Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Και ενώ  η υπόθεση για την τύχη του αγώνα Αστέρα Κερατσινίου- Φαληρικού δεν εκδικάστηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ την περασμένη Δευτέρα λόγω απεργίας των δικηγόρων( και κανένας δεν ξέρει πότε θα εκδικαστεί), το πρώτο «χαστούκι»  ήλθε για τους Κερατσινιώτες , από την Επιτροπή Διαιτησίας που αποφάσισε να μην ορίζει διαιτητές στους εντός έδρας αγώνες  της ομάδας. Ήδη ζήτησε από την ΚΕΔ- ΕΠΟ τον ορισμό διαιτητών από  άλλες Ενώσεις με ότι αυτό συνεπάγεται. Η αρχή ξεκινά από αυτή την αγωνιστική στον αγώνα με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ….

 

*Ένσταση λοιπόν κατέθεσε ο Αστέρας Νίκαιας κατά του Πανφαληρικού για το μεταξύ τους παιχνίδι που είχε λήξει με νίκη των φιλοξενούμενων ( 2-3) .

Ο λόγος είναι ότι διαπιστώθηκε πως 5 ποδοσφαιριστές της ομάδας είχαν αγωνιστεί το πρωί της ίδιας μέρας με την Κ-16 του συλλόγου γεγονός που απαγορεύεται βάση του Κ.Α.Π. εκτός του ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν .

«Πραγματικά ήμασταν σε σκέψη αν πρέπει να την κάνουμε ή όχι αλλά θεωρούμε άδικο πολλές ομάδες να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να είναι νόμιμες ειδικά την ώρα του αγώνα και κάποιοι άλλοι να θεωρούν πως συνεχώς θα «γλιτώνουν». Γι ‘αυτό άλλωστε υπάρχουν και οι νόμοι.» αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας  και προσθέτει κι άλλα πολλά  που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Να σημειωθεί ότι ο παράγοντας του Αστέρα Νίκαιας Βασίλης Τσιτούρας τόνισε ότι θα πρότεινε στη διοίκηση να καταθέσει  ένσταση ακόμα και αν η ομάδα του νικούσε……

Είναι σαφές λοιπόν ότι , βάσει των στοιχείων που κατατέθηκαν , από τον Αστέρα θεωρούν ότι υπάρχει δόλος από τους υπευθύνους  του Πανφαληρικού για ένα θέμα που έχει να κάνει με την υγεία των αθλητών. Ο νομοθέτης δεν το έκανε τυχαία. Δεν είναι δυνατόν να αγωνίζεται δυο φορές μέσα σε ένα 24ωρο. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται την ίδια μέρα, μέσα σε λίγες ώρες .

Πέρυσι ο ΑΟ Καραβάς έχασε «στα χαρτιά » το παιχνίδι με την Αμφιάλημε αφαίρεση βαθμών  και κατ’ επέκταση την άνοδο του στη Γ’ Εθνική. Αλλά οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν γνώριζαν ότι ο παίκτης τους  αγωνίστηκε μετά το παραπάνω ματς σε αγώνα του πρωταθλήματος σάλας ενώ και ο τελευταίος είχε δηλώσει άγνοια για τον κανονισμό . Κακώς μεν , αλλά σίγουρα δεν υπήρχε δόλος. Στην περίπτωση του Πανφαληρικού όμως δεν ισχύει το ίδιο. Μπορεί ο σύλλογος να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών , αλλά δεν μπορεί, εν γνώσει του,  να αναπληρώνει κενά με αυτόν τον τρόπο. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση  το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» όταν πρόκειται για θέματα υγείας. Έτσι δεν είναι φίλε Διαμαντή Αθανασίου;….

 

*Παραλίγο να είχαμε τραγωδία στον αγώνα Αργοναύτη- Αστέρα Κερατσινίου , όταν ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Μοχάμεντ Μοχάμεντ  βρέθηκε στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο με αποτέλεσμα να του «γυρίσει η γλώσσα». Η κινητοποίηση όμως ήταν άμεση . Σε αυτό συνετέλεσαν :Ο βοηθός διαιτητής Λιάτσος  που αντελήφθη αμέσως το πρόβλημα και φώναξε. Η γρήγορη κίνηση του φιλάθλου του Αργοναύτη Πρόδρομου Κοντόπουλου , η  άμεση αντίδραση του γιατρού του αγώνα Δημήτρη Κουβάτσου που βοήθησε ώστε ο παίκτης να «επανέλθει» καθώς και η παρέμβαση του προέδρου του Αστέρα Κερατσινίου Παναγιώτη Ιωακείμ που με συγκινητικό τρόπο  έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία. Να προσθέσουμε   ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στο γήπεδο και μετέφερε το παλικάρι στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα ….

 

*Την δική του άποψη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά καταθέτει ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Κωττάκης που προτείνει και λύσεις  για το μέλλον.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Στην εποχή μας δυστυχώς δεν βγαίνουν πολλά ταλέντα. Ορισμένοι προπονητές που δεν έχουν παίξει μπάλα και ουσιαστικά γνωρίζουν μόνο από θεωρία,

προσπαθούν να επιβάλλουν αυτά που θέλουν . Στεναχωριέμαι που τεχνικοί με μεγάλη εμπειρία σταματάνε γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις  για να εργαστούν.»

Και ο κ. Κωττάκης συνεχίζει:

«Για να πάει μπροστά το Πειραϊκό ποδόσφαιρο θα πρέπει τα σωματεία να προσλάβουν παλαίμαχους ποδοσφαιριστές ή προπονητές για τεχνικούς συμβούλους . Ακόμα και χωρίς αμοιβή ή να πληρώνονται μόνο ένα μικρό ποσό για τα οδοιπορικά τους.»

Και κατέληξε: «Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΠΣΠ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Γιάννη Σπάθα που με την συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη κρατάνε όρθιο το ποδόσφαιρο. Παράλληλα  θα πρέπει να συγχαρούμε τους αφανείς παράγοντες των σωματείων που παρά τα σοβαρά προβλήματα που ομολογουμένως αντιμετωπίζουν στηρίζουν τις ομάδες τους και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.»

 

*Πήρε θέση  η ΕΠΣΠ για το θέμα των «τζαμπατζήδων » στα Πειραϊκά γήπεδα.

Οι οποίοι δεν είναι «μια μικρή μερίδα» όπως αναφέρει η ανακοίνωση . Είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν διάφορα τεχνάσματα   και «κόλπα» για να μπουν στο γήπεδο. Ακόμα και άτομα με οικονομική επιφάνεια , προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις ….γνωριμίες τους για  να μην δώσουν το ποσό των  5€.

Και φυσικά αυτά που βγαίνουν ζημιωμένα είναι τα σωματεία τα οποία όπως αναφέρει η Οικονομική Επιτροπή της ΕΠΣΠ θα επιβαρύνονται με το κόστος των εισιτηρίων. Και συμπληρώνει:

« Ελεύθερη είσοδο   στους αγώνες  των Πειραϊκών  σωματείων, πέραν των κατόχων καρτών Ελευθέρας Εισόδου ,έχουν  δικαίωμα οι ποδοσφαιριστές  και οι αναπληρωματικοί που αγωνίζονται  το επιτελείο  των προπονητών  καθώς  και οι παράγοντες  που συνδέουν την ομάδα. Ουδείς  άλλος δεν μπορεί  να έρχεται μετά την αποστολή της ομάδας (μισή ώρα και μια ώρα μετά) και να επικαλείται  ότι είναι μέλος των αγωνιζόμενων ομάδων .»

 

*Κανονικά θα διεξαχθούν μέσα στον Δεκέμβριο όλα τα πρωταθλήματα ( ανδρών και υποδομών) τα Σαββατοκύριακα 9-10, και 16-17 Δεκεμβρίου. Από κει και πέρα ξεκινάει η …ξεκούραση

Δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα τα Σ/Κ 23-24/12 (Χριστούγεννα ) και 30-31/12 ( Πρωτοχρονιά ).

Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα αρχίσει και πάλι μετά από 3 εβδομάδες την Κυριακή  7 Ιανουαρίου. Να σημειωθεί ότι το Σαββάτο 6 Ιανουαρίου τα γήπεδα θα είναι κλειστά λόγω των Φώτων.

Μετά από 4 εβδομάδες επαναρχίζουν τα Πρωταθλήματα Β΄- Γ΄ Κατηγορίας  και υποδομών . Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου

 

*Στο Κύπελλο Πειραιά ο Εθνικός  επικράτησε της αξιόμαχης Χαλκηδόνας με 0-2 προκρίθηκε  στα ημιτελικά  όπου θα αντιμετωπίσει την Αμφιάλη στις Σιταποθήκες. Το άλλο ζευγάρι  είναι ΑΟ Καραβάς – Ατρόμητος Πειραιά .

Αναμένονται λοιπόν δυνατές μονομαχίες που θα γίνουν,  όπως όλα δείχνουν, μέσα στον Ιανουάριο….

 

*Τον περασμένο Απρίλιο ο  Χρήστος Τάσσης αποχώρησε από τον Αμπελακιακό. Επτά μήνες μετά ο ικανότατος προπονητής επιστρέφει στη Σαλαμίνα. Αυτή την φορά για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αίαντα με στόχο για να τον οδηγήσει και πάλι ψηλά…….

 

*Μια ολόκληρη ζωή κοντά στον Πυθαγόρα  ήταν ο Δημήτρης Μάνσαλης.  Ένας προπονητής που στόχος του ήταν να προσφέρει στα παιδιά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και σε καμία περίπτωση δεν τον ενδιέφερε η προσωπική του προβολή. Ο Πυθαγόρας ήταν ουσιαστικά δημιούργημα δικό του. Γιατί στον σύλλογο του Περάματος εδώ και χρόνια υπάρχει μια υγιής νοοτροπία για το ποδόσφαιρο και πως πρέπει να λειτουργεί. Σίγουρα η αποχώρηση του Μάνσαλη προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση αφού δεν ήταν αναμενόμενη.

Την σκυτάλη πήρε τώρα ο Δημήτρης Τζανετουλάκος , ένας ακόμα ικανότατος τεχνικός  που είναι σίγουρο ότι θα αντικαταστήσει επάξια τον προκάτοχο του αφού έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε υποδομές και όχι μόνο…..

 

*Ο Εθνικός δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τον Ταύρο , όπου αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Φωστήρα( 15ος στη βαθμολογία)και είναι μεν στην κορυφή μαζί με τον Πανιώνιο , αλλά ο τελευταίος έχει έναν αγώνα λιγότερο .

Την Κυριακή οι Πειραιώτες  που παραμένουν αήττητοι μετά από 12 αγώνες  υποδέχονται τον επικίνδυνο Ατσαλένιο( 5ος).

Αύριο το πρωί ( Σάββατο 2/12) στις 11.30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  ο Εθνικός  θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του . Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για την ιστορία του συλλόγου και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα  . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο κορυφαίος σκόρερ του  συλλόγου Ρομπέρτο Καλκατέρα που ήλθε ειδικά  γι’ αυτόν τον σκοπό από το Μοντεβιδέο . Μάλιστα ο Ουρουγουανός μπόμπερ θα παρακολουθήσει την Κυριακή τον αγώνα του Εθνικού με τον Π.Ο.Ατσαλένιου…

 

*Ο Περαμαϊκός συνέχισε την ανοδική του πορεία σημειώνοντας μια ακόμα νίκη επικρατώντας με 1-0 της Αγίας Παρασκευής. Ακολουθεί μια ακόμα δύσκολη αποστολή . Αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει στην Πετρούπολη τον Άρη ( 4ος).

Μια ακόμα αποτυχία ήλθε να προστεθεί στο αρνητικό σερί της Προοδευτικής . Η εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Υπάτου έφερε τα πάνω –κάτω . Ο προπονητής Άκης Τζουμερκιώτης παραιτήθηκε και τον ακολούθησαν Γρηγόρης  Δράγαζης και Γιάννης Ταμβάκης , που έχουν προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην ομάδα.

Νέος προπονητής ανέλαβε ο Πάρης Ανδράλας ένα παιδί της Προοδευτικής  που έχει γράψει ιστορία σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας την «χρυσή» εποχή της Α’ Εθνικής  ενώ σαν προπονητής των «βυσσινί» την περίοδο 2016-17   είχε εντυπωσιακή πορεία έχοντας την ομάδα 14 αγώνες αήττητη.

Αυτό που χρειάζεται η Προοδευτική είναι η συσπείρωση του κόσμου. Δεν είναι δυνατόν να παλεύει μόνος του ουσιαστικά, ο Γιώργος Μαλαδάκης. Δεν είναι δυνατόν να κόβονται με το Ύπατο μόνο 30 εισιτήρια!!!. Ο κόσμος που μια ζωή ήταν στο πλευρό της ομάδας και την βοηθούσε , θα πρέπει να επανέλθει και να μην μένει μόνο στα λόγια και την κριτική….

*Ο Ατρόμητος Πειραιά που δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στον Άγιο Νικόλαο  λόγω της κακοκαιρίας υποδέχεται την Κυριακή τον Φωστήρα ( 15ος ) σε έναν καθοριστικό αγώνα για το μέλλον της ομάδας .

Αρχικά  το  αναβληθέν, λόγω της απαγόρευσης των δρομολγίων,  παιχνίδι με τον  ΑΟΑΝ  ορίσθηκε για την προσεχή Τετάρτη 6/12 , αλλά επειδή ακολουθεί και το ματς με τον Ατσαλένιο στο Ηράκλειο στις 10/12 , η διοίκηση του Ατρομήτου προκειμένου να αποφύγει τα διπλά ταξίδια και έξοδα , κατέθεσε αίτημα στην ΕΠΟ  για να δώσει τα δυο  παιχνίδια  την Πέμπτη 7/12 ( με Άγιο Νικόλαο) , και Σάββατο 9/12 ( με Ατσαλένιο) Το αίτημα έγινε δεκτό .

 

*Το …βιολί του ο Σάββας ο Ηλιάδης . O επιθετικός του ΑΟ Καραβά σκόραρε και πάλι σημειώνοντας ένα γκολ  στον αγώνα με τον Ήφαιστο (3-0)  και έφτασε τα 15 τέρματα . Έτσι αύξησε τη διαφορά  στα τρία γκολ από τον Βαγγέλη Νικολόπουλο που «σίγασε» απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας ( έμεινε στα 12) . Όχι μόνο αυτός αλλά και η ομάδα του ο Παντζιτζιφιακός που δέχτηκε  τρία γκολ χωρίς να σκοράρει( 0-3)

 

*Προχωρεί ακάθεκτο το Κερατσίνι στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας   χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια, με 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια . Η ομάδα του Κώστα Μενδρινού  έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα ενώ διατηρεί ανέπαφη την εστία  της για 461 λεπτά .

Την καλύτερη επίθεση διαθέτει αυτή τη στιγμή το Νέο Ικόνιο με 21 τέρματα.

Χειρότερη άμυνα αλλά και επίθεση με 4-44 τέρματα αλλά και χωρίς κανένα  βαθμό είναι οι Φίλαθλοι με  νέα μορφή φέτος , αφού η περυσινή ισχυρή ομάδα ακούει στο όνομα ….Αργοναύτης.

«Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε με σιγουριά ότι η ομάδα έχει  σίγουρα ένα μεγάλο  παρελθόν , αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά , ότι έχουμε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον » αναφέρει η διοίκηση των Φιλάθλων  και  συνεχίζει με νόημα : Οι ήττες (όποιο και αν είναι το σκορ – και κάποιες ομάδες έχουν την ευκαιρία να βγάλουν και πρώτο σκόρερ εναντίον μας  ) είναι μέρος του παιχνιδιού και εμείς θα επιβιώσουμε.»

 

*Το «εξπρές» Καραβάς  προχωράει ασταμάτητο την ξέφρενη πορεία του στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Μετά την ήττα του από την Αμφιάλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει 7 νίκες σε 7 με 32 -0 τέρματα στο διάστημα αυτό.  Η εστία του Γιάννη Μπαντίκου παραμένει απαραβίαστη 670 λεπτά!! Διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα με 33-2 τέρματα .

Ο πρωτοπόρος ΑΟ Καραβάς  έχει  21 βαθμούς και ακολουθούν με 17  τέσσερις   ομάδες . Είναι η Αμφιάλη (είναι η μόνη αήττητη  ομάδα ,αλλά ξεκίνησε με -5 βαθμούς) , η Χαραυγή , η Χαλκηδόνα και ο Αετός Κορυδαλλού.

Χειρότερη επίθεση η Ελλάς Ποντίων που έχει πετύχει μόλις τρία γκολ ενώ η ΑΕ Μοσχάτου έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα ( 32).

Τελευταίος ο Ηρακλής Νίκαιας που μετά από 8 αγώνες έχει μόνο ήττες. Σε μια άσχημη για τον ιστορικό σύλλογο χρονιά…

Την προσεχή Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 15.30 θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΣ Δραπετσώνας- Σαρωνικού που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας…

 

*Στον 1ο όμιλο της Β’  Κατηγορίας Αργοναύτης, ΑΕ Περάματος  προχωράνε πρώτοι και αήττητοι την εντυπωσιακή τους πορεία . 5 βαθμούς πίσω είναι ο νεοφώτιστος ΑΣ Κωφών.

Το περίεργο είναι με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα. Που ξεκίνησε με 3 νίκες για να συνεχίσει με 3 ήττες .

Ο Αστέρας Κερατσινίου σε 4 αγώνες είχε δεχτεί 4 τέρματα και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αργοναύτη δέχτηκε μαζεμένα 6….

Τέλος από τον Φαληρικό ο Τάκης Χριστόπουλος που «μετακόμισε» στα Μέγαρα και ανέλαβε τον ιστορικό Βύζαντα….

*Πρώτη απώλεια βαθμών για τους Σαλαμινομάχους που απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή  του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας , τον Θησέα . Οι δυο ομάδες είναι αήττητες με 5 νίκες και μία ισοπαλία. Και μάλιστα με την ίδια ομάδα τον ΑΟ  Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα της Σαλαμίνας αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με τον ΑΟΑΔ ,  η εστία του οποίου δεν είχε παραβιαστεί μέχρι την Κυριακή για να δεχτεί 3 γκολ στο συγκεκριμένο  παιχνίδι….

Πρώτη νίκη για τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου  που επικράτησε με 3-2 τον ΑΟ Πειραιά από τον οποίο παραιτήθηκε ο προπονητής Κώστας Βάρσος….

Αντίθετα χωρίς νίκη παραμένει ο Ποσειδών Χατζηηκυριακείου…

 

*Κορυφή έπιασε ο ΑΟ Καστέλλας στη Γ’ Κατηγορία  . Η ομάδα του Παναγιώτη Κωστή είναι πρώτη μαζί με τον Πυθαγόρα ,αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο. Παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 17 γκολ χωρίς ακόμα να  παραβιαστεί η εστία της !!

Στον 2ο όμιλο της Γ’  Κατηγορίας , αυτόν που αγωνίζονται οι αναπτυξιακές ομάδες, ο πρωτοπόρος  Ερμής Κορυδαλλού έχει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια….

 

*Τέσσερις διαιτητές σφυρίζουν σε αγώνες της Γ’ Εθνικής  Είναι οι Λαθύρης ( που διαιτητεύει   παράλληλα και αγώνα Α΄ Πειραιά) Ζέστας (που σφυρίζει και σε παιχνίδι Γ’ Πειραιά), Αλατσάκης( που για μια ακόμα φορά διαιτητεύει  εκεί και δεν είναι σε αγώνα της ΕΠΣΠ) και Παναγιώτης Κακριδής( αδελφός του Γιάννη) .

Ο Τραϊφόρος διαιτητεύει έναν αγώνα Α’ και έναν Β’ Πειραιά καθώς και έναν για το πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΟ ( Ολυμπιακός- Πανιώνιος)

Ο Μαμσάκος είναι σε αγώνα  για το πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΟ (Ιωνικός – Λεβαδειακός ) όπως και σε παιχνίδι σε Β’ Πειραιά .

Η Βογιατζιδάκη σφυρίζει σε αγώνα Γ’Εθνικής  Γυναικών καθώς και έναν Γ’ Πειραιά….

Πάμε τώρα στα …καθαρά Πειραϊκά.

Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας διαιτητεύει ο Ζησιμόπουλος , έναν Α’ και Β’ οι Δαμιανάκης, Τζαγκαράκης, Κωνσταντόπουλος, Λιάτσος Λεμπέσης , ενώ δυο Β΄’ Ο Δαμίγος .

Δυο αγώνες υποδομών και έναν  Γ’ Πειραιά σφυρίζει ο Ηλιόπουλος.

Ο Κυριάκος Φωτιάδης  είναι ο «Σούπερμαν »  της  αγωνιστικής. Διαιτητεύει ένα παιχνίδι Γ’ Πειραιά , έναν Κ16 και τρία κορασίδων Κ15.

Τα περισσότερα παιχνίδια στις υποδομές σφυρίζει ο Καραγιάννης. Συνολικά 7 . Ακολουθεί με 6 ο Μέγας….

 

*Πανευτυχής είναι τον τελευταίο καιρό ο Κώστας Χολέβας . Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης , ευτύχησε να δει και να καμαρώσει την αγαπημένη του κόρη Φρόσω να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου , με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη. Στο ταιριαστό ζευγάρι ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και ανέφελον. Φίλε Κώστα πάντα χαρές να έχεις στη ζωή σου…..

 

*Μια ζωή αγωνιζόταν στον ΑΟ Καστέλλας ο Στάθης Τσερεγκούνης . Σχεδόν 20 χρόνια . Έφυγε το 2020  και πήγε στην ΑΕ Χατζηκυριακείου αρχικά και στη συνέχεια στον Προμηθέα . Η μοίρα όμως το έφερε έτσι ώστε να αγωνιστεί με τον τελευταίο απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του . Ούτε ο ίδιος δεν το φανταζόταν αυτό  στα 39 του χρόνια . Όπως δεν φανταζόταν ότι η Καστέλλα θα αγωνιζόταν στην Γ’ Πειραιά μετά από 45 χρόνια …..

 

*Θερμά συλλυπητήρια στον Πειραιώτη βετεράνο διαιτητή Παύλο Κωνσταντινίδη , που έχασε πριν από λίγες μέρες  τη σύζυγο του Τζένη που «έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 60 ετών….