Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Δυο σημαντικοί αλλά διαφορετικοί αγώνες διεξάγονται σήμερα με ώρα έναρξης τις 4μμ . Στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης θα συνεχιστεί ο αγώνας Ηρακλή Νίκαιας – ΑΟ Καραβά που είχε διακοπεί στο ημίχρονο από τον διαιτητή Φιλακούρη και ενώ το αποτέλεσμα εκείνη την στιγμή ήταν ισόπαλο 1-1 . Ο μόνος που δεν θα είναι εκεί είναι ο παραπάνω ρέφερι ..Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Μπαλαχούτης…

Ο αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία  για τις δυο ομάδες . Περισσότερο δε για τον ΑΟ Καραβά που με νίκη θα περάσει και πάλι στην πρώτη θέση . Ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά , χωρίς παρατράγουδα….

Στον Κορυδαλλό γίνεται ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο Πειραιά .Ο γηπεδούχος Ερμής   υποδέχεται τον Αμπελακιακό. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αφού προέρχονται από μεγάλες επιτυχίες στο πρωτάθλημα την Κυριακή που μας πέρασε. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει τελικά ο Αντώνης Τραϊφόρος αφού  ο Χατζηγιάννης που είχε ορισθεί αρχικά δήλωσε κώλυμα χθες βράδυ λόγω ασθενείας ……

Με 160 € πρόστιμο λόγω υποτροπής τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή τον ΑΣ Ποντίων για ρίψη κροτίδων και αντικειμένων κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Χαραυγή.  Δεν είναι κρίμα ένα σωματείο που κάνει αγώνα για την επιβίωση  του να πληρώνει  τα λάθη κάποιων λίγων ατόμων ;…

Προετοιμάζονται πυρετωδώς στην Προοδευτική για την Γενική Συνέλευση της προσεχούς Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου όπου ο ιστορικός σύλλογος αναμένεται να εκλέξει νέα – νόμιμη – διοίκηση . Το Δ.Σ. καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών . Χαρακτηριστικά με ανακοίνωση  – πρόσκληση αναφέρει: «Φίλε της ομάδας αντιλαμβάνεστε με πράξεις ότι η ομάδα με γρήγορους ρυθμούς επανέρχεται στην κανονικότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να  αδιαφορήσεις και μία προτεραιότητα γι αυτήν την ομάδα θα είναι την Παρασκευή στις 6.30 να είσαι στο πολιτιστικό κέντρο τού Δήμου Κορυδαλλού για νά εκλέξει νόμιμη ισχυρή φιλόδοξη διοίκηση διετίας.. Προγραμματίσου και έλα. »

Η εκτός έδρας νίκη της Προοδευτικής με 0-4  επί της ΑΕ Περάματος ήταν η ένατη συνεχόμενη  έχοντας πετύχει  34 τέρματα  ενώ έχει δεχτεί μόλις 3 . Παράλληλα ήταν  και η έβδομη συνεχόμενη όπου η ομάδα διατήρησε ανέπαφη την  εστία της  έχοντας σημειώσει 25 γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα…..

Ένατη συνεχόμενη νίκη και  για τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας Φαληρικό …..

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι από τότε που ανέλαβε τον Αμπελακιακό ο Χρήστος Τάσσης στη συνέχεια μετράει

πέντε  συνεχόμενες νίκες με 16-2 τέρματα ….

Μετά από πέντε αγώνες η Κύπρος  Κορυδαλλού επικράτησε  στο Ρέντη με 3-2 επί της τοπικής Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου, η οποία γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της…..

Την ικανοποίηση  του  για την πορεία της Χαλκηδόνας στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κούρτης : «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια . Τα παιδιά μας έχουν κάνει υπερήφανους ». Σχετικά με τη διαιτησία του Δαμιανάκη στον αγώνα με τον Αετό Κορυδαλλού και για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του ο κ. Κούρτης είπε:« Όχι μόνο ήταν καταφανέστατο  πέναλτι , αλλά θα μπορούσε να δώσει ένα ακόμα στο τέλος σε χέρι αμυντικού . Υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Αν εξαιρέσουμε αυτή τη φάση ο Δαμιανάκης ήταν άψογος και κράτησε πολύ καλά το παιχνίδι.»….

Η ΑΕ Νίκαια  παρά την ήττα της από την Οδηγήτρια συγχαίρει τον διαιτητή Γεωργόπουλο και τους βοηθούς του για τη διαιτησία τους .«Ήταν άψογος  και έκοψε το καρπούζι στη μέση . Τέτοιες ήττες με τέτοια διαιτησία το μόνο που μπορείς να κάνεις , είναι να πεις πολλά μπράβο σε αυτό το παιδί » δήλωσε ο έμπειρος παράγοντας του συλλόγου Παντελής Αντωνίου….

Στην Εθνική Ενόπλων κλήθηκε ο επιθετικός του Σαρωνικού Γιάννης Κούτρος ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος , που θα διεξαχθεί στο Βόλο , στις αρχές Μαΐου.«Ενός κακού μύρια έπονται , λέει ο θυμόσοφος λαός.
Και ενός καλού , συμπληρώνουμε εμείς.» σχολίασε με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Αίγινας και πρόσθεσε : «Σε αυτή την καταπληκτική χρονιά για την ομάδα μας , σαν κερασάκι στη τούρτα ήρθε και η επίσημη κλήση του επιθετικού μας , Γιάννη Κούτρου , στην Εθνική Ενόπλων της χώρας !!!!!!Εμείς, ως επίσημος Σαρωνικός , νιώθουμε απέραντη υπερηφάνεια , που ένας ποδοσφαιριστής μας , θα είναι μέλος μιας εθνικής ομάδας. Και θεωρούμε επίσης ότι τυχερό πρέπει να νοιώθει και όλο το πειραϊκό ποδόσφαιρο , που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Γιάννη , διαφημίζοντας και αναβαθμίζοντας το προϊόν. Συγχαρητήρια Γιάννη. Αξίζεις και με το παραπάνω αυτή τη διάκριση. Είμαστε περήφανοι για σένα !!!»….

Στην Δράμα βρίσκεται ο ικανότατος και εξελίξιμος

προπονητής Άρης Κακογιάννης  όπου παρακολουθεί τα μαθήματα της 2υς φάσης της σχολής UEFAA’. Καλή επιτυχία….