Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Ο 50ος τελικός του Κυπέλλου Πειραιά  πέρασε  ήδη στην ιστορία . Κατά γενική ομολογία είχε μεγάλη επιτυχία . Σημαντικό ρόλο βέβαια σε αυτό έπαιξε η συμπεριφορά των δυο ομάδων τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο και φυσικά το γήπεδο Καραϊσκάκη που δίνει άλλη διάσταση σε ένα τελικό ερασιτεχνικού Κυπέλλου.

Σχολιάστηκε θετικότατα η κίνηση του προέδρου της Προοδευτικής Αντώνη Αραβαντινού να συγχαρεί διοικούντες και ποδοσφαιριστές  της Ελλάδας Ποντίων ενώ χειροκρότησε και τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας πηγαίνοντας προς το μέρος τους. Μια κίνηση  παράδειγμα προς μίμηση…

*Η συμπεριφορά  των φιλάθλων των δυο σωματείων ήταν άψογη . Εξαίρεση αποτέλεσε μια μικρή , ευτυχώς, ομάδα φίλων της Προοδευτικής που έσπασε κάποια καθίσματα . Απαράδεκτη  κατάσταση. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού που σκέπτονται ακόμα και το ενδεχόμενο να μην ξαναδώσουν το γήπεδο για τελικό .Ελπίζουμε αυτό να έγινε σε στιγμές εκνευρισμού….

Με έγγραφο της η Προοδευτική δια του προέδρου της Αντώνη Αραβαντινού ζητά συγνώμη από την Γ. Καραϊσκάκης ΑΕ και την ΕΠΣΠ  για την ανόητη στάση των οπαδών της που έσπασαν καθίσματα…..

 

  • Δεν είχε φιλαρμονική μπάντα φέτος στον τελικό εξαιτίας του κορωνοϊού.  Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά . Αυτό είχε σαν αφορμή το πρόγραμμα να πέσει λίγο έξω .Όχι , δεν υπήρχε καθυστέρηση. Το αντίθετο. Ο αγώνας ξεκίνησε 5 λεπτά νωρίτερα!!! Στις 16.25 αντί για τις 16.30….

*Η Ελλάς Ποντίων σίγουρα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της φετινής χρονιάς κατά γενική ομολογία. Αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας , πρώτη στα μπαράζ ανόδου για τα  play off που οδηγούν στην Γ’ Εθνική και φυσικά από προχθές είναι και Κυπελλούχος  Πειραιά . Δικαιολογημένοι λοιπόν οι πανηγυρισμοί την Τετάρτη.  Σωστή πέρα για πέρα η δήλωση του προέδρου των Ποντίων Κώστα Φούντα ( «Ότι υπήρχε το κατακτήσαμε »)  που μαζί με τον Βασίλη Μαυρίδη έκτισαν αυτή τη σπουδαία ομάδα.

Σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες του συλλόγου έχει παίξει ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Τζαναβάρας . Ένα σοβαρό, μετρημένο και  εργατικό παλικάρι που σίγουρα αξίζει για πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν το πούλμαν επιστρέφοντας από το Γήπεδο Καραϊσκάκη  και καθ’ οδόν προς τους Ορυζομύλους γνώρισε την αποθέωση  από  τους φιλάθλους της που με βεγγαλικά πανηγύριζαν  την μεγάλη αυτή επιτυχία…

*Η Ελλάς Ποντίων διαθέτει τους   δυο κορυφαίους σκόρερς της χρονιάς . Ο Σάββας Ηλιάδης σημείωσε τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα . Συγκεκριμένα 31 έναντι 27 του Σταμάτη Σαπαλίδη. Ο τελευταίος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο κύπελλο με 9  τέρματα έναντι 5 του Σάββα.

Συνολικά και οι δυο  σπουδαίοι γκολτζήδες  σημείωσαν τα ίδια τέρματα  . Από 36 ο καθένας!!.

  • Ο Αποστόλης Σταφσουλάι που πέτυχε το νικητήριο τέρμα της Ελλάδας προχθές , ανακηρύχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού (MVP).
  • Δυο ήττες γνώρισε , όλες κι όλες , φέτος η Ελλάς Ποντίων στο πρωτάθλημα . Και οι δυο από την ΑΕ Μοσχάτου . Και οι δυο στο τέλος όταν ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί. Στο πρωτάθλημα , δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος ενώ στα play off την τελευταία…..

*Πάμε τώρα και στην ΑΕ Μοσχάτου που πέρασε κι αυτή στα μπαράζ ανόδου και  θα διεκδικήσει κι αυτή μια θέση στη Γ’ Εθνική . Σίγουρα η χρονιά της θεωρείται επιτυχημένη . Μια ομάδα με πολλούς φίλους , αλλά και με εχθρούς ,..εσωκομματικούς κυρίως. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.. Παρόλα αυτά τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα…..

Χθες  μια ομάδα  6 διαγραμμένων  μελών  του συλλόγου κατέθεσε αγωγή κατά της διοίκησης της Α.Ε.Μ.  θεωρώντας ότι το Δ.Σ είναι άκυρο και ζητά να γίνουν ξανά εκλογές. Κι όλα αυτά σε μια  περίοδο που η ομάδα πέτυχε μέχρι τώρα το στόχο της και περιμένει να ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου. Δεν εξετάζω αν η αγωγή αυτή στηρίζεται σε επιχειρήματα. Δεν είμαι νομικός  για να ξέρω τέτοιου είδους τερτίπια. Ούτε ξέρω αν είναι άκυρο το Δ.Σ του συλλόγου . Αυτό που γνωρίζω  είναι ότι  η αγωγή είναι άκαιρη και παραδόθηκε σε λάθος χρόνο. Δεν διαφωνώ ότι τα άτομα αυτά  αγαπούν την ΑΕΜ . Το αντίθετο μάλιστα . Είναι παθιασμένοι με την ομάδα . Θεωρώ όμως ότι η κίνηση τους αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή  μπορεί να τους γυρίσει μπούμερανγκ. Κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό  σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν….

 

Για τις σημαντικές παρουσίες του τελικού  γράψαμε σε άλλη στήλη. Θα σταθώ στην παρουσία των δημάρχων, που  βρέθηκαν κοντά στις ομάδες του.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς  ήταν  κοντά στην Προοδευτική , όπως είναι πάντα.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν για να στηρίξουν ηθικά την Ελλάδα Ποντίων ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας , αλλά και ο πρώην Δημήτρης Καλογερόπουλος….

 

*H  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  επιτελεί και κοινωνικό έργο  εδώ και χρόνια. Πριν από λίγες μέρες αντιπροσωπεία της διοίκησης αποτελούμενη από  τους Γιάννη Σπάθα, Βασίλη Κουτσούπη και Ανδρέα Στρατή επισκέφτηκε τον ιερό ναό της Παναγίας Βλαχερνών στην Αμφιάλη  και παρέδωσε τρόφιμα  για το συσσίτιο απόρων της περιοχής.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες φιλανθρωπικές κινήσεις τις επόμενες μέρες. …

 

*Και τώρα η  Προοδευτική θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Super League2 , έχοντας να αντιμετωπίσει  δυο Αθηναϊκές ομάδες την Ηλιούπολη και τον ΠΑΟ Ρουφ, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Μακεδονικό ή την Κοζάνη, τον Ηρακλή Λάρισας και την Παναχαϊκή του Σούλη Παπαδόπουλου…

Ο Εθνικός δεν τα κατάφερε τελικά  . Στον ιστορικό σύλλογο αναμένεται να αλλάξουν πολλά στη συνέχεια . Η αρχή έγινε με τον προπονητή .Τέλος ο Πέτρος Δημητρίου.

Τέλος και ο Βασίλης Σπάθας από τον ΑΟ Καραβά που είχε αξιοπρεπή παρουσία και νομίζουμε ότι άξιζε κάτι καλύτερο . Έκανε ρεκόρ με 8 ισοπαλίες. Τις περισσότερες  από κάθε άλλη ομάδα . Ακολούθησε με 7 η Προοδευτική.

Δεν μπόρεσε τελικά ο Αίας Σαλαμίνας που επιστρέφει κι αυτός στον Πειραιά.

Το Κερατσίνι τα κατάφερε και φέτος να παραμείνει στην κατηγορία. Υπερίσχυσε στην ισοβαθμία του Αστέρα Βάρης που υποβιβάστηκε….

 

*Η Προοδευτική είχε αήττητη πορεία στον β’ γύρο, χωρίς όμως να  εντυπωσιάσει αφού στους δέκα αγώνες έφερε έξι ισοπαλίες (Βάρη , Θύελλα  Ραφήνας, ΑΟ Καραβά,  Αιολικό ,  Κερατσίνι και Πανελευσινιακό ) με το πολυαγαπημένο της σκορ όλων 1-1(!!)  Πέτυχε τρεις νίκες με 2-0 (με Εθνικό Αήττητο Σπάτων και Αίαντα)  και μια με 3-0 ( ΑΟ Πυλίου ) .Αυτό φανερώνει ότι όταν δεχόταν γκολ έφερνε άσχημο ισόπαλο αποτέλεσμα ενώ  νικούσε  μόνο αν δεν δεχόταν γκολ και αυτό λειτούργησε και στον τελικό που δέχτηκε δύο τέρματα και τον έχασε. Επίσης την δεύτερη αγωνιστική έκανε την μοναδική της  ήττα με 2-0  στην Κω που σημαίνει ότι όταν δέχεται δύο γκολ χάνει .

Και κάτι ακόμα . Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδος στο Σχιστό δεχόμενη δύο τέρματα από την Ξάνθη( 0-2) .

*Οι φίλαθλοι της Προοδευτικής είναι εκπληκτικοί. Όταν η ομάδα δέχτηκε το γκολ από τον Πανελευσινιακό  όλο το γήπεδο χειροκρότησε τους παίκτες και τους έδωσε κουράγιο. Καμία γκρίνια . Και στο τέλος όλοι μαζί αποθέωσαν την ομάδα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης…….

 

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες play-off της Α΄ Κατηγορίας με τον Α.Ο.ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ομάδας της Α΄ Κατηγορίας, και την Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ δευτεραθλήτρια .

Όλοι οι αγώνες πήγαν πολύ καλά και ήταν πραγματικά διαφήμιση για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση της ΕΠΣΠ συγχαίρει τις δυο ομάδες και τους εύχεται  ολόψυχα άνοδο στη Γ’ Εθνική .

Οι δύο  Πειραϊκές ομάδες   θα διεκδικήσουν  την άνοδο τους στην Γ΄ Εθνική  μέσω των αγώνων μπαράζ που θα ακολουθήσουν και ξεκινούν στις 8 Μαΐου.

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ έχει  κληρωθεί στον  7ο  όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ε.ΠΣ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΔΥΤ. ΑΤΙΚΗΣ και την δευτεραθλήτρια της Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ.

Η Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ έχει κληρωθεί στον 6ο  όμιλο και θα έχει αντιπάλους τις πρωταθλήτριες ομάδες των Ε. Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ,ΒΟΙΩΤΙΑΣ.

  • Η ΑΕ Μοσχάτου τερμάτισε αήττητη στα play off.
  • H Αμφιάλη στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν σημείωσε τέρμα ενώ στα δυο τελευταία πέτυχε 9 χωρίς να δεχτεί ούτε ένα . 4-0 τον Περαμαϊκό, 5-0 τη Χαραυγή…
  • Ο ΑΣ Ποντίων πήρε μόλις ένα βαθμό κι αυτόν από την Αμφιάλη . Ίσως αυτό το παιχνίδι έκρινε και την άνοδο…

 

Πανφαληρικός  με 11 βαθμούς και Άρης Αμφιάλης με 10  προηγούνται στα play off ανόδου για την Α’ Κατηγορία . Οι δυο ομάδες αγωνίζονται αύριο μεταξύ τους στις Σιταποθήκες…

Ακολουθούν Ένωση Ρέντη με 7 και Νέο Ικόνιο με 6 που αγωνίζονται κι αυτοί μεταξύ τους.

Οι Σαλαμινομάχοι που έμειναν πίσω βαθμολογικά ( έχουν  5 βαθμούς)  υποδέχονται τον ΑΟΑΔ που δεν πάει καλά στη σειρά αυτή  .Σε  4 αγώνες μετράει ισάριθμες ήττες….

 

*Ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας θα μετάσχει τελικά στα μπαράζ ανόδου για τη Β’ Πειραιά . Χωρίς να παίξει τελικά την τελευταία αγωνιστική, αφού είχε ρεπό. Κι αυτό γιατί η ΑΕ Χατζηκυριακείου στον τελευταίο  καθοριστικό αγώνα  γνώρισε την ήττα  από την Άνω Νεάπολη .«Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε δίκαια» μας είπε ο Μιχάλης  Μουσελής.

Έτσι την τετράδα αποτελούν ο ΑΣ Κωφών, ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου, η ΑΕ Νίκαια και ο Φοίνικας , όπως προαναφέραμε. Με τους 2  αγώνες play-off (ανόδου της Γ΄ Κατηγορίας) να ξεκινούν το απόγευμα της Κυριακής….* Στους  2 αγώνες που διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα , δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας  των σωματείων και γενικότερα όλες οι κάρτες ελευθέρας εισόδου.Τα διαγωνιζόμενα σωματεία θα καλύψουν μόνο το εξοδολόγιο του ιατρού.

 

Το επόμενο  Σαββατοκύριακο  23-24 Απριλίου  δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα λόγω του εορτασμού του Πάσχα.

*Το Σαββάτο 30 Απριλίου παραμονή Πρωτομαγιάς  θα διεξαχθούν μόνο οι 4 αγώνες της 7ης αγωνιστικής των play-out του 3ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας καθώς και οι  δύο αγώνες της 2ης αγωνιστικής των play-off της Γ΄ Κατηγορίας…..

*Δεν έχει προηγούμενο αυτό με το γήπεδο Τζιτζιφιών . Κυρίως με τα αποδυτήρια όπου υπάρχουν τεράστια προβλήματα. Τελευταίο κρούσμα την περασμένη Κυριακή στα αποδυτήρια του Ικάρου Καλλιθέας  όπου άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα και έσπασαν το λουκέτο αφαιρώντας χρήματα, κινητά και πορτοφόλια από τις τσέπες των ποδοσφαιριστών.

Τι θα γίνει τελικά εκεί; Θα ενδιαφερθεί ποτέ κάποιος υπεύθυνος από την Δημοτική αρχή;;;

 

 

*Στο γήπεδο Μοσχάτου την περασμένη Κυριακή δεν υπήρχαν σημαιάκια στα δυο κοντάρια  των κόρνερς. Έτσι ο  διαιτητής Κωνσταντόπουλος ζήτησε να βάλουν πανάκια  Αυτά …..

 

*Τζαγκαράκης, Μαμσάκος και Καζάς σφυρίζουν δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο….

 

*Από το ναδίρ στο ζενίθ ο Στέλιος Κρητικός της Προοδευτικής . Ο έμπειρος φορ που έχασε  πέναλτι την προπερασμένη αγωνιστική με το Κερατσίνι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και έφερε τον αγώνα με το Πανελευσινιακό από τυπική διαδικασία σε  αγώνα ζωής ή θανάτου με αγχος αγωνία και σασπένς. Ήταν αυτός όμως που στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Ελευσίνα με προσωπικό γκολ  έδωσε το εισιτήριο για τα κρίσιμα μπαράζ της επιστροφής στον επαγγελματισμό των «βυσσινί» μετά από πολλά χρόνια.

 

*Παρών στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά και ο Κώστας Χολέβας .Ο πρώην αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ με τεράστια προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο παραμένει πάντα αγαπητός σε όλους. Μάλιστα με προτροπή του προέδρου της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα ο κ. Χολέβας κατέθεσε το στεφάνι της ΕΠΣΠ στη μνήμη των θυμάτων της θύρας 7 στην τελετή πριν από τον τελικό…..

 

Το ΄πε και το ΄κανε ο Αστέρας Κερατσινίου . Δεν θα κατέβει να παίξει ούτε  στο παιχνίδι με τον Παννεαπολικό. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το μέλλον του ιστορικού συλλόγου  που δεν είναι και τόσο ευοίωνο….

 

*Από τώρα έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά στο Δία Κορυδαλλού .  Ήδη στον σύλλογο λειτουργούν   με επαγγελματικό τρόπο και σύγχρονα μέσα . Μια νέα δύναμη εμφανίζεται στην πόλη και όχι μόνο.

Σημαντική και η πρόσληψη του Άγγελου Σκανάτοβιτς. Ο ικανός και αξιόλογος τεχνικός που αναμένεται να αξιοποιήσει το υπάρχον υλικό με τον κατάλληλο τρόπο , είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μανδρέκα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας  της ομάδας. Ο τελευταίος ενδέχεται να παραμείνει στον Δία και να βοηθήσει με την τεράστια εμπειρία του  από άλλο πόστο…..

 

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο τελικός  του πρωταθλήματος Κ-14 της ΕΠΣΠ.

Στα θετικά η μεγάλη παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε το γήπεδο Χαραυγής καθώς και το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν τα παιδιά .

Στα αρνητικά τώρα. Η απαράδεκτη  συμπεριφορά του προπονητή της Ελλάδας Ποντίων Διαμαντή Αθανασίου αμαύρωσε την εικόνα του τελικού .Τα έβαλε με τη διαιτησία, τον παρατηρητή και δεν έμεινε μόνο στα λόγια .Ήταν τόσο προκλητική η στάση του που εξόργισε ακόμα και τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Φούντα ο οποίος τον κατσάδιασε άγρια .

Ο Διαμαντής είναι ένας πολύ καλός προπονητής  που δουλεύει σκληρά στις υποδομές εδώ και χρόνια . Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό . Σε αυτές τις ηλικίες ένας προπονητής πάνω από όλα πρέπει να είναι παιδαγωγός. Και ο Αθανασίου τουλάχιστον στον τελικό έκανε το ακριβώς αντίθετο. Και μπροστά σε τόσο κόσμο, έδωσε το κακό παράδειγμα .Ειδικά στα παιδιά.  Χειρότερα δεν γίνεται…

Η Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΠ τιμώρησε τον Διαμαντή Αθανασίου με 20 αγωνιστικές και 500€ χρηματική ποινή  για «βάναυση συμπεριφορά   προς τον  παρατηρητή, βλασφημία των θείων και υβριστική συμπεριφορά προς τον βοηθό διαιτητή και παρατηρητή»…

*Από τον  Σταύρο Μορφόπουλο αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μικτών με τεράστια προσφορά στις υποδομές λάβαμε την παρακάτω επιστολή :

«Σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στους τελικούς Κ14. Καταθέτω προσωπική γνώμη. Πρωταθλήματα υποδομών δεν είναι οι τελικοί που διεξάγονται. Πρωταθλήματα υποδομών είναι όλο τον χρόνο Κ12, Κ14, Κ16, Κ18 με εκατοντάδες παιδιά να συμμετέχουν κάθε σαββατοκύριακο. Με τον προπονητή να κουβαλά 4 μπάλες, δελτία και με ένα παράγοντα(συνήθως γονέα) να του φόρτωσαν τελευταία και υγειονομικά πρωτόκολλα. Παιδιά που αγωνίζονται υπό δύσκολες γηπεδικές καιρικές και χρονικές καταστάσεις. Με μόνο ένα διαιτητή ήρωα μέσα στο σκοτάδι να δει αν ήταν  οφσάιντ και να τα ακούει και από πάνω. Στην χώρα μας στον νομό μας στην πόλη μας ασχολούνται πολλοί με τις υποδομές το πολύ όπως παντού δεν σημαίνει και ποιότητα. Ας επικεντρωθούμε στην συνολική προσπάθεια και ας βοηθήσουν όσοι θέλουν αλλά να μπορούν. Είχα την ανάγκη να εκφραστώ μιας και νομίζω ότι έχω συμβάλει με το ελάχιστο σε αυτό το οικοδόμημα που λέγεται αναπτυξιακό ποδόσφαιρο της ΕΠΣΠ. »

*Αμ κι αυτός ο Λεμπέσης τι γκαντεμιά είναι αυτή που έχει  το παλικάρι.

Δεν λέω , είναι πάρα πολύ καλός διαιτητής, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές που τρελαίνεται κανείς με αυτή την ατυχία. Διαιτητεύει τον αγώνα ΑΕ Μοσχάτου – Αμφιάλης και υπάρχει μια φάση στην οποία γίνεται ένα χέρι αμυντικού της δεύτερης . Οι Μοσχατιώτες ζητούν πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η παράβαση έγινε εντός περιοχής. Ο Λεμπέσης σφυρίζει φάουλ πάνω στη γραμμή.

Στον τελικό Κυπέλλου η Προοδευτική ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή παίκτη της . Ο Λεμπέσης έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή. Δεν λέω αν είχε δίκιο ή άδικο και στις δυο περιπτώσεις  . Αυτό δεν μπορεί να το ξεκαθαρίσει ούτε το βίντεο . Αλλά ρε παιδί μου τι κακό είναι αυτό με τις γραμμές. Όλα σε σένα συμβαίνουν;….

Άτυχος στάθηκε ο γκολκίπερ του ΑΟ Αγίου Δημητρίου Βιδιάνος Δρόσος . Ο 19χρονος  πορτιέρο τραυματίστηκε στο γόνατο ( ρήξη μηνίσκου) κατά τη διάρκεια  του αγώνα με την Ένωση Ρέντη και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση . Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που  ο Βιδιάνος βρισκόταν σε αγωνιστική άνοδο. Δεν πρέπει όμως όλα αυτά να τον απογοητεύουν και να του ρίχνουν τηνψυχολογία .  Τα προσόντα  του είναι τεράστια. Και το μέλλον του ανήκει. Είναι σίγουρα  δικό του….

*Πατέρας έγινε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού Γιάννης Ηλιαδάκης. Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Η οικογένεια του συλλόγου εκφράζει τις θερμότερες ευχές της στους  γονείς για τον ερχομό της πριγκίπισσας  τους. Να τους ζήσει η μπέμπα…..