Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Επανέρχεται σήμερα ο Γιώργος Σιάκουλης και ανταπαντά για το θέμα της δημοσιοποίησης των οφειλών Πειραϊκών σωματείων. Μ’επιστολή του χαρακτηριστικά αναφέρει : «Δεν ξέρω και δεν μιλώ για τα άλλα σωματεία.. αλλά στον ΑΟΚ Φαλήρου η  δημοσίευση των οικονομικών μας εκκρεμοτήτων.. μας προκάλεσε ηθική βλάβη.. γιατί δεν είμαστε μόνοι μας… ένας κόσμος ασχολείται και ρωτάει.. για ποσά και δυσνόητες για τους πολλούς διαδικασίες. Δημοσιεύουν τα σωματεία… τουλάχιστον να γράψουν δίπλα και τα ποσά και από πού προέρχονται»….

Στη Θύελλα Μοσχάτου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ανδρέας Κανταρτζόπουλος . Ο  20χρονος αμυντικός  στην νέα του ομάδα θα βρει  ένα γνωστό του. Τον προπονητή του. Τον Άγγελο Σκανάτοβιτς με τον οποίο συνυπήρξαν στον Αστέρα Νίκαιας  για τρεισήμισι χρόνια. Ο παίκτης πάντως ανήκει στον Αετό Κορυδαλλού τη διοίκηση του οποίου ευχαρίστησαν οι Μοσχατιώτες…..

Σχετικά με την μεταγραφή  του 14χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νουαλάλ από την Θύελλα Μοσχάτου στον Ολυμπιακό  για την οποία γράψαμε χθες επανερχόμαστε σήμερα με περισσότερα στοιχεία. Ο μικρός που κατάγεται από το Καμερούν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Μικτής της ΕΠΣ Πειραιά . Οι οποίοι από πέρυσι τον είχαν καλέσει και αγωνίστηκε αφήνοντας άριστες εντυπώσεις . Μάλιστα ο κ.  Σταύρος Μορφόπουλος που τον είχε δει σε ένα παιχνίδι της Θύελλας , ήταν αυτός που προέτρεψε τον ηγέτη του συλλόγου Τάσο Νομικό για να εκδώσει δελτίο στο παιδί , όπως άλλωστε και έγινε .  Στις Μικτές βλέποντας τον Αλέξανδρο να παίζει έπαθαν την πλάκα τους για το ταλέντο του . Σε κάποια  από τα παιχνίδια μάλιστα , το έμπειρο μάτι του Νίκου Κριμιτζά τον ξεχώρισε  και αμέσως τον πρότεινε στους υπευθύνους των ακαδημιών του Ολυμπιακού οι οποίοι προχώρησαν στην απόκτηση του. Και κάτι ακόμα ο  Αλέξανδρος  Νουαλάλ που  κατάγεται από το Καμερούν αλλά μπορεί να αγωνιστεί στις Εθνικές μας ομάδες  είναι ανεψιός του κορυφαίου Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών Ροζέ Μιλά( πρώτος ξάδελφος της μητέρας του) !….

Ετοιμάζονται πυρετωδώς στην Προοδευτική για την Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου . Ήδη με ανακοίνωση της η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους της να εγγραφούν και να γίνουν μέλη του συλλόγου, ώστε να συμμετάσχουν ενεργά στην από δω και πέρα πορεία της ομάδας και να λάβουν μέρος στις διαδικασίες Γενικής Συνέλευσης . Η εγγραφή κοστίζει 30 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο διαδικασίας κ.. Σωκράτη Πτερνέα…..

Απόψε η Προοδευτική έχει την χοροεσπερίδα της στο κοσμικό κέντρο « Νέα Κοκκινιώτισα »( 7ης Μαρτίου 1944 101 Νίκαια ) , και καλεί όλους τους φίλους της να δώσουν το παρόν ενισχύοντας την νέα προσπάθεια της ομάδας που γίνεται. Όσοι δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί προσκλήσεις μπορουν να απευθύνονται στον κ. Γιάννη Παπάδη  τηλ 6976844268

Η διοίκηση του Αργοναύτη ευχαριστεί τον βετεράνο διεθνή γκολκίπερ του Ολυμπιακού Παναγιώτη Κελεσίδη για την προσφορά 20 βιβλίων του (« Το λιοντάρι του Θρύλου») στον σύλλογο. Επίσης ευχαριστεί τους παλαίμαχους άσους της ομάδας Άρη Σταμάτη και  Γιώργο Κωνσταντέλο για την οικονομική ενίσχυση τους .

Τέλος ευχαριστεί την θύρα 7 της Καλύμνου  που σε συνεργασία με τον Καλυμνιακό  βοήθησαν για την παραχώρηση του 17χρονου σπουδαστή Ορφανού στην ομάδα….

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει αύριο Σάββατο 8/2 στις 7μμ ο Ατρόμητος Πειραιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στον Πολιτιστικό πολυχώρο «Κωσταράκος» ( Μαντινείας και Θήρας στα Καμίνια ) …..

* Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους χορηγούς  Αντ. Τσάτσο( ΗΠΕΙΡΟΣ) ,ΙΕΚ ΑΛΦΑ ,  Γ. Βαγγέλη ( ΕΜΗΚΑ ) Δ. Μπούκη ( Ανταλλακτικά αυτοκινήτων ) ,Ν. Σούτα , Λευτ. Θεοδώρου  που είναι πάντα κοντά στους βετεράνους και βοηθούν στο έργο τους .