Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ,κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του ΑΟ Καραβά, μέσα στο 2023 θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο χώρο του πρώην ΚΤΕΛ ( Θηβών και Φαλήρου) στην Παλιά Κοκκινιά.
Ένα σημαντικότατο έργο που γίνεται σε μία περιοχή η οποία υστερεί σε αθλητικούς χώρους .
Να σημειωθεί ότι τα έργα στο γήπεδο θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον οποίο ο κ. Μώραλης ανέφερε:
« Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία για τις λαϊκές γειτονιές του Πειραιά όπως η Παλιά Κοκκινιά και τα Καμίνια και από την αρχή της δημιουργίας νέου γηπέδου αντιλαμβανόμενος τη μεγάλη ανάγκη της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά»…

*Με ενέργειες του προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκη πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα εργασίες στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ.
Συγκεκριμένα αντικαταστάθηκαν όλοι οι χαλασμένοι προβολείς ενώ παράλληλα επιδιορθώθηκαν τα περιμετρικά δίχτυα προστασίας.
«Ως Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά, στεκόμαστε δίπλα σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία, ακούγοντας τα προβλήματα τους και προσπαθώντας να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ανάγκες που έχουν.» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βουράκης

*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ την περασμένη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου . Ήταν η 1η αιμοδοσία που οργανώθηκε μετά από 2 χρόνια απραξiας λόγω της πανδημίας covid. Η προσφορά των ανθρώπων του Πειραϊκού ποδοσφαίρου ήταν συγκινητική .
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Τράπεζα αίματος της Ένωσης που υπάρχει στο Αττικό Νοσοκομείο μπήκαν 46 φιάλες, σημαντικός οπωσδήποτε αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί αφού υπάρχει η δυνατότητα να δώσουν αίμα απευθείας στο Νοσοκομείο και άλλοι αιμοδότες .Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για ηλεκτρονικό ραντεβού αιμοδοσίας στο 1535.
Ο πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ ιατρός Αντώνης Λεμονής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι προσήλθαν και έδωσαν λίγες σταγόνες από το αίμα τους .
Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στα σωματεία ΑΟΑΔ, Αργοναύτη, Αστέρια Δραπετσώνας, Ηρακλή Νίκαιας, ΑΕ Νίκαια, Πειραϊκό και Φοίνικα Αγίας Σοφίας καθώς και στους Πειραιώτες διαιτητές η παρουσία των οποίων ήταν πολυπρόσωπη….

*Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Πειραιά ξεκαθαρίζει ότι διπλωματούχοι προπονητές που δεν έχουν εκδώσει Ταυτότητα Πιστοποίησης Προπονητή- προκειμένου να κάθονται στον πάγκο των ομάδων τους, ΔΕΝ μπορούν και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κάθονται με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα στον πάγκο ομάδων- ειδικά ως εκπρόσωποι. Επειδή παρά τις συστάσεις που γίνονται η ΕΠΣΠ τονίζει ότι στις περιπτώσεις που διαπιστωθούν τέτοιες παραβάσεις από τον έλεγχο των Φύλων Αγώνα , θα επιβάλλονται για τους υπαίτιους οι ποινές που προβλέπονται στον Κανονισμό Προπονητών, δηλαδή 1) σημαντικό χρηματικό πρόστιμο, 2) ανάκληση της Ταυτότητας Τριετίας και του Διπλώματος για 6 μήνες και 4) διαβίβαση της ποινής στον Σύνδεσμο Προπονητών.
Επίσης η ΕΠΣΠ θα επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε αγώνα που τα σωματεία της Α΄ και της Β΄ Κατηγορίας παρά τις συνεχόμενες παρατάσεις που έχουν δοθεί , εξακολουθούν να μην δηλώνουν διπλωματούχο προπονητή κάτοχο ταυτότητας Τριετίας.
*Με διπλή ιδιότητα παραβρέθηκε στην εκδήλωση των βετεράνων Πειραιά ο Δημήτρης Κολοβός. Σαν υπεύθυνος της Γυναικείας ομάδας πόλο του Εθνικού καθώς και σαν πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ιδίου συλλόγου….

*Μία από τα ίδια για τις μικτές της ΕΠΣ Πειραιά. Η ομάδα Κ-14 με προπονητή τον Φώτη Κεραμιδά πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια . Επικράτησε 2-0 της αντίστοιχης της Αθήνας στο «Π. Νικολαΐδης» .
Αντίθετα η ομάδα Κ-16 του Κώστα Λαζάρου γνώρισε την δεύτερη ήττα της . Αν και προηγήθηκε 1-0 και είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα στο β’ μέρος έχασε με 1-2 από την Αθήνα….
Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για την ένσταση του Παννεαπολικού για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Περάματος Βασίλη Μαραγκόπουλο που είναι 20ετών και όχι 35 όπως αναφέρει το( από λάθος) δελτίο του , που είναι Πειραιώτης και όχι Βορειοελλαδίτης.
Οι δυο πλευρές υποστήριξαν τις απόψεις τους με ανακοινώσεις , όπως και η στήλη την περασμένη εβδομάδα που αναφέρθηκε επί της ουσίας. Φυσικά αυτή που θα αποφασίσει είναι η Πειθαρχική Επιτροπή . Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.
Πάντως η υπόθεση συζητήθηκε χθες και η απόφαση αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Όπως και για την ένσταση πλαστοπροσωπίας των Αστεριών Δραπετσώνας κατά του Πανφαληρικού , ο οποίος δεν προσήλθε καν στην συζήτηση…..

*Βαθιά βαθμολογική ανάσα για την ΑΕ Μοσχάτου που νίκησε και τα δυο παιχνίδια που έδωσε και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0) . Την περασμένη Κυριακή τον Άγιο Ιερόθεο εκτός έδρας και την Τετάρτη το Τυμπάκι εντός. Την Κυριακή δίνει ένα ακόμα παιχνίδι. Υποδέχεται τον ισχυρό Φωστήρα στο γειτονικό ντέρμπι .
Διπλή ισοπαλία χωρίς γκολ ( 0-0) για το Κερατσίνι. Με τον Εθνικό και τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη. Την Κυριακή έχει μια ακόμα δύσκολη αποστολή, αφού θα αντιμετωπίσει την εκ των διεκδικητών της ανόδου Μαρκό στην έδρα της.
Ο Εθνικός από την πλευρά του μετά την ισοπαλία με το Κερατσίνι γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας την ήττα από τον Γιούχτα . Τώρα έχει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας στο Πέραμα.
*Σημαντική διάκριση για τον Βασίλη Σταύρου που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Μοσχάτου στο νικηφόρο παιχνίδι με το Τυμπάκι την Τετάρτη .Αναλύοντας το γεγονός αυτό να πούμε ότι 44 συμμετοχές έχει σε επίπεδο Γ’ Εθνικής 42 συμμετοχές στην Α’ Πειραιά , αλλά και 14 συμμετοχές στο Κύπελλο. Άντε και στις 200…..

*Χαμός γίνεται στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας . Οι τρεις πρώτοι Καραβάς , Αμφιάλη , Ατρόμητος Πειραιά συνέχισαν με διπλές νίκες (Κυριακή και μεσοβδόμαδα)
Ο πρωτοπόρος ΑΟ Καραβάς έχει 9 νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια με 33- 1 τέρματα. Ένα βαθμό πίσω βρίσκονται η πάντα δυνατή Αμφιάλη η οποία στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει τρεις νίκες με 12-0 τέρματα και ο Ατρόμητος Πειραιά που έχει κάνει μια τεράστια αντεπίθεση, έχοντας ξέφρενη πορεία . Με 10 συνεχόμενες νίκες και 37-2 γκολ .
Ο Καραβάς έχει την καλύτερη άμυνα με 5 τέρματα ( ουσιαστικά με 4 ) αλλά και την καλύτερη επίθεση με 55 τέρματα ενώ έχει και τις περισσότερες νίκες. 15 στα 16 παιχνίδια .Στον αγώνα με τον Ήφαιστο ( 6-1) τρία γκολ σημείωσε ο Ηλιάδης, ενώ στο ματς με το Νέο Ικόνιο «χατ- τρικ» πέτυχε ο Νικολόπουλος.
Η Χαραυγή που θεωρείτο ομάδα των ισοπαλιών στα δυο τελευταία παιχνίδια πέτυχε ισάριθμα νίκες . Σημειώνοντας συνολικά 9 τέρματα, από τα οποία τα πέντε πέτυχε ο Κούλης Ηλιόπούλος, ή αλλιώς …Γκολιόπουλος. Σταθερή και κορυφαία αξία για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.Κι ας έφτασε στα 38 του χρόνια …
Η μέτρια πορεία της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα που είχε να νικήσει 7 παιχνίδια σταμάτησε με την επιστροφή του Σταμάτη Αναστασιάδη . Οι Κορυδαλλιώτες νίκησαν με 2-3 τον ισχυρό ΑΣ Ποντίων και μάλιστα μέσα στη Δραπετσώνα….
Ο Περαμαϊκός στο «τσακ » ισοφάρισε την Ελλάδα Ποντίων ( 89’) αλλά βγήκε διπλά κερδισμένος . Πρώτον γιατί διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από τους Πόντιους και δεύτερο γιατί αύξησε τη διαφορά του στους 6 βαθμούς από τον Αίαντα Σαλαμίνας που γνώρισε απρόσμενη βαριά ήττα από την ανανεωμένη Ένωση Ρέντη με 1-4 . Οι Σαλαμίνιοι προέρχονταν από 7 συνεχόμενες νίκες.
Η ισοπαλία αυτή για τον Περαμαϊκό ήταν η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα….
Οι νεανικοί Νέοι Ευγενείας πήραν τον πρώτο τους βαθμό απέναντι στον Δία Κορυδαλλού , μετά από 5 συνεχόμενες ήττες …..

*«Κουραστήκαμε» να γράφουμε για την εντυπωσιακή πορεία του ΑΣ Δραπετσώνας στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας . 14 αγώνες με την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα ( 55-6) και διαφορά 13 βαθμών από τον ΑΟΚ Φαλήρου. Οπότε χαίρετε…
*Στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ο αήττητος Ερμής Κορυδαλλού νίκησε στο ντέρμπι τον ΑΟ Κορυδαλλό και τον άφησε 7 βαθμούς πίσω. Ο τελευταίος είχε να γνωρίσει την ήττα εδώ και 10 αγώνες από τον αγώνα του α’ γύρου πάλι με τον Ερμή.
Στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς μπροστά από την ΑΕ Νίκαια που νίκησε με τον ΑΟ Κορυδαλλό με τον οποίο αγωνίζεται την Κυριακή.
Φοβερή εξέλιξη είχε το παιχνίδι της Θύελλας Μοσχάτου με τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου. Οι γηπεδούχοι προηγούντο μέχρι το 91’με 2-1 . Όμως μέσα σε ένα λεπτό( 91’,92΄) δέχτηκαν δυο γκολ και το 2-1 έγινε 2-3 !!
Παρόλα αυτά τους δόθηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 97’ αλλά ο 16χρονος γκολκίπερ του Ποσειδώνα Απόστολος Παύλου απέκρουσε πέναλτι……
*Ο φοβερός ΑΣ Κωφών με 14 αγώνες σε ισάριθμα παιχνίδια νίκησε στο ντέρμπι τον Προφήτη Ηλία και του ξέφυγε 11 πόντους. Η άνοδος στη Β’ Κατηγορία είναι θέμα χρόνου. Εδώ και καιρό…..

*Την προσεχή Τετάρτη ( 22/2) θα διεξαχθεί η εμβόλιμη αγωνιστική για τον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Το πρόγραμμα έχει ήδη αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΠ -www.epspeir.gr)
Επίσης θα διεξαχθεί ο αγώνας Α.Ε. Μ.Αετός Ολυμπιάδα – ΑΕ Θύελλα Αχιλλέας Κορυδαλλού της εμβόλιμης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α΄ Κατηγορίας .
Να υπενθυμίσουμε ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου ( Καθαράς Δευτέρας) θα διεξαχθούν μόνο αγώνες Α’ Κατηγορίας και στους δυο ομίλους με το ντέρμπι ΑΟ Καραβά- Ατρόμητου Πειραιά να δεσπόζει….
*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου(18-19/02) για τον 2ου ομίλου της Α΄ Κατηγορίας , τα γηπεδούχα σωματεία δεν θα πληρώσουν το εξοδολόγιο Διαιτησίας (ανάλογη αγωνιστική με αυτή του 1ου γύρου).

*Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι .
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας.
Τιμήθηκαν με το βραβείο «Παναγιώτης Σαλπέας» ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ιωνικού , της ΑΕΚ και του Βύζαντα Μεγάρων Μηνάς Σταυρίδης , ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης Γιώργος και Ξενοφών Κουτσιούμπας , ο τρις φορές παραολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Θεόδωρος Αλεξάς,
οι διεθνείς βετεράνοι μπασκετμπολίστες Απόστολος Κόντος , Θανάσης Ράμμος .
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Χρήστος Αρβανίτης , Νίκος Τσιαντάκης( Ολυμπιακού ) Νίκος Τζουνάκος( Παναθηναϊκού) , Λάμπρος Γεωργιάδης ( ΑΕΚ) Βαγγέλης Κότσαλος ( Ατρόμητου Αθ.) Τάκης Κεμενίδης ( Πανιωνίου) Γιάννης Γεωργαράς ( Απόλλωνα Αθ.) , Παναγιώτης Ντουντούμης ( Αιγάλεω) Γιώργος Σκριβάνος( Προοδευτικής) Νίκος Μανωλάς( Εθνικού) , Ματθαίος Μουράτης, Κώστας Πλακίδης ( Πανελευσινιακού) .
Ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης, ο βετεράνος διαιτητής ΦΙΦΑ Νίκος Λαγογιάννης, ο υπεύθυνος διαιτησίας των βετεράνων Νίκος Δροσινός. ο πρόεδρος των βετεράνων της Αθήνας Στέλιος Σαρρηδημητρίου, ο συνιδρυτής της Ένωσης Βετεράνων Πειραιά Σταύρος Μπάκας .
Επίσης ο ιατρός Θωμάς Νιτσοτόλης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανικολάου , ο παράγοντας Κώστας Πρέκας, o υπεύθυνος του σάιτ karavolida .gr Ανδρέας Μούρτζης , ο χορηγός των βετεράνων Γιώργος Βαγγέλης.
Τμήθηκαν επίσης για την προσφορά τους ο Σύλλογος Νεφροπαθών και μεταμοσχευθέντων , ο αιμοδότης Παναγιώτης Κοντραφούρης .
Επίσης η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού Πειραιά, καθώς και η ομάδα Κ- 18 του Ιωνικού Νίκαιας.
Τέλος με το βραβείο Ήθους «Μιλτιάδης, Βρεκούσης » βραβεύτηκε η ομάδα βετεράνων του Αστέρα Μαγούλας.
Παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο βουλευτής της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιά Ν. Μανωλάκος , ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Νίκος Παρασκευάκος , ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Σπύρος Λιόλιος , αντιδήμαρχοι , παλαίμαχοι , και πλήθος κόσμου .

*Με τα καλύτερα λόγια για τη διαιτησία του Γιάννη Κουζούμη μίλησε ο προπονητής των Αστεριών Δραπετσώνας Παύλος Πλαφαδέλης για τον αγώνα της ομάδας του με τον ΑΟΑΔ.
Χαρακτηριστικά τόνισε :« Παρόλο ότι χάσαμε και οι αντίπαλοι μας έπαιζαν για 25 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο θέλω να εκθειάσω τον Κουζούμη που ήταν άψογος και στιβαρός στις αποφάσεις του σε ένα γήπεδο που γινόταν πανζουρλισμός σε κάθε φάση. 22 χρόνια που είμαι προπονητής δεν έχω ξαναδεί τέτοια αμερόληπτη διαιτησία.»…

*Οι διπλές διαιτησίες του Σαββατοκύριακου. Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας σφυρίζει ο Καζάς, έναν Α΄ και έναν Β’ οι Δαμιανάκης, Κωνσταντόπουλος, Γεωργόπουλος, δυο Β’ Κατηγορίας οι Μπεσίρης, Βάιλας και δυο Γ’ ο Φωτιάδης.
Να σημειωθεί ότι οι Καζάς και Φωτιάδης εκτός από τους δυο αγώνες που διαιτητεύουν σε Α’ και Γ’ Κατηγορία αντίστοιχα , σφυρίζουν και από δυο αγώνες πρωταθλημάτων υποδομής ……

* Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕ Περάματος και μάλιστα με τέρματα 12-1 . Η δουλειά του Παύλου Δαούτη αποδίδει ήδη καρπούς . Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του Δημήτρη Σαββατιανού που τα λέει όλα: «Είχαμε μονάδες , αλλά δεν είχαμε ομάδα . Με την έλευση του Παύλου γίναμε και ομάδα.»
Στον Δαούτη αναφέρθηκε και ο Βασίλης Τσιτούρας μετά την βαριά ήττα ( 0-6) του Αστέρα Νίκαιας από την ΑΕ Περάματος .
«Ο ερχομός του Παύλου Δαούτη έδωσε, άλλον αέρα, στην ΑΕ Περάματος . Τους “μάντρωσε”…. Νομίζω θα γίνουν πολύ καλύτεροι. Έχουν πολύ εμπειρία και μπαρουτοκαπνισμενα παιδιά..και δεν κρίνω από την ΕΞΑΡΑ..Έχω δει, πολλούς αγώνες του ομίλου μας… Η ομάδα αν μπει στα μπαράζ (υπάρχει και μια ένσταση),για μένα είναι το φαβορί για άνοδο.» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας .
Ο Βασίλης Τσιτούρας αναφέρθηκε και στην ομάδα του τον Αστέρα Νίκαιας λέγοντας «Στον τελευταίο αγώνα ήμασταν , μία ομάδα – φάντασμα….όλοι μας… προπονητής, ποδοσφαιριστές, διοίκηση….
Αν δεν αλλάξουμε…θα βουλιάξουμε….
Αν δεν δώσουμε, χρόνο και εμπιστευθούμε, τα νέα παιδιά, να δούμε, ποια το “έχουν”…ας κατεβάσουμε ρολά….»
Ο Βασίλης αναφέρθηκε και στην παραίτηση του προπονητή του Θεολόγου Ρενιέρη του τρίτου προπονητή που αποχωρεί από την ομάδα μετά τους Γιώργο Ξυπολυτά και Κώστα Καπίνο:
«Θεολόγε σε ευχαριστούμε για όλα . Συναντηθήκαμε σε λάθος εποχή. Ήλθες σε μια στιγμή από τις πιο κακές του Αστέρα Νίκαιας.»

*Μετά από απραξία τριών ετών ο Αετός Κορυδαλλού επανέρχεται δυνατά. Την προσεχή Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 ο σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο 8ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού ( Σολωμού 4) .

*«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Αντώνης Τσαβαρής ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον ιστορικό Αργοναύτη. Υπήρξε συμπαίκτης με τους Δεληκάρη, Παππά, Παναγιωτίδη, Τσιτσινάκη, Σεβαστίδη, Μαρίνο, Καλαφατά, Φραγκίσκο, Παντελουδάκη, Νταλαλιά κ.α.
Μετά τον Αργοναύτη ο Αντώνης αγωνίστηκε στον Πέλοπα Κιάτου για τρία χρόνια , για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα τη γειτονιάς του, τον Πορφύρα Φρεατύδας….