Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Μεγάλη δικαίωση για τον ΑΟ Καραβά. Μετά τις νέες αποφάσεις της ΕΠΟ, ο σύλλογος ανέρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική. Η ΕΠΣΠ αναμένεται μετά από αυτή την εξέλιξη να μην προβεί στην επικύρωση της πρόσφατης κλήρωσης υπερπρωταθλητών, δευτεραθλητών και τριταθλητών. Θα ακολουθήσει και σχετική ανακοίνωση που θα εξηγεί τους λόγους. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟ Καραβά Χρήστο  Σκανδάλη μας είπε : “Η προσπάθειά μας δικαιώθηκε. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για την ομάδα μας”. Χαριτολογώντας μάλιστα τόνισε στη συνέχεια: “Ο νέος Πρόεδρος Σαράντος Ευσταθόπουλος κατάφερε μέσα σε δέκα μέρες να κάνει ότι δεν έκανα εγώ σε πέντε χρόνια….”.

Οι παρακάτω απόψεις του παράγοντα του Ηρακλή Νίκαιας Φώτη Κοκόση είναι απόψεις που αφορούν όλους  μας και έχουν σχέση με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί   τους τελευταίους μήνες. Γράφει λοιπόν ο φίλος Φώτης:

«Είναι γεγονός πως είναι λυπηρό οι κυπελλούχοι να προκύπτουν από κληρώσεις……….επίσης δεν μπορώ να πιστέψω πως θα ολοκληρωθεί το επόμενο πρωτάθλημα απρόσκοπτα, όταν σε ένα γήπεδο που φιλοξενεί  5-6 ομάδες και πάμπολλες ακαδημίες, όπως και ομάδα Κ19 γνωστής μεγάλης ομάδας, προκύψει κρούσμα κορωνοϊού . Λαμβανομένου υπόψη τις καταστάσεις εισερχομένων/εξερχομένων ατόμων από την προπόνηση κάθε ομάδας, σε ένα γήπεδο που θα υπάρξει κρούσμα, θα είναι το πράγμα πολύ δύσκολο, ιδίως όταν αρχίσουν οι ιχνηλατήσεις και δεδομένου πως σε ένα γήπεδο υπάρχουν και φύλακες, καθαρίστριες, ακαδημίες, συνεργάτες, προπονητές, παιχνίδια με άλλες ομάδες στην διοργάνωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος, καθώς και διενέργεια  φιλικών αγώνων με ομάδες εκτός Πειραιά.. φαντάζεσαι τι θα γένει Αντώνη στην περίπτωση αυτή και τις επιπτώσεις σε κάθε πρωτάθλημα, είτε είναι το πειραϊκό, είτε της Αθήνας είτε κάποιας γειτονικής διοργανώτριας.. θα είναι τεράστιο το πρόβλημα που θα δημιουργήσει ο κορωνοϊός στο άθλημα δυστυχώς με αναπόφευκτες επιπτώσεις και στους αθλητές.»….

Η Τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΠ για διοικητικό και οικονομικό απολογισμό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουλίου στο «Lampiris garden » στο Νέο Ικόνιο . Ένα θέμα που θα μπορούσε να συζητηθεί είναι αυτό με τους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες  το1979 για τους οποίους η χρονιά και κυρίως η ποδοσφαιρική πορεία  λόγω της πανδημίας έληξε εντελώς  άδοξα . Θα μπορούσε λοιπόν η Συνέλευση να αποφασίσει ώστε οι παίκτες αυτοί να μπορέσουν να αγωνιστούν – κατ’ εξαίρεση- μια χρονιά ακόμα . Ώστε να τους δοθεί η χαρά να «κρεμάσουν τα παπούτσια » τους με «ψηλά το κεφάλι». Δεν χάθηκε ο κόσμος να παίξουν και φέτος . Εξάλλου δεν είναι πολλοί αυτοί οι ποδοσφαιριστές . Γύρω στους 5-6  μόνο…

Νέα διοίκηση εκλέχτηκε στον Σύνδεσμο

Προπονητών ποδοσφαίρου Πειραιά κατά την  Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορυδαλλού .

Από τα έντεκα τακτικά μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. τα τέσσερα είναι καινούργια . Πρόκειται  για τον βετεράνο διεθνή άσο του Ολυμπιακού Θοδωρή Παχατουρίδη , τον αντιδήμαρχο Κορυδαλλού Νεκτάριο Τσίρμπα καθώς επίσης και τους Γιώργο Προβατά και Παναγιώτη Κοζακόπουλο.

Στα αξιοσημείωτα η μη εκλογή του μέχρι τώρα Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Βασίλη Ιωαννίδη ο οποίος είναι 3ος αναπληρωματικός με 33 ψηφους .

Ο πρόεδρος Τάκης Φωστηρόπουλος εκλέχτηκε καταλαμβάνοντας την 8η θέση ,με 70 ψήφους

Πρώτος και με διαφορά σε  ψήφους αναδείχτηκε ο Δημήτρης Καλύκας με 134 , γεγονός που σημαίνει ότι χαίρει της εκτίμησης όλων των συναδέλφων του.  Δεύτερος ο Κώστας Λαζάρου με 99 και τρίτος ο Θεόφιλος Καλύβας με 95.

Ευχή μας είναι η νέα διοίκηση να επιτύχει στο έργο της επιλύοντας  .όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα του κλάδου…..

Την προσεχή Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΔΑΟ Αργοναύτης στα γραφεία του συλλόγου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :

1) Διοικητικός απολογισμός.

2) Οικονομικός απολογισμός

3) Εκλογή προεδρείου Γ.Σ

4) Συμπληρωματικές αρχαιρεσίες  για το  Δ.Σ.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Ο Φώτης Βολονάκης  είναι  ο νέος προπονητής   της ΑΕ Περάματος  και  ο αντικαταστάτης του Τέλη Μελά στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Η διοίκηση της Ένωσης εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας στον νεαρό και ικανότατο τεχνικό  με το επιτυχημένο έργο όπου και αν εργάστηκε. Με την ευκαιρία να  διευκρινίσουμε κάτι και να λύσουμε κάποιες απορίες. Το μικρό όνομα του Βολονάκη είναι Φωκίων . Αυτό είναι το βαπτιστικό του. Φώτης είναι το χαϊδευτικό του…

Η «κάθοδος των μυρίων» γίνεται τις τελευταίες μέρες . Από τον Κορυδαλλό στη Νίκαια . Και συγκεκριμένα από την Κύπρο στην ΑΕ Νίκαια. Πολλοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν ήδη από την πρώτη και καταλήγουν στη δεύτερη . Μαζί και ο πρόεδρος Σάκης Τσαμούρης που επιστρέφει στα παλιά του λημέρια . Στόχος  είναι η αναγέννηση του ιστορικού συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια« βολοδέρνει» και βρίσκεται χαμηλά …Πιο χαμηλά δεν γίνεται…

Όσον αφορά την Κύπρο Κορυδαλλού πλέον ανήκει στον Αετό . Ουσιαστικά και τυπικά. Εκεί θα  αγωνίζονται κυρίως  τα παιδιά που  προέρχονται από τις υποδομές των «κιτρινόμαυρων » τα οποία ανάλογα με την πρόοδο τους θα προωθούνται στην ανδρική ομάδα του Αετού .Πανέξυπνη κίνηση….

Η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία AGIOUTANTIS GROUP  της οποία ηγούνται οι αδελφοί  Μιχάλης και  Δημήτρης Αγιουταντης  γιοί του αείμνηστου επιχειρηματία Γιάννη πρώην προέδρου του ΑΟ Κορυδαλλού. Και όπως λέγεται  θα υπάρξουν  κι άλλες  «μετακομίσεις» από τον ΑΟΚ στην Θύελλα Αχιλλέα . Ήδη κάποιες  διαφωνίες διοικητικών στελεχών είδαν το φως της δημοσιότητας . Κι όλα αυτά λίγες μόλις μέρες μετά από  την άνοδο της ομάδας …..

Ενισχύεται διοικητικά ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου . Ο Νίκος Αντωναράκης που αποχώρησε πρόσφατα από την Δάφνη Ταμπουρίων  αποτελεί ουσιαστικά μιας πρώτης τάξεως «μεταγραφή» για τον σύλλογο αφού με τις δυνατότητες  που έχει μπορεί να προσφέρει πολλά. Αναμένονται μάλιστα κι άλλες προσχωρήσεις ……

Σημαντική κίνηση από την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα . Όρισε τον Γιάννη Χρυσάφη έναν αθλητή με ποιότητα και  ήθος στη θέση του τεχνικού διευθυντή.. Κίνηση με ουσία και σημασία….

Σημαντική κίνηση ανθρωπιά από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές  του Πειραιά και της Αθήνας  σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου .

Την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00   στο γήπεδο Τάκης Χαραλαμπίδης.( Ιερά Οδός 240 Χαϊδάρι ) θα διεξαχθεί  αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα
με μοναδικό σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την μεγάλη χειρουργική επέμβαση της 8 χρονης Σοφίας .

Προχθές έγινε συνέντευξη Τύπου  στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου από τους προέδρους των Βετεράνων Πειραιά Κανέλλου Τσίρμπα , Αθήνας Στέλιου Σαρρηδημητρίου και του Γιώργου Παπαχαρίση  από το Δάσος Χαϊδαρίου. Παραβρέθηκαν ο Δήμος Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακός, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ελένη Μπέλα καθώς και 20 πολιτιστικά Σωματεία Όλοι οι Βετεράνοι, μπορούν να βοηθήσουν γιατί έχουν δείξει επανειλημμένως πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι.

Ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αρ. Λογιαριασμού 105/008611-81, ΙΒΑΝ GR5501101050000010500861181.
Έγκριση λειτουργίας Ατομικού Ερανικού Τραπεζικού Λογαριασμού από το Υπουργείο Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη νοσηλεία, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας της….

Η πρώην αντιπρόεδρος  που διατέλεσε και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά κ. Λέλα Αθανασοπούλου αισθάνεται την υποχρέωση  ν ευχαριστήσει δημόσια  τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου «Μεταξά» κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση της .

Όπως είναι γνωστόν ο κ. Ευσταθόπουλος εδώ και λίγο καιρό είναι ο νέος πρόεδρος  του ΑΟ Καραβά…

Πατέρας  έγινε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κερατσινίου  Νίκος Σπυριδάκης . Η σύζυγος του Παρασκευή έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι . Στους ευτυχείς γονείς αλλά και στον …χαζοπαπού  τον φίλο μας τον Αργύρη τις καλύτερες ευχές μας. Να σας ζήσει η κουκλάρα!!!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply