Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ένα πρωτοφανές γεγονός απασχόλησε την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ και κατ’ επέκταση την ίδια τη διοίκηση της Ένωσης.
Αφορά έναν αγώνα του πρωταθλήματος Κ-18 των Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 18/3/2023.
Ο Σαρωνικός κατέθεσε ένσταση κατά της Ένωσης Α.Α. Ρέντη για χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών που δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα. Ουσιαστικά πρόκειται για πλαστοπροσωπία, αλλά επειδή δεν έγινε την στιγμή που θα έπρεπε ,μέσα στο γήπεδο δηλαδή την ώρα του αγώνα , μετατράπηκε σε ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστών . Με αυτόν τον τρόπο όμως, δεν υπήρχαν τα αποδεικτικά στοιχεία για να αποδειχτεί η παράβαση, η Πειθαρχική Επιτροπή απέρριψε την ένσταση της Αιγινήτικης ομάδας.
Και δω παίρνει θέση η διοίκηση της ΕΠΣΠ προφανώς γιατί κάτι είχαν ακούσει κορυφαία στελέχη της . Που με ανακοίνωση της δικαιώνει μεν νομικά την Ένωση Ρέντη βάσει του ΚΑΠ , όμως παράλληλα δικαιώνει ηθικά τον Σαρωνικό.
Και η ανακοίνωση καταλήγει με νόημα : «Σε καμιά περίπτωση η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δεν επικροτεί – υιοθετεί οποιεσδήποτε παράτυπες ενέργειες σωματείων που αφορούν αντικανονικές συμμετοχές ποδοσφαιριστών, πλαστοπροσωπιών – πλαστογραφιών πόσω μάλλον στα Πρωταθλήματα Υποδομών.»
Στην ανακοίνωση της ΕΠΣΠ απάντησαν διαφωνώντας και τα δυο σωματεία, όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ . Το καθένα βέβαια με τον τρόπο του υποστηρίζοντας τις απόψεις του.
Τώρα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΠ ,που η πρώτη φάση του πρωταθλήματος Κ-18 έχει ολοκληρωθεί ,βρίσκεται σε αναμονή. Η πλευρά του Σαρωνικού έχει πει ότι θα καταθέσει έφεση στην ΕΠΟ προσκομίζοντας σημαντικά στοιχεία . Αυτό θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Τρίτη . Αν συμβεί αυτό η Ένωση θα πρέπει να περιμένει την απόφαση για να προχωρήσει στους αγώνες της τελικής φάσης. Σε διαφορετική απόφαση τα παιχνίδια θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκύριακο….
Κι όλα αυτά για έναν αγώνα πρωταθλήματος υποδομών. Λες και η κατάκτηση της πρώτης θέσης την οποία διεκδικούν τα δυο αυτά σωματεία έχει μεγαλύτερη σημασία από την ανάδειξη ταλέντων…..

*Απορρίφθηκε και από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ένσταση του Παννεαπολικού κατά της ΑΕ Περάματος σε ένα παιχνίδι που έγινε στις 4 Φεβρουαρίου και είχε λήξει με νίκη της δεύτερης με 3-0 .Στην ένσταση που είχε απορριφθεί και από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ, ο Παννεαπολικός βασίστηκε σε ένα λάθος που αφορούσε τον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Περάματο Βασίλη Μαραγκόπουλο ο οποίος έχει γεννηθεί το 2002 και αγωνιζόταν σαν μικρός , ενώ στο δελτίο που είχε εκδοθεί αρχικά αναφερόταν με το ίδιο όνομα ήταν από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και γεννημένος το 1987. Φυσικά έγινε επανέκδοση του δελτίου και αποδείχτηκε το λάθος τόσο από την ΕΠΣΠ , όσο και από την ΕΠΟ που έκριναν επί της ουσίας….

Εκτός από τις δυο παραπάνω υποθέσεις όπου οι ομάδες που προσέφυγαν στην ΕΠΟ κάνοντας έφεση, δεν δικαιώθηκαν , έχουμε δυο ακόμα περιπτώσεις που έγινε το ίδιο . Είναι οι περιπτώσεις του ΑΟ Καραβά κατά του Ατρομήτου Πειραιά για το παιχνίδι με την Αμφιάλη και της Αναγέννησης Μοσχάτου κατά του Σαρωνικού . Και εδώ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΠ δεν άλλαξαν , γεγονός που σημαίνει πολλά….

*Η υπόθεση πλαστοπροσωπίας από πλευράς Πανφαληρικού στον αγώνα με τα Αστέρια Δραπετσώνας είχε και συνέχεια. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ δεν έμεινε μόνο στην κατακύρωση του αγώνα στην Δραπετσωνίτικη ομάδα και στην αφαίρεση τριών βαθμών από τον Πανφαληρικό καθώς και στο πρόστιμο των 100€, αλλά τιμώρησε και τον εκπρόσωπο του σωματείου και διπλωματούχο προπονητή Γιάννη Σωτήρχο με ποινή αποκλεισμού 10 αγωνιστικών και 100€ πρόστιμο , ενώ τον παρέπεμψε στον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά του οποίου είναι μέλος……

*Στις 14 Μαΐου ξεκινά το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. για την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική . Όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών ( Η κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες εντός έδρας , 3 αγώνες εκτός ενώ θα έχει και ένα ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες.
Ο Πειραιάς θα λάβει μέρος με δυο ομάδες στο πρωτάθλημα αυτό. Με τους πρωταθλητές των δυο ομίλων του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΠ. Να τονίσουμε ότι Πρωταθλήτρια Πειραιά θα είναι η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς . Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα μετρήσει η διαφορά γκολ και στη συνέχεια αν υπάρχει ακόμα ισοβαθμία , η καλύτερη επίθεση.
Ο πιο δύσκολος φαινομενικά όμιλος είναι ο 7ος . Εκεί που θα μετάσχει η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Πειραιά η οποία θα αντιμετωπίσει στην έδρα της το Ρέθυμνο , την δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Αθήνας και το Ηράκλειο Κρήτης ενώ εκτός θα παίξει με το Λασίθι, την Δυτική Αττική και τα Χανιά.
Η δευτεραθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Πειραιά μετέχει στον 6ο όμιλο, που θεωρητικά είναι ο πιο βατός. Θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Φωκίδα, την Ευρυτανία και την Αργολίδα ,ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστεί με Κορινθία, Εύβοια, Βοιωτία..
Μην ξεχνάμε και τι έγινε πέρυσι, όπου ίσχυαν περίπου τα ίδια . Η πρωταθλήτρια ομάδα του Πειραιά Ελλάς Ποντίων που μετείχε στον δύσκολο όμιλο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της ανόδου σε αντίθεση με την δευτεραθλήτρια ΑΕ Μοσχάτου που μετείχε στον βατό όμιλο…

*Στον Πειραιά τον ένα πρωταθλητή τον ξέρουμε δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος . Είναι ο Περαμαϊκός που περιμένει να δει στον άλλο όμιλο ποιος θα τερματίσει πρώτος .
Στον 1ο όμιλο έχουμε δύο αγωνιστικές ακόμα και ένα ντέρμπι στο φινάλε με τούς δύο επικεφαλής Ατρόμητο και Αμφιάλη στο Ρέντη Αυτή την στιγμή η Αμφιάλη έχει χάσει εννέα πόντους τούς οποίους εννέα πόντους θα φθάσει και ο Ατρόμητος αν το ντέρμπι λήξει ισόπαλο .Ο Καραβάς αυτομάτως τίθεται νοκ άουτ από κάθε ελπίδα πρώτης θέσης αν ο Ατρόμητος δεν χάσει την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Χαλκηδόνα( εκεί που ο Ατρόμητος και με ισοπαλία αν δηλαδή χάσει δύο βαθμούς ευνοείται σε κάθε ισοβαθμία )αφού υστερεί και από Ατρόμητο και Αμφιάλη σε κάθε ισοβαθμία
Ο Ατρόμητος Πειραιά και με δύο ισοπαλίες στις δύο αγωνιστικές βγαίνει πρώτος αφού σε αυτή την περίπτωση θα ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση τρείς ομάδες Ατρόμητος Πειραιά Αμφιάλη και Καραβάς. Στην ειδική βαθμολογία των μεταξύ τούς αγώνων ο Ατρόμητος θα έχει τότε εφτά βαθμούς η Αμφιάλη πέντε και ο Καραβάς τέσσερις.
Συμπερασματικά λοιπόν με δύο νίκες ο Ατρόμητος Πειραιά βγαίνει πρωταθλητής Πειραιά εκτός αν ο Περαμαϊκός στα δύο τελευταία παιχνίδια του σε κάθε αγώνα του κάνει νίκες τουλάχιστον πέντε με έξι γκολ Ενώ το ντέρμπι αν λήξει ισόπαλο βγαίνει πρωταθλητής ο Περαμαϊκός αφού τότε ο Ατρόμητος θα έχει χάσει εννέα βαθμούς.
Φυσικά βέβαια με δύο νίκες του Περαμαϊκού .Εκτός βέβαια αν γίνουν εκπλήξεις στους δύο αγώνες στο γήπεδο Περάματος με Δία Κορυδαλλού και Φιλάθλους.
Επίσης αν η Αμφιάλη κάνει και αυτή δύο νίκες αλλά έχοντας χάσει μέχρι τώρα εννέα βαθμούς βγαίνει δεύτερη έχοντας ο Περαμαϊκός δύο νίκες στα δύο τελευταία του παιχνίδια .
Η ομάδα όμως του Περαμάτος έχοντας εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στα μπαράζ , έχει την ευχέρεια να γίνει ρυθμιστής της κατάστασης . Αδιάφορος ων..
.Δύσκολο παζλ αλλά οι έμπειροι παράγοντες των ομάδων τα έχουν βάλει κάτω. Έχουν γνώση οι φύλακες όπως λέει και η παροιμία……

*Τα σωματεία που είχαν οφειλές τις τακτοποίησαν μετά την ανακοίνωση της ΕΠΣΠ η οποία με τη σειρά της θα πρέπει να ανταποκριθεί και στα σωματεία που έχουν να λαμβάνουν χρήματα .
Παράλληλα η διοίκηση της Ένωσης ανακοίνωσε ότι «Στα σωματεία που δεν θα ρυθμίσουν έγκαιρα τις οφειλές τους, δεν θα ορίζονται διαιτητές στους επόμενους αγώνες τους (κανονικής διάρκειας & play-off, play-out).» Ας το έχουν υπόψη τους όλοι αυτό…..

*Αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 24/4 και ώρα 19.00 τα μαθήματα της η νέα σχολή Διαιτησίας Πειραιά που θα γίνουν στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά ( Γούναρη 31-33 7ος όροφος) .
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 15 άτομα, ενώ ενδέχεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί τις επόμενες 10 μέρες . Από κει και πέρα υποψηφιότητες δεν θα γίνονται δεκτές αφού τα μαθήματα θα έχουν προχωρήσει….

Η διαιτησία στον Πειραιά χρειάζεται νέο αίμα. Θέλει ενίσχυση. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν και να βοηθήσουν όλοι. Και ιδιαίτερα τα σωματεία….
• Ας προσγειωθούμε τώρα στην πραγματικότητα και να πάμε στις διπλές διαιτησίες της εβδομάδας . Και όχι μόνο.
Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας σφυρίζουν οι Πουλόπουλος , Λαθύρης , Ζέστας. Δυο Β’ ο Λιάτσος, έναν Α’ και έναν Β’ ο Γεωργόπουλος, έναν Α΄και έναν Γ’ η Βογιατζιδάκη.
Πάμε παρακάτω . Ο Τραϊφόρος διαιτητεύει έναν αγώνα Α’ Κατηγορίας το Σάββατο και έναν Γ’ Εθνικής την Κυριακή ( Χαλκίδα- Πανελευσινιακός) .
Ο Καζάς ένα παιχνίδι Γ’ Πειραιά το Σάββατο έναν Β’ Εθνικής γυναικών την Κυριακή στο Περιστέρι( Νέες Ατρομήτου- ΑΕΚ ενώ την Τετάρτη σφυρίζει Παναθηναϊκός- ΟΦΗ για το πρωτάθλημα Super League K-17.
Τον τίτλο του ….σούπερμαν της αγωνιστικής κερδίζει επάξια ο Κυριάκος Φωτιάδης που διαιτητεύει έναν αγώνα Γ’ Πειραιά και 6 πρωταθλημάτων υποδομής!!!!
Δυο το Σάββατο και τέσσερις την Κυριακή……

 

*Ο Εθνικός Πειραιά αφού απέσπασε βαθμό στον Ταύρο από τον Φωστήρα( 0-0) γνώρισε την ήττα από τον Αλμυρό Γαζίου στην Κρήτη( 1-2) σπάζοντας ένα εντυπωσιακό σερί από προηγούμενα 9 παιχνίδια όπου είχε 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στα δυο τελευταία παιχνίδια θα παίξει με άλλες δυο Κρητικές ομάδες . Με τον ΑΟ Πόρου στο Πέραμα και με τον Γιούχτα εκτός.
Το Κερατσίνι μετά την ήττα από το Μοσχάτο επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας . Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Άγιο Ιερόθεο εκτός και την τελευταία αγωνιστική τον Άγιο Νικόλαο στο Σχιστό.
Η ΑΕ Μοσχάτου νίκησε με 2-1 το Κερατσίνι , αλλά μια κακή διαιτησία ενός απαράδεκτου διαιτητή που τον υποχρέωσε σε άδικη ήττα από τον Άρη Πετρούπολης με 1-3 και τρία ανύπαρκτα πέναλτι που ισοδυναμούν με εκτέλεση του σωματείου. Όσο μπάλα και να παίξεις μάταιος κόπος. Ο διαιτητής Δημαράκης από την Κω , μάθαμε ότι παραπέμφθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή. Ε και λοιπόν τι έγινε; Το έγκλημα πραγματοποιήθηκε . Στα δυο τελευταία παιχνίδια η ΑΕΜ θα υποδεχτεί την Θύελλα Ραφήνας την Κυριακή και μετά θα παίξει εκτός με το Τυμπάκι……

 

*Μπορεί το εντυπωσιακό σερί νικών του Περαμαϊκού να σταμάτησε με το 2-2 απέναντι στη Νίκη Ρέντη, αλλά η ομάδα εξασφάλισε την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Α’ Πειραιά γεγονός που πανηγυρίστηκε έξαλλα. Πάντως παραμένει αήττητη για 22 αγώνες με 20 νίκες και 2 ισοπαλίες .
Διαθέτει μάλιστα την καλύτερη επίθεση και άμυνα του β΄ ομίλου( 79-13)
Την χειρότερη άμυνα στην Α΄Κατηγορία έχει ο Φαληρικός με 107 γκολ αλλά και άμυνα με 12 .

*Το εντυπωσιακό σερί του Ατρομήτου Πειραιά δεν σταματά . 18 συνεχόμενες νίκες μετράει ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Ατρόμητος Πειραιά έχοντας κάνει μια σπουδαία παρουσία. Τελευταία φορά που δεν νίκησε ήταν στις 26 Νοεμβρίου 2022 με τη Χαραυγή. Από τότε δεν έχει χάσει βαθμό. Στο διάστημα αυτό έχει σημειώσει 66 τέρματα ενώ έχει δεχτεί μόλις 4. Παράλληλα να πούμε ότι η ομάδα του Βασίλη Σπάθα διαθέτει την καλύτερη άμυνα αφού η εστία της σε 24 αγώνες έχει παραβιαστεί μόνο 8 φορές.
Οι Καμινιώτες δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος διατήρησαν τη διαφορά των δυο βαθμών από την Αμφιάλη την οποία θα υποδεχτούν την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.
Την καλύτερη επίθεση διαθέτει πλέον ο ΑΟ Καραβάς με 86 τέρματα μετά το 12-0 που πέτυχε.
Η ουραγός του 1ου ομίλου ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα είναι η μοναδική ομάδα της Α’ Κατηγορίας που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 24 αγώνες έχοντας 18 ήττες και 6 ισοπαλίες .

*Οι νεανικοί Νέοι Ευγένειας πήραν βαθμό απέναντι στην Ένωση Α.Α. Ρέντη μετά τις 7 συνεχόμενες ήττες γεγονός που ανέβασε την ψυχολογία των μικρών παικτών που βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον .

*Συνέχισαν χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια ο ΑΣ Δραπετσώνας στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και ο ΑΣ Κωφών στην Γ’ που έχουν εξασφαλίσει ήδη την άνοδο τους. Έχουν 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Και πάνε για το ρεκόρ 22 στα 22. Μόνο νίκες μέχρι το τέλος δηλαδή…
Στον 2ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας ο Ερμής Κορυδαλλού παραμένει πρώτος σταθερά πρώτος και αήττητος

*Ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας έφτασε τα 29 και είναι πάντα πρώτος στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας. Τον ακολουθεί με 25 τέρματα ο Δημήτρης Κοντάκος του Ατρομήτου Πειραιά που σκόραρε 2 φορές στον αγώνα με τον Ηρακλή Νίκαιας
.Πιο πίσω ο Δημήτρης Γεωργίου του Περαμαϊκού με 22 ) ο Κούλης Ηλιόπουλος με 21γκολ ο Νίκος Χατζής του Αίαντα Σαλαμίνας και ο Πάρης Δανασής της Αμφιάλης με 19.
Πρώτος σκόρερ στη Β’ Κατηγορία είναι ο Δημήτρης Σκουλουδάκης με 28 ενώ στην Γ’ ο Μανώλης Αγουρσαλίδης του ΑΣ Κωφών που σκόραρε τέσσερις φορές στο 9-0 επί της Ειρήνης έφτασε τα 30 τέρματα.

*Δυο ποδοσφαιριστές στην Α’ Κατηγορία δεν έχουν λείψει ούτε λεπτό από τους αγώνες των ομάδων τους .
Είναι ο Κυριάκος Μπόγρης του Ηρακλή Νίκαιας και ο Χαράλαμπος Σιδερόπουλος τω Φιλάθλων που έχουν αγωνιστεί και στα 24 μέχρι τώρα παιχνίδια των ομάδων τους. Συνολικά 2160 λεπτά…

*Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το ευρύ 12- 0 του ΑΟ Καραβά επί της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας . Μιας αδύναμης φέτος , αλλά ιστορικής ομάδας . Ότι οι νικητές δεν σεβάστηκαν τον αντίπαλο τους και τον διέσυραν ενώ θα μπορούσαν από ένα σκορ και μετά να κάνουν κράτει. Σχολίασαν με καυστικό τρόπο κατά του Καραβά ακόμα και παράγοντες ομάδων που πρόσφατα διέσυραν σωματεία με βαρύ σκορ! Η θέση κάθε ομάδας είναι σεβαστή . Βλέπει το ποδόσφαιρο όπως θέλει. Κοιτάζοντας και τη διαφορά των γκολ που μπορεί να μετράει στο τέλος. Εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό .Θα ασχοληθούμε με την άλλη πλευρά . Αυτά τα γενναία παιδιά που ήταν δέκα αρχικά . Που δεν δείλιασαν και υπέστησαν αυτό το αγωνιστικό μαρτύριο.
Η πρώτη σκέψη που κάποιοι άλλοι θα έκαναν θα ήταν να «δραπετεύσουν» πέφτοντας κάτω από το πρώτο λεπτό ώστε να διακοπεί ο αγώνας ,όπως έχουν κάνει πολλές ομάδες στο παρελθόν. Δεν το έκαναν όμως .Πολέμησαν σε μια άνιση μάχη απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Κάτι σαν Θερμοπύλες περίπου. ….

*Την Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά η υγειονομική Επιτροπή της Ένωσης και ο πρόεδρος της Αντώνης Λεμονής που θα είναι συντονιστής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΠ διοργανώνουν ιατρική ημερίδα με θέμα την πρόληψη των ατυχημάτων στους αγώνες .Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την Ελλάδα ενώ θα έχει και Ευρωπαϊκή ισχύ….
Καλούνται όλοι οι διαιτητές και όσοι ενδιαφέρονται από τα πειραϊκά σωματεία να το παρακολουθήσουν.
Θα ακολουθήσει ανάλογη ημερίδα και με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά , το επόμενο διάστημα ….

*Συγκλονισμένοι είναι όλοι στη Νίκη Ρέντη για την εγκληματική επίθεση που έγινε πριν από λίγες μέρες σε βάρος 18χρονου στην περιοχή της Ακρόπολης. Ο νεαρός είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» . Ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο μετά και τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.
«Οι ευχές και οι προσευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση του Δημήτρη είναι μαζί του » αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου που εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια του τραυματισμένου αθλητή ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας » .

*Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρασε τον τελευταίο μήνα ο γνωστός παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου επιχειρηματίας Γρηγόρης Σπήλιος . Ευτυχώς όμως το ξεπερνά και βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Με δήλωση του ευχαριστεί όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του και ιδιαίτερα τον κ. Θοδωρή Κουνάδη που του συμπαραστάθηκε με τον καλύτερο τρόπο…

*Παππούς έγινε για πρώτη φορά ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΠ και κορυφαίος παράγοντας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ιατρός Νίκος Σιδηρόπουλος.
Η κόρη του Μαρία , έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Στους ευτυχείς γονείς και φυσικά στον «χαζοπαππού» τις καλύτερες ευχές μας . Να τους ζήσει η πριγκίπισσα ….

*Λέγεται Γιώργος Κυριάκου , είναι μέσος 16 ετών και αγωνίζεται στην ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά Β’. Για την αξία του ακούγονται καλά σχόλια. Είναι όμως και ….άτυχος. Γιατί τα σάιτ ( συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας ) τον αναφέρουν κάθε φορά και με διαφορετικό επίθετο. Σπάνια με το δικό του. Την τελευταία αγωνιστική το stoplekto.gr τον ανέφερε …..Κυρτάκο!!! Ελπίζουμε αυτή τη φορά να ήταν η τελευταία……

*Έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε στο Νεκροταφείο του Σχιστού σε ηλικία 51 ετών ό παλαίμαχος δυναμικός στόπερ των Νέων Δραπετσώνας Βαγγέλης Τσαμπάς. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του….

*Λίγο πριν κλείσουμε το γράψιμο αυτής της στήλης. Ακριβείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ομάδα της Α’ κατηγορίας Πειραιά , από τις πρωτοκλασσάτες , έχει δεχτεί πρόταση για να πάρει «μεταγραφή » σε άλλη Ένωση ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα λέγεται ότι οι υπεύθυνοι του συλλόγου βλέπουν με «καλό μάτι» αυτή την «μετακόμιση » . Τώρα αν ισχύσει κάτι τέτοιο θα φανεί σύντομα . Λίγη υπομονή….