Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη ….

Published

on

Δυσκολεύουν τα πράγματα για κάποιες ομάδες  Θα πρέπει σύμφωνα με την Γ.Γ.Α. να προβούν στις απαραίτητες και υποχρεωτικές  ενέργειες  για την λειτουργία των σωματείων. Ενέργειες που απαιτούνται για την νομιμοποίηση τους, όπως είναι η ενημέρωση της  Περιφέρειας,  επικαιροποίηση των  στοιχείων όσον αφορά τον  Αριθμό Αναγνώρισης της Γ.Γ.Α.),

Παράλληλα θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής αρχαιρεσιών των σωματείων , όπου πλέον είναι υποχρεωτική η παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου που θα ορίσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά…..

Οριστικά τον Μάιο, αμέσως μετά το τέλος των πρωταθλημάτων  θα γίνουν οι εργασίες ανακατασκευής του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο των Σιταποθηκών. .Ένα γήπεδο που έμεινε κλειστό για μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ποδοσφαιρική περίοδο  και ζημίωσε αρκετά σωματεία . Τα έργα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν από τώρα , όπως μας είπαν από την Δημοτική Αρχή, αλλά κάποιες ομάδες που προπονούνται εκεί , όπως είναι η ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα , ο Πανιώνιος Κερατσινίου και ο Άρης Αμφιάλης επειδή προπονούνται εκεί, ζήτησαν , προκειμένου να μην «ξεσπιτωθούν» εντελώς , να γίνουν οι εργασίες μετά το τέλος των πρωταθλημάτων. Πάμε για Μάιο  λοιπόν με διάρκεια των έργων για 40 περίπου μέρες……

Είναι πλέον κανόνας κάθε Σαββατοκύριακο οι Πειραιώτες  διαιτητές να σφυρίζουν διπλά παιχνίδια. Αυτή την εβδομάδα  έχουμε τους Γεωργόπουλο,Αλατσάκη, Χατζηγιάννη να διαιτητεύουν από δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας ενώ από έναν Α’ και Β΄ οι Κουζούμης , Μπεσίρης Πουλόπουλος, Δαμιανάκης….

Ο Γιάννης Κουζούμης διαιτητεύει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στις Τζιτζιφιές το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παντζιτζιφιακό και τον ΑΟΚ Φαλήρου  ενώ αμέσως μετά θα φύγει για τους Ορυζόμυλους όπου στις 15.30 σφυρίζει τον σημαντικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα Ποντίων και τον ΑΟ Καραβά…..

Επιστροφή στα γήπεδα μετά από δυο μήνες και κάτι για τον διαιτητή Λάμπρο Τζαγκαράκη που υπέστη κάταγμα στο  5ο μετατάρσιο  του ποδιού του κατά τη διάρκεια του αγώνα Ελλάδας Ποντίων – Δία Κορυδαλλού στο γήπεδο Ορυζομύλων  στις 15 Δεκεμβρίου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση  . Ο ικανός διαιτητής σφυρίζει τον αγώνα Ααστέρα Νίκαιας- Νέων Δραπετσώνας…..

Να πούμε και κάτι για όσους δεν το ξέρουν . Ο διαιτητής του κάθε αγώνα είναι υποχρεωμένος να ανεβάζει ΑΜΕΣΩΣ μετά τη λήξη του παιχνιδιού  στο σάιτ της Ένωσης το αποτέλεσμα. Να μην αδιαφορούν . Κι αν το ξεχνάει , να του θυμίσουν οι βοηθοί. Δεν έχει καμία  απολύτως ευθύνη σε αυτόν τον τομέα η ΕΠΣ Πειραιά .  Και να μην αρχίσουν κάποιοι να γράφουν διάφορα  στο facebook …..

Ο Πέτρος Βοϊδονικόλας είναι  o νέος γυμναστής του Αίαντα Σαλαμίνας . Αποτελεί προσωπική επιλογή  του  τεχνικού της ομάδας Θεόφιλου Καλύβα του οποίου ήταν συνεργάτης . Από τους κορυφαίους στο χώρο του με πολλές διακρίσεις , όπου κι αν εργάστηκε . Και όπως λένε στην ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αίαντα :«  Εξαιρετικός γνώστης του ποδοσφαίρου, από τους κορυφαίους γυμναστές και αξιοθαύμαστα ήρεμος, κουβαλάει και το κοκαλάκι της νυχτερίδας αφού όπου πάει κατακτιέται και ένας τίτλος.»….

Αγιασμό και γρήγορα στη Θύελλα Μοσχάτου . Αυτά που συμβαίνουν εκεί είναι πρωτοφανή .Όσοι πήγαν εκεί με μεταγραφή τελευταία τραυματίστηκαν . Μόνο ο Φεύγας την γλίτωσε προφανώς λόγω …ονόματος .  Κάποιοι μάλιστα μίλησαν για …βουντού και μάγια . Δεν εξηγείται αλλιώς .Έχουμε και λέμε λοιπόν. Κουτρούμπας και Κενδριστάκης κτύπησαν σε αγώνες , ο Κεραμιδάς στην προπόνηση ενώ ο Κανταρτζόπουλος σε τροχαίο με τη μηχανή του. Τελευταίο «θύμα» ο Γεροκωνσταντής που αποκτήθηκε μόλις  προχθές . Έπαθε χιαστούς στην προπόνηση ενώ έκανε  διατατικές . Μη χειρότερα δηλαδή .« 40 χρόνια στα γήπεδα δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα»  δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Σκανάτοβιτς .Α, ξέχασα να σας πω πως κι ο Άγγελος πριν  από τρεις εβδομάδες στην προπόνηση , έπεσε και έσπασε το χέρι του . Το έχει ακόμα στο γύψο !!!! Έλεος …

Έφυγε από τη ζωή η αδελφή του  ηγέτη του Ολυμπιακού Περάματος Δημήτρη Σαββατιανού, Στέλλα . Κτυπημένη από την επάρατη νόσο σε ηλικία μόνο 42 ετών . Η κηδεία της θα γίνει  την Δευτέρα στις 11 το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα της στη Ρόδο . Κουράγιο στη οικογένεια  Τα θερμά μας συλλυπητήρια Στον Δημήτρη , την Ιωάννα , στην δύσμοιρη μάνα …..