Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Προοδευτική και Αετός Κορυδαλλού καλπάζουν για την πρώτη θέση , όπου είναι τα ακλόνητα φαβορί. Επτά βαθμούς διαφορά η πρώτη από το Κερατσίνι, έξι ο Αετός από την Οδηγήτρια .

***Έπρεπε να περάσουν 14 αγωνιστικές  και κυρίως να αλλάξει ο χρόνος για να σημειώσει η Θύελλα Μοσχάτου την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα . Με «το δεξί» μπήκε το 2016 και για τον Αστέρα Νίκαιας που μετά από 10 αγωνιστικές και  επτά συνεχόμενες ήττες έφτασε στη νίκη…..

**Αντίθετα « ϊδια γεύση» για τον ΑΟΚ Φαλήρου που γνώρισε την ένατη συνεχόμενη ήττα του …

**Τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ερμή Κορυδαλλού . Η τρεις προηγούμενες ήταν με 1-1 , η προχθεσινή απέναντι στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα 0-0…..

**Πήγε στο γήπεδο να διαιτητεύσει χωρίς να έχει το φύλο αγώνα . Έλειπε , λέει, σε διακοπές και περίμενε να του το φέρουν στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε . Αλλά  ο διαιτητής είχε έτοιμη τη δικαιολογία . «Δεν χρειάζεται φύλο αγώνα . Θα ανεβάσω  τις συνθέσεις στο …σάιτ της Ένωσης . Αυτό θα  ισχύει από δω και πέρα » Και τους …κούφανε όλους,με την ειρωνεία του. Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς φύλο. Ούτε μια απλή κόλλα χαρτί. Ούτε υπέγραψε κανένας αρχηγός από τις δυο ομάδες. Στη συνέχεια γράφτηκε κάπου. Πάλι καλά που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Στο τέλος βέβαια τα …μπάλωσαν και …ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Έγιναν κι άλλα ευτράπελα με τον συγκεκριμένο διαιτητή, αλλά δεσμεύομαι να τα δημοσιοποιήσω. Κι αυτό γιατί σέβομαι την επιθυμία του συνεργάτη μου Φώτη Περιφάνη που ήταν παρών και βρέθηκε στην « δίνη του κυκλώνα». Βέβαια ο ρέφερι τα λέει όπως τον συμφέρουν , αλλά ο χώρος μας είναι πολύ μικρός και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας Α, να μην το ξεχάσω (το καλύτερο το άφησα για το τέλος).Το παιχνίδι ήταν Νίκη Ρέντη – Ένωση Θύελλας Αχιλλέα  Κορυδαλλού και  ο διαιτητής ήταν ο Νίκος Τσονάκας. Ναι, σωστά καταλάβατε .Ειδική περίπτωση  Είναι αυτός για τον οποίο είχε  γράψει η στήλη , ότι στο φ.α. τον περασμένο μήνα ,σε αγώνα Α’ Κατηγορίας, είχε αναφέρει τον γηπεδούχο…. φιλοξενούμενο , και το αντίθετο .Είναι αυτός που είχε γράψει πράματα- και θάματα για τον Μιχάλη Μουσελή,  αλλά τελικά ο παράγοντας της ΑΕ Χατζηκυριακείου και πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ  δεν τιμωρήθηκε λόγω ασάφειας στο Φ.Α.  Και όχι μόνο αυτά. .Ας το κλείσουμε όμως το θέμα εδώ. Δεν υποσχόμαστε όμως ‘ότι δεν θα επανέλθουμε …..

***Δεν ξέρω αν το καταλάβατε , αλλά η δήλωση του Γιώργου Ματθαίου που αποχώρησε από τους Νέους Ευγενείας , περιέχει αιχμές. Κι όποιος κατάλαβε…κατάλαβε….