Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Από δω και πέρα και μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων υποδομής( παιδικό – εφηβικό) τα Πειραϊκά σωματεία δεν θα πληρώνουν τα έξοδα  διαιτησίας . Η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά υλοποιεί την υπόσχεση που είχε προαναγγείλει , δίνοντας έτσι μια οικονομική ανάσα στους συλλόγους που αιμορραγούν καθημερινά στην πολύ  δύσκολη εποχή  που διανύουμε ….

Φανατικός φίλος του Ολυμπιακού ο Αργύρης Τσαουσάκης στον οποίο έτρεφε παθολογική αγάπη, όπως και στο ΦΩΣ που διάβαζε ανελλιπώς κάθε μέρα . Από την ημέρα όμως που αποφάσισε να ασχοληθεί με την δεύτερη του αγάπη την  Προοδευτική , την λάτρεψε στην κυριολεξία. Την βοήθησε στις πιο δύσκολες στιγμές της . Κάποια πράγματα όμως που συνέβησαν πριν από δυόμιση χρόνια, τον πίκραναν και αποφάσισε να αποχωρήσει. «Θα έλθει , να δεις , μια μέρα που θα την αναλάβω και πάλι την Προοδευτική και θα την φτάσω πολύ ψηλά. Θυμήσου του που στο λέω » μου είχε πει πριν από ένα χρόνο περίπου. Δυστυχώς ο χάρος είχε άλλα σχέδια και τον πήρε ύπουλα μαζί του. Έτσι το όνειρο του  για την ομάδα δεν πραγματοποιήθηκε .Όπως και πολλά άλλα. Ο Αργύρης είχε καλή ψυχή και βοήθησε πάρα πολύ κόσμο έφυγε σε μια ηλικία που είχε πολλά να προσφέρει ακόμα. Καλό ταξίδι ρε φίλε  . Δεν θα σε ξεχάσω εκείνα τα ωραία βράδια στην  με τα καλαμπούρια και τα πειράγματα σου σε όλους στο γραφείο στην Κόνωνος στον Πειραιά. Και να θυμάσαι . Οι καλοί άνθρωποι δεν ξεχνιούνται ποτέ….

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Βασίλης Μαρκουλής. Ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Παννεαπολικό όταν ιδρύθηκε. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 12.30 στο Γ’ Νεκροταφείο….

Εκ παραδρομής δεν αναφέραμε στο προχθεσινό μας φύλλο ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στην κηδεία του Γιώργου Γκαμίλη τον πρώην διοικητή της Τροχαίας Πειραιά  της Άμεσης Δράσης και πρώην υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού Γιάννη Τσιρώνη, καθώς και τα πρώην κορυφαία διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΠ Λέλα Αθανασοπούλου και Κώστα Βράκα…..

Χρόνια Πολλά στους Γιάννηδες που γιορτάζουν σήμερα . Και είναι πάρα πολλοί, ζωή να ΄χουν. Μόνο στην ΕΠΣ Πειραιά είναι τρείς( Σπάθας, Σταματάτος, Ποντίκης) . Με όσους κι αν επικοινωνήσουμε , όλο και κάποιους θα ξεχάσουμε..