Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

*Τις τελευταίες μέρες ακούγονται και λέγονται διάφορα για δυσαρέσκεια ομάδων με την ΕΠΣΠ . Τα λόγια αυτά μεταφράζονται σε απειλές για αποχώρηση από τον Πειραιά . Η στήλη είχε κάνει γνωστό το θέμα εδώ και τρεις εβδομάδες αναφέροντας για μια μόνο ομάδα. Έκτοτε ακούστηκε ότι υπάρχουν και άλλες που θέλουν να αλλάξουν Ένωση. Πάντως δεν είναι πέντε σίγουρα, όπως γράφτηκε . Δεν ξέρω αν αυτές οι απειλές είναι μόνο στα λόγια και γίνονται για την δημιουργία εντυπώσεων. Γιατί όλοι ξέρουν πως για να αλλάξουν Ένωση θα πρέπει να δοθεί άδεια από την ΕΠΣΠ, κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο. Ακούστηκε επίσης πως αν δεν εγκριθεί το αίτημα τους , οι ομάδες αυτές δεν θα κατέλθουν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα.
Για ομάδα που ακούστηκε ότι θέλει να φύγει από τον Πειραιά , το ερώτημα είναι άλλο. Θα υπάρχει αυτή η διοίκηση τη νέα περίοδο;;
Όλα αυτά , για την ώρα , στα λόγια . Αν υλοποιηθούν οι απειλές , θα φανεί στη πράξη. Θα περιμένουμε…

*Στην αντεπίθεση πέρασε η διοίκηση της ΕΠΣΠ μετά από αυτά που λέγονται και γράφονται σε βάρος της τον τελευταίο καιρό και απειλεί με μηνύσεις .
Ο πρόεδρος Γιάννης Σπάθας σε επικοινωνία του με τη στήλη δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Επειδή κάποιοι θεώρησαν ότι η σιωπή μας είναι αδυναμία, έχω να πω ότι νομίζω πως έφτασε η ώρα κάποιοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Και αυτό θα φανεί σύντομα»…..

*Πολύ καλό είναι μέχρι τώρα το ξεκίνημα του Περαμαϊκού στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική .
Η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη που έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για την άνοδο, στη πρεμιέρα νίκησε τον Απόλλωνα Ευπαλίου Φωκίδας με 3-0 ενώ την Τετάρτη απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην Κόρινθο σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
Ο Περαμαϊκός έχει να παίξει εκτός έδρας και με τη Νέα Αρτάκη (24/5) , καθώς και με τον Ελλοπιακό Βοιωτίας( 4/6) ενώ στο Πέραμα θα αντιμετωπίσει τον Αίολο Καρπενησίου( 31/5) και Κορωνίδα Αργολίδας ( 11/6).

Ο 7Ος όμιλος που αγωνίζεται ο Ατρόμητος Πειραιά δεν έχει ξεκινήσει ακόμα . Οι Καμινιώτες που συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους βρίσκονται σε αγωνιστική απραξία. Αρχικά ο όμιλος καθυστέρησε να ξεκινήσει μέχρι να βγει ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Ακολουθούν οι εκλογές ενώ στις 24 Μαΐου που ξεκινούν οι αγώνες ο Ατρόμητος έχει ρεπό!!
Την Κυριακή 28/5 αγωνίζεται με Ερμή Ζωνιανών στο Ρέντη ενώ στις 31/5 ακολουθεί πάλι στο ίδιο γήπεδο το ματς με το Χαϊδάρι. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος θα παίξει στη Γκορυτσά Ασπροπύργου με τον Απόλλωνα Ποντίων στις 7/6 , με τον ΠΟ Ατσαλένιου στις 11/6 στο Ρέντη για να κλείσει το μίνι πρωτάθλημα στις 18/6 με τον Γρανίτη στα Χανιά….

*Δυστυχώς δυο ακόμα Πειραϊκές ομάδες υποβιβάστηκαν στη Β’ Κατηγορία. Είναι η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού και οι Νέοι Ευγενείας που θα ακολουθήσουν την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και τον Φαληρικό .
Από την ομάδα του Κορυδαλλού που δεν πήγε καλά φέτος ,μετά την αρχική ψυχρολουσία και την επιστροφή στη Β΄ Κατηγορία μετά από 7 χρόνια, οι υπεύθυνοι είχαν το κουράγιο να δείξουν την αισιοδοξία τους. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Αυτή η ομάδα εδώ και χρόνια λειτουργεί υποδειγματικά, με στόχο και ποδοσφαιρική φιλοσοφία με ήθος και αξιοπρέπεια, με ποιότητα και αγάπη για το καλύτερο, για το ποδόσφαιρο. Στα δύσκολα είμαστε εδώ…. Η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει…. Εκεί που αξίζει να είναι… Εκεί που χρόνια τώρα έδειχνε τον δρόμο για ακόμη καλύτερα πράγματα…. Αυτή η ομάδα έχει ανθρώπους που την αγαπούν, και όντας σε αυτήν την αγάπησαν πραγματικά και την θέλουν ψηλά… Ανθρώπους που ίσως να θέλουν να έρθουν κοντά σε αυτή την ομάδα…»…
Οι Νέοι Ευγενείας πλήρωσαν τα λάθη τους . Λάθη που έγιναν μετά το πολύ καλό αγωνιστικό ξεκίνημα . Δυστυχώς όμως ξέμειναν από παίκτες και προπονητή. Και έμειναν με 15χρονα παιδιά να παλεύουν μόνα τους. Το ταλέντο τους αναμφισβήτητο , αλλά η εμπειρία μηδενική. Η ομάδα συνέχισε να αγωνίζεται με ανεπιτυχή αποτελέσματα που προκάλεσαν το διασυρμό της . Μακάρι να ανακάμψει , αφού όμως ενισχυθεί στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Τα παιδιά που έπαιξαν φέτος δεν είναι ακόμα έτοιμα να σηκώσουν το βάρος της ομάδας…..
Ήφαιστος και Άρης Αμφιάλης που κατέλαβαν την προτελευταία θέση στα play out των ομίλων τους «αναμένουν στο ακουστικό τους». Θα δώσουν αγώνα μπαράζ στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 17.30 , αφού ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης ανόδου των 2 πρωταθλητριών ομάδων του Πειραιά στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία ,θα κριθεί η παραμονή τους στην Α΄ Κατηγορία.
Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις :
1)Αν ανέλθει μόνο η μια Πειραϊκή ομάδα στην Γ΄ Εθνική, τότε η χαμένη του αγώνα μπαράζ θα υποβιβασθεί στην Β΄ Κατηγορία.
2)Αν ανέλθουν και οι δύο Πρωταθλήτριες ομάδες στη Γ’ Εθνική , τότε Ήφαιστος και Άρης Αμφιάλης θα παραμείνουν στην Α΄ Κατηγορία
3)Αν δεν ανέλθει καμιά ομάδα στη Γ΄ Εθνική, τότε και οι δυο θα υποβιβασθούν στην Β΄ Κατηγορία.

*«Περίεργη » χαρακτήρισε την χρονιά που τέλειωσε ο τεχνικός του ΑΟ Καραβά Μαργαρίτης Χατζηαλέξης «Κάναμε μια μόλις ήττα και στις δυο διοργανώσεις χωρίς να κερδίσουμε τελικά τίποτα» τόνισε ο έμπειρος προπονητής που ευχαρίστησε όλους στην ομάδα και ιδιαίτερα τη διοίκηση που ήταν συνεπής σε όλα τα θέματα……
Αναλύοντας τα λεγόμενα του κ. Χατζηαλέξη να πούμε ότι αγωνιστικά ο Καραβάς γνώρισε μόνο μια ήττα από τον Ατρόμητο Πειραιά ενώ η δεύτερη ήταν από ένσταση σε ένα παιχνίδι με την Αμφιάλη που έληξε στο γήπεδο ισόπαλο. Όσον αφορά το κύπελλο η ομάδα μετά από 4 νίκες που σημείωσε αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Εθνικό με 4-5 στα πέναλτι. Κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν ισόπαλα 1-1…..

*ΑΟΚ Φαλήρου και ΑΕ Νίκαια ανήλθαν στην Α’ Κατηγορία.
Για τον πρώτο η άνοδος ήλθε την τελευταία – στην κυριολεξία στιγμή. Η νεανική ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου είχε όλα τα στοιχεία εναντίον της . Ξεκίνησε με 1 μόλις βαθμό. Στο τελευταίο αγώνα με την ΑΕ Περάματος ήθελε μόνο νίκη για να πάρει την άνοδο ενώ στο ημίχρονο του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχανε με 0-2 . Στο τέλος κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να νικήσει με 3-2 .
«Με 20 παλικάρια κάτω των 20 και 3 έμπειρους παικταράδες η ομάδα πραγματοποίησε το όνειρο της ανόδου . Συγχαρητήρια σε όλους για την τεράστια προσπάθεια » δήλωσε ο προπονητής Γιώργος Γκοβερίνος.
Η άνοδος του ΑΟΚ Φαλήρου χαροποίησε ιδιαίτερα τον επί σειρά κορυφαίο διοικητικό παράγοντα του συλλόγου Γιώργο Σιάκουλη που λόγω προβλημάτων υγείας δεν παρακολουθεί από κοντά την ομάδα της καρδιάς του….
Την ίδια στιγμή η ΑΕ Περάματος έμεινε στη δεύτερη θέση και με ανακοίνωση που δημοσιεύουμε αφήνει σοβαρές αιχμές για τη διαιτησία και όχι μόνο….
Να πούμε μετά τη λήξη του συγκεκριμένο αγώνα και ενώ είχε ήδη κλείσει το φύλλο αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια . Στο γήπεδο πήγε αστυνομική δύναμη , ενώ χθες ο διαιτητής κατέθεσε συμπληρωματική έκθεση.
Να σημειωθεί ότι η ΑΕ Περάματος κλήθηκε σε έγγραφη απολογία από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ.

*Ο Πειραϊκός που ξεκίνησε πρώτος στα play off απογοήτευσε στα παιχνίδια αυτά λόγω προβλημάτων τραυματισμών κ.α και έχασε την άνοδο . Στην κανονική διάρκεια τερμάτισε 2ος μετά τον ΑΣ Δραπετσώνας με 9 βαθμούς διαφορά από ΑΕ Περάματος , ΑΟΚ Φαλήρου και 10 από Παννεαπολικό. Κι όμως η βαθμολογία αυτή μέτρησε στα μπαράζ. Είναι δίκαιο αυτό; Μπορεί στα τελευταία παιχνίδια να μην πήγε καλά , αλλά με αυτόν τον τρόπο πήγε χαμένη ουσιαστικά μια ολόκληρη χρονιά. Μήπως θα πρέπει η ΕΠΣΠ να αναθεωρήσει τη στάση της και η βαθμολογία του πρωταθλήματος να ακολουθεί τις ομάδες και στα μπαράζ; Κάτι που γίνεται και στις εθνικές κατηγορίες….
Ο Παννεαπολικός μπήκε χωρίς βαθμό στα play off. Και χωρίς βαθμό έμεινε….

*Αναγέννηση Μοσχάτου και Νίκη Ρέντη με τεράστια προσπάθεια την ύστατη στιγμή κατάφεραν να παραμείνουν στην Α’ Πειραιά….

*Πανηγυρικά ανήλθε η ΑΕ Νίκαια στην Α’ Κατηγορία. Ξεκίνησε με 3 βαθμούς και στα μπαράζ πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια .
Μέσα σε δυο χρόνια ανέβηκε δυο κατηγορίες!!! Όταν πέρυσι τέτοια εποχή ανήλθε από την Γ’ στη Β’ , ο Σάκης Τσαμούρης είχε δηλώσει ότι «του χρόνου η Νίκαια θα πανηγυρίζει την άνοδο της στην Α’ Πειραιά .» Ο ίδιος δικαιώθηκε βλέποντας μακριά. Η ομάδα με σωστή και οργανωμένη δουλειά τα κατάφερε μια χαρά. Βρίσκεται πλέον στην κατηγορία που ανήκει , με ελπίδα για ακόμα καλύτερη πορεία στο μέλλον….
Ο ΑΟΑΔ νίκησε τα 2 από τα 3 παιχνίδια χάνοντας μόνο από την Νίκαια.
Τα Αστέρια Δραπετσώνας ξεκίνησαν στα play off με 2 βαθμούς , αλλά έκαναν τρεις ήττες στα τρία παιχνίδια….
Στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΟΑΔ αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας . Οι Γιώργο, Ζερβάκος με 5 αγωνιστικές και Νταλίπης με 3. Στο σωματείο επιβλήθηκε χρηματική ποινή λόγω των τριών αποβολών 50 ευρώ που μαζί με τα πρόστιμα στους ποδοσφαιριστές το ποσό έφτασε τα 180€……

*Η ΑΕ Χατζηκυριακείου μετά από 9 άγονα χρόνια κατάφερε να επανέλθει στην Β’ Κατηγορία. Όταν γίνεται συστηματική και οργανωμένη δουλειά διοικητικά, όταν τα λάθη που έγιναν ανήκουν στο παρελθόν, όταν υπάρχει ένας σοβαρός και καταρτισμένος προπονητής ο Νίκος Διαμαντόπουλος, όταν οι παίκτες αγωνίζονται με πάθος για την ομάδα , τότε η δικαίωση έρχεται .
Μαζί με τους Χατζηκυριακιώτες ανέρχεται και η ομάδα του ΑΟ Προφήτη Ηλία που γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια από την ίδρυση του. Ο αγώνας και η προσπάθεια διοίκησης και ποδοσφαιριστών τελικά δικαιώθηκαν. Η παρουσία του Άγγελου Σκανάτοβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ήταν καταλυτική και ήλθε την κατάλληλη στιγμή.
Ήταν η 6η άνοδος για τον ικανό τεχνικό με 6η διαφορετική ομάδα !!
Ο Άγγελος Σκανάτοβιτς ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές του, την διοίκηση του συλλόγου, τους συνεργάτες του καθώς και τον προκάτοχο του Μάκη Ιωακειμίδη που «έστησε αυτή την ομάδα αυτά τα χρόνια και την έφερε μέχρι εδώ!».
Το ήθος σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια ….

*Η παρουσία του Πυθαγόρα στα μπαράζ δεν ήταν καλή αφού γνώρισε δυο ήττες και μια ισοπαλία στο τέλος με τον Προφήτη Ηλία. Αν πάντως νικούσε σε αυτό το παιχνίδι θα έπαιρνε αυτός το εισιτήριο της ανόδου.

*Ολοκληρώθηκε σήμερα η Σχολή Επανεξέτασης Προπονητών ΟΥΕΦΑ C΄-B΄-A΄- PRO, που διοργανώθηκε στην Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπό την εποπτεία του Τμήματος Μητρώου Προπονητών της Ε.Π.Ο. – παρουσία του Διευθυντή Εκπαίδευσης Προπονητών κ. Μ. Μητροτάσιου , του Τεχνικού Διευθυντή των Σχολών ΕΠΟ κ. Κ. Τσάνα και των εκπαιδευτών Ι. Βονόρτα, Ι. Γκίση. Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη εξετάστηκαν οι προπονητές στην Πρακτική και σήμερα στην Θεωρία. Συνολικά εξετάστηκαν περισσότεροι από 80 προπονητές, Πειραιώτες αλλά και από άλλα μέρη της χώρας.

*Απορρίφθηκε και πάλι η ένσταση του Σαρωνικού Αίγινας κατά της Ένωσης Α.Α. Ρέντη για τον μεταξύ τους αγώνα του πρωταθλήματος υποδομών Κ-18 .
Αυτή τη φορά η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα, από την Πειθαρχική Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΠ , όπως είχε ζητήσει η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ. Το μόνο που απομένει είναι αν θα κάνει έφεση κατά της απόφασης , ο Σαρωνικός….

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία ότι θα πρέπει να επισπεύσουν τις ενέργειες τους για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους και την εγγραφή στην πλατφόρμα του Μητρώου της Γ.Γ.Α. αφού απέμεινε κάτι περισσότερο από ένας μήνας ( μέχρι τις 30 Ιουνίου) .
Τα σωματεία που δεν θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους διαγράφονται από το Μητρώο και δεν θα έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της νέας περιόδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των δήμων που ανήκουν.
Ήδη η Γ.Γ.Α. διέγραψε Πειραϊκό σωματείο το οποίο δεν έχει δικαίωμα να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα αλλά και να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του δήμου που ανήκει. Το όνομα του σωματείου δεν ανακοινώθηκε επίσημα . Σύμφωνα όμως με πληροφορίες πρόκειται για ομάδα που δεν πήγε καθόλου καλά τη χρονιά που πέρασε . Αν πάντως καταφέρει και μπορέσει να συγκεντρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται στο διάστημα που προαναφέραμε τότε θα αρθεί η διαγραφή. Θα προλάβει όμως;;;
*Επίσης ενημερώνονται τα σωματεία των οποίων λήγει η θητεία των διοικήσεων τους θα πρέπει να προχωρήσουν σε αρχαιρεσίες, με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου οπωσδήποτε .
*Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2023 θα πρέπει όλοι οι διπλωματούχοι προπονητές ΟΥΕΦΑ Α’-Β’ – ΤΕΦΑΑ που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Προπονητών της ΓΓΑ. να προχωρήσουν στην σχετική εγγραφή, καθώς επίσης και όσοι προπονητές είναι εγγεγραμμένοι να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο μητρώο της Γ.Γ.Α.
Διαφορετικά δεν θα μπορούν να εργαστούν στα αναγνωρισμένα σωματεία…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Γκούμας έχει δεχτεί προτάσεις για να αναλάβει την προεδρία συλλόγων δυο από τους οποίους αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική. Ο γνωστός επιχειρηματίας όμως φαίνεται ότι θα συνεχίσει να ηγείται του ΑΟ Καραβά και τη νέα περίοδο. Άλλωστε το έχει εκφραστεί και δημόσια…

*Μπορεί τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Αλειφεράκης να είναι στον Αμπελακιακό, όμως δεν ξεχνά την προηγούμενη ομάδα τους . Τους Νέους Ευγένειας όπου έμεινε για πέντε χρόνια . Χαρακτηριστικά τόνισε :
«Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα με βρει με νέα ομάδα. Η διοίκηση της ομάδας επέλεξε να είμαι αυτός θα προσπαθήσει να κάνει πράξη τα όνειρα και της προσδοκίες του συλλόγου. Το έκανε με βάση τη προσπάθεια που κάνω στο χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια. Όμως εγώ δεν θα ήμουν τίποτα αν κάποια παιδιά ποδοσφαιριστές δεν με βοηθούσαν σε αυτή τη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια.»
Και αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους τους παίκτες της προηγούμενης ομάδας του, μέσα από την καρδιά του κατέληξε :
Όσο για την ομάδα των Νέων Ευγένειας εύχομαι γρήγορα να βρει το δρόμο που αρμόζει στην ιστορία της»

 

*Προχωράνε με γοργούς ρυθμούς τα μαθήματα της Σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Πειραιά . Συμμετέχουν 22 μαθητές , αριθμός σίγουρα ικανοποιητικός. Το θέμα όμως είναι πόσοι από αυτούς θα ασχοληθούν ενεργά με τη διαιτησία. Γιατί έτσι γίνεται δυστυχώς τα τελευταία χρόνια. Ξεκινούν αρκετοί αλλά στο τέλος μένουν ελάχιστοι. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει

*43 χρόνια στην Α’ Πειραιά συμπλήρωσε φέτος η Χαραυγή. Ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία το 1980 και έκτοτε αγωνίζεται εκεί. Ουσιαστικά ..αρνείται να την εγκαταλείψει , ούτε προς στα πάνω (όταν πέρυσι βγήκε πρώτη στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας και είχε όμως άσχημη πορεία στο μπαράζ των έξι πρωταθλητών και δευτεραθλητών των τριών ομίλων )αλλά και ούτε προς τα κάτω (γιατί όσες φορές κινδύνευσε παλαιότερα να πέσει στη Β’ Κατηγορία σώθηκε ως εκ θαύματος…
Και λέμε εκ θαύματος γιατί σώθηκε με κλήρωση το1985 μεταξύ και της Οδηγήτρια αλλά και του Ηρακλή Νίκαιας . Ήταν τότε στις αρχές της θητείας του Παναγιώτη Σαλπέα ως προέδρου τής ΕΠΣΠ που μόλις είχε διαδεχθεί τον Γιώργο Γκαμίλη. Αναφέρουμε τον αείμνηστο πρόεδρο γιατί στην κλήρωση δεν παρέστη μόνο και μόνο για να μην ειπωθεί τίποτα αρνητικό επί της διαδικασίας που επιμελήθηκε ο τότε διευθυντής της ΕΠΣΠ Δημήτρης Νατσούλης γιατί στην κλήρωση υποβιβασμού συμμετοχή είχε η Οδηγήτρια η αγαπημένη του ομάδα της οποία ς διατέλεσε και πρόεδρος. Και έπεσε στην διαδικασία της κλήρωσης που εύκολα θα μπορούσε να την είχε ευνοήσει από όλες τις απόψεις. Ιδεολογικά ούτε καν το σκέφτηκε .Μιλάμε βέβαια για ρομαντισμό που προσκρούει στην σκληρή σημερινή πραγματικότητα…..

*«Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Νίκος Στριμπέλης παλιά μεγάλη δόξα του Ατρομήτου Πειραιά και του Εθνικού.
Γεννήθηκε στα Καμίνια στις 23 Μαρτίου του 1940 και ξεκίνησε από τον Ατρόμητο έχοντας συμπαίκτες τους θρυλικούς Γιώργο Σιδέρη και Ηλία Παπαγεωργίου που έκαναν μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα. Είχε συμπαίκτες επίσης τους Νίκο Αλέφαντο, Θόδωρο Αργουδέλη, Χρήστο Χατζησκουλίδη, Παναγιώτη Κατσαρό, Γιάννη Χατζηχρήστο, Γιάννη Κοντογιώργο, Άρη Τσατσαρίδη κ.α
Όταν σταμάτησε να αγωνίζεται εργάστηκε για πολλά χρόνια σαν προπονητής…..
Καλό σου ταξίδι Κύριε Νίκο….