Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Η ένσταση που κατέθεσε ο Πανφαληρικός κατά του σωματείου Ολυμπιακού Περάματος είναι από χθες το μέγιστο  θέμα. Οι Περαματιώτες νίκησαν με 1-0 ,αλλά ενδέχεται να χάσουν τον αγώνα «στα χαρτιά »..  Κι αυτό επειδή χρησιμοποίησαν τον ποδοσφαιριστή Αναστάσιο Θεοδωρακάκη , ένα παίκτη  ο οποίος , σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πανφαληρικού έχει ήδη από την αρχή της χρονιάς  αγωνιστεί  εκτός από τον Ολυμπιακό Περάματος σε Δόξα Πειραιά και Ήφαιστο κάτι που  παραβιάζει το άρθρο 19 παράγραφο 9 του ΚΑΠ., το οποίο αναφέρει ότι ένας ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να κάνει τρεις μεταγραφές, αλλά να  μπορεί να αγωνιστεί μόνο σε δυο.

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ έχει πλέον τον λόγο για  να διαπιστώσει αν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει ο Πανφαληρικός. Στην περίπτωση αυτή ο Ολυμπιακός Περάματος  κινδυνεύει  ( εκτός από το παιχνίδι που κέρδισε ) και με αφαίρεση τριών βαθμών!!! Συνολικά χάνει 6 βαθμούς !! Αυτό  βέβαια θα συμβεί , εφόσον αποδειχθεί από την Πειθαρχική ότι ο Θεοδωρακάκης  έχει αγωνιστεί σε τρεις ομάδες μέσα σε μια περίοδο . Αυτό φυσικά το γνωρίζει πολύ καλά ο  ίδιος ο παίκτης ….Και κάτι ακόμα . Λέγεται πως στον Πανφαληρικό το «κάρφωσαν» από κάποια άλλη ανταγωνίστρια ομάδα που  έχει όφελος να πέσει χαμηλά ο Περαματιώτικος σύλλογος…..

Διαμαρτύρεται έντονα η Νίκη Ρέντη για την διαιτησία του Γεωργόπουλου στον αγώνα με την Αμφιάλη αναφέροντας λεπτομερώς τις φάσεις που υποστηρίζει ότι αδικήθηκε  . Δεν συνηθίζει ο σύλλογος να βγάζει ανακοινώσεις .Το είχε κάνει πριν από δυο χρόνια για τελευταία φορά..

«Είμαστε ένα ιστορικό και νοικοκυρεμένο σωματείο το οποίο δεν βγαίνει με το παραμικρό να κάνει δηλώσεις αλλά το Σάββατο έφτασε ο κόμπος στο χτένι και δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοια αντιμετώπιση από κανέναν !!!»καταλήγει η ανακοίνωση …..

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο  Γεωργόπουλος «ξεκλήρισε» ποδοσφαιρικά μια ….οικογένεια . Κατά την διάρκεια του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τσιρογιάννης  ο οποίος στη συνέχεια σύμφωνα με το Φύλλο αγώνα , προσπάθησε να απωθήσει τον διαιτητή . Ο τελευταίος έγραψε επίσης στο Φ.Α. ότι μετά την λήξη τον εξύβρισαν ο πατέρας Αποστόλης Τσιρογιάννης  αλλά και ο μεγάλος του γιος ο Βασίλης τον εξύβρισαν…

Ο διαιτητής Γεωργόπουλος μας  απασχόλησε και στον αγώνα της Αίγινας όπου  ο Ίκαρος «φωνάζει » για τις δυο τελευταίες  φάσεις του αγώνα που έκριναν το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Γιάννης Περλορέντζος  δήλωσε : « Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή η διαιτησία αλλά στις δυο τελευταίες φάσεις του αγώνα αδικηθήκαμε . Αρχικά σε επίθεση του Σαρωνικού η μπάλα βγαίνει άουτ . Το δείχνει  ο βοηθός Λεκαράκος και το  σφυρίζει και ο διαιτητής Γεωργόπουλος. Δεν ξέρω τι μεσολάβησε και μετά από λίγο άλλαξαν την απόφαση τους και καταλογίζεται κόρνερ , από το οποίο μπήκε γκολ και χάσαμε . όμως το λέω κατηγορηματικά , πως η μπάλα δεν πέρασε καν την γραμμή. Το δείχνει και το βίντεο που ανέβασε ο Σαρωνικός. Δεν υπάρχει γκολ. Είναι κρίμα λοιπόν να αδικείται με αυτόν τον τρόπο η προσπάθεια μας . »…..

Πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά , κάτι που σημαίνει ότι δεν πρέπει να θεωρούμε σίγουρο ένα αποτέλεσμα αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει τη λήξη .

Στο 93 ‘ ο Δίας Κορυδαλλού με απευθείας κόρνερ του Σαλή νίκησε 2-1 τον ΑΣ Δραπετσώνας.

Στο 94’ ο Σαρωνικός Αίγινας με γκολ του Μπακόμητρου Ν.  λύγισε τον αξιόμαχο Ίκαρο Καλλιθέας με 3-2 .

Στο 90’ η Αστυπάλαια Κορυδαλλού με σκόρερ τον Καρακασίδη επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου Πειραιά.

Στο 90’ και ο Περαμαϊκός που πήρε τη νίκη  επί της Ένωσης Α.Α. Ρέντη με 2-1 χάρη σε ένα γκολ του Ζερτίδη που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Σπουδαία νίκη με γκολ του Κουρκούλη στο 90’ πέτυχε ο Αργοναύτης που επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Πειραιά..

Στο 87’ η Θύελλα Μοσχάτου πήρε τη νίκη με 3-2 επί του ΑΟ Καστέλλας με γκολ του Κωνσταντάκου που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Στο 87’ ο ΑΟΑΔ με τέρμα του Λάζι ισοφάρισε σε 1-1 την Ένωση Καμινίων ……

Ποδοσφαιριστής της Κύπρου Κορυδαλλού μιμήθηκε τον Λουίς Σουάρες . .Όχι όμως σε αγωνιστική αξία , αλλά στο …δάγκωμα . Έτσι μου …ΣΦΥΡΙξαν    από τον ΑΟ Κορυδαλλό . Ότι δάγκωσε  τον αντίπαλο του τον Αγγειάδη . Και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάλαβε κανένας τίποτα. Μάλιστα για του λόγου το αληθές  κυκλοφόρησαν και σχετικές φωτογραφίες….