Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Και τώρα οι δυο τους. Ατρόμητος Πειραιά και Αμφιάλη θα μονομαχήσουν για την πρώτη θέση και παράλληλα για τη θέση του πρωταθλητή στα μπαράζ ανόδου . Οι Καμινιώτες ευνοούνται και με ισοπαλία. Οριστικά νοκ άουτ τέθηκε ο Καραβάς που είναι τέσσερις βαθμούς από τον από τον πρώτο και και δύο βαθμούς από την Αμφιάλη που είναι δεύτερη αυτή τη στιγμή και η μόνη ελπίδα για καλό τερματισμό είναι η ήττα της Αμφιάλης από τον Ατρόμητο έτσι ώστε η ομάδα να τερματίσει δεύτερη στον δυνατό πρώτο όμιλο αφήνοντας τρίτη την Αμφιάλη. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι δύο βαθμοί που κέρδισε η Αμφιάλη από την ένσταση που έκανε ο Ατρόμητος στον Καραβά ωφέλησε τελικά στην Αμφιάλη αφού οι δύο βαθμοί που κέρδισε χωρίς κόπο από την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη είναι αυτοί που την κρατάνε ακόμα στο παιχνίδι με σοβαρές ελπίδες να έρθει πρώτη στον όμιλο. Αν δεν είχε γίνει αυτή η ένσταση τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά και τώρα θα μιλούσαμε για μονομαχία του Ατρόμητου με τον Καραβά ….
Το ντέρμπι που θα κρίνει τον πρωταθλητή Πειραιά διαιτητεύει ο Γιάννης Γιανναράκης που είχε σφυρίξει και στο παιχνίδι του α’ γύρου ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Τελικά ο Περαμαϊκός καταλαμβάνει τη θέση του δευτεραθλητή Πειραιά μετά την νέα απώλεια βαθμών.
Η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη μετέχει στον 6ο όμιλο, που θεωρητικά είναι βατός. Θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τους πρωταθλητές Φωκίδας, Ευρυτανίας και Αργολίδας ,ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστεί με Κορινθία, Εύβοια, Βοιωτία..
Ο 7ος όμιλος , αυτός που θα λάβει μέρος ο πρωταθλητής Πειραιά( Ατρόμητος ή Αμφιάλη) θεωρείται δύσκολος όμιλος . Ή μήπως δεν είναι όπως φαίνεται ;
Αρχικά να πούμε ότι ο πρωταθλητής της ΕΠΣΠ, βάσει κλήρωσης έχει να παίξει εκτός έδρας με το Λασίθι που όμως δεν θα λάβει μέρος αφού όλες οι ομάδες της Ένωσης δεν είχαν μπει στο Μητρώο . Έτσι οι υπόλοιποι που μετέχουν στον όμιλο παίρνουν το παιχνίδι «στα χαρτιά » κάνοντας ρεπό. Ειδικά ο πρωταθλητής Πειραιά γλυτώνει την ταλαιπωρία και μάλιστα ημέρα Τετάρτη ενώ έχει ένα εκτός παιχνίδι λιγότερο σετ σχέση με όλες τις Κρητικές ομάδες( που όλες έχουν τρία ματς εκτός αγωνιστικά.
Και δεν είναι μόνο αυτό . Υπάρχει πρόβλημα με την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής που μόλις προχθές έβγαλε διοικούσα επιτροπή μετά την ακύρωση των αρχαιρεσιών . Εκεί λοιπόν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος που επαναρχίζει αυτή την εβδομάδα απομένουν ακόμα 6 αγωνιστικές . Είναι αδύνατο να προλάβουν να γίνουν αυτοί οι αγώνες μέχρι τις 7 Μαΐου το αργότερο .Μέσα σε μια εβδομάδα δηλαδή!! Χώρια ότι εκκρεμούν προσφυγές για ακυρότητα του πρωταθλήματος . Ακούστηκε ότι θα επιδιωχθεί να δοθεί παράταση στο συγκεκριμένο όμιλο για τις 21 Μαΐου. Κάτι τέτοιο όμως είναι εφικτό; Άλλωστε έχει ήδη δοθεί παράταση . Αναμένουμε λοιπόν.
Αν λοιπόν δεν καταφέρει να πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου η ΕΠΣΔΑ , θα είναι καλό για τον πρωταθλητή Πειραιά , που γλυτώνει άλλον έναν εκτός έδρας αγώνα. Στην περίπτωση αυτή , αν ισχύσει επαναλαμβάνουμε, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους το Ρέθυμνο , την δευτεραθλήτρια της ΕΠΣ Αθήνας και το Ηράκλειο Κρήτης ενώ εκτός θα παίξει μόνο με τα Χανιά την τελευταία αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να είναι αδιάφορο .
Αν λοιπόν δεν λάβει μέρος η ΕΠΣΔΑ μετά το Λασίθι οι προνομιούχες θέσεις πλέον θα είναι τρεις για πέντε αντιπάλους Στους άλλους ομίλους τρείς για εφτά αντιπάλους σέ ένα μίνι μαραθώνιο έξι αγωνιστικών μέσα έξω επί τρεις φορές με βάρκα την ελπίδα σέ άγνωστα νερά….
Μήπως λοιπόν ο όμιλος αυτός γίνεται πιο βατός από τους υπολοίπους;
Όλα αυτά είναι βέβαια υποθετικά και θα αναμένουμε τις εξελίξεις τις αμέσως επόμενες μέρες.
Να υπενθυμίσουμε ότι στις 14 Μαΐου ξεκινά το πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων των Ε.Π.Σ. για την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική . Όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών ( Η κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες εντός έδρας , 3 αγώνες εκτός ενώ θα έχει και ένα ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις (24) ομάδες…..

Αυτό το Σαββατοκύριακο 29-30 Απριλίου ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια των Πειραϊκών πρωταθλημάτων Α΄Β΄ Γ΄ Κατηγορίας . Την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν οι αγώνες κατάταξης( play-off, play-out) .
Για τα play-out ( υποβιβασμού) της Α’ Κατηγορίας θα γίνουν τρεις αγωνιστικές . Το Σάββατο 6/5 , την Τετάρτη 10/5 και την Κυριακή 14/5
Τα play-off (ανόδου) Β’ και Γ’ Κατηγορίας ξεκινούν την Κυριακή 7 /5 συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 13-14/5 και ολοκληρώνονται την Τετάρτη 17 Μαΐου

*Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
Αγώνας τεράστιας σημασίας για το Κερατσίνι που υποδέχεται τον ΑΟ Αγίου Νικολάου .Οι «ροσονέρι» που επικράτησαν με 0-4 του ουραγού Αγίου Ιεροθέου θέλουν έστω και την ισοπαλία απέναντι στον αντίπαλο τους που «καίγεται » για νίκη προκειμένου να σωθεί.
Στο Κερατσίνι υπάρχει κινητοποίηση για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι .
«Από συγκυρίες και μαγειρέματα κάποιων ομάδων βρέθηκε η ομάδα να κινδυνεύει.
Τους δηλώνω ότι επειδή στο Κερατσίνι παίζουν κάτι παλίκαροι την Κυριακή θα πεθάνουν μέσα στο γήπεδο για να πετύχουν τον στόχο τους» δήλωσε ο πρόεδρος Μάκης Αποστόλου που καλεί όλο τον κόσμο να συμπαρασταθεί στηνν ομάδα.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος για τις ακαδημίες όλων των ομάδων αλλά και τους νεαρούς αθλητές θα είναι δωρεάν…
Ο Εθνικός μετά την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον ΑΟ Πόρου αγωνίζεται στην Κρήτη με τον πρωτοπόρο Γιούχτα . Οι Πειραιώτες είχαν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα , αλλά αυτό δεν έφτανε για να κτυπήσει την άνοδο. Μακάρι του χρόνου η ομάδα να μπορέσει να επιτύχει το στόχο της με σωστή και μεθοδευμένη προσπάθεια ….
Η ΑΕ Μοσχάτου μετά τη σπουδαία νίκη επί της Θύελλας Ραφήνας , θα κλείσει τη χρονιά στο Τυμπάκι και ελπίζει σε αναδιάρθρωση ώστε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική…..

*Σημεία και τέρατα έγιναν στο φετινό πρωτάθλημα Κ-14 προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ .
Να πούμε αρχικά ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται ο πρώτος από κάθε όμιλο( συνολικά 13) και οι τρεις καλύτεροι δεύτεροι ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Μικτή Πειραιά.
Εδώ όμως άρχισαν τα «μαγειρέματα » που θα ζήλευε και ο καλύτερος Σεφ.
Ενώ υπήρχε απόφαση για ευθυγράμμιση των αγώνων τις δυο τελευταίες αγωνιστικές , η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και ανέβαλε τον αγώνα με την ΕΠΣ Ηπείρου , με την αιτιολογία ότι παίκτες της Μικτής της αγωνίζονταν στο Πανελλήνιο Μαθητικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Έτσι ο αγώνας αυτός έγινε μια εβδομάδα αργότερα και αφού ήξεραν φυσικά τι είχε γίνει στους αγώνες των άλλων ομάδων. Το αποτέλεσμα που ευνοούσε και τις δυο Ενώσεις ήταν η ισοπαλία. Και ω του θαύματος, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 . Με τις δυο ομάδες να προκρίνονται στην τελική φάση. Πρώτη η ΕΠΣ Ηπείρου και δεύτερη η ΕΠΣ Θεσπρωτίας η οποία συγκέντρωσε 7 βαθμούς και διαφορά τριών τερμάτων ( 8-5) . Όσους δηλαδή και ο Πειραιάς (4-1) . Προκρίθηκε όμως η Θεσπρωτία λόγω καλύτερης επίθεσης…..
Η ΕΠΣΠ με ανακοίνωση – καταγγελία και αφού αναφέρει ότι η τελευταία αγωνιστικά ήταν παράτυπη βάσει των κανονισμών , ζητά την ακύρωση και επανάληψη αφού καταστρατηγήθηκε κάθε έννοια αξιοπιστίας και ισονομίας του πρωταθλήματος….
Κι όλα αυτά για Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα νεαρών αθλητών . Η ΕΠΟ και σ’ αυτό τον τομέα τα «έκανε θάλασσα ». Τι άλλο να πούμε , εκτός που αναφέρει η ΕΠΣΠ στην ανακοίνωση της :«Ντροπή και μόνο ντροπή»

*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στο Πέραμα κυκλοφορούν φίδια!! Πολλά φίδια! Και μάλιστα σε κατοικημένες περιοχές καθώς και στο γήπεδο της πόλης . Δεν ξέρω πως εμφανίστηκαν ούτε ποιος ευθύνεται . Κάποιοι μιλάνε ότι βγαίνουν από υπονόμους, άλλοι αναφέρονται σε οικολόγους. Ότι και να είναι θα πρέπει να βρεθεί λύση εδώ και τώρα. Και ειδικά στο γήπεδο όπου γυμνάζονται πολλά παιδιά των ακαδημιών , υπάρχει τεράστιος κίνδυνος…..

*Στα στατιστικά μας στοιχεία τώρα. Το εντυπωσιακό σερί του Περαμαϊκού σταμάτησε .
Η πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου γνώρισε την ήττα μετά από 22 αγώνες και 6 μήνες αφού έχασε από τον Δία Κορυδαλλού στο Πέραμα με 2-3 .
Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ήταν στις 30 Οκτωβρίου 2022 . Από την Ελλάδα Ποντίων με 1-3 , πάλι στο Πέραμα.
Πάντως ο Περαμαϊκός διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα του β΄ ομίλου( 81-16)
*Το εξπρές Ατρόμητος Πειραιά συνέχισε την ξέφρενη πορεία του . 19 συνεχόμενες νίκες μετράει ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Ατρόμητος Πειραιά . Συγκεκριμένα από τις 3 Δεκεμβρίου 2022, δεν έχει χάσει ούτε βαθμό. Στο διάστημα αυτό έχει σημειώσει 70 τέρματα ενώ έχει δεχτεί μόλις 4. Ο Ατρόμητος διαθέτει την καλύτερη άμυνα αφού η εστία του σε 25 αγώνες έχει παραβιαστεί μόνο 8 φορές.
Την καλύτερη επίθεση σε όλη την Α’ Κατηγορία διαθέτει ο ΑΟ Καραβάς με 88 τέρματα.

*Δυο ιστορικές ομάδες του Πειραιά που περνάνε μεγάλη κρίση υποβιβάζονται άμεσα στη Β’ Κατηγορία . Για να ακριβολογούμε , είχαν υποβιβαστεί πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η ουραγός του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα είναι η μοναδική ομάδα της Α’ Κατηγορίας που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 25 αγώνες έχοντας 19 ήττες και 6 ισοπαλίες και 18-96 τέρματα .
Στον 2ο όμιλο είναι ο Φαληρικός . Που έχει την χειρότερη άμυνα στην Α΄Κατηγορία έχει ο Φαληρικός με 113 γκολ αλλά και επίθεση με 12 .
Ευχή μας είναι οι δυο αυτές ομάδες να ξαναβρούν την χαμένη τους αίγλη και να επανέλθουν εκεί που αξίζει να βρίσκονται….

*Αξιοσημείωτη η πορεία του Δία Κορυδαλλού. Αρχικά ήταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στις 10 πρώτες αγωνιστικές είχε 7 νίκες , μια ισοπαλία και 2 ήττες . Στη συνέχεια η πορεία του ήταν καθοδική . Σε 11 αγώνες μέτρησε 3 ισοπαλίες και 8 ήττες για να φτάσουμε στις 4 τελευταίες αγωνιστικές όπου με τον Τάκη Αγγελάκη στον πάγκο συνήλθε έχοντας 3 νίκες και μια ισοπαλία…..

*Τελευταία αγωνιστική και ο ΑΣ Δραπετσώνας στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας καθώς και ο ΑΣ Κωφών στη Γ’ Κατηγορία έχουν εδώ και καιρό εξασφαλίσει την άνοδο τους. Αυτός ήταν ο στόχος τους από την αρχή . Και τα κατάφεραν απόλυτα. Έχει μείνει όμως κάτι ακόμα . Το απόλυτο . Και οι δυο έχουν 21 νίκες σε 21 αγώνες. Είναι λοιπόν πολύ κοντά και σε αυτόν τον στόχο τους.
Η Δραπετσώνα αγωνίζεται στην Παραλία Καλλιθέας με τον ΑΟΚ Φαλήρου ενώ ο ΑΣ Κωφών στο ΣΕΦ με τον Ατρόμητο Β’….

*Ένα μόνο χρόνο ξαποσταίνει και ξανά προς την Α’ τραβά. Ο λόγος για τον Ερμή Κορυδαλλού, που μόνο μια χρονιά έμεινε στη Β’ Κατηγορία. Ο στόχος της διοίκησης του Αποστόλη Τσιριωτάκη για άμεση επιστροφή στην Α΄’ Πειραιά επετεύχθη. H προσπάθεια όλης της χρονιάς απέδωσε καρπούς.Ο ιστορικός σύλλογος ανασυγκροτήθηκε και ετοιμάζεται για νέες μεγάλες επιτυχίες. Και κάτι ακόμα . Ο Ερμής την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Πανφαληρικό , όπου αναμένεται φιέστα, και εφόσον δεν ηττηθεί θα τερματίσει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα …..

*Καστέλλα , Πήγασος Αγίου Διονυσίου θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στη Γ’ Κατηγορία. Η πρώτη έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον αντίπαλο της και υποδέχεται τους αδιάφορους Σαλαμινομάχους στη Νίκαια . Ο Πήγασος αγωνίζεται στο Μοσχάτο με την επίσης αδιάφορη Θύελλα . Ποιος λοιπόν από τους δυο θα υποβιβαστεί; Η ομάδα του Αγίου Διονυσίου ανήλθε μόλις πέρυσι στη Β’ για πρώτη φορά από την ίδρυση της το 2014. Όσο για τον ΑΟ Καστέλλας να τονίσουμε ότι ιδρύθηκε το 1977 . Αγωνίστηκε την πρώτη χρονιά στη Γ’ Κατηγορία ,ανέβηκε αμέσως και από τότε δεν ξανάπαιξε ποτέ , εδώ και 45 χρόνια…..

*Ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά είναι σταθερά και φέτος πρώτος στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας με 30 γκολ . Τον ακολουθεί με 26 τέρματα ο Δημήτρης Κοντάκος του Ατρομήτου Πειραιά
.Πιο πίσω ο Πάρης Δανασής της Αμφιάλης και ο Δημήτρης Γεωργίου του Περαμαϊκού με 23 ο Κούλης Ηλιόπουλος με 21γκολ ο Νίκος Χατζής του Αίαντα Σαλαμίνας με 20 .
Πρώτος σκόρερ στη Β’ Κατηγορία είναι ο Δημήτρης Σκουλουδάκης με 29 ενώ στην Γ’ ο Μανώλης Αγουρσαλίδης του ΑΣ Κωφών που σκόραρε πέντε φορές απέναντι στον Δία Β’ έφτασε τα 35 τέρματα.

*Δυο ποδοσφαιριστές στην Α’ Κατηγορία δεν έχουν λείψει ούτε λεπτό από τους αγώνες των ομάδων τους .
Είναι ο Κυριάκος Μπόγρης του Ηρακλή Νίκαιας και ο Χαράλαμπος Σιδερόπουλος τω Φιλάθλων που έχουν αγωνιστεί και στα 25 μέχρι τώρα παιχνίδια των ομάδων τους. Συνολικά 2250 λεπτά…

*Ούτε λεπτό δεν έχουν απουσιάσει από τους αγώνες των ομάδων τους στη Β’ Κατηγορία ο Μηνάς Νταβτιάν του Πειραϊκού και ο Απόστολος Παύλου από τον Ποσειδώνα καθώς και ο Ματέο Μετούσι της Δάφνης Ταμπουρίων στην Γ’ Κατηγορία. Έχουν παίξει και στους 21 αγώνες με συνολικά λεπτά 1890….

*Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας για πρώτη φορά φέτος διαιτητεύει ο Γιάννης Βάιλας.
Έναν Α’ και ένα Β’ σφυρίζουν οι Πουλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Λιάτσος ενώ έναν Α’ και έναν Γ’ διαιτητεύει ο Ζησιμόπουλος.
Πάμε τώρα στις …σύνθετες διαιτησίες . Ο Μαμσάκος διαιτητεύει το Σάββατο στις 14.00 στο Περιστέρι τον αγώνα Ατρόμητος Αθηνών – Ιωνικός για το πρωτάθλημα της Super League K-19 και αμέσως μετά κατεβαίνει στον Κορυδαλλό για να σφυρίξει στις 18.30 τον αγώνα Ερμή – Πανφαληρικού.
Την Κυριακή πηγαίνει στην Αίγινα για το παιχνίδι του Σαρωνικού με το Νέο Ικόνιο….
Ο Ζέστας το Σάββατο διαιτητεύει Δίας- Παντζιτζιφιακός και την Κυριακή στη Ραφήνα ( Θύελλα Ραφήνας- Άγιος Ιερόθεος)για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής….
Ο Λαθύρης το Σάββατο σφυρίζει Καστέλλα – Σαλαμινομάχοι και την Κυριακή στην Κηφισιά τον αγώνα Λεοντικός – ΑΣ Βόλος 2004 για τα play out A’Κατηγορίας Γυναικών.
Ο Καζάς την Κυριακή στις 11.30 στον Άλιμο το παιχνίδι Τράχωνες – Πανναθηναϊκός για το πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Γυναικών και στη συνέχεια πηγαίνει στην Χαραυγή ( 17.30) για τον αγώνα Α0ΑΔ- ΑΟ Πειραιάς.
Ο Καρανικολάου το Σάββατο σφυρίζει το παιχνίδι Πανιώνιος- Απόλλων Σμύρνης για πρωτάθλημα της Super League K-17…..

*Η Υγειονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ο πρόεδρος της Λεμονής Αντώνης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Πειραιά διοργανώνουν την Δευτέρα 08/05/2023 και ώρα 17:30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Ένωσης σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με πιστοποιητικό παρακολούθησης με ισχύ σε Ελληνική και Ευρωπαϊκή Επικράτεια.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απευθύνεται μονο σε προπονητές αλλά και σε όλα τα μέλη που ασχολούνται με τον αθλητισμό και θα ήθελαν να το παρακολουθήσουν .
Ήδη οι προπονητές έχουν ξεκινήσει να δηλώνουν συμμετοχή στο σύνδεσμο τους, αλλά όσοι ακόμη ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι μια ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 30 ευρώ…

*Σχολή επανεξέτασης (θεωρία, πράξη και διαιτησία) όλων των προπονητικών διπλωμάτων κατά το χρονικό διάστημα 15-18/5/2023 θα λειτουργήσει στην ΕΠΣ Πειραιά , όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ . Οι ενδιαφερόμενοι προπονητές οφείλουν, μέχρι την Πέμπτη 4 Μαΐου , α) να ενημερώσουν το αρμόδιο Τμήμα για την πρόθεση συμμετοχής τους, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση proponites@epo.gr με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, συμμετοχή στη σχολή επανεξέτασης στην ΕΠΣ Πειραιά», και β) να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται μέσω του συνδέσμου που θα βρουν στο site της Ε.Π.Ο.
Σημειώνεται ότι προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους υποψήφιους προπονητές ολοκλήρωσαν τη σχολή τους μέχρι 30/6/2021.
Τα σχετικά παράβολα που θα πρέπει να πληρώσουν οι υποψήφιοι -. εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση του – αναφέρονται στο site της ΕΠΟ, www.epo.gr, μπάνερ: Εκπαίδευση Προπονητών, ενότητα: Σχολές Επανεξέτασης.

*Για ένα ακόμα αγώνα η ΠΑΕ Ιωνικός πρόσφερε δωρεάν προσκλήσεις για αγώνα της ομάδας σε φιλάθλους των Πειραϊκών σωματείων, μέσω της ΕΠΣΠ.
Οι αδελφοί Γιάννης και Τάκης Τσιριγώτης είναι πάντα κοντά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και βοηθούν με κάθε τρόπο….

*Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 11 το πρωί θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Δραπετσώνας «Ι.Βάζος » ποδοσφαιρικός αγώνας στα πλαίσια του εορτασμού για τα 95 χρόνια του ΑΣ Ποντίων.
Θα παίξουν ηθοποιοί , δημοσιογράφοι και η ομάδα των Ποντίων.
Θα βρίσκονται εκεί ο σύλλογος κακοποιημένων γυναικών και ανηλίκων παιδιών «Ελπίδα Μάνας».
Ο ΑΣ Ποντίων θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη …