Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Επανήλθαμε έστω και έκτακτα , για λίγο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε , σε αυτή την τεράστια δοκιμασία που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα , αυτό που προέχει είναι η υγεία όλων μας.  Γι’ αυτό χρειάζεται να υπακούμε στις εντολές  των κρατικών αρχών. Γιατί πάνω από  όλα θα πρέπει  να είμαστε προσεκτικοί. Όλοι λοιπόν μένουμε στο σπίτι .Όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι άσκοπες μετακινήσεις κάνουν κακό σε όλους . Σε εμάς, τις οικογένειες μας σε όλους τους συνανθρώπους μας  . Δεν πρέπει λοιπόν σε αυτή την κρίσιμη και πρωτόγνωρη στιγμή για όλους , να κάνουμε του κεφαλιού μας …..

Μια πολύ ωραία καμπάνια πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες  η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού . Ο σύλλογος που πρωτοστατεί σε τέτοιες σημαντικές κινήσεις τελευταία . Ήταν μια ιδέα του υπευθύνου των Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου Αντώνη Αναστασιάδη ενός ανθρώπου με φρέσκιες ιδέες  και οράματα που , τολμώ να πω, κοσμεί το Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Με πρωτοβουλία λοιπόν  του Αντώνη αρκετοί σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο μας βγήκαν και με δυο λόγια ο καθένας προσπάθησαν να συμβουλέψουν όλους για να μείνουν στο σπίτι αυτές τις δύσκολες ώρες , όπου χρειάζεται σύνεση σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους μας . Και προπάντων όχι πανικός.

Στην προσπάθεια αυτή μετείχαν :

Οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Μπαντίκος , Αντώνης Τζανιδάκης , της Προοδευτικής , Σταμάτης Σαπαλίδης , Τάσος Κοττάκης του ΑΟ Καραβά,  Κοσμάς Κουκουλάς της Ελλάδας Ποντίων ,Νίκος Μάναλης του Αετού Κορυδαλλού , Θόδωρος Μελάς της ΑΕ Περάματος, Νίκος Μακρής του ΑΟ Κορυδαλλού Σταύρος Κίτσιος της Αμφιάλης, Μάριος Ιωσηφίδης του Πυθαγόρα Περάματος ,  Μάνος Καλαϊτζάκης της Κύπρου Κορυδαλλού ,  , ο προπονητής του Πήγασου Αγίου Διονυσίου Μπάμπης Τοπίκογλου  ο φυσιοθεραπευτής Πάνος Πρίμπος ο Δημοσιογράφος Νίκος Αβραμίδης και ο υπογράφων τη στήλη

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές  για όλη την υφήλιο  και ο αθλητισμός μαστίζεται οικονομικά ο υφυπουργός Αθλητισμού

Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε πως στα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε πρόσφατα η Κυβέρνηση, θα συμπεριληφθούν οι Ομοσπονδίες  οι ποδοσφαιρικές Ενώσεις αλλά και τα αθλητικά σωματεία προφανώς εννοεί τα επαγγελματικά  γιατί τα ερασιτεχνικά εδώ και πολλά χρόνια  έχουν ξεχάσει τι σημαίνει επιχορήγηση . Θα είναι όμως σίγουρα μια ανάσα για  την ΕΠΣΠ που αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα και δεν μπορεί να καλύψει ακόμα και τα λειτουργικά της έξοδα. Κλειστά λοιπόν είναι τα γραφεία της Ένωσης. Αναμενόμενο αφού  σε αυτές τις στιγμές που δεν «κουνιέται φύλλο » ποδοσφαιρικά , υπάρχουν πιο σοβαρά  πράγματα να ασχοληθούμε …..

Τελευταία ορισμένοι πλάθουν διάφορα σενάρια για το τι μέλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα . Αν θα συνεχιστούν και πότε θα ολοκληρωθούν . Και ο καθένας λέει  ότι θέλει. Να πούμε ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα λέγονται . Άλλα πράγματα προέχουν  τώρα . Σημασία έχει τώρα είναι να βγούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Για το μέλλον και τις ποδοσφαιρικές  διοργανώσεις θα αποφασίσει η ΟΥΕΦΑ . Όταν έλθει εκείνη η ευλογημένη ώρα . Που θα έχουν τελειώσει όλα , όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα…..

Σε εκκρεμότητα λοιπόν όλα τα πρωταθλήματα , αλλά και ο τελικός Κυπέλλου Πειραιά…

Αναβλήθηκε , όπως  ήταν επόμενο και η προγραμματισμένη για τις 23 Μαρτίου ετήσια  αιμοδοσία της ΕΠΣΠ λόγω του Κορωνοϊού.  Θα πραγματοποιηθεί όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην χώρα μας…..

Για το πρόβλημα που υπάρχει ο ιδιοκτήτης των αρτοποιείων «ΗΠΕΙΡΟΣ» και  γνωστός κορυφαίος διοικητικός ποδοσφαιρικός παράγοντας Αντώνης Τσάτσος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο από το ψωμί και τα μελομακάρονα από το φούρνο Ήπειρος Όλα τα άλλα είναι ψέματα μόνο οι φούρνοι Ήπειρος σώζουν ζωές δίνουν ψωμί στον κόσμο δίνουν κουλούρια τα πάντα ότι έχει ανάγκη ο κόσμος Όλα τα άλλα είναι μπούρδες ψέματα Φούρνοι ήπειρος και του πουλιού το γάλα.»…..

Όλα πήγαν καλά για τον Γιάννη  Χασάπη. Ο καθηγητής διαιτησίας υποβλήθηκε σε  τριπλό μπάι πας στο «Αττικό » Νοσοκομείο. Περαστικά στον καλό μας φίλο….

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον γενικό γραμματέα της Προοδευτικής και πρώην ηγέτη της Χαραυγής  Σωκράτη Πτερνέα για τον θάνατο της μητέρας του που έφυγε πλήρης ημερών από τη ζωή. Λόγω των μέτρων που ισχύουν στην χθεσινή κηδεία παραβρέθηκαν μόνο οι στενοί συγγενείς…..