριου 2020…η ΕΠΣΠΕΙΡΑΙΑ.. ανακοίνωσε τα σωματεία μπαταχτσήδες.. που χρωστούν στο ταμείο της Κανένας άλλος δεν χρωστά… όλοι είναι τακτοποιημένοι… ούτε ή ΕΠΣΠ…ΔΕΝ χρωστά πουθενά.. είναι οικονομικά.. άσπιλη.. και αμόλυντη…
Πρέπει όλοι μας να μάθουμε ποιοί είναι αυτοί που φταίνε που ή Ένωση μας.. έχει οικονομική στενότητα.. ο ΑΟΚ Φαλήρου .. κύριοι ό Πυθαγόρας… κύριοι. Το Χατζηκυριάκειο.. οικονομικά επικίνδυνοι.. για όλους… θα χρεοκοπήσει ή Ένωση μας.. χρωστάνε το διογκωμένο ποσό των 90….ναι ….ενενήντα ευρώ… και ας μην γνωρίζει κανείς από που προέρχεται το χρέος.,… Πάντως πρέπει ναμαστε όλοι χαρούμενοι που χρωστάνε μόνο 13 σωματεία λεφτά στο ταμείο. Της Ένωσης μας… είμαστε χαρούμενοι που τά υπόλοιπα δεν… χρωστούν.. και θά παίξουν σίγουρα τό Σαββατοκύριακο…οι υπόλοιποι; !!!;;;; Η. Πληρώνετε..η…. Στα μανταλάκια… διότι θά σάς βρει τιμωρία φοβερή…
Τώρα. Για πιό λόγο δημοσιεύτηκαν τά σωματεία που χρωστούν μικροποσά.. από ζημιά εισιτηρίων κυρίως…. ένας.. ΘΕΌΣ.. ξέρει……

Ας δούμε τα έξοδα αγώνων των σωματείων β’ κατηγορίας…Διαιτησία….70 ευρώ… ιατρός 25 ευρώ χωρίς απόδειξη… οικονομική επιστασία..45 ευρώ χωρίς απόδειξη .σφραγιστικά ..10 ευρώ .. παρατηρητής 10 ευρώ χωρίς αποδείξεις. Αν κατεβάζεις ομάδα Στα τμήματα υποδομής.. τρείς ομάδες 30×3=90 ευρώ… κάντε λογαριασμό… να δείτε πόσοι κονομανε από τις διοργανώσεις… σέ βάρος των σωματείων… λεφτά… μαύρα.. που βγαίνουν από … που;;;;;»…

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου ( ημέρα των ερωτευμένων) η Προοδευτική θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Σιγά – σιγά ο ιστορικός σύλλογος βάζει μια τάξη στα πράγματα και δείχνει ότι νοικοκυρεύεται….

Ανταλλαγή  …γειτονικών ομάδων  θα έχουμε το Σάββατο . Την ίδια ώρα που στο γήπεδο Δραπετσώνας  ο ΑΣ Ποντίων υποδέχεται  τους Νέους Ευγένειας, στο γήπεδο Χαραυγής η ομώνυμη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Δραπετσώνας . Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ….

Πριν από τον αγώνα με τον Άρη Αμφιάλης η διοίκηση του Ολυμπιακού Περάματος  δια της προέδρου του Ιωάννας Μωρέ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον  Γενικό Γραμματέα  της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα  για την πολύχρονη προσφορά του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο .

Αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι  του Παύλου  Δαούτη  σημείωσαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη και έδειξαν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο . Μάλιστα έφυγαν για πρώτη φορά από την τελευταία θέση  του βαθμολογικού  πίνακα  αφήνοντας πίσω τον Άρη Αμφιάλης και τον ΑΟΚ Φαλήρου…..

Και ορισμένα στατιστικά στοιχεία που ζητάνε οι φίλοι μας  .

Πέντε ομάδες παραμένουν αήττητες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Από την Α’ Κατηγορία η Προοδευτική ( 1ος όμιλος) και ο Αίας Σαλαμίνας ( 2ος) .Από την Β’ Κατηγορία ο Περαμαϊκός( 1ος ) και ο Φαληρικός ( 2ος ) ενώ από την Γ’ η Οδηγήτρια .

Αντίθετα χωρίς νίκη είναι από την Α’ Κατηγορία παραμένουν η Δόξα Πειραιά (1ος όμιλος)  και ο Α Καστέλλας ) και από την Γ’ ο Πολυκράτης . Η Δόξα μάλιστα δεν έχει ούτε ισοπαλία..

Μετά από 15 αγώνες  δεν έχουν  φέρει ισόπαλο αποτέλεσμα από την Α’ Κατηγορία ο Ίκαρος Καλλιθέας ( 1ος όμιλος) η Ελλάς Ποντίων ο ΑΣ Ποντίων και η Θύελλα Μοσχάτου ( 2Ος)

Στα 16 παιχνίδια που έχουν παίξει μέχρι τώρα ο Θησέας από την Β’ Κατηγορία και η Δάφνη Ταμπουρίων από την άλλη δεν ξέρουν ακόμα τι  σημαίνει ισοπαλία….

Όταν σκοράρει πρώτα η Κύπρος Κορυδαλλού  στη συνέχεια δεν πάει καλά. Γιατί όποτε γίνεται αυτό , μετά η ομάδα γνωρίζει την ήττα. Έτσι σκέπτονται στο επόμενο παιχνίδι να προσέξουν να …μην  βάλουν γκολ πρώτοι !!. Θα είναι ..κακό σημάδι….