Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι Νέοι Δραπετσώνας κατέθεσαν βάσιμη ένσταση κατά του Παντζιτζιφιακού για  πλαστοπροσωπία ποδοσφαιριστή με Ελληνικό δελτίο ενώ αυτός που αγωνιζόταν ήταν αλλοδαπός !!!! Το χειρότερο όμως είναι άλλο . Ο αγώνας ήταν για το πρωτάθλημα Κ12!!!!!!!!!Αν είναι δυνατόν . Και μάλιστα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον .!!!! Η απόλυτη κατάντια . Εδώ ο νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός . Υπάρχει ποινικό αδίκημα , καθώς και μεγάλες ποινές , μέχρι και αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα και βαριές τιμωρίες για τους υπευθύνους….

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣ Ποντίων. Μια ανακοίνωση που ουσιαστικά στηρίζει τη διαιτησία , κάτι που δεν θεωρείται και συνηθισμένο . Σε μια εποχή που όλοι, ανά το Πανελλήνιο ,  βάλλουν κατά των διαιτητών έρχεται ένας ερασιτεχνικός Πειραϊκός σύλλογος και συμπαρίσταται στην προσπάθεια που γίνεται .

Όμως η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε και αντιδράσεις .

Με δηλώσεις τού ο Σωκράτης Πτερνέας αναφέρει ότι την θεωρεί άσκοπη κολακευτική με σκοπό την εύνοια των διαιτητών  για τη συνέχεια. Τόνισε χαρακτηριστικά : «Δηλαδή όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν στηρίζουμε και με το παραπάνω που έχουμε νιώσει το μαχαίρι στο κόκαλο με την σιωπή και την συγκατάβαση μας; Το φίλο σωματείο να βρει άλλους τρόπους κολακείας και να μάθει από εμάς τούς επί δεκαετίες στον χώρο ότι όλες αυτές οι δηλώσεις ξεχνιούνται με ένα ανάποδο κατά την γνώμη μας σφύριγμα και τα γεμάτα κολακεία λόγια διαδέχονται τα άλλα λόγια τα γνωστά.»…..

Τις περιπτώσεις  πρόκρισης των Μικτών Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Πειραιά στην επόμενη   φάση των αντιστοίχων πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων της ΕΠΣΠ Σταύρος Μορφόπουλος : «Για την Κ12 αν και ομολογουμένως από όλους τους αντιπάλους η καλύτερη ομάδα έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης γιατί ακόμη και σε ισοβαθμία υστερούμε για ένα γκόλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Για την Κ14 έχουμε αρκετές πιθανότητες και η πρόκριση είναι στα δικά μας πόδια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και την αποστολή που μας έχει ανατεθεί σε όλους για να εκπροσωπήσουμε τον Πειραιά στην ποδοσφαιρική βάση. Για του λόγου το αληθές και την προσπάθεια έχουμε προπόνηση το Σάββατο 29/2 και την Τρίτη 3/3. Στο όλους , συμπεριλαμβάνονται και οι γονείς των αθλητών(διακριτικά πάντα) που ακολουθούν κάθε εκδήλωση μας και το τριήμερο  Καθαρής Δευτέρας.»

Η χθεσινή δήλωση του  Γιώργου  Ξυπολυτά προκάλεσε αντιδράσεις στο στρατόπεδο του ΑΟ Πειραιά . Συγκεκριμένα ο προπονητής του Αργοναύτη   δήλωσε «Με εξαίρεση μια φάση που μπήκε ο γιατρός γιατί συγκρούστηκαν δυο παίκτες ( ένας από κάθε ομάδα) και τις 6 αλλαγές που έγιναν στο  2ο ημίχρονο δεν υπήρξαν άλλες καθυστερήσεις. Δηλαδή αντί για 5’ άντε 6’ που ίσως θα έπρεπε να  κρατήσει ο διαιτητής , παίξαμε 9 και κάτι δευτερόλεπτα !!»…

Η απάντηση του τεχνικού του ΑΟ Πειραιά Φώτη Βολωνάκη ήταν άμεση : «Μάλλον εκεί στον Αργοναύτη το χρονόμετρο το ξεκινάνε 6 λεπτά νωρίτερα με το που σφυρίξει ο διαιτητής για να βγουν οι ομάδες από τα αποδυτήρια !!!. και κάτι ακόμα . Ο διαιτητής μας ακύρωσε καθαρό γκολ αν και είχε πλάτη στη φάση ενώ ο  βοηθός έφυγε για την σέντρα .

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του ΑΟ Πειραιά Παναγιώτης Ελαφρόπουλος  τόνισε : « Θα ήθελα απλά να πώ πως οι δηλώσεις του κ. Ξυπολυτά είναι ανυπόστατες . Όντως έγιναν 6 αλλαγές . Όσον αφορά τη σύγκρουση , εγω ο ίδιος δέχτηκα δολοφονική επίθεση από τον επιθετικό του Αργοναύτη καθώς  έχοντας πιάσει την μπάλα ήλθε με φόρα και με χτύπησε με το γόνατο στο κεφάλι . Κι ας πει κάποιος στον κ. Ξυπολυτά πως ο διαιτητής  έπαιζε 80-20 σε βάρος μας.»….

Τώρα εξηγούνται όλα . Τα γονίδια παίζουν τεράστιο ρόλο . Βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να δει την μητέρα του και τις αδελφές του ο Μάνφρεντ Μπλάιλε Διευθυντής ποδοσφαίρου και παράλληλα υπεύθυνος ακαδημιών της Γερμανικής Φράιμπουργκ που αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα και είναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα . Ο Μάνφρεντ είναι αδελφός της Νανάς Γιανναδοπούλου που είναι στις Δημόσιες σχέσεις και στις ακαδημίες του ΑΟ Καραβά .Λέτε τα δυο αδέλφια να προχωρήσουν σε ….αδελφοποίηση των δυο συλλόγων ;;;;

Άρωμα γυναίκας μου.,..μυρίζει στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…..