Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Σε αναμονή λοιπόν. Τόσο για τις ομάδες που θα ανέλθουν στην Γ’ Εθνική , όσο και για τις ομάδες που θα παραμείνουν στην Α’ Πειραιά ή θα υποβιβαστούν στην Β’.
Από τις δυο Πειραϊκές ομάδες που αγωνίζονται στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική , όλα δείχνουν ότι ο Ατρόμητος είναι πολύ κοντά στην άνοδο του κάτι που σημαίνει ότι ο Ήφαιστος θα συνεχίσει στην Α’ Πειραιά .
Αντίθετα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τον Περαμαϊκό που κυνηγήθηκε από την διαιτησία αλλά και την τύχη του. Κατά συνέπεια ο Άρης Αμφιάλης επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην Β’ Κατηγορία . Ένα χρόνο μετά την άνοδο του….

*Ο Ατρόμητος Πειραιά τελικά ήταν η έκπληξη αφού μετά τον επεισοδιακό αγώνα με την Αμφιάλη είναι γεγονός ότι είχε κάνει αγωνιστική « κοιλιά »και κανένας δεν πρόβλεπε ότι η ομάδα του Βασίλη Σπάθα θα κάνει καταπληκτική πορεία ως στιγμής στα μπαράζ σε ένα πάρα πολύ δύσκολο όμιλο που όλοι τον χαρακτήριζαν μαραθώνιο αφού είχε την ομάδα από την Αθήνα το Χαϊδάρι, πολύ ισχυρό με μεγάλο ρόστερ, είχε την πρωταθλήτρια Ηρακλείου τον ΠΟ Ατσαλένιο την πρωταθλήτρια Χανίων τον Γρανίτη τον πρωταθλητή Ρεθύμνου τον δύσκολο Ερμή Ζωνιανών και την πρωταθλήτρια Δυτικής Αττικής Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου ο οποίος υπερκέρασε τον ισχυρό Ασπρόπυργο που είχε τρομερό ρόστερ κάνοντας ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα της κατηγορίας του στην δυνατή δυτική Αττική .Παρόλα αυτά και πάρα το γεγονός ότι ξεκίνησε όχι και τόσο καλά απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών στο Ρέντη μην μπορώντας να σκοράρει παρά τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, δεν το έβαλε κάτω και νίκησε το Χαϊδάρι και τον Απόλλωνα Ποντίων .Τώρα με μία ισοπαλία με τον Ατσαλένιο στο Ρέντη είναι πολύ κοντά στο να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Γ’ Εθνική που φέτος θα είναι αναβαθμισμένη
Για να γίνει όμως αυτό ίσως χρειαστεί ισοπαλία και μάλιστα με σκορ Δηλαδή 2-2 3-3 4-4 απέναντι στον Ατσαλένιο που έχει κερδίσει φυσιολογικά την άνοδο του έχοντας 8 βαθμούς έναντι 7 του Ατρομήτου και μάλιστα μπορεί να πει κανένας ότι βολεύονται και με ισοπαλία οι δύο ομάδες να ανέβουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος του Ατρομήτου την τελευταία αγωνιστική στα Χανιά αφού ο Ατσαλένιος φτάνοντας στους 9 βαθμούς ανεβαίνει και τυπικά μιας και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό .Από κει και ύστερα Θεού θέλοντας, το επόμενο εισιτήριο θα διεκδικήσουν πιθανότατα ο Ερμής Ζωνιανών και το Χαϊδάρι στην Κρήτη, εφόσον φυσικά ο Ερμής κερδίσει στον Ασπρόπυργο την Κυριακή τον τοπικό Απόλλωνα. Αν τα Ζωνιανά χάσουν ,.πολύ πιθανόν να μη χρειαστεί ούτε ισοπαλία στον Ατρόμητο Πειραιά για την άνοδο. Θα μείνει στους τέσσερις βαθμούς και το παιχνίδι με το Χαϊδάρι δεν θα αποτελεί φόβητρο για τον Ατρόμητο Πειραιά αφού ότι και να γίνει ο Πειραϊκός σύλλογος θα έχει βάλει έναν από τους δύο από κάτω του. Η ομάδα των Καμινίων ήταν βέβαια και τυχερή αφού δεν πήγε σε έναν εκτός έδρας παιχνίδι στο Λασίθι ένα ταξίδι και δαπανηρό αλλά και επικίνδυνο και απώλειες βαθμών γιατί το Λασίθι δεν κατεβαίνει στα μπαράζ αφού δεν έκανε πρωτάθλημα .Σε αντίθεση λοιπόν με τον Περαμαϊκό που ήταν σε εύκολο όμιλο αλλά με λάθος πρόγραμμα ο Ατρόμητος ήταν σε δύσκολο όμιλο αλλά με βατό πρόγραμμα έχοντας τρία παιχνίδια στην έδρα του ένα παιχνίδι εντός λεκανοπεδίου Αττικής στον Ασπρόπυργο και ένα παιχνίδι ακόμα εκτός έδρας στα Χανιά που όπως αποδείχθηκε θα έχει τυπικό μάλλον χαρακτήρα .Πάντως η Καμινιώτικη ομάδα έδειξε ένα σύνολο πολύ δουλεμένο άριστα στημένο στο γήπεδο . Είχε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά δεν έχει δεχτεί μέχρι τώρα ούτε γκολ , θύμησε ιταλική ομάδα αφού εξασφαλίζοντας το μηδέν έψαχνε το γκολ το οποίο η υπομονή το έβρισκε οπωσδήποτε .Η δουλειά του Βασίλη Σπάθα αποδίδει καρπούς.
Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Ατρομήτου δήλωσε μεταξύ άλλων :
“Ένα Μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου που σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα είναι μαχητές . Είναι παίκτες από ατσάλι με μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Όμως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει .Μένουν δύο δύσκολα παιχνίδια και χρειαζόμαστε έναν ή δύο βαθμούς για να φτάσουμε στο στόχο μας και πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Ένα Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας και τον θέλουμε και στην συνέχεια δίπλα μας για να καταφέρουμε αυτό που οι Κασσάνδρες θεωρούσαν ακατόρθωτο.»….
«Όλοι μας είχαν καταδικασμένους, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας και ο προπονητής Βασίλης Σπάθας έβγαλαν ψυχή Πειραιώτικη, έτρωγαν σίδερα, χαρακτηριστικό ότι ακόμα στα μπαράζ δεν έχουμε δεχθεί τέρμα και συνεχίζουμε ένα τρομερό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων με μοναδική άτυχη στιγμή την ισοπαλία με τον Ερμή Ζωνιανών στο Ρέντη, που δεν έμπαινε η μπάλα μέσα»δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρομήτου Χρήστος Σδρένιας και πρόσθεσε:
«Κανένας μετά το παιχνίδι με την Αμφιάλη, σε έναν τέτοιον όμιλο με ονόματα από ιστορικές Ενώσεις, δεν μας έδινε καμία πιθανότητα ακόμα και για νίκη, αλλά ο Ατρόμητος, είναι πάντα Ατρόμητος. Φέρθηκε αντάξια στην ιστορία του και ελπίζουμε ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

* Συνοψίζοντας ο Ατρόμητος Πειραιά για να ανέλθει στη Γ’ Εθνική χρειάζεται στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με τον Ατσαλένιο και τον Γρανίτη Χανίων να αποσπάσει έναν τουλάχιστον βαθμό….

*Ο Περαμαϊκός είχε μία οδυνηρή έκπληξη στη φετινή του πορεία στα μπαράζ αφού αντιμετωπίζοντας προκλητική διαιτησία στη Βοιωτία απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει την άνοδο και να κάνει φιέστα στο Πέραμα την Κυριακή αφού ηττήθηκε 1-2 εκτός έδρας από τον Ελλοπιακό πληρώνοντας την ιδιοτροπία του αγωνιστικού προγράμματος που τον έφερε να αγωνίζεται εκτός έδρας τους τρεις αγώνες που είχε δικαίωμα να παίξει, στα γήπεδα των ισχυρών αντιπάλων τους οι οποίοι πέρασαν εύκολα από τις έδρες των αδύναμων ομάδων , τις οποίες ο άτυχος σύλλογος του Περάματος αντιμετώπισε στην έδρα του .Αν η κλήρωση λοιπόν ήταν αντίθετη σίγουρα ο Περαμαϊκός θα έκανε τις δύο-τρεις εκτός έδρας επιτυχίες που χρειαζότανε. Και σίγουρα κάποιους από τους τρεις αντιπάλους του που δεν τους κέρδισε εκτός έδρας , σίγουρα θα τους είχε νικήσει στο Πέραμα . Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν . Δεν είναι λοιπόν μόνο ο καλός όμιλος αλλά και πώς θα σου κάτσει στο πρόγραμμα .Τώρα χρειάζεται την Κυριακή να κερδίσει τουλάχιστον με τρία γκολ διαφορά την Κορωνίδα την ομάδα από την Αργολίδα και ο Ελλοπιακός Βοιωτίας να σκοντάψει στο Καρπενήσι απέναντι στον αδύναμο Αίολο. Ο Αίολος όμως ως στιγμής δεν έχει τις απαραίτητες δυνάμεις και την ψυχολογία αλλά και το κίνητρο να προσφέρει το δώρο που περιμένει η ομάδα του Περάματος. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να συμβούν . Που ξέρεις …..
Ότι και να γίνει όμως , η χρονιά του Περαμαϊκού χαρακτηρίζεται πετυχημένη .Είχε μία θαυμαστή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας βγήκε δευτεραθλητής Πειραιά και παραμένει μία ισχυρή δύναμη μία σταθερή αξία που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί

 

*Μετά τον Βασίλη Σπάθα που είχε ανέβει με την Προοδευτική και δύο ποδοσφαιριστές τού Ατρόμητου Πειραιά κερδίζουν ανόδους σε αγώνες μπαράζ. Οι γουρλήδες αλλά και ιδιαίτερα ικανοί είναι ο Γιάννης Κενδριστάκης που έκανε πέρυσι άθλο με τον Βύζαντα Μεγάρων κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική παίζοντας σε όλα τα μπαράζ ανέβασε με την πολύτιμη βοήθεια του στο σκοράρισμα .Ο άλλος είναι ο Αντώνης Γκόγκα που πέρυσι αγωνιζόμενος στην Προοδευτική ανέβηκε μαζί της στην Super League 2 αφού αγωνίστηκε στο μπαράζ με το Mακεδονικό φέρνοντας 0-0 την στην πρώτη του συμμετοχή σε μπαράζ μετά δύο συνεχόμενες νίκες με Ρουφ και Ηρακλή Λάρισας δεν έπαιξε μετά με Ηλιούπολη και συμμετείχε στο νικηφόρο παιχνίδι με την Παναχαϊκή την τελευταία νίκης της Προοδευτικής σε μπαράζ πέρυσι .Το περίεργο με τον ικανό μέσο είναι ότι και φέτος ξεκίνησε με 0-0 απέναντι στα Ζωνιανά και έχει κάνει ως στιγμής δύο νίκες με Χαϊδάρι και Απόλλωνα Ποντίων αλλά φέτος δεν θα συμμετάσχει στον επόμενο παιχνίδι με τον Ατσαλένιο λόγω τιμωρίας αφού αποβλήθηκε με δύο κάρτες στο 70’ στον αγώνα του Ασπροπύργου και θα συμμετάσχει στο τελευταίο παιχνίδι με τον αδιάφορο Γρανίτη Χανίων. Ακριβώς λοιπόν επανάληψη της περσινής χρονιάς του ποδοσφαιριστή που μεταγράφηκε την χειμερινή περίοδο στον Ατρόμητο και βοήθησε τα μέγιστα στην τεράστια και ξέφρενη φετινή πορεία του.
Οι δύο ποδοσφαιριστές Κενδριστάκης και Γκόγκα είναι οι μοναδικοί που πιθανότατα θα ανέβουν με ομάδες του Πειραιά δύο συνεχόμενες κατηγορίες ….

*Μια σπουδαία κίνηση με νόημα που αξίζει ιδιαίτερη μνεία, έγινε από την οικογένεια του αείμνηστου βετεράνου ποδοσφαιριστή Παντελή Αντωνίου.
Παρέδωσε έναν απινιδωτή στον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος για να τον χρησιμοποιούν στις αθλητικές τους δραστηριότητες ώστε να μπορούν να προλαμβάνουν σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αξέχαστος Παντελής είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο Περάματος κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, προδομένος από την καρδιά του……

*Ένα χρόνο μετά την άνοδο της στην Super League 2 που πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα η Προοδευτική επέστρεψε στη Γ’ Εθνική . Ο ιστορικός σύλλογος πλήρωσε τα λάθη που έγιναν μέσα στη χρονιά και ήταν πάρα πολλά…
Διοικητικά , αγωνιστικά με πολλές λάθος επιλογές ενώ βασικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι δεν είχε έδρα κάτι πολύ σημαντικό.
Τώρα γίνεται προσπάθεια ανασυγκρότησης γιατί η Προοδευτική αξίζει να βρίσκεται ψηλά .
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 7μμ θα γίνει Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 23/6. Ο κόσμος της ομάδας αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.
Πάνω από όλα η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί και πέρα από την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας , θα πρέπει να πιέσει ώστε να βρεθεί , άμεσα λύση στο τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει …..

Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για τα σωματεία που δεν έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.
Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας κανένα σωματείο δεν μπορεί να γραφτεί στο Μητρώο, με τις συνέπειες να είναι βαρύτατες . Θα διαγράφονται και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα ενώ θα τους απαγορεύεται η χρήση των Δημοτικών γηπέδων και των αθλητικών εγκαταστάσεων.

*Με τελεσίδικη απόφαση η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την δεύτερη έφεση που άσκησε η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας κατά της Ένωσης Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη, σχετικά με τον μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος Κ18, όπου οι νησιώτες είχαν κινηθεί νομικά, για περίπτωση πλαστοπροσωπίας.
Η ένσταση αρχικώς είχε απορριφθεί δύο φορές από την ΕΠΣ Πειραιά, πρώτα σε επίπεδο εξέτασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ όσο και από την Επιτροπή Υποδομών τη δεύτερη φορά . Η πρώτη έφεση της Αιγινήτικης ομάδας , απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λόγω αναρμοδιότητας της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πειραιά, επιστρέφοντας ουσιαστικά το λόγο στην αρμόδια για τέτοια ζητήματα Επιτροπή Υποδομών. Όμως και η δεύτερη έφεση απορρίφθηκε από την ΕΠΟ αφού τα στοιχεία που προσκόμισε ο Σαρωνικός δεν μπορούσαν να αποδείξουν την πλαστοπροσωπία. Τέτοιου είδους ένσταση υποβάλλεται την ώρα του αγώνα στο γήπεδο. Αντικανονική συμμετοχή δεν αποδεικνύεται . Και αυτό είναι που μετράει . Το νομικό μέρος κι όχι το ηθικό…
Μ’ αυτά και μ’ αυτά όμως ακυρώθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος υποδομών της Κ-18 , αφού τα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν πια, μιας και ξεκίνησαν και οι Πανελλήνιες εξετάσεις . Κρίμα…
Θα τιμηθούν όμως τα σωματεία , όπως αποφάσισε η Επιτροπή Υποδομών προκειμένου να «χρυσώσει το χάπι»…

*Αύριο το πρωί στις 11 θα γίνει στο γήπεδο ACTION του Ρέντη η τελετή λήξης του πρωταθλήματος Κ-10 της ΕΠΣΠ . Θα λάβουν μέρος με αγώνες επίδειξης και θα τιμηθούν οι 16 παρακάτω ομάδες:
Αετός Κορυδαλλού, Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, Αμφιάλη, ΑΟ Αγίου Δημητρίου , Ατρόμητος Πειραιά(με δυο τμήματα ), Εθνικός ΟΦΠΦ, Ίκαρος Καλλιθέας , ΑΟ Καστέλλας, ΑΠΟ Κερατσίνι ,ΑΕ Μοσχάτου Παντζιτζιφιακός, Προμηθέας , ΑΟΚ Φαλήρου , Φοίνικας Αγίας Σοφίας , ΑΟ Χαλκηδόνα .

*Μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με την μπάλα το ζεύγος Ιωάννα Μωρέ , Δημήτρης Σαββατιανός λένε «αντίο» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Τέλος γι’ αυτούς η ΑΕ Περάματος .
«Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους » δήλωσε ο Δημήτρης που ευχήθηκε να μπουν νέοι παράγοντες στο χώρο οι οποίοι θα βοηθήσουν το ποδόσφαιρο.
Πιο «σκληρή» η πρόεδρος Ιωάννα Μωρέ μίλησε για την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο:
«Είναι ένα βαρέλι δίχως πάτο. Δώσαμε ψυχή, καρδιά χιλιάδες ευρώ , πολύτιμο χρόνο της οικογένειας μας κλπ. και ποιος εκτίμησε τι; Εύχομαι να μην βρεθούν άλλα θύματα να χαραμίσουν ούτε το 1% από όλα αυτά….»…

*Την προσεχή Τρίτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά ,στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού. Θα συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα και οι εξελίξεις που απασχολούν τους προπονητές
*Κάτι καλό πάει να γίνει με την Δόξα Πειραιά. Οι προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για την επιστροφή της ομάδας στα Πειραϊκά πρωταθλήματα , φαίνεται ότι αποδίδουν καρπούς. Μακάρι να στεφθεί η κίνηση αυτή από επιτυχία. Γιατί η Δόξα αποτελεί τεράστιο μέρος της ιστορίας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου….

*Για μια ακόμα χρονιά θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΑΣ Κωφών ο Χρήστος Μελανιφίδης . Ο ικανός τεχνικός είχε τεράστια συμβολή στην πορεία της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια με επιστέγασμα την άνοδο στη Β’ Πειραιά για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα έχοντας μόνο νίκες….
Η διοίκηση του συλλόγου εκτιμώντας την προσφορά του Χρήστου ανανέωσε την συνεργασία τους .Ότι καλύτερο δηλαδή….
Με τους Κωφούς ανανέωσε ο Μανώλης Αγουρσαλίδης . Ο κορυφαίος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος είχε σπουδαία πορεία την χρονιά που πέρασε και συνετέλεσε στην άνοδο της ομάδας σημειώνοντας 38 γκολ …
Στον ΑΣ Κωφών θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο αμυντικός Γρηγόρης Τζεγιαννάκης. Ο έμπειρος αρχηγός αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στο τέλος της προσεχούς ποδοσφαιρικής περιόδου μετά από τεράστια παρουσία στα Πειραϊκά γήπεδα για πολλά χρόνια. Και θα τελειώσει σε ένα σύλλογο με τον οποίο γνώρισε πολλές επιτυχίες αλλά κυρίως την εκτίμηση και αναγνώριση από τους υπεύθυνους ενός από τους πλέον νοικοκυρεμένους συλλόγους…

*Φιλικό διαζύγιο του Άρη Αμφιάλης με τον προπονητή Μανώλη Πράσινο μετά από μια άψογη συνεργασία που δυστυχώς φέρνει την ομάδα να επιστρέφει στη Β’ Κατηγορία. Πέρυσι τέτοιο καιρό πανηγύριζε την άνοδο της . Και οι δυο πλευρές τώρα , πάνε γι’ άλλα …

*Συνεχίζει ο Βαγγέλης Κώτος στον Πανιώνιο Κερατσινίου .
Ένας ικανός και έμπειρος τεχνικός με τεράστια προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

*Νέος προπονητής στην Χαλκηδόνα ο Γιάννης Κούσης από τους πιο ικανούς νέους τεχνικούς με τεράστια προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο….

*Ο Δημήτρης Μάνσαλης παρέμεινε στον Πυθαγόρα Περάματος για μια ακόμα χρονιά και θα συνεχίσει να προσφέρει όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

*Τέλος ο Γιάννης Μαυρόπουλος από τον Πειραϊκό. Στη θέση του ο Παναγιώτης Βλαχογιάννης με θητεία στις Μικτές Πειραιά κα τις Ακαδημίες Παναθηναϊκού και Προοδευτικής….
*Παρελθόν αποτελεί για τον Παννεαπολικό ο προπονητής Γιώργος Ματθαίου

*Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Βιδιάνου Δρόσου με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου , την χρονιά που πέρασε δεν πέρασαν απαρατήρητες από αρκετούς συλλόγους. Έτσι όπως όλα δείχνουν ο νεαρός και εξελίξιμος γκολκίπερ θα βρίσκεται τη νέα περίοδο , κάτω από τα δοκάρια ομάδας Α’ Πειραιά….

*Την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7μμ θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» ο τελικός του Κυπέλλου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά ανάμεσα στον Ερμή Κορυδαλλού και την Χαραυγή. Όσοι νοσταλγοί του ερασιτεχνικού Πειραϊκού ποδοσφαίρου, προσέλθετε….

*Θερμά συλλυπητήρια στον Πειραιώτη πρώην διεθνή διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ Γιάννη Τσαχειλίδη για τον ξαφνικό θάνατο της αδελφής του…