Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Επιτέλους ο Εθνικός αποκτά την δική του έδρα . Κάτι που δεν είχε τόσα χρόνια αφού περιπλανιόταν  από δω κι από κι από κει. Από το Πέραμα μέχρι την Καλλιθέα, από τον Ταύρο και το Μοσχάτο μέχρι τους Αγίους Αναργύρους Αττικής παρακαλώ . Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου, που θα έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Ξανθόπουλος. Ευτυχώς όμως που   με ενέργειες του Δήμου Πειραιά  η λύση για τον ιστορικό σύλλογο βρέθηκε στο γήπεδο του  Σ.Ε.Φ.  Γίνονται ήδη οι απαραίτητες ενέργειες για  την βελτίωση του και όπως είπε ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης σε δυο μήνες θα είναι έτοιμο για να γίνει η έδρα του ιστορικού Εθνικού. Παράλληλα δόθηκε η διαβεβαίωση  ότι δεν αλλάζει τίποτα με  τα σωματεία που προπονούνται στο ΣΕΦ. Θα συνεχίσει να ισχύει η παρούσα κατάσταση…

*Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα πρέπει τα σωματεία να τροποποιήσουν τα καταστατικά τους , όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΠ μετά την ενημέρωση που είχε από την Γ.Γ.Α.

Στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό , θα   αφαιρείται  από τα σωματεία  που δεν έχουν συμμορφωθεί η Αθλητική Αναγνώριση. Ταυτόχρονα θα διαγράφονται, κάτι που σημαίνει παύση κάθε δραστηριότητας.

Επίσης μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου όσου προπονητές δεν το έχουν κάνει θα πρέπει να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στο Μητρώο Προπονητών. Διαφορετικά θα διαγράφονται…..

*Μερικά απλά πράγματα κάνουν τη διαφορά . Στη συγκεκριμένη περίπτωση προς το χειρότερο . Και αναφέρομαι σε αυτά  που ισχύουν  σε πολλά Πειραϊκά γήπεδα .Όπου μπορεί ο αγωνιστικός χώρος τους  να έχει βελτιωθεί , αλλά αυτά δεν αρκούν. Στις τουαλέτες των αποδυτηρίων αλλά και του κοινού επικρατούν τριτοκοσμικές καταστάσεις . Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τι λέω . Το θέμα όμως είναι ότι οι υπεύθυνοι των Δήμων «ποιούν την νύσσα » και αδιαφορούν.  Με τις περιπτώσεις που έχουν σχέση με την δημόσια υγεία δεν μπορεί να παίζει κανένας. Ας λάβουν λοιπόν άμεσα τα μέτρα τους και να προχωρήσουν σε έργα…

*Για σοβαρό πρόβλημα στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Νίκαιας μιλούσαν όλοι. Οι ομάδες γκρίνιαζαν . Η ΕΠΣΠ δεν όριζε βραδινούς αγώνες .Την λύση  βρήκε ο Αστέρας Νίκαιας που  έκανε αυτό που δεν έκαναν οι άλλοι . Με έγγραφο της στον Δήμο Νίκαιας- Ρέντη ανέφερε το πρόβλημα .Κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος , για να μην λέμε ονόματα. Η ανταπόκριση ήταν άμεση . Η Δημοτική αρχή έστειλε συνεργείο στο γήπεδο έκανε συντήρηση και καθαρισμό. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να λειτουργούν 27 προβολείς στους πυλώνες. Οι διπλάσιοι σχεδόν από αυτούς που ήταν σε λειτουργία. Δεν θέλει κόπο , θέλει τρόπο . Απλά πράγματα….

*300 νέα καθίσματα  παρήγγειλε η δημοτική αρχή  για την  εξέδρα στο γήπεδο Δραπετσώνας. Τα περισσότερα από τα προηγούμενα  είχαν καταστραφεί από φθορές ή βανδαλισμούς  αν θέλετε, κάποιων οπαδών . Τα καθίσματα ήλθαν και οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να  τα τοποθετήσουν. Μάταια όμως , αφού κάποιοι είχαν ….φροντίσει να αφαιρέσουν τις σιδερένιες βάσεις προφανώς για να τις  πουλήσουν . Για τον λόγο αυτό δεν λειτούργησε το περασμένο Σαββατοκύριακο η εξέδρα. Το πρόβλημα λύθηκε και αυτή την εβδομάδα οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να καθίσουν και να …εγκαινιάσουν τις νέες θέσεις.

Πέρυσι  τέτοια εποχή περίπου , στο γήπεδο της Χαραυγής «άγνωστοι» είχαν αφαιρέσει όλα τα σίδερα  από σιφώνια μέχρι και αποχετεύσεις. Δεν ξέρω αν ήταν τα ίδια άτομα . Ίσως να φταίει η …περιοχή…..

 

*Γεγονότα σαν κι αυτά που συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στον αγώνα Αστέρα Κερατσινίου- Φαληρικού είχαμε χρόνια να δούμε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα .

Θα σταθώ  αρχικά  στην κίνηση του προέδρου των γηπεδούχων Παναγιώτη Ιωακείμ που , σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, τα έβαλε με φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας αφού πρώτα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο  σκαρφάλωσε στα κάγκελα κατευθυνόμενος προς την  εξέδρα βρίζοντας και κτυπώντας.

Τα χειρότερα όμως συνέβησαν μετά όταν ο αναπληρωματικός του  Αστέρα Δρένης αφού ανέβηκε στην εξέδρα , έβρισε  , μοίρασε μπουνιές , κλώτσησε  κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή Μαρινάκη του επιτέθηκε με βρισιές αλλά και με κλωτσιά στο πρόσωπο προκαλώντας του σύμφωνα με την έκθεση του γιατρού, κτύπημα στην κάτω γνάθο.

Κατόπιν τούτου ο διαιτητής διέκοψε οριστικά το παιχνίδι στο 79’ αφού αισθανόταν ζαλάδες. Ίσως γι’ αυτό να έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1!!

Το γεγονός αυτό προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν στον Αστέρα αναφέροντας σε ανακοίνωση τους ότι το φύλλο αγώνα είναι ισχυρό και δεν χρειάζεται ανταπόδειξη , προσθέτοντας ότι ο αγώνας τελείωσε οριστικά.

Βέβαια ο διαιτητής Μαρινάκης την αμέσως επόμενη μέρα έκανε συμπληρωματική έκθεση αναφέροντας ότι το παιχνίδι διακόπηκε και δεν έληξε αφού έγινε κακή διατύπωση εκ μέρους του. Αλλά ακόμα και αν δεν είχε κάνει συμπληρωματική, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα ήταν αφού ο διαιτητής μιλά καθαρά για διακοπή….

Τον λόγο έχει πλέον η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ που θα συνεδριάσει την Δευτέρα .

Η πρώτη «καμπάνα» έπεσε στον ποδοσφαιριστή Δρένη που τιμωρήθηκε με 20 αγωνιστικές και 200€ πρόστιμο, ενώ ποινή μιας  αγωνιστικής και 10€ επιβλήθηκε  στον προπονητή Χρήστο Πολύζο.

Τα δύσκολα όμως είναι  τώρα .Και δεν μιλάω για τον πρόεδρο Παναγιώτη Ιωακείμ που κλήθηκε σε απολογία , αλλά για τον σύλλογο.  Ο Αστέρας κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό κάποιων αγωνιστικών από το πρωτάθλημα , σύμφωνα με τον Κ.Α.Π.  Αυτό θα το αποφασίσει η Πειθαρχική .

Σίγουρα τώρα μετά από τόσες μέρες, τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και όλοι θα έχουν καταλάβει το λάθος τους. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι του Αστέρα θεωρούν ότι αδικήθηκαν ή προκλήθηκαν δεν είχαν το δικαίωμα   να αντιδράσουν έτσι. Και δυστυχώς την πληρώνει τώρα το σωματείο ,αλλά και οι υπεύθυνοι όπως ο Ιωακείμ που  έχει κάνει τόσες προσπάθειες και θυσίες για τον ιστορικό Αστέρα….

 

*Ο αήττητος  Εθνικός επανήλθε στις νίκες με το 1-0 επί του Αγίου Νικολάου και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Την Κυριακή αγωνίζεται με τον Φωστήρα   ( 16ος στη βαθμολογία) στον Ταύρο που επαναλειτουργεί μετά από τα έργα συντήρησης στον χλοοτάπητα .

Στον Πειραϊκό σύλλογο που συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυση  του όλα κυλούν θαυμάσια φέτος . Είναι η καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών με συνεργασία όλων των κορυφαίων στελεχών ,  και όλα δείχνουν ότι ο καιρός που η ομάδα θα επανέλθει στους «μεγάλους» δεν θα αργήσει.

Η Προοδευτική γνώρισε την ήττα από τον Περαμαϊκό στο « Κλουβί» με 0-1  αντιμετωπίζει προβλήματα . Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν  φέρει τους «βυσσινί» σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση . Από δω και πέρα  χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή , ώστε να αποφύγει  η ομάδα τις περιπέτειες. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά αποκλείστηκε και στο Κύπελλο Πειραιά χάνοντας πάλι στο γήπεδο της από τον Ατρόμητο Πειραιά ( 0-1) .

Η Προοδευτική χρειάζεται την στήριξη όλων. Δυστυχώς όμως μόνο ο Γιώργος Μαλαδάκης έχει μείνει μόνος του για να σηκώσει το οικονομικό βάρος. Κάποιοι άλλοι έχουν μείνει μόνο στα λόγια. Την Κυριακή με το Ύπατο ( 7ο στη βαθμολογία) στη Νίκαια οι Κορυδαλλιώτες θέλουν μόνο τη νίκη.Ο κόσμος που είναι πιστός όλα αυτά τα χρόνια στην ιδέα της  ομάδας ,θα είναι στο πλευρό της και πάλι. Αλλά κι αυτοί που είναι απογοητευμένοι θα πρέπει να επιστρέψουν. Με την ευκαιρία να αναφέρω ότι στον αγώνα της Προοδευτικής με τον ΑΟ Υπάτου , ορίσθηκε διαιτητής από τον Έβρο!!! Πιο μακριά δεν γινόταν ….

 

Ο Περαμαϊκός μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Προοδευτικής ανήλθε στην 13η θέση με 11 βαθμούς και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ ανέβηκε και ψυχολογικά . Μεθαύριο  υποδέχεται στο Πέραμα την Αγία Παρασκευή που βρίσκεται ένα βαθμό μπροστά .Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσει  την ανοδική του πορεία.

Ο Ατρόμητος Πειραιά ηττήθηκε με 0-2 στου Ζωγράφου από τον Ηλυσιακό και είναι στην τελευταία θέση έχοντας μόλις 2 βαθμούς. Την Κυριακή οι Καμινιώτες  παίζουν στην Κρήτη με τον ΑΟ Αγίου Νικολάου( 9ος ) . Είναι γεγονός ότι τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος δεν του έχουν επιτρέψει κάτι καλό. Είναι η μόνη ομάδα της Κατηγορίας που δεν έχει ακόμα νίκη. Μακάρι η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Προοδευτικής στο Κύπελλο να βοηθήσει τον σύλλογο να δείξει ένα διαφορετικό, προς το καλύτερο , πρόσωπο ώστε να μπορέσει να ανακάμψει….

 

*Στο Κύπελλο Πειραιά Αμφιάλη και Ατρόμητος Πειραιά προκρίθηκαν με σπουδαίες εκτός έδρας νίκες , επικρατώντας η πρώτη του Αίαντα στη Σαλαμίνα με 1-2 και θα περιμένει τώρα στις Σιταποθήκες τον νικητή Χαλκηδόνας – Εθνικού που αγωνίζονται την Τετάρτη ενώ οι Καμινιώτες απέκλεισαν την Προοδευτική στη Νίκαια με 0-1. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Καραβά ο οποίος πέρασε άνετα με 0-3 επί της Αναγέννησης  στο Μοσχάτο.

 

*Ο ΑΟ Καραβάς έχει σπάσει όλα τα κοντέρ φέτος και τα στατιστικά του επίπεδα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο .

Μετά την ήττα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Αμφιάλη έχει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα με 30-2 τέρματα .Μάλιστα στα 6 τελευταία παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ έχοντας σημειώσει 29!!

Σαρωτική είναι η ομάδα του Μαργαρίτη  Χατζηαλέξη και στο Κύπελλο , όπου σε 4 αγώνες έχει 4 νίκες και 17-1 γκολ.

Συνολικά σε 11 παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο )

Σκόραρε 47 φορές ενώ δέχτηκε μόλις 3  τέρματα….

Στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας όπου προηγείται ο ΑΟ Καραβάς με 18 βαθμούς ακολουθούν με 14  β. πέντε   ομάδες . Είναι η Αμφιάλη (είναι η μόνη αήττητη  ομάδα ,αλλά ξεκίνησε με -5 βαθμούς) ο Ήφαιστος, η Χαραυγή , η Χαλκηδόνα και ο Αετός Κορυδαλλού.

Χειρότερη επίθεση η Ελλάς Ποντίων που έχει πετύχει μόλις δυο γκολ ενώ η ΑΕ Μοσχάτου έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα ( 29).

Στον 1ο όμιλο το Κερατσίνι καλπάζει με 7 νίκες σε 7 αγώνες με την εστία της να έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά.

Την πιο παραγωγική επίθεση διαθέτει η ΑΕ Νίκαια με 20 γκολ ενώ οι Φίλαθλοι  έχουν χειρότερη  επίθεση αλλά και άμυνα (4-39).

 

*Η κακή πορεία του Αίαντα Σαλαμίνας στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ήταν ο λόγος για να λυθεί η συνεργασία της ομάδας με τον προπονητή Τάσο Ανδριώτη μετά από  ενάμιση χρόνο. Έναν από τους πιο αξιόλογους νέους τεχνικούς .Δυστυχώς όμως αυτή είναι η μοίρα των προπονητών . Όταν δεν μπορεί να αλλάξει κάτι άλλο τη  συγκεκριμένη χρονική περίοδο , αλλάζουν αυτοί…..

 

*Στην Β’ Κατηγορία και στον 1ο όμιλο οι αήττητοι Αργοναύτης , ΑΕ Περάματος μοιράζονται την κορυφή , ενώ η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα μετά το ιδανικό ξεκίνημα τις 3 πρώτες αγωνιστικές συνέχισε με 2 ήττες στα 2 τελευταία παιχνίδια .

Στον 2ο όμιλο οι Σαλαμινομάχοι εντυπωσιάζουν έχοντας 5 στα 5 νίκες. Αήττητος είναι και ο Θησέας που ακολουθεί με 4 νίκες και μια ισοπαλία…

Στη Γ’ Κατηγορία ( 1ος όμιλος) Άνω Νεάπολη και Ολυμπιακός Κερατσινίου προπορεύονται χωρίς ήττα σε 4 αγώνες , έχοντας μόνο μια ισοπαλία. Ωστόσο η Καστέλλα που ακολουθεί ένα βαθμό πίσω έχει  κάνει το ρεπό της , σε 3 αγώνες έχει ισάριθμες νίκες και καραδοκεί….

Στον όμιλο των αναπτυξιακών ομάδων της Γ’  Κατηγορίας τρεις συνεχίζουν χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια. Παντζιτζιφιακός, Ερμής   και Νέο Ικόνιο μετράνε 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ωστόσο στον όμιλο αυτό η ομάδα του ΑΟ Πειραιά Β’ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ερμή .Ήδη αφαιρέθηκε από τον σύλλογο  5 βαθμοί τόσο από το φετινό όσο και από το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Κι αυτό μπορεί να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία για τον Καμινιώτικο σύλλογο, αλλά το πρόστιμο των 100  € σίγουρα «πονάει»….

 

*«Σκοτωμός » γίνεται για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας την οποία διεκδικούν δυο πρώην συμπαίκτες . Είναι ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά με 14 γκολ( σκόραρε 2 φορές στο 3-0 επί του Δία )  και ακολουθεί με 12 ο Βαγγέλης Νικολόπουλος του Παντζιτζιφιακού που πέτυχε χατ- τρικ στο 3-0 επί της Ένωσης Α.Α. Ρέντη ….

 

*Όταν ο Βασίλης Σπάθας ήταν προπονητής στην Προοδευτική είχε πάει πολύ καλά. Μάλιστα του είχε αποδοθεί και το προσωνύμιο «άχαστος». Από τότε που  έφυγε από την ομάδα του Κορυδαλλού , σε όποια ομάδα πηγαίνει  και αντιμετωπίζει την Προοδευτική δεν χάνει. Αυτό έγινε πρόπερσι  που ήταν προπονητής στον Καραβά ,αλλά και πρόσφατα σαν τεχνικός του Περαμαϊκού. Τείνει λοιπόν να γίνει  παράδοση……

 

*Με την ευκαιρία να αναφέρω κάτι που έγραψε ο Βασίλης Σπάθας στη σελίδα του στο Facebook  και μου άρεσε πολύ : «Δεν είμαι τέλειος , αλλά είμαι πάντα αληθινός…

 

*Η Παναγιώτα Κουτσουμπού είναι η νέα υπεύθυνη ορισμού διαιτητών  αγώνων στην Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά , στη θέση του Νίκου Δροσινού.

Η Παναγιώτα σαν βοηθός είχε διαπρέψει φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο , όπου έγινε μάλιστα και διεθνής .

Η επιτυχία της λοιπόν και στα νέα της καθήκοντα θεωρείται δεδομένη…..

 

*Σε μία πολύ σωστή κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Χαραυγής. Όρισε τεχνικό διευθυντή της  ανδρικής ομάδας τον  Λουκά Καρμίρη, έναν ιδιαίτερα αξιόλογο και καταρτισμένο προπονητή , που θα συνεργάζεται με τον νέο τεχνικό Σταύρο Τζαναβάρα. Ο κ. Καρμίρης θα  συνεχίσει να είναι παράλληλα και στις ακαδημίες της Χαραυγής , όπου  έχει ήδη σημαντική συνεισφορά τα τελευταία χρόνια….

 

*Δεν θα συνεχίσει να είναι στη Δόξα Πειραιά ο  προπονητής Γιάννης Καλαϊτζής. Ένας από τους πιο σωστούς τεχνικούς στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις  δεν του επιτρέπουν να αφιερώνει χρόνο για την ομάδα, της οποίας ήταν από τους πρωτεργάτες για την επιστροφή της στα Πειραϊκά πρωταθλήματα μετά την περυσινή της αποχή. Θα συνεχίσει όμως να την παρακολουθεί και να την βοηθά σαν παράγοντας….

 

*Την πρώτη του νίκη σαν προπονητής του Αμπελακιακού πέτυχε την Κυριακή ο Χάρης Γαλούνης , αφού η ομάδα του επικράτησε στο τέλος της ΑΕ Νίκαιας με 2-1 .

Ο προκάτοχος του Δημήτρης Αλειφεράκης   που ανέλαβε πρόσφατα τον Ερμή Κορυδαλλού είδε την ομάδα του να κερδίζει εκτός έδρας το πανίσχυρο  φέτος Νέο Ικόνιο στο ντεμπούτο του στον πάγκο….

 

*Γράψαμε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Μάκης Ιωακειμίδης που ανέλαβε πρόσφατα  προπονητής στον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου  πήρε τη θέση του Γιώργου Ξυπολυτά. Ο Μάκης στην αρχή της περιόδου ήταν στον Αστέρα Νίκαιας  στον οποίο πέρυσι  ήταν ο Ξυπολυτάς !!  Κάτι παιχνίδια συμπτώσεων που σκαρώνει το ποδόσφαιρο….

 

*Οι διπλές διαιτησίες της εβδομάδας και όχι μόνο…

Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας «σφυρίζουν » οι Πουλόπουλος Θ.,Τζαγκαράκης .

Έναν Α’ και ένα Β’ Οι Δαμιανάκης, Καζάς, Λεμπέσης.

Δυο αγώνες Β’ Κατηγορίας οι Κωνσταντόπουλος Κ., Πουλόπουλος Δ. Έναν Β’ και έναν Γ’ ο Ευαγγελίδης .

Δυο παιχνίδια Γ’ οι Παρισσόπουλος, Φωτιάδης . Ο τελευταίος σφυρίζει και δυο αγώνες υποδομών.

Ο  Βουτσάς έναν αγώνα Γ’ Πειραιά και δυο υποδομών.

Ο Δαμίγος έναν αγώνα Γ ‘ Πειραιά και έναν Γ’ Εθνικής γυναικών στο Χαϊδάρι .

Ο Γιανναράκης διαιτητεύει έναν αγώνα Α’ Πειραιά το Σάββατο   και ένα Γ’ Εθνικής ( Άργος) την Κυριακή .

Η Βογιατζιδάκη έναν αγώνα Γ’ Πειραιά το Σάββατο και έναν Β’ Εθνικής Γυναικών ( Γλυφάδα) την Κυριακή.

Οι Αλατσάκης και Τραϊφόρος διαιτητεύουν μόνο αγώνες Γ’ Εθνικής. Στην Ρόδο  πηγαίνει  ο πρώτος και στο Ηράκλειο ο δεύτερος….

 

 

*Από 6 αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομών σφυρίζουν δυο νεαροί ανερχόμενοι διαιτητές . Ο Γ. Καραγιάννης για το Κ-12 και ο Κ. Μέγας για το Κ-10.

Και τα 4 παιχνίδια για το πρωτάθλημα Κ-15 Κορασίδων το Σάββατο θα διευθύνει ο Δ. Σκαραμάγκος.

Δυο παιχνίδια για το πρωτάθλημα Κ-12 θα σφυρίξει ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Υποδομών ο αειθαλής  Γιάννης Ευδαίμων με βοηθούς την κόρη του παλαίμαχου διαιτητή Νίκου Δροσινού Χριστίνα  αλλά και την Μαρία Βλαχογιάννη που είναι εγγονή της αδελφής του….

 

*Την Ιωάννα Κωνσταντινίδου την γνωρίζουν όλοι οι παλαιότεροι . Ήταν διαιτητής του Συνδέσμου Πειραιά και αγωνιζόταν σαν βοηθός , φτάνοντας μάλιστα στην Α’ Εθνική . Όταν σταμάτησε , έγινε αρχιδιαιτητίνα  στην νεοσύστατη τότε Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής. Τα τελευταία χρόνια είχε «εξαφανιστεί» εντελώς από τα αθλητικά δρώμενα . Πριν από λίγες μέρες όμως έκανε την εμφάνιση της τηλεοπτικά σαν ηθοποιός στις «Οικογενειακές ιστορίες » στον ALPHA. Και όπως λένε όσοι την  είδαν , διαθέτει ταλέντο…..