Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά προκρίθηκε ο Αμπελακιακός. Για πρώτη φορά στην ιστορία του. Δικαιολογημένοι λοιπόν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά την νέα νίκη με 2-1 επί του Ερμή Κορυδαλλού χθες . Για την επιτυχία λοιπόν αυτή συνέβαλαν όλοι .Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία . Μεγάλη σίγουρα  η συμβολή του Χρήστου Τάσση . Ο ικανός τεχνικός που εργάζεται για πρώτη φορά σε Πειραϊκό σύλλογο έχει καταφέρει να κρατήσει αήττητη την ομάδα για τα τελευταία 12 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο . Με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σημαντικό σίγουρα επίτευγμα …

Ο Αμπελακιακός θα γνωρίζει τον αντίπαλο του την προσεχή Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 4μμ  όπου ΑΠΟ Κερατσίνι και Εθνικός θα αναμετρηθούν στο γήπεδο «Π. Σαλπέας  στο Σχιστό για μια θέση στον τελικό. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1 , οπότε όλα είναι ανοικτά..…..

Τιμωρήθηκε τελικά ο Ολυμπιακός Περάματος , όπως άλλωστε αναμενόταν μετά από το λάθος που έγινε . Ο σύλλογος το πλήρωσε ακριβά αυτά αφού πέρα από το παιχνίδι που νίκησε μέσα στο γήπεδο τιμωρήθηκε και με μείον τρείς βαθμούς . Συνολικά   του αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί!!!.Και είναι κρίμα αυτό που κατέκτησε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να το χάσει στα «χαρτιά». Μια ομάδα η οποία είχε αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της . Όμως αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα στους ανθρώπους του συλλόγου και να προσέχουν. Ποιος φταίει ,δεν έχει πλέον καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ο Ολυμπιακός Περάματος να μην λυγίσει και να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία που άρχισε με τον Παύλο Δαούτη….

Και κάτι ακόμα. Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να πουν και να διαδώσουν δεξιά και αριστερά ότι ο Ολυμπιακός Περάματος είχε χρησιμοποιήσει πριν από λίγο καιρό ποδοσφαιριστή που δεν ανήκε στον σύλλογο. Μάλιστα έλεγαν και το όνομα του .Ένα μάλιστα σωματείο έλεγε ότι δεν έκανε ένσταση αν και θα μπορούσε , επειδή όπως υποστήριζαν οι υπεύθυνοι  του  , ο αγώνας πρέπει να παίζεται μόνο στα γήπεδα. Από τον Περαματιώτικο σύλλογο όμως υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκει στην ομάδα τους . Υπάρχει μάλιστα και το δελτίο του !!! Αυτά…….

Δεν τα κατάφεραν φέτος οι Μικτές της ΕΠΣ Πειραιά  που για λίγο δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν . Χθες ηττήθηκαν και οι δυο από την Ανατολική Αττική . 0- 3 η Κ12 , 0-1 η Κ14. Αυτό δεν σημαίνει ότι η χρονιά  ήταν αποτυχημένη . Το αντίθετο θα λέγαμε. Κι όπως μας είπε ο κ. Σταύρος Μορφόπουλος «Θα το συνεχίσουμε το έργο για καλό όλων. Είμαστε αισιόδοξοι και

περήφανοι. »…..

Η Προοδευτική θέλει τρεις νίκες για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την άνοδο της στην Γ’ Εθνική. Τα τρία προσεχή παιχνίδια της είναι στη Νίκαια με Σαρωνικό,  Δόξα Πειραιά ( τυπικά εκτός έδρας ) Αμφιάλη. Να σημειωθεί ότι στους επτά εναπομείναντες αγώνες η ομάδα του Κορυδαλλού θα παίξει τους πέντε στη Νίκαια (τους τρεις παραπάνω συν Ατρόμητο Πειραιά και Αστυπάλαια ) ενώ τους δυο εκτός έδρας στο γήπεδο Χαραυγής με Αστέρα Κερατσινίου και Ατρόμητο Κερατσινίου …..

«Λίρα εκατό» αποδείχτηκε για τον Ήφαιστο η  μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού Γρηγόρη Τσαλίκη . Ο ικανότατος φορ που αγωνιζόταν στον ΑΟ Ηφαιστία Κοντοπουλίου Λήμνου   ήλθε με μετάθεση στην Αθήνα ( είναι αστυνομικός). Έχει αποδειχτεί δεινός σκόρερ από τα πρώτα παιχνίδια . Την προπερασμένη Κυριακή μάλιστα στο 6-0 επί των Αστεριών Δραπετσώνας, ο Τσαλίκης  σημείωσε τα τέσσερα από τα έξι τέρματα της ομάδας του.

Να πούμε τώρα για τον Ήφαιστο . Διαθέτει μέχρι τώρα τόσο την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα της κατηγορίας. Έχοντας σημειώσει 62 τέρματα σε 19 αγώνες ενώ έχει δεχτεί μόλις 9τέρματα . Παράλληλα διαθέτει την δεύτερη επίθεση σε όλες τις κατηγορίες του  Πειραιά  αλλά και δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από την Προοδευτική που έχει σκοράρει 63 φορές , ενώ  η εστία της έχει παραβιαστεί μόνο 8 φορές….

Η διοίκηση του Περαμαϊκού με ανακοίνωση της συλλυπείται βαθύτατα τον Γενικό αρχηγό της ομάδας Χρήστο Βανικιώτη , για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας .Πρόσφατα ο Χρήστος είχε χάσει και τον πατέρα του . «Χρήστο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές το ξέρεις , είμαστε μαζί σου! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα της.» καταλήγει η ανακοίνωση του Περαμαϊκού ….