Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Αναταράξεις έφεραν  στην Προοδευτική οι δυο τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας ,με Κερατσίνι για το πρωτάθλημα και Αετό για το Κύπελλο . Δυο ισοπαλίες με δυο πολύ καλές ομάδες . Οι Κορυδαλλιώτες δεν δείχνουν γενικά ικανοποιημένοι και αναζητούν λύσεις  για τη συνέχεια . Και είναι ευκαιρία όλοι να ασχοληθούν πραγματικά με την ομάδα και πως θα φτάσει στον στόχο της ανόδου  γιατί όλοι μέχρι τώρα ασχολούνταν με τα …ρεκόρ. Πόσες νίκες σερί έχουν κάνει , και πόσα λεπτά παρέμενε απαραβίαστη η εστία . Μα αυτά είναι εφήμερα και δεν μετράνε . Πέρυσι το Κερατσίνι είχε αήττητη πορεία στο Πειραϊκό πρωτάθλημα έχοντας σε 30 αγώνες  29 νίκες και μία ισοπαλία  . Και λοιπόν τι έγινε τελικά ; Έχασε την άνοδο που ήταν ο στόχος της  και το ρεκόρ ξεχάστηκε . Αυτό πρέπει να κοιτάξουν τώρα στην Προοδευτική . Να συγκεντρωθούν ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους . Τώρα, όσο είναι νωρίς….

***Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΠΟ Κερατσίνι σαν απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου της Προοδευτικής Βασίλη Κατσαρού. Μια ανακοίνωση που δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν θέλουν να συνεχίσουν την κόντρα με τους Κορυδαλλιώτες. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει πέραν των απαντήσεων. Μακάρι λοιπόν να μην υπάρχουν διαφορές μεταξύ των συλλόγους. Οι υγιείς παράγοντες και φίλαθλοι θα πρέπει να απομονώσουν τους λίγους « κακούς» και « επικίνδυνους » οπαδούς που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο….

***Έφυγε χθες από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ο επί σειρά ετών έφορος των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Μοσχάτου Ζήσης Καφάσης .Ήταν μόλις 49 ετών . Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του από τον  πρώην πρόεδρο του συλλόγου Στέφανο Φαναρίτη.