Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Εκδικάστηκε χθες από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ , η ένσταση της ΑΕ Χαραυγής κατά της ΕΠΣ Πειραιά  και της ΑΕ Νίκαιας για τον μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα Κυπέλλου. Δεν ξέρω  αν θα γίνει δεκτή ή όχι ( η απόφαση ίσως να εκδοθεί και σήμερα ), αλλά ο Σωκράτης Πτερνέας που ήταν παρών στην εκδίκαση έδειχνε ιδιαίτερα αισιόδοξος χθες το απόγευμα . Για να δούμε ….

***Κυκλοφόρησε προχθές η είδηση ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης κλείνει στην Προοδευτική . Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει συνάντηση του αντιπροέδρου των « βυσσινί» Νίκου Λεμονή » τόσο με τον ίδιο τον παίκτη , όσο και με τον πατέρα του Δημήτρη με τους οποίους συνδέεται δια στενής φιλίας . Αυτό βέβαια αν θα γίνει , θα είναι για την επόμενη περίοδο εφόσον η ομάδα ανέλθει  στη Γ’ Εθνική. Ο ίδιος ο παίκτης που είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας το 2004, θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που μεγαλούργησε ο αείμνηστος παππούς από τον οποίο έχει πάρει το όνομα του….

***Στην ετήσια εκδήλωση της η ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων που θα γίνει το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο « Χίλτον»θα τιμήσει την ΕΠΣ Πειραιά καθώς και το σωματείο  του ΑΟ Καραβά….

***Σήμερα στις 15.00 θα ψαλθεί  στην Αγία Σωτήρα Παλιάς Κοκκινιάς η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Αργύρη Τσαουσάκη ενώ θα ακολουθήσει στις 16.00 η ταφή στο Γ’ Νεκροταφείο. Ενός ανθρώπου που πέρασε από το ποδόσφαιρο και άφησε το δικό στου στίγμα στον χώρο. « Δεν τον γνώρισα πολύ , αλλά από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι μια τεράστια προσωπικότητα και ένας επιτυχημένος παράγοντας και επιχειρηματίας. Κρίμα που έφυγε νωρίς. Είχε πολλά να δώσει ακόμα » μας έλεγε χθες ο πρώην πρόεδρος τοης ΑΕ Μοσχάτου και του Ικάρου Καλλιθέας Στέφανος Φαναρίτης …