Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ζούμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Με πρωτοφανείς συνθήκες . Μέσα στα σπίτια, μακριά από τους συγγενείς, τους φίλους, τα στέκια μας, τις συνήθειες  μας . Κι όλα αυτά για να προστατέψουμε την υγεία μας . Την δική μας , των συγγενών και όλων των συνανθρώπων μας. Εκεί λοιπόν  δίνουμε  το βάρος όλοι  μας. Στην υγεία μας .Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα . Τα οποία θα κοιτάξουμε μόλις ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση. Πάντως έχουν ήδη να γίνονται αναφορές και συζητήσεις για τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα . Για να συνεχιστούν από κει που έχουν σταματήσει είναι λίγο δύσκολο. Έως πολύ θα  έλεγα . Τα περισσότερα σωματεία δεν θέλουν , δεν μπορούν . Δεν έχουν παίκτες . Αλλά ακόμα και αν μαζευτούν , θα χρειαστεί να περάσει εύλογος χρόνος ώστε να επανέλθουν στην απαιτούμενη  φυσική κατάσταση . Πάμε τώρα παρακάτω . Τι θα γίνει με τις βαθμολογίες . Εδώ ακούγονται πολλά  και διάφορα . Πιθανά και απίθανα . Δεν θα τα δημοσιεύσουμε , γιατί δεν το θεωρώ σωστό. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι. Με ένα δίκαιο, όσο γίνεται  , τρόπο. Με όσο το δυνατόν λιγότερες ομάδες απογοητευμένες. Γιατί με τέτοιες καταστάσεις δεν είναι εύκολο  να είναι ικανοποιημένοι όλοι. Το σίγουρο είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα αλλάξει. Η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική . Πολλά σωματεία θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης . Ακόμα και ύπαρξης. Τον Μάιο θα ξεκαθαρίσουν πολλά….

Μετά τις πρώτες μελέτες που έγιναν, θα ξεκινήσουν  οι εργασίες  ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Ρέντη , μέσα στις επόμενες μέρες.

Επειδή με ρωτούν πολλοί για τα έργα στο γήπεδο Σιταποθηκών , να πούμε ότι βάσει σχεδιασμού, έχει ειπωθεί ότι  θα ξεκινήσουν οι εργασίες τον Μάιο. Περισσότερα θα ξέρουμε σύντομα…..

Τις απόψεις  του  δημοσίευσε στη σελίδα των Μικτών ομάδων ο  πρόεδρος
Τεχνικής επιτροπής Ε.Π.Σ.Πειραιά Αποστόλης Μαρούλης για τις στιγμές αυτές που ζούμε , απευθυνόμενος σε γονείς και αθλητές  ευχαριστώντας παράλληλα όλους αυτούς που  βοήθησαν με την προσφορά τους στο σημαντικό αυτό έργο. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε είναι επιτακτική η ανάγκη όλων μας να παραμείνουμε στα σπίτια μας. Να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών γιατί αυτοί ξέρουν. Το πολυτιμότερο αγαθό όλων είναι η υγεία. Όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν και έχουν δευτερεύουσα σημασία. Αγαπητοί γονείς να προσέχετε τα παιδιά σας.
Λόγω της ξαφνικής διακοπής των υποχρεώσεων των μικτών και επειδή δεν είχα την ευκαιρία, σαν πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής – μικτών της Ε.Π.Σ.Πειραιά, θα ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά αλλά και όλους όσους ήταν μέσα και κοντά στις μικτές μας.
Πρώτα όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις προπονήσεις και τους αγώνες.
Για την συνέπεια τους, την συμπεριφορά τους και την σοβαρότητα που έδειξαν, δείγμα της σωστής διαπαιδαγώγησης από τις οικογένειες τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς γι`αυτό. Τους γονείς που ήταν κοντά τους, κοντά μας και μας <<ανέχθηκαν>> όλο αυτό τον καιρό.
Φίλοι γονείς το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός, είναι παιχνίδι, άλλα πράγματα προηγούνται (υγεία, σχολείο). Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να γαλουχηθούν τα παιδιά μας.
Ευχαριστώ όλα τα σωματεία για την διάθεση για συνεργασία που είχαν. Συνεργασία που είναι απαραίτητη για να έχουν καλή πορεία οι μικτές μας.
Να ευχαριστήσω τους προπονητές μας τον κ. Γ. Γκοβερίνο, τον κ. Π.Ψυλοπάτη για την διάθεση, τις γνώσεις που παρείχαν και την σοβαρότητα που έδειξαν όπως επίσης και τους συνεργάτες τους κ. Γ. Λυμπερόπουλο, κ. Γ.Σκαρπέλη, κ. Θ. Ρούσσαλη,
κ. Γ. Αντιμαχίτη για την πολύτιμη προσφορά τους και την άριστη συνεργασία που είχαν.
Τα μέλη της επιτροπής μικτών κ. Γ. Κανελλόπουλο, κ. Γ. Σιάκουλη, κ. Τρύφωνα.
Τον φροντιστή μας κ. Χρ.Μπουλούση, να του ευχηθούμε και περαστικά του.
Ιδιαιτέρως τον συνεργάτη μου και αντιπρόεδρο της επιτροπής κ. Σταύρο Μορφόπουλο για την προσφορά του στις μικτές και όχι μόνο αλλά και τις υποδομές του Πειραιά.
Τέλος τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Πειραιά κ. Γιώργο Ανατολάκη για το ενδιαφέρον που δείχνει και που είναι πάντα κοντά στις μικτές όπως και όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή.
Προσέχετε τους εαυτούς σας.»

Και την  περασμένη εβδομάδα γράψαμε για τη νέα προσπάθεια που καταβάλλουν κάποιοι άνθρωποι στον Αίαντα Σαλαμίνας και θυμίζουν παλιές καλές στιγμές της τεράστιας ιστορίας του συλλόγου . «Συνεχίζουμε όλοι μαζί το ταξίδι μας στη μεγάλη ιστορία του Αίαντα Σαλαμίνας. Τιμούμε όλους όσους πρόσφεραν στην ομάδα μας » δήλωσε στη στήλη ο πρωτεργάτης αυτής  της προσπάθειας Αλέκος Ανδρέου και πρόσθεσε: «Το γκρουπ δεν ενεργοποιήθηκε ξανά, περιστασιακά λόγω Κορωνοϊού… με τίποτα… και θα το διαπιστώσετε στην πορεία !

Το μεγαλείο του ΑΙΑΝΤΑ είναι πολύ μεγάλο, ΟΛΟΙ μας ο καθένας από διαφορετικό πόστο, έχει υπηρετήσει την Ομάδα και είμαστε ΑΙΑΝΤΑΡΕΣ ! Υπάρχει πολύ υλικό για δημοσίευση, και αναμένω την βοήθεια από όλους σας ! Έχω ξεκινήσει από χθες και ζητώ από παλιούς Ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Παράγοντες να μου στείλουν μέσω messenger φωτογραφικό υλικό από την πορεία τους στον Σύλλογο, βιογραφικά, μηνύματα προς όλους μας κ.λ.π. είναι όλα ευπρόσδεκτα ! Και σταδιακά θα τα ανακοινώνω στο Γκρουπ ! Εννοείτε ότι στο παρόν Γκρουπ θα υπάρχουν δημοσιεύσεις και από το παρόν του Αίαντα, την σημερινή Ομάδα που διαπρέπει αγωνιστικά και φιλοδοξεί να στεφτεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ !

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!»

Μια πολύ σημαντική κίνηση από τη διοίκηση του Ηφαίστου. Μοίρασε χθες αρνιά και τσουρέκια στους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του συλλόγου. Κι όλα αυτά παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια λοιπόν στον ηγέτη Γιώργο Μαλαδάκη , τον πρόεδρο Βασίλη Δρακόπουλο και όλα τα άλλα στελέχη της ιστορικής ομάδας…..

Σπουδαία προσπάθεια από τους Νέους Ευγένειας , ένα σύλλογο που πρωτοστατεί όχι μόνο σε αθλητικές , αλλά και σε άλλες κοινωνικές δραστηριότητες . Με ενέργειες της διοίκησης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία δόθηκαν στην γειτονική εκκλησία του Αγίου Ευθυμίου προκειμένου να μοιραστούν σε ανθρώπους και οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη…..

Αυτές τις Άγιες μέρες που ζούμε η σκέψη μας είναι στον αγαπημένο μας φίλο  τον καθηγητή Διαιτησίας Γιάννη Χασάπη που  συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο αφού η περιπέτεια που είχε με την υγεία του συνεχίζεται. Είναι όμως σίγουρος ότι ο Γιάνναρος θα τα καταφέρει και  αυυτή βτηη φορά….

Χρόνια Πολλά !!  Καλό Πάσχα σε όλους . Να περάσουμε  όμορφα  ,έστω και κάτω από τις πρωτοφανείς και περίεργες συνθήκες που ζούμε . Μένουμε σπίτι  κάνοντας υπομονή. Σε λίγο αυτή η κατάσταση θα είναι μια κακή παρένθεση …..Καλή Ανάσταση!!!!Γενικώς….