Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Άνοιξε ήδη η πλατφόρμα του μητρώου της ΓΓΑ για τη νέα υποχρεωτική εγγραφή των σωματείων ώστε να γίνει η επικαιροποίηση των στοιχείων τους.
Τα σωματεία θα πρέπει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 . Διαφορετικά , δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της νέας χρονιάς , ενώ δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα γήπεδα που ανήκουν στη δικαιοδοσία των Δήμων .
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΠ τα σωματεία θα πρέπει έγκαιρα να καταθέσουν στην Περιφέρεια την Ετήσια Γ.Σ. με Διοικητικό-Οικονομικό Απολογισμό έτους 2022 και να υποβάλλουν την Φορολογική Δήλωση τους για το έτος 2022.
Επίσης όσων σωματείων λήγει η θητεία της διοίκησης τους , θα πρέπει έγκαιρα να προγραμματίσουν Αρχαιρεσίες με απαραίτητη την παρουσία Δικαστικού αντιπροσώπου .
Τέλος όσα σωματεία δεν έχουν προχωρήσει ακόμα , σε τροποποίηση του Καταστατικού τους θα πρέπει να το κάνουν μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου.

*Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ειδικού πρωταθλήματος Ενώσεων για την άνοδο τους στη Γ’ Εθνική .Μετέχουν οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. καθώς και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων ( Αθήνας, Πειραιά, Μακεδονίας), δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες. Συγκροτήθηκαν 8 όμιλοι των 7 ομάδων έκαστος. Από κάθε όμιλο ανέρχονται οι τρεις πρώτες ομάδες.
Το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. που θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου , θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.
Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Πειραιά στον όμιλο της( 7ος ) θα αντιμετωπίσει στην έδρα της το Ρέθυμνο , την δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Αθήνας και το Ηράκλειο Κρήτης ενώ εκτός θα παίξει με το Λασήθι, την Δυτική Αττική και τα Χανιά.
Η δευτεραθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Πειραιά που μετέχει στον 6ο όμιλο, θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Φωκίδα, την Ευρυτανία και την Αργολίδα ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστεί με Κορινθία, Εύβοια, Βοιωτία..
Να τονίσουμε ότι Πρωταθλήτρια Πειραιά ( ανάμεσα στους πρώτους τω δυο ομίλων) θα είναι η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς . Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει η διαφορά γκολ και στη συνέχεια η καλύτερη επίθεση.
Επειδή κάποιοι έχουν αρχίσει να βγάζουν συμπεράσματα και να κάνουν συγκρίσεις , για δυνατές ομάδες και για εύκολους ή δύσκολους ομίλους, να πούμε ότι αυτό εμείς δεν θα το κάνουμε τουλάχιστον τώρα . Εξάλλου τα παιχνίδια και τα φαβορί κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους……

*Η κανονική διάρκεια των πρωταθλημάτων Πειραιά , ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου. Απομένουν δηλαδή τρεις αγωνιστικές . Η ευθυγράμμιση των αγώνων ισχύει από την περασμένη εβδομάδα.
Οι αγώνες του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Πειραιά θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 14.15 με εξαίρεση το παιχνίδι ΑΣ Ποντίων – Χαραυγής που θα γίνει το Σάββατο στις 17.00.
Οι αγώνες του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθούν το Σάββατο στις 17.00.
Οι αγώνες του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 16.30
Οι αγώνες του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 17.00 με εξαίρεση το παιχνίδι Πανφαληρικού Αστέρα Κερατσινίου που θα γίνει το Σάββατο στις 17.00.
Οι αγώνες του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 12.00 με εξαίρεση το παιχνίδι ΑΣ Κωφών – Ειρήνης 2005 που θα γίνει το Σάββατο στις 17.00.
Αρχές Μαΐου ξεκινούν τα play off και τα play out που θα διεξάγονται Σαββατοκύριακα και Τετάρτες. Αναμένεται να ολοκληρωθούν είτε στις 14/5 είτε την Τετάρτη 17/5 λίγες μέρες πριν από την διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 21 Μαΐου…..

*Πολύ καλά πήγαν την περασμένη Κυριακή οι τρεις Πειραϊκές ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο Εθνικός νίκησε εύκολα με 3-0 το Τυμπάκι και βρίσκεται πάντα στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα . Τον περιμένουν όμως δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια . Το Σάββατο με τον Φωστήρα στον Ταύρο και την Τετάρτη με τον Αλμυρό Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Δυο ομάδες που« καίγονται» κι αυτές για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.
Το Κερατσίνι στάθηκε όρθιο στην Κρήτη αφού κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό( 1-1) εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Γιούχτα. Το Σάββατο αγωνίζεται στο Μοσχάτο και την Τετάρτη θα υποδεχτεί στο Σχιστό τη Θύελλα Ραφήνας. Δυο ακόμα κρίσιμα παιχνίδια.
Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε η ΑΕ Μοσχάτου που επικράτησε εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής με 1-3 και παρέμεινε ζωντανή στο θέμα της παραμονής της στην Κατηγορία.
Αύριο Σάββατο θα υποδεχτεί το Κερατσίνι στο Πειραϊκό ντέρμπι ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει στην Πετρούπολη τον τοπικό Άρη. Δυο παιχνίδια με τεράστια βαθμολογική σημασία που θα κρίνουν πολλά….

*Καμία αλλαγή δεν είχαμε στην κορυφή των ομίλων της Α’ Κατηγορίας και η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα παραμένει αμετάβλητη τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος.
17 συνεχόμενες νίκες μετράει ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Ατρόμητος Πειραιά έχοντας κάνει ένα εντυπωσιακό σερί. Τελευταία φορά που δεν νίκησε ήταν στις 26 Νοεμβρίου 2022 με τη Χαραυγή. Από τότε δεν έχει χάσει βαθμό….
Στο διάστημα αυτό έχει σημειώσει 61 τέρματα ενώ έχει δεχτεί μόλις 4. Παράλληλα να πούμε ότι η ομάδα του Βασίλη Σπάθα διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 76 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα με 8.
Στον 2ο όμιλο ο Περαμαϊκός τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά από την Ελλάδα Ποντίων και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη παραμένει αήττητη για 21 αγώνες με 20 νίκες και μία ισοπαλία . Διαθέτει μάλιστα την καλύτερη επίθεση και άμυνα του β΄ ομίλου( 77-11) .

*Τρεις «εφτάρες» είχαμε την τελευταία αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία. Στον 1ο όμιλο ο Ατρόμητος Πειραιά σάρωσε με 7-1 την ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα ενώ στον 2ο όμιλο ο Περαμαϊκός συνέτριψε με 7-0 τον ουραγό Φαληρικό ενώ ο Αίας Σαλαμίνας με 7-2 τους Νέους Ευγένειας…

*Οι νεανικοί Νέοι Ευγένειας συνέχισαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. 7 συνεχόμενες ήττες έχοντας δεχτεί 39 γκολ( κατά μέσο όρο 5,5 σε κάθε παιχνίδι) ενώ έχουν πετύχει 5 τέρματα . Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αίαντα στη Σαλαμίνα( 7-2), οι πιτσιρικάδες ισοφάρισαν δυο φορές ενώ δέχτηκαν πέντε γκολ μετά το 68’ . Μάλλον θα έμειναν από κουράγιο οι νεαροί πράσινοι που χρειάζονται εμπιστοσύνη και ηθικό.
Και κάτι ακόμα . Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου επέστρεψε ο Δημήτρης Τζωρτζίδης. Ένας άνθρωπος που το όνομα του είναι συνυφασμένο με τους Νέους Ευγένειας. Μια ολόκληρη ζωή από μικρό παιδί. Σαν ποδοσφαιριστής αρχικά και σαν προπονητής στη συνέχεια. Ανέλαβε αρχικά μετά την περιπέτεια που πέρασε η ομάδα προ μηνών και το χάος που βρέθηκε. Δεν είχε όμως την ανταπόκριση από τους υπεύθυνους και αποχώρησε γρήγορα. Επέστρεψε όμως πρόσφατα αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις από τη νέα διοίκηση και πείσθηκε ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Ο Τζωρτζίδης είναι σίγουρο ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι Νέοι Ευγένειας να ξαναβρούν την χαμένη τους αίγλη…..

*Με 7-0 και 7-1 επικράτησε και στα δυο παιχνίδια φέτος ο Ατρόμητος της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα.
Το χαρακτηριστικό αυτών των δυο αγώνων είναι ότι στον πρώτο γύρο σκόραρε τέσσερις φορές ο Γιάννης Κενδριστάκης που δεν σκόραρε στο δεύτερο γύρο . Το περασμένο Σάββατο ήταν η σειρά τού ετέρου επιθετικού τού Ατρόμητου Δημήτρη Κοντάκου να πετύχει τέσσερα γκολ. Ο τελευταίος είχε σκοράρει δυο φορές στον α’ γύρο . Ο Ρέντι Σόσσαρι που μπήκε αλλαγή και στα δύο παιχνίδια σκόραρε από μία φορά και στους δύο αγώνες…..

*Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Δία Κορυδαλλού που δείχνει και πάλι τον καλό εαυτό του. Η παρουσία του Τάκη Αγγελάκη στον πάγκο έχει επιδράσει θετικά στην ομάδα.
Η ουραγός του 1ου ομίλου ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα είναι η μοναδική ομάδα της Α’ Κατηγορίας που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 23 αγώνες έχοντας 17 ήττες και 6 ισοπαλίες .
Ο ουραγός του 2ου ομίλου Φαληρικός σε 23 παιχνίδια έχει δεχτεί 101 γκολ ενώ έχει σημειώσει 11.

Ο ΑΣ Δραπετσώνας στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και ο ΑΣ Κωφών στην Γ’ που έχουν εξασφαλίσει ήδη την άνοδο τους έχουν πλέον σαν στόχο να τερματίσουν το πρωτάθλημα χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια. Έχουν 19 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ο Ερμής Κορυδαλλού παραμένει πρώτος σταθερά έχοντας αήττητη πορεία.

*Ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά «κτύπησε» και πάλι δυο φορές και είναι πάντα πρώτος στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας με 24 γκολ. Τον ακολουθεί σε απόσταση βολής ο Δημήτρης Κοντάκος που σημείωσε 4 τέρματα απέναντι στη Θύελλα και είναι δεύτερος με 23 .Ακολουθούν ο Κούλης Ηλιόπουλος ης Χαραυγής και ο Δημήτρης Γεωργίου του Περαμαϊκού ( πέτυχε τρία γκολ απέναντι στον Φαληρικό ) με 21γκολ ο Νίκος Χατζής του Αίαντα Σαλαμίνας με 19 και ο Πάρης Δανασής της Αμφιάλης με 17.
Πρώτος σκόρερ στη Β’ Κατηγορία είναι ο Δημήτρης Σκουλουδάκης με 27 ενώ στην Γ’ ο Μανώλης Αγουρσαλίδης του ΑΣ Κωφών με 26 τέρματα.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ΟΛΟΙ οι παραπάνω ποδοσφαιριστές σκόραραν την τελευταία αγωνιστική , γεγονός ιδιαίτερα σπάνιο…
Πάμε τώρα σε ένα άλλο πρωτοφανές γεγονός που έχει να κάνει με τους πρώτους σκόρερς .
Ο Κοντάκος τα τέσσερα γκολ που πέτυχε τα σημείωσε μέσα σε 22’ στο α’ ημίχρονο!!
Ο Γεωργίου σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 25’ του α’ μέρους.
Ο Ηλιάδης και τα δυο γκολ τα πέτυχε στο α’ μέρος σε 20 λεπτά( 23’,43’)….

*Νέα σχολή Διαιτησίας ετοιμάζεται να διοργανωθεί στον Πειραιά τον επόμενο μήνα. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν διαιτητές και είναι ηλικίας άνω των 16 ετών θα πρέπει να το δηλώσουν στην γραμματεία της ΕΠΣΠ ( τηλ . 210-4823333) ή στο email : epsp@otenet.gr το αργότερο μέχρι και τη Δευτέρα 24/4.
Η διαιτησία στον Πειραιά χρειάζεται ενίσχυση . Εφόσον συμβεί αυτό θα είναι καλό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό χρειάζεται να βοηθήσουν και τα σωματεία στέλνοντας να γίνουν διαιτητές παιδιά που δεν κατάφεραν να διακριθούν σαν ποδοσφαιριστές , όπως χαρακτηριστικά δήλωσε πρόσφατα και ο αρχιδιαιτητής Πειραιά κ. Χαράλαμπος Μοιραδωράκης που είναι και ο υπεύθυνος της νέας σχολής.
*Οι διπλές διαιτησίες του Σαββατοκύριακου. Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας σφυρίζουν οι Παπανδριόπουλος, Ζησιμόπουλος ,Χατζηγιάννης , έναν Α’ και έναν Β’ οι Τζαγκαράκης, Καζάς, Τραϊφόρος, δυο Γ’ Κατηγορίας ο Δαμίγος , έναν Α΄ και έναν πρωταθλήματος υποδομών (Κ14 ) ο Ζέστας .
Πάμε τώρα και στους αξιολογημένους .
Ο Γιώργος Αλατσάκης διαιτητεύει το Σάββατο τον αγώνα Θύελλας Ραφήνας – Γιούχτα και την Κυριακή Καστέλλα – Παννεαπολικό.
Ο Γιάννης Γιανναράκης το Σάββατο Άγιος Ιερόθεος- ΑΟ Πόρου και την Κυριακή Ερμής Κορυδαλλού- Πανιώνιος Κερατσινίου.
Ο Βαγγέλης Λαθύρης το Σάββατο σφυρίζει στο Γύθειο( Πανγυθεατικός- Παναργειακός ) και την Κυριακή δυο αγώνες στο Μοσχάτο. Στις 16.30 Θύελλα Μοσχάτου – Αστέρας Νίκαιας για το πρωτάθλημα της Β’ Πειραιά και στις 18.45 ΑΕ Μοσχάτου – Ένωση Α.Α. Ρέντη για το πρωτάθλημα υποδομών ( Κ-18) ….
Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε αρκετά παράπονα για τη διαιτησία είτε επίσημα , είτε ανεπίσημα. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο φέτος . Η Επιτροπή Διαιτησίας εξέτασε τις διαμαρτυρίες και κάποιοι διαιτητές για τους οποίους έγιναν καταγγελίες δεν σφυρίζουν αυτή την εβδομάδα.
Γενικά η εικόνα των περισσότερων Πειραιωτών διαιτητών είναι αρκετά καλή φέτος. Θα πρέπει όμως , τώρα που τα πρωταθλήματα είναι στο φόρτε τους και οι αγώνες είναι κρίσιμοι αφού κρίνονται πολλά , κάποιοι ρέφερις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί….

*Η αναβίωση του ιστορικότερου αγώνα – θεσμού παλαιμάχων σε όλη την Ελλάδα , ανάμεσα στον Βραδυποριακό και Ταλαιπωριακό είναι πλέον γεγονός . Οι ομάδες βετεράνων του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής θα βρεθούν και πάλι την Μεγάλη Παρασκευή στις 11.00 στο γήπεδο της Νίκαιας για 54η χρονιά, σε έναν αγώνα αγάπης και αλληλεγγύης που γίνεται φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Ο θεσμός αυτός που ξεκίνησε το 1961 με πρωτοβουλία των Λάμπρου Τσεμπεράκη, Νίκου Τσαπίδη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Θανάση Σούλη κ.α. θα πρέπει να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια και για τις επόμενες γεννιές….

*+Δεν πάει καλά , αγωνιστικά , η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Όμως στον σύλλογο δεν απογοητεύονται και συνεχίζουν την όμορφη προσπάθεια τους με αξιοπρέπεια και αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο . Αυτός είναι άλλωστε ο μεγάλος σκοπός τους.
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον σύλλογο τα λέει όλα:
«Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά… Έχει τεράστια ιστορία και θα συνεχίσει να γράφει και άλλες σπουδαίες σελίδες… Δεν μπορεί μια κακή αγωνιστική σεζόν να αλλάξει την πορεία αυτής της ομάδας… Μια πορεία γεμάτη ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμό, καθαρό βλέμμα και πάνω από όλα γνώση… Γνωρίζουμε και παρατηρούμε γύρω μας… Εμεις αγαπάμε το ποδόσφαιρο, την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο, στον αθλητισμό στο πειραϊκό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα θα προχωράμε δυνατοί και βήμα βήμα….θα τα καταφέρουμε γιατί η θέση αυτής της ομάδας είναι ψηλά, η θέση αυτής της ομάδας είναι στις μεγάλες κατηγορίες, στους μεγάλους που βρίσκεται εδώ και χρόνια.»

*Η ΑΕ Χατζηκυριακείου που θα λάβει μέρος στα play off για την άνοδο της στη Β’ Πειραιά , πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη πορεία της τα τελευταία χρόνια. Στον σύλλογο γίνεται σωστή και οργανωμένη δουλειά τόσο από τον προπονητή Νίκο Διαμαντόπουλο ,όσο και από τη διοίκηση που πλέον εργάζεται φέτος σοβαρά και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται. Γιατί πια το πάθημα έχει γίνει μάθημα . Και επιπλέον δεν ..λαλούν πολλοί κοκκόροι. …..

Διαμαρτυρήθηκε έντονα εκστομίζοντας και κάποια …γαλλικά ( όχι χοντρά πάντως ) ο αρχηγός του Αστέρα Νίκαιας στον διαιτητή του αγώνα με τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου. Την γλύτωσε με μια κίτρινη κάρτα λίαν επιεικώς. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον επί σειρά κορυφαίο παράγοντα του Αστέρα και επίτιμο πρόεδρο Βασίλη Τσιτούρα που απευθυνόμενος στον παρεκτραπέντα αρχηγό του έγραψε στο Facebook :
«Όταν είσαι αρχηγός, δεν βρίζεις….Και δε πρέπει να στην χαρίζει ο διαιτητής , λόγω της φιλοξενίας και του ονόματος της ομάδας… Πρέπει να είσαι υπόδειγμα ,που γενικά ,σαν εικόνα, έχεις καλή …ήταν κρίμα να έμενε, η ομάδα από το 35′ και στο 2-0 με δέκα ποδοσφαιριστές…Με άλλες αρχές-ποδοσφαιρικές-σε μεγαλώνει ο επίτιμος…. Νομίζω το γεγονός θα σε κάνει, να αφήσεις κακές συνήθειες που είχε ο μπαμπάς σου στην ηλικία σου!!!»…
Κι όπως θα καταλάβατε ο αρχηγός του Αστέρα είναι ο Γιώργος Τσιτούρας , γιος του επίτιμου!!!! Βασίλη Τσιτούρα δεν παίζεσαι…. Είσαι ανεπανάληπτος , ανεξάντλητος και μοναδικός στο είδος σου …..

*Τουρνουά παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό θα διεξαχθεί την Μεγάλη Δευτέρα στις 17.00 στο γήπεδο του Ρουφ .
Μετέχουν οι ομάδες της Γ.Γ.Α., της Ένωσης Βετεράνων Πειραιά, της Δόξας Πειραιά, της ΑΕ Μοσχάτου, του ΠΑΟ Ρουφ , της «Φελλόης Σελιάνας Αχαΐας» και της« Καραβολίδας ».
Το τουρνουά γίνεται για την ενίσχυση της συζύγου του αρχηγού των παλαιμάχων της Δόξας Πειραιά Ανδρέα Παλαιολόγου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Είναι χρέος όλων να βοηθήσουν με κάθε τρόπο αυτόν τον ιερό σκοπό….