Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πριν λίγες μέρες ζήσαμε ,και συνεχίζουμε να ζούμε ,μια ασύλληπτη Εθνική τραγωδία. Σε τέτοιες στιγμές καταλαβαίνουμε πόση σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή. Αρκετοί νέοι, κυρίως ,συνάνθρωποι μας μπήκαν σε ένα τρένο για να πάνε στα σπίτια τους ή στις σχολές τους . Δεν έφτασαν ποτέ. Πριν από λίγο καιρό στην Τουρκία οι άνθρωποι κοιμήθηκαν ένα βράδυ και δεν ξύπνησαν ποτέ. Τέτοιες τραγικές περιπτώσεις μας αγγίζουν και μας προβληματίζουν όλους. Σε λίγες μέρες όμως , δυστυχώς θα τα ξεχάσουμε . Θα αναζητηθούν ευθύνες και θα γίνουν ανακρίσεις για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Οι υποθέσεις αυτές τραβάνε σε μάκρος δηλαδή για χρόνια . Και άκρη δεν βρίσκεται. Όπως δεν βρέθηκε –ακόμα – και στην περίπτωση της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής . Κι ας είχε γίνει τον Ιούλιο του 2018. Σχεδόν πριν από πέντε χρόνια. Κι ας εύχονται όλοι «το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο». Πιστέψτε με , ποτέ δεν φτάνει….
*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με ανακοίνωση της εκφράζει την θλίψη όλου του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη και την άδικη απώλεια τόσων νέων συνανθρώπων μας.
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα θύματα στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Επίσης στην τράπεζα αίματος που διατηρεί η ΕΠΣΠ στο Αττικό Νοσοκομείο όσοι θέλουν, μπορούν να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες της τραγωδίας….

*Επιστολή προς πολλούς αποδέκτες μας έστειλε ο Γιάννης Σπάθας . Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά με τον τρόπο αυτό παίρνει θέση γύρω από διάφορα θέματα και με τον τρόπο του στέλνει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση , που θα συζητηθούν .
Χαρακτηριστικά αναφέρει :
«Αγαπητοί Φίλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά αλλά και των υγιώς ασχολούμενων με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδος.
Μέσω αυτής της ανακοίνωσης μου θέλω να εκφράσω ορισμένες απόψεις μου, αλλά και να καυτηριάσω κάποιες κακές συμπεριφορές που διαπιστώνω.
Μερικοί άνθρωποι που ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ή ακόμη και με το Επαγγελματικό, από την στιγμή που διαπίστωσαν ότι ψήλωσαν, δυστυχώς έχουν άποψη για τα πάντα και γενικώς και προσπαθούν να μειώνουν παράγοντες του Πειραϊκού ποδοσφαίρου με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα τους με ομάδες ερασιτεχνικές.
Για αυτό λοιπόν δηλώνω ότι δεν αποδέχομαι καμία κακόβουλη κουβέντα από κανέναν μετά την αγάπη και την τιμή που μου κάνουν τα Πειραϊκά σωματεία, τα οποία με εκλέγουν στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ επί μια δεκαετία, αλλά και της ανιδιοτελούς μου προσφοράς στον χώρο της Πειραϊκής διαιτησίας.
Δεν θα επιτρέψω σε κανένα θεατή γηπέδου σε κανένα άτομο που ασχολείται επαγγελματικά είτε με ομάδα του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να προσπαθεί να μου υποβάλλει τρόπους και ενέργειες λειτουργίας της Ένωσης.
Το δικαίωμα αυτό, να μας συμβουλεύουν να διορθώσουμε κάτι που θα γίνεται λάθος, το έχουν μόνο τα μέλη της διοίκησης, αλλά και τα ίδια τα σωματεία μας, με πρώτο και καλύτερο τον Ολυμπιακό.
Το ποδοσφαιρικό πανελλήνιο γνωρίζει τις στενοχώριες που έχει περάσει η οικογένεια μου μέσα από το ποδόσφαιρο, για το ποδόσφαιρο, για αυτό αποφάσισα να γράψω και να δημοσιεύσω το κείμενο αυτό διότι αν δεν διορθωθούν άνθρωποι του Ερασιτεχνικού αλλά και του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου και ασχολούνται με το πρόσωπο μου θα τους αναφέρω προσωπικά.
Δηλώνω ότι θα αποχωρήσω από την Ένωση όταν τα σωματεία δεν με θέλουν πια ή όταν πάψουν να με στηρίζουν οι φίλοι μου και αυτοί που μας στηρίζουν και εννοώ τον Ολυμπιακό και τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. »….

*Την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση Βραβεύσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά . Η γιορτή θα γίνει στο Αμφιθέατρο της ΈΝΩΣΗΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ στη Νίκαια (28ης Οκτωβρίου& Θεσσαλίας).
Ήδη ανακοινώθηκαν τα φυσικά πρόσωπα που θα τιμηθούν αλλά και τα σωματεία τόσο για τη χρονιά που πέρασε όσο και για την περίοδο 2019-2020 αφού λόγω του covid-19 δεν πραγματοποιήθηκε εκδήλωση..

*Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για τις εξέδρες του γηπέδου Νίκαιας και το πρόβλημα που παρουσιάζουν . Ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα με αφορμή τον αγώνα ΑΟ Καραβά – Ατρομήτου Πειραιά που δεν έγινε τελικά εκεί .
Η ΕΠΣΠ δεν όρισε εκεί αγώνες ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Μετά από επαφή που έγινε σήμερα ( Παρασκευή μεσημέρι) με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη κ. Λευτέρη Χατζηπαυλίδη , ο αποφασίστηκε ότι λόγω των θεμάτων που υφίστανται στην εξέδρα 2-3 ( από την πλευρά των πάγκων ) , για τη συνέχεια της σεζόν και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευής θα χρησιμοποιείται αυστηρά ΜΟΝΟ η θύρα 4 ( η μεγάλη που είναι προς την πλευρά της Λεωφ. Γρηγορίου Λαμπράκη ) . Οι εξέδρες 2 , 3 αλλά και η 1 ( πίσω από την εστία) θα παραμείνουν κλειστές ….

*Μόνο γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο οι εξέδρες του γηπέδου Σιταποθηκών, όπως ενημέρωσε ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας την ΕΠΣΠ , θα παραμείνουν κλειστές προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες μόνωσης.

*Ο Ατρόμητος Πειραιά ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι αφού επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Καραβά (που πέρασε στην 3η θέση) και πάτησε για πρώτη φορά στην κορυφή έχοντας συγκάτοικο την Αμφιάλη.
Στα Καμίνια πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη , αλλά παραμένουν «προσγειωμένοι» ενόψει της δύσκολης συνέχειας .Ο Ατρόμητος μετράει 12 συνεχόμενες νίκες με 43-3 τέρματα. Έναν ολόκληρο γύρο δηλαδή. Τελευταία φορά που έχασε βαθμούς ήταν στις 26 Νοεμβρίου με την Χαραυγή την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο για τον β’ γύρο. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 7 γκολ.
Για τον Καραβά αυτή ήταν η πρώτη ήττα αγωνιστικά .Ήλθε μετά από 10 συνεχόμενες νίκες. Έχει πάντως την καλύτερη επίθεση με 58 γκολ.
Όσον αφορά την ήττα από τον Ατρόμητο, ο πρόεδρος Βασίλης Γκούμας δήλωσε: «Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε για ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αντίπαλοι μας πήγαιναν πάντα πρώτοι στην μπάλα.»….
Για την Αμφιάλη που συγκατοικεί κι αυτή στην κορυφή, αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο , μετράει όχι μόνο 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά κρατάει ανέπαφη την εστία της , έχοντας σημειώσει 20 γκολ ( 20-0)…
Ο ΑΣ Ποντίων δεν πηγαίνει καλά τον τελευταίο μήνα .Μέσα στον Φλεβάρη μετράει 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με αποκορύφωμα το 0-7 της τελευταίας αγωνιστικής από την Αμφιάλη. Και κάτι ακόμα με τους Πόντιους . Φαίνεται πως δεν τους πάει με τίποτα το γήπεδο Σιταποθηκών όταν παίζουν με τους πρωτοπόρους .Στον α’ γύρο ως γηπεδούχοι έχασαν με
0-5 από τον Ατρόμητο ,ενώ το περασμένο Σάββατο ως φιλοξενούμενοι γνώρισαν την συντριβή με 0-7 από την Αμφιάλη …..
Στον 2ο όμιλο ο πρωτοπόρος Περαμαϊκός από τότε που έχασε στο Πέραμα από την Ελλάδα Ποντίων στις 30 Οκτωβρίου 2022, έχει δώσει 16 αγώνες παραμένοντας αήττητος σημειώνοντας 15 νίκες και μια ισοπαλία με την Ελλάδα Ποντίων …..
Ο Φαληρικός μετά το 0-10 από τον Αίαντα Σαλαμίνας γνώρισε νέα βαριά ήττα με το ίδιο σκορ από την Ένωση Α.Α. Ρέντη . Συνολικά στα δυο τελευταία παιχνίδια δέχτηκε 20 γκολ , χωρίς να σκοράρει . Διαθέτει μακράν την χειρότερη άμυνα με 81 τέρματα….
Επίσης οι νεανικοί Νέοι Ευγένειας στους δυο τελευταίους αγώνες με Περαμαϊκό και Ελλάδα Ποντίων έχουν ηττηθεί με το ίδιο βαρύ σκορ (0-6 ).
Καθοδική είναι η πορεία του Δία Κορυδαλλού . Από κει που έκανε πρωταθλητισμό τώρα έφτασε στο σημείο να κινδυνεύει . Είναι χαρακτηριστικό ότι στους τελευταίους 8 αγώνες έχει 6 ήττες και 2 ισοπαλίες με
2-17 τέρματα…..

*Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής . 5ος όμιλος .Το Κερατσίνι δεν μπόρεσε να νικήσει την Αγία Παρασκευή στην έδρα του ( 0-0) .Και τώρα αγωνίζεται και πάλι στο Σχιστό , όπου παραμένει αήττητος , με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης.
Ο Εθνικός επικράτησε εκτός έδρας με 1-3 του ουραγού Αγίου Ιεροθέου και θα υποδεχτεί την Κυριακή στο Πέραμα τον ΑΟ Αγίου Νικολάου με στόχο να τριτώσει το καλό…..
Παρά την καλή της εμφάνιση η ΑΕ Μοσχάτου δεν απέφυγε την ήττα στον Άγιο Νικόλαο .Καθοριστικό για τη συνέχεια κρίνεται το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμυρό Γαζίου που «καίγεται » κι αυτός για βαθμούς . Στο Μοσχατιώτικο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για τη νίκη.

*Με 8 αγωνιστικές και 80 € χρηματική ποινή τιμωρήθηκε ο 39χρονος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Πειραιά Γιώργος Συράκος που γρονθοκόπησε τον 20χρονο παίκτη του ΑΟ Καραβά Θοδωρή Γκούμα . Και οι δυο ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκαν . Ο τελευταίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες για να επιστρέψει στη συνέχεια στο σπίτι του . Πως εξηγείται όμως η ποινή των 8 αγωνιστικών; Κατ’ αρχήν να πούμε ότι η βιαιοπραγία κατά αντιπάλου είναι 3 αγωνιστικές . Οι υπόλοιπες 5 είναι επειδή υπάρχει τραυματισμός, αφού όπως αναφέρει το φύλο αγώνα και οι εκθέσεις των παρατηρητών ,ο Γκούμας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο….

*Μιας και αναφερθήκαμε σε αποβολές από τον πάγκο , αυτό που έγινε στον αγώνα του ΑΠΟ Κερατσίνι με την Αγία Παρασκευή είναι αξιοσημείωτο. Στο 22’ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία , ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Κώστας Μενδρινός που ήταν ….αναπληρωματικός και καθόταν στον πάγκο….

*Με αφορμή την δήλωση του προέδρου της ΕΠΣΠ Γιάννη Σπάθα καθώς και της Επιτροπής Διαιτησίας που ζήτησαν συγνώμη αναγνωρίζοντας το λάθος του διαιτητή Γεωργόπουλου σε βάρος του ΑΣ Ποντίων από τη διοίκηση του συλλόγου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :
«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το ΔΣ του συλλόγου διαβάζοντας στην έγκυρη στήλη του κου Δαρζέντα την ειλικρινή συγνώμη της επιτροπής διαιτησίας και του προέδρου της ΕΠΣΠ κου Σπάθα για την διαιτησία του κ Γεωργόπουλου με αντίπαλο την Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού. Όπως είχαμε αναφέρει και στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας μας, σκοπός μας είναι να σταθούμε αρωγοί τόσο στην ΕΠΣΠ όσο και στην επιτροπή διαιτησίας. Όμως διαιτητικές συμπεριφορές τύπου κου Γεωργόπουλου είναι απαράδεκτες και φυσικά μη αποδεκτές πλέον από τον σύλλογο μας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα, φαίνονται όμως ποια είναι αυτά.»

*Την προσεχή Τετάρτη 08/03/2023, στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης οι μικτές Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Πειραιά , αγωνίζονται για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής

*Ο αγώνας για τον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας Πειραιά ανάμεσα στους Νέους Ευγένειας- Παντζιτζιφιακό που αναβλήθηκε λόγω του τριήμερου Εθνικού πένθους θα διεξαχθεί τελικά την ερχόμενη Τετάρτη 8/3 και ώρα 16.30 στο γήπεδο Χαραυγής…

*Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΣΠ κατέθεσε στην ΕΠΟ ο Παννεαπολικός για το θέμα του 20χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Περάματος που από λάθος έγινε 35αρης.
Η ομάδα της Νίκαιας μιλάει για αντικανονική συμμετοχή και εξετάζει το τυπικό μέρος του θέματος .
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ έκρινε επί της ουσίας. Αποδείχτηκε ότι έγινε λάθος στα στοιχεία του δελτίου που εκδόθηκε και για το οποίον δεν ευθύνεται το σωματείο. Στη συνέχεια προσκομίστηκαν τα πλήρη στοιχεία που ο ποδοσφαιριστής είναι 20 ετών , αποδείξεις ( φωτογραφίες κλπ) ότι αγωνίστηκε αυτός στο συγκεκριμένο παιχνίδι και εκδόθηκε νέο δελτίο.
Η έφεση θα εκδικαστεί στην ΕΠΟ της προσεχή Πέμπτη.

*Τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών ο Πανφαληρικός για την περίπτωση πλαστοπροσωπείας στον αγώνα με τα Αστέρια Δραπετσώνας. Το θέμα όμως θα έχει και συνέχεια αφού ο σύλλογος καλείται και πάλι σε απολογία μετά την καταγγελία του ποδοσφαιριστή Άγγελου Καραχρήστου(δεν αγωνίζεται πλέον) ότι χρησιμοποιείτο άλλος παίκτης με το δελτίο του …..

*Σοβαρό θέμα δημιουργήθηκε με παράγοντα της ΑΕ Χαραυγής πριν από τον αγώνα του ΑΟ Καραβά με τον Ατρόμητο Πειραιά . Συγκεκριμένα κάποιοι από την γηπεδούχο ομάδα απαγόρευσαν την είσοδο στον κ. Νίκο Παπανικολάου . Ο λόγος ήταν κάποιο σχόλιο που έκανε ο τελευταίος στο διαδίκτυο για ένα κείμενο που ανάρτησε γνωστό σάιτ. Απαράδεκτη κίνηση πέρα για πέρα . Και τώρα που έχουν περάσει τόσες μέρες , πιστεύω ότι εκείνοι που πήραν την απόφαση αυτή θα έχουν ήδη μετανιώσει.
Και εγώ προσωπικά διαφώνησα κατά κάποιο τρόπο με το σχόλιο του κ. Παπανικολάου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να φιμώνεται η ελεύθερη άποψη . Ο καθένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει. Αυτή είναι η δημοκρατία. Τέτοιες ενέργειες που είναι πέρα από κάθε λογική, μας γυρίζουν πάρα πολλά χρόνια πίσω …..

*Άψογα εξελίσσεται η συνεργασία του Ικάρου Καλλιθέας με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και τα τμήματα υποδομής στις άρτιες εγκαταστάσεις της «Soccer Action » στο Ρέντη. Με αυτόν τον τρόπο και τις δοκιμαστικές προπονήσεις που θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα , θα αναδεικνύονται ταλέντα από τα αγωνιστικά τμήματα Κ-13 και Κ-14 που θα ανήκουν οργανικά στη δύναμη του Αστέρα και αυτοί που θα ξεχωρίζουν θα μπορούν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Κ15 της SUPER LEAGUE…
«Βρήκαμε στον Ίκαρο Καλλιθέας , ανθρώπους με κοινή φιλοσοφία αλλά και εξαιρετικούς προπονητές, που πιστεύουμε ότι θα εμπλουτίσουν τα τμήματα υποδομών μας με παιδιά από το Λεκανοπέδιο Αττικής. » αναφέρει στην ανακοίνωση της η Πελοποννησιακή ΠΑΕ που ευχαριστεί για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, τον πρόεδρο του Ικάρου Καλλιθέας Γιάννη Περλορέτζο, τους προπονητές, Κώστα Παπουτσή, Σταμάτη Συρίγο, Δημήτρη Σεϊτανίδη, Κώστα Καραδήμο, Νίκο Διονυσίου, Μάνθο Ναυπλιώτη και τον προερχόμενο από τα σπλάχνα των υποδομών του Αστέρα προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Λαδά…”
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ικάρου Γιάννης Περλορέτζος ευχαριστεί από καρδιάς τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης και εύχεται αυτή η συνεργασία να προσφέρει πολλά στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, και ιδιαίτερα σε αυτά που ονειρεύονται καριέρα επαγγελματία ποδοσφαιριστή…

*Αναβλήθηκε με απόφαση της διοίκησης του , η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Ατρομήτου Πειραιά που ήταν να γίνει το Σάββατο 4/3 . Με αυτόν τον τρόπο ο ιστορικός σύλλογος συμμετέχει στο πένθος για την Εθνική τραγωδία στα Τέμπη.
Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε και η γιορτή της κοπής της πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 6 Μαρτίου.

*Δεν υπήρξε απαρτία στην πρώτη έκτακτη εκλογοαπολογιστική συνέλευση των Νέων Ευγένειας στις 22/2 . Θα πραγματοποιηθούν οριστικά την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 17.00
Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2022 καθώς και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ…
Αγωνιστικά , παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα , υπάρχουν μηνύματα αισιοδοξίας από την απόδοση των μικρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αρκετοί από τους οποίους έχουν δώσει ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον…..

*Στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας προηγούνται με 18 τέρματα ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά και ο Κούλης Ηλιόπουλος της Χαραυγής.
Ένα γκολ πίσω( 17) είναι ο Δημήτρης Κοντάκος του Ατρομήτου Πειραιά. Ακολουθούν με 15 οι Πάρης Δανασής της Αμφιάλης και Δημήτρης Γεωργίου του Περαμαϊκού. Η μάχη φουντώνει…..
Με την ευκαιρία να πούμε ότι απάντηση δίνει μέσω του Facebook σε ορισμένους που τον αμφισβητούσαν ο 38χρονος επιθετικός Κούλης Ηλιόπουλος ο επονομάζομενος …«Γκολ-ιόπουλος.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Για κάποιους που λέγανε ότι μεγάλωσα και ότι δεν μπορώ να παίξω άλλο. Να πω λοιπόν σε αυτούς ότι έχω ήδη 18 γκολ σε μόλις 14 παιχνίδια! Απλά να τους θυμίσω ότι βαδίζω στα 38!!!!.»

*Οι διπλές διαιτησίες της εβδομάδας. Από δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας σφυρίζουν οι Ζησιμόπουλος, Λαθύρης και Μπαλαχούτης .
Έναν αγώνα Α’ και έναν Β’ θα διαιτητεύσουν οι Γιανναράκης , Δαμιανάκης, Χατζηγιάννης.
Στους αγώνες υποδομών ο Θόδωρος Ηλιόπουλος επικράτησε στην οικογενειακή…. μονομαχία . Θα σφυρίξει 6 αγώνες( Κ-10) έναντι 5 του αδελφού του Γιάννη( Κ-12) ….

*Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού Νίκος Κοτσιοβός που υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα με τον ΑΣ Ποντίων .
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου από τον διακεκριμένο ιατρό Χειρούργο Γ. Καραχάλιο τον οποίο ευχαριστεί θερμά για το τεράστιο ενδιαφέρον , η διοίκηση του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου που ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό του Νίκου….