Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Η  απεργία των δικηγόρων συνεχίζεται μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2024.  . Θεωρείται βέβαιο  ότι θα δοθεί παράταση λίγων ημερών , όπως έχουν ζητήσει κάποια σωματεία  όσον αφορά την τροποποίηση των καταστατικών τους στην ημερομηνία που λήγει στις 30 Δεκεμβρίου…..

 

 

*Στο μεταξύ μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ για να ασχοληθεί κατά κύριο λόγο με τις τρεις σοβαρές υποθέσεις που μας απασχολούν τον τελευταίο μήνα. Την διακοπή του αγώνα Αστέρα Κερατσινίου – Φαληρικού καθώς και τις δυο ενστάσεις κατά του Πανφαληρικού από  Αστέρα Νίκαιας και Λέοντες Καμινίων αντίστοιχα……

 

*Για τρίτη συνεχή εβδομάδα μας απασχολούν οι κινήσεις του Πανφαληρικού ή τέλος πάντως αυτών που τον διοικούν. Μια υπόθεση που όχι μόνο έχει κουράσει , αλλά και προβληματίσει τον κόσμο. Παρατυπίες , πλαστοπροσωπίες , καταστρατήγηση κανονισμών είναι αυτά για τα οποία κατηγορείται ο σύλλογος από τα δυο σωματεία( Αστέρας Νίκαιας , Λέοντες Καμινίων )  τα οποία έχουν υποβάλλει ήδη ενστάσεις .Αλλά ακόμα και το σωματείο Νέοι – Αστέρια Δραπετσώνας παρόλο ότι δεν υποστήριξε την ένσταση την οποία κατέθεσε αρχικά , με ανακοίνωση του καταγγέλλει πολλά .  Πρώτον ότι δέχτηκε λεκτική βία και ύβρεις  , ενώ στη συνέχεια κάνει αναφορά για παράνομη συμμετοχή παικτών.

Οι Δραπετσωνίτες δεν κατέθεσαν τελικά ένσταση , όχι επειδή νίκησαν αλλά όπως υποστηρίζουν «φιλοσοφία μας είναι να βοηθάμε τους αθλητές και ιδιαίτερα τους νέους και όχι για μικροοφέλη να βάζουμε ταφόπλακα στα όνειρά τους. Επειδή έχουμε μάθει να κερδίζουμε ότι μας αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με ενστάσεις θεωρούμε ότι με την μη κατάθεση ένστασης σεβόμαστε την ιστορία μας, τα πιστεύω μας και δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιους να διδαχθούν από τα λάθη τους».

Καλό θα είναι λοιπόν οι υπεύθυνοι του Πανφαληρικού να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους  και να αλλάξουν νοοτροπία . Από την πλευρά της η ΕΠΣΠ θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει θέση. Τα πρωταθλήματα όχι μόνο θα πρέπει να παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους . Παράλληλα όμως όλοι θα πρέπει να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς που ισχύουν στο ποδόσφαιρο, χωρίς παρερμηνείες….

 

*Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετά τους αγώνες  της Κυριακής θα υπάρξει μια εμβόλιμη αγωνιστική  την προσεχή Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Θα ξεκινήσει ξανά τη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

 

  • Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η τελευταία αγωνιστική για το 2023. Μόνο το επόμενο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν εξ αναβολής αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομών.
  • Λόγω των εορτών οι Πειραϊκές ομάδες θα βρεθούν σε αγωνιστική απραξία για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω των  εορτών.

Να επαναλάβουμε ότι για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα τα Σ/Κ 23-24/12 (Χριστούγεννα ) και 30-31/12 ( Πρωτοχρονιά ).

Θα επαναρχίσει και πάλι μετά από 3 εβδομάδες την Κυριακή  7 Ιανουαρίου 2024 μόνο , αφού  το Σαββάτο 6 Ιανουαρίου τα γήπεδα θα είναι κλειστά λόγω των Φώτων.

Μια επιπλέον εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας

για τα Πρωταθλήματα Β΄- Γ΄ Κατηγορίας  καθώς και των υποδομών .  Που ξεκινούν και πάλι  το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου. Σχεδόν μετά από ένα μήνα…..

Να δούμε λοιπόν ποιον θα ωφελήσει ή θα βλάψει αυτή η αγωνιστική απραξία.. Κάποιες ομάδες το βλέπουν σαν μια ευκαιρία για ανασυγκρότηση  και ενίσχυση με μεταγραφές. Ίδωμεν…..

 

*Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πάντα κοντά στην ΕΠΣΠ. Αυτή την φορά πρόσφερε αθλητικό υλικό για τις Μικτές ομάδες του Πειραιά.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Ένωσης ευχαρίστησε την  «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», τον  πρόεδρο και μεγαλομέτοχο  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη , καθώς και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.»  κ. Βασίλη Βασιλειάδη για την  προσφορά …..

 

*Επιτέλους όλα πήγαν καλά με  το Δημοτικό στάδιο Σαλαμίνας και θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί κανονικά  μετά από δυο περίπου χρόνια.

Μετά  από ενέργειες της ΕΠΣ Πειραιά εξασφαλίστηκε άδεια διεξαγωγής αγώνων ….

Η αρχή γίνεται από την Κυριακή όπου ο Αίας θα υποδεχτεί τον Ερμή Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι ο φυσικός χλοοτάπητας  του γηπέδου «ξηλώθηκε» και στη θέση του μπήκε συνθετικός τελευταίας γενιάς. Παράλληλα βελτιώθηκαν αλλά και αυξήθηκαν τα αποδυτήρια ,ενώ τοποθετήθηκε σύγχρονο ταρτάν στίβου .

 

 

*Αλλαγή έδρας ζήτησε ο ΑΟ Καραβάς για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Σαρωνικό. Βάσει προγράμματος το παιχνίδι ήταν να διεξαχθεί στην Αίγινα , αλλά ο Πειραϊκός σύλλογος υπέβαλλε αίτημα να γίνει το παιχνίδι  του α’ γύρου στον Πειραιά και του β’ στο νησί. Για  να γίνει αυτό δεν χρειάζεται μόνο έγκριση από την ΕΠΣΠ αλλά , το  σημαντικότερο ,η συγκατάθεση του Σαρωνικού, όπως και έγινε. Έτσι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.15 στο γήπεδο Π. Νικολαΐδης….

 

*Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Ελλάδα ένα αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου κορασίδων Κ-12 .

Τα πρόγραμμα  «It’s a woman’s game», όπως λέγεται  πραγματοποιείται  με την ευθύνη της  Επιτροπής Υποδομών της   ΕΠΣ Πειραιά στο πλαίσιο του προγράμματος της ΟΥΕΦΑ με την υποστήριξη της ΕΠΟ.

Θα γίνει αύριο Σάββατο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 13.00    στο γήπεδο του ΣΕΦ με αγώνες επίδειξης και αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος. …

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα «It’s a woman’s game»,  στοχεύει στη διάδοση του αθλήματος στον γυναικείο πληθυσμό και απευθύνεται κυρίως στις μικρότερες φίλες του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να ενταχθούν ομαλά και οργανωμένα στο χώρο και να λάβουν την κατάλληλη εκπαίδευση, για την ανάπτυξη του ταλέντου τους.

Ένας επιπλέον αλλά εξίσου σημαντικός σκοπός του, είναι η ανεύρεση και εξέλιξη των παικτριών που ήδη αγωνίζονται σε σωματεία, προκειμένου να αποτελέσουν την ευρεία δεξαμενή άντλησης αθλητριών για τις Εθνικές Ομάδες.

*Παρόλο ότι ξεκίνησε καλά στο φετινό πρωτάθλημα ο Αετός Κορυδαλλού, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη . Έτσι μετά την Κυριακάτικη ήττα από τον ΑΟ Καραβά λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Αντώνη Καλαμάκη που υπέβαλλε την παραίτηση του.

Νέος τεχνικός στον σύλλογο ανέλαβε ο Τάσος Ανδριώτης που μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες ήταν στον Αίαντα Σαλαμίνας .

 

*Ούτε ένα μήνα δεν κάθισε στον πάγκο των Νέων Ευγένειας ο προπονητής Νάσος Αλαΐσκας . Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία και στη  θέση του προσέλαβε τον Δημήτρη Βουτσινά .Μια πολύ σημαντική κίνηση αφού πρόκειται για εγνωσμένης αξία τεχνικό.   Ο Βουτσινάς επιστρέφει στο γνώριμο περιβάλλον του  γηπέδου  Χαραυγής ,μετά από ενάμιση μήνα , αλλά σε άλλη ομάδα και αποδυτήρια ….

 

*Την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της διανύει η ΑΕ Μοσχάτου. Ένα τεράστιο σωματείο με μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο. Κι όμως έφτασε στο σημείο να ταλανίζεται από εσωτερικές διαμάχες με απρόβλεπτες διαστάσεις . Οι αλληλοκατηγορίες διαδέχονται η μια την άλλη. Οι δικηγόροι  «τρίβουν τα χέρια τους ». Έχει πολύ ..φαΐ η υπόθεση. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τα δικά της. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να τα βρουν .Θα έλεγα καλύτερα, ακατόρθωτο. Ας ρίξουν όμως  όλοι« λίγο νερό στο κρασί τους» και να αφήσουν στην άκρη τις αντιπαραθέσεις και τον εγωισμό τους. Πάνω από όλα προέχει το καλό της ομάδας, που ήδη βρίσκεται λίγο πριν από το «χείλος του γκρεμού» Ας το κάνουν όλοι τώρα. Γιατί αύριο θα είναι πολύ αργά…..

 

*Οι Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις των διαιτητών επανέρχονται, αρχής γενομένης  από αυτή την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Θα γίνονται πλέον στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά που βρίσκονται στην οδό Γούναρη 31-33. Όπως και παλαιότερα….

 

*Κατάφερε να φύγει  όρθιος ο Εθνικός από τη Νέα Σμύρνη απέναντι στον πρωτοπόρο  Πανιώνιο(1-1) .Οι κυανόλευκοι το πάλεψαν αρκετά έχοντας την συμπαράσταση αρκετών οπαδών τους. Εξακολουθούν να παραμένουν αήττητοι αλλά η διαφορά τους από τν κορυφή είναι 5 βαθμοί. Την Κυριακή ο Εθνικός υποδέχεται το Χαϊδάρι ( 10ο) ενώ την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Η Προοδευτική(11η)   αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με τον Άρη Πετρούπολης, ωστόσο υπάρχουν φρικτά παράπονα από την διαιτησία. Κάποιοι αντιμετωπίζουν τον ιστορικό σύλλογο σαν μικρή ομάδα  , δυστυχώς.

Νέα δοκιμασία για τους «βυσσινί» που  αγωνίζονται στου Ζωγράφου με τον Ηλυσιακό( 5ος ) ενώ την Τετάρτη υποδέχονται τον ΑΟ Αγίου Νικολάου( 9ος )  .

Ο Περαμαϊκός ( 12ος) δεν τα κατάφερε στην έδρα του απέναντι στον Ηλυσιακό( 0-2) και την Κυριακή πηγαίνει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Αγίου Νικολάου (9ος). Την Τετάρτη θα παίξει στο Πέραμα με τον Φωστήρα…

Διπλή ήττα στην Κρήτη για τον Ατρόμητο Πειραιά(18ος)  και παράλληλα μεγάλη ταλαιπωρία. Μέσα σε δυο μέρες έδωσε δυο αγώνες χωρίς να πάρει βαθμό. Οι Καμινιώτες που υποδέχονται τον πρωτοπόρο Πανιώνιο θα έχουν   νέο προπονητή στον πάγκο τους τον έμπειρο Βαγγέλη Λαϊβερά, αφού η συνεργασία με τον Πέτρο Δημητρίου έληξε….

Να σημειωθεί ο Ατρόμητος κατέθεσε ένσταση κατά του ΑΟΑΝ  υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός των «μικρών» σε ηλικία παικτών δεν ήταν κανονικός. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου είχε στην αποστολή του 5 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2003 και μετά , αλλά ο ένας από αυτούς είναι Αλβανός και δεν έχει δικαίωμα στις Ελληνικές εθνικές ομάδες….

Την Τετάρτη ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στο Χαϊδάρι…

 

*Ο ΑΠΟ Κερατσίνι συνεχίζει απτόητος την πορεία του για την επάνοδο στην Γ’ Εθνική . Η ομάδα του  Κώστα Μενδρινού έχει μόνο νίκες ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα αφού μετά από 10 αγώνες έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ .Σημαντική η συμβολή του νεαρού γκολκίπερ  Ραφαήλ Κουτσογιαννούλη που έχει εξαιρετική παρουσία και κρατάει απαραβίαστη την εστία του για 641 λεπτά. Ενός παιδιού  που βρέθηκε στο Κερατσίνι από το πουθενά . Πρώτη φορά ο Ραφαήλ αγωνίζεται στον Πειραιά και οι συγκυρίες το έφεραν ώστε να πάει στους «ροσονέρι». Είχαν βρεθεί πολλά εμπόδια στον δρόμο του μέχρι πέρυσι, αλλά ο  22χρονος κατάφερε να τα ξεπεράσει στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις ….

*Καλύτερη επίθεση  στον 1ο όμιλο με 26 τέρματα  έχουν το Νέο Ικόνιο και ΑΕ Νίκαια.

Διαφορά ολοφάνερη στον Ερμή Κορυδαλλού . Από τότε που ανέλαβε ο Δημήτρης Αλειφεράκης η ομάδα μετράει μόνο νίκες (4/4 ).

Η Νίκη Ρέντη ξεκίνησε με νίκη απέναντι στους ουραγούς Φιλάθλους . Από τότε όμως μετράει μόνο ήττες ( 9/9) .

Όσον αφορά τους Φιλάθλους κάνουν μια πολύ άσχημη χρονιά με 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια . Έχουν σημειώσει μόλις 4 γκολ ενώ έχουν δεχτεί 52 κάτι που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι δέχονται πάνω από 5 τέρματα….

 

*Στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ο ΑΟ Καραβάς συνεχίζει το …βιολί του . Ξεκίνησε με ήττα  από την Αμφιάλη και από τότε «πετάει ». Σε  9 αγώνες , 9 νίκες έχοντας σημειώσει 44 γκολ ενώ δεν έχει δεχτεί ούτε ένα !! . Η εστία του έμπειρου γκολκίπερ Γιάννη Μπαντίκου παραμένει απαραβίαστη για 850 λεπτά!! Από τις 23 Σεπτεμβρίου έχει να δεχτεί γκολ η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη…

4 βαθμούς πίσω είναι η αήττητη Αμφιάλη( ας όψεται το γεγονός ότι ξεκίνησε με – 5 βαθμούς το πρωτάθλημα)  καθώς επίσης και τα δυο ….Χι . Η Χαραυγή και η Χαλκηδόνα που πάνε πολύ καλά φέτος. Και οι δυο έχουν  από μία ήττα (από  Αμφιάλη ). Αμέσως μετά τις γιορτές θα αντιμετωπίσουν τον Καραβά , με διαφορά μιας αγωνιστικής η μία από την άλλη.

Μια ειδική αναφορά για τον Κούλη Ηλιόπουλο. Συνεχίζει να βοηθά και να σκοράρει  για την Χαραυγή στα 38 του χρόνια….

 

*Συνεχίζει να προηγείται στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά  και μάλιστα αυξάνοντας τη διαφορά. Με τα δυο τέρματα που πέτυχε απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού έφτασε τα 19 έναντι 13 των Βαγγέλη Νικολόπουλου που πέτυχε το ένα από τα δυο γκολ του Παντζιτζιφιακού στο παιχνίδι με τη Νίκη Ρέντη( 2-0) .

 

*Ο Αργοναύτης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Περάματος και είναι πάλι μαζί της, στην 1η θέση.

Οι Χατζηκυριακιώτες διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 24 γκολ ενώ οι Περαματιώτες την καλύτερη άμυνα με 6 , παρόλο ότι δέχτηκαν στο ντέρμπι 3. Όσα είχαν δεχτεί  στους προηγούμενους 7 αγώνες.

Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Πειραϊκός που συνέχισε την ανοδική του πορεία

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη  για τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου που ήταν να μην πάρει φορά . Το εντυπωσιακός είναι ότι στα δυο τελευταία παιχνίδια που έχει νικήσει πέτυχε 14 τέρματα και δέχτηκε ένα…

Δεύτερη νίκη και για τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου που κατέβαλε εύκολα τον Πανιώνιο Κερατσινίου( 3-0) .

Η καθοδική πορεία της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας συνεχίζεται. Ξεκίνησε με 3 νίκες , συνεχίζει με 5 ήττες….

Το αξιοσημείωτο στον αγώνα ΑΣ Κωφών – Φαληρικού που έληξε 2-2, και τα 4 τέρματα σημειώθηκαν μέσα σε 10 λεπτά( 59’-69’)

 

*Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή τους 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Οι  Σαλαμινομάχοι που παραμένουν αήττητοι βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση με τον Θησέα να ακολουθεί 3 βαθμούς πίσω….

Δυο νίκες έχει κάνει ο Πανφαληρικός, αλλά και για τις δυο έχουν γίνει ενστάσεις . Τώρα που γνώρισε την ήττα από τα Αστέρια Δραπετσώνας δεν κατατέθηκε η ένσταση τελικά . Για το θέμα αυτό αναφερθήκαμε παραπάνω….

 

*Στην Γ’ Κατηγορία ( 1ος όμιλος) ο Πυθαγόρας προηγείται με ένα βαθμό μπροστά από την Άνω Νεάπολη και τρεις από την Καστέλλα που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο…

Στον όμιλο των αναπτυξιακών ομάδων προηγείται ο Παντζιτζιφιακός Β’.

Ποσειδών Β’ και ΑΟΑΔ Β’ συνεχίζουν χωρίς βαθμό μετά από 7 αγώνες..

 

 

*Οι διαιτησίες της εβδομάδας τώρα .

Ο Γιώργος Αλατσάκης επιστρέφει στα Πειραϊκά πρωταθλήματα  μετά από ένα μήνα που σφύριζε σε αγώνες Γ’  Εθνικής .

O Γιάννης Γιανναράκης διαιτητεύει το Σάββατο για το πρωτάθλημα Super League K19  Περιστέρι Ολυμπιακό και την Κυριακή αγώνα Γ’ Πειραιά( Προμηθέας – Πυθαγόρας) .

Ο Βαγγέλης Λαθύρης σφυρίζει το Σάββατο Ήφαιστος – Αμφιάλη και την Κυριακή  Φωστήρας- Αλμυρός Γαζίου για τη Γ’ Εθνική .

Μόνο εθνικά πρωταθλήματα σφυρίζουν  το Σαββατοκύριακο οι Αντώνης Τραϊφόρος( ΑΟ Πυλίου Κω- Παναργειακός για την Γ’ Εθνική ) και Κώστας Δαμιανάκης( για τη Β’ Εθνική Γυναικών στη Χαραυγή Ποντίων Δραπετσώνας- Οδυσσέας Μοσχάτου)

Στις διπλές διαιτησίες τώρα.

Έναν αγώνα Α΄ και ένα Β’  διαιτητεύουν οι Ζησιμόπουλος , Καζάς. Έναν Α’ και έναν Γ’ ο Κ. Κωνσταντόπουλος , δυο Β’ Πειραιά οι Γεωργόπουλος, Λιάτσος.

Δυο παιχνίδια Γ’ Πειραιά και τρία υποδομών σφυρίζει ο Κυριάκος Φωτιάδης ενώ έναν Γ΄ και τρία υποδομών ο Χρ.Μπόλλας .

Τέλος ο Γ. Καραγιάννης διαιτητεύει 9 αγώνες  υποδομών και ακολουθεί με 7 ο Κ. Μέγας…..

 

Την παραίτηση του από τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας  του συλλόγου Γιώργος Ιωσηφίδης . Και δεν στάθηκε μόνο σε αυτό . Αποχώρησε  από τον σύλλογο ζητώντας μάλιστα και την διαγραφή του από μέλος. Ο ίδιος απέκλεισε την επιστροφή του στον σύλλογο που έχει προσφέρει πολλά, λέγοντας: «Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ανήκω πλέον σε μένα και σε εκείνους που έχουν πραγματικό και αληθινό ενδιαφέρον για τα παιδιά μας και για το ποδόσφαιρο. »……

 

 

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου για τα πολύ όμορφα λόγια τους και την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου.Να δηλώσω σε Όσους θεωρούν πως δεν έγινε τίποτα και πως ίσως όλα θα φτιάξουν ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Αποχώρησα όχι μόνο από Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ αλλά και από μέλος της ομάδας περιμένοντας την οριστική διαγραφή μου από το Δ.Σ. οπότε γίνει αυτό. *Μια ακόμα ευγενική προσφορά από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Περάματος.

Παρέδωσε ένα ζευγάρι δίκτυα για τις δυο εστίες στο Δημοτικό Στάδιο Περάματος «Παντελής Αντωνίου».

Οι Περαματιώτες Βετεράνοι τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται και βοηθούν με κάθε τρόπο, προσφέροντας και φιλανθρωπικό έργο…