Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Στο γήπεδο του Ρέντη διεξάγεται σήμερα στις 16.00  ο  δεύτερος από τους  πρώτους ημιτελικούς ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΑΠΟ Κερατσίνι . Δυο μεγάλες ομάδες που παλεύουν φέτος όχι μόνο για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά  , αλλά και για την παραμονή τους στη Γ’ Εθνική . Προβλέπεται  σήμερα να διεξαχθεί ένα καλό παιχνίδι , αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων….

Με τις Μικτές της ΕΠΣ Αργολίδας  αγωνίζονται  σήμερα οι Μικτές της ΕΠΣ Πειραιά στο γήπεδο «Π. Νικολαΐδης Στις 12.30 ξεκινάει ο αγώνας των Κ-12  και στις  14.00  των Κ-14 . Καλή τους επιτυχία ….

Δεν  άργησε και πολύ η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας να συμφωνήσει με τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Πανοηλία για τον πάγκο. Νέος προπονητής ανέλαβε ο καταξιωμένος τεχνικός Θεόφιλος Καλύβας .Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ιδανική λύση για τον ιστορικό σύλλογο…..

To εγκώμιο των παικτών του  στον αγώνα με τον Αίαντα έπλεξε ο προπονητής του Δία Κορυδαλλού Γιάννης Μανδρέκας . Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε : «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έπαιξαν . Τα έδωσαν όλα. Δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι ο Αίας ήταν καλύτερος από μας , αλλά μην μας απαξιώνουν κάποιοι. Οι αντίπαλοι μας δεν έχασαν πολλές ευκαιρίες ούτε μας έπαιζαν στο μισό γήπεδο . Σημειωτέον ότι  αγωνιστήκαμε με σημαντικές απουσίες αφού βλέπετε, η ΕΠΣΠ όρισε το παιχνίδι το Σάββατο και ήταν δύσκολο για κάποια παιδιά που εργάζονται να έλθουν στη Σαλαμίνα.»…..

Αυτό  που μου  αρέσει στους υπευθύνους της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού είναι ότι έχουν αυτογνωσία . Που ποτέ δεν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Που λένε τα πράγματα με το όνομα τους . Διαβάστε την ανακοίνωση τους μετά από την ήττα από τον Σαρωνικό και θα καταλάβετε.: «Ήττα καμπανάκι για την συνέχεια…. Με τέτοια εμφάνιση η ομάδα μας δεν άξιζε να πάρει τίποτα από αυτό το παιχνίδι…έχει διαφορά να χάσεις έναν αγώνα επειδή δεν ήσουν καλός και ήσουν σε κακή μέρα και είναι διαφορετικό να χάνεις χωρίς να προσπαθήσεις όσο χρειάζεται. Στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα που έτρεξε, πάλεψε προσπάθησε και έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει μέχρι το τελευταίο λεπτό κ αυτή ήταν η ομάδα της Αίγινας Στο ποδόσφαιρο αν δεν τρέξεις αν δεν ιδρώσεις αν δεν παλέψεις στην κακή σου μέρα δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα και οι παίκτες μας στον αγώνα αυτό δεν πάλεψαν δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο δεν έτρεξαν δεν έκαναν τίποτα σωστό. Στην ομάδα θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που θα τα δίνουν όλα για την ομάδα στο γήπεδο με πειθαρχία.. Με σοβαρότητα.. Πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν… Συγχαρητήριά στην ομάδα της Αίγινας για την δίκαιη νίκη της. Συγχαρητήριά και στην διαιτητική τριάδα. Εμείς δουλειά και μόνο δουλειά …. Σοβαρότητα και υπευθυνότητα…

Θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη λένε στην Ελλάδα Ποντίων για το παιχνίδι με τον Αετό Κορυδαλλού. Στον σύλλογο υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση της ομάδας αλλά αυτή την φορά και για τη διαιτησία του Ντουμιτρέσκου που την τελευταία στιγμή αντικατέστησε τον Μπαλαχούτη στον οποίο παρουσιάστηκε πρόβλημα . «Και 7-0 να χάναμε πάλι συγχαρητήρια θα δίναμε στη διαιτησία . Ήταν άψογη » δήλωσε κορυφαίο διοικητικό στέλεχος….

«Ωρυόταν ο Παναγιώτης Ορφανός από την Αναγέννηση  Μοσχάτου για τον βοηθό Παρισσόπουλο κατά κύριο λόγο και τον διαιτητή Ανθόπουλο κατά δεύτερο , στον αγώνα με τον Ήφαιστο. « Ειδικά ο Παρισσόπουλος έκανε ότι ήταν δυνατόν για να χάσουμε . Ντροπή . Δεν αξίζει τελικά να ασχολούμαστε » Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του Ηφαίστου Βασίλη Δρακόπουλου  μόλις διάβασε για παράπονα των Μοσχατιωτών .«Ένα σκορ 10-0 έγινε τελικά 2-1 απέναντι σε μια ομάδα με μηδέν ευκαιρίες που δεν μας απείλησε καθόλου και μιλάει κι από πάνω. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν  ποια ομάδα έπαιξε μπάλα . Η πορεία του Ηφαίστου  μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι κατά γενική ομολογία πεντακάθαρη.»…..

Η Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας της, με τον έμπειρο  και με πλούσιο βιογραφικό προπονητή & κάτοχο UEFA B Λευτέρη  Φελλά.

Θεωρείται ο κατάλληλος τεχνικός για να αξιοποιήσει  τα παιδιά  των  υποδομών  του συλλόγου. Ο Φελλάς έχει εργαστεί σε πολλές  Ακαδημίες σε Πειραιά   και Αθήνα όπως: Κερατσίνι, ΑΟ Κορυδαλλός, Φοίνικας Καλλιθέας κ.α.

«Ξινό » του βγήκε του ποδοσφαιριστή του Παντζιτζιφιακού Ηλία Κωστή   το γκολ που σημείωσε και έκρινε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Περάματος .  Ο διαιτητής Παρισσόπουλος  τον απέβαλε επειδή ο σκόρερ πανηγύρισε προκλητικά….

Μετά από πέντε αγωνιστικές η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη –  Diamonds επανήλθε στις νίκες καταβάλλοντας στο 89’  τους Λέοντες Καμινίων στο γειτονικό ντέρμπι….

Την πίτα του θα κόψει  απόψε στις  19.30 στο Δημαρχείο της Νίκαιας  ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ιωνικού. Θα τιμηθούν σημαντικοί παράγοντες που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα …..

Κουΐζ : Ποιος πρόεδρος  δεν έδωσε το παρών στον χορό του σωματείου  του, που έγινε πριν από λίγες μέρες ; Συμβαίνει κάτι ;;;;