Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Στις αρχές Οκτωβρίου υπογράφτηκε συμφωνία για να γίνει το  ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΣΕΦ  έδρα του Εθνικού   ώστε να αγωνίζεται εκεί από την 1η Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής . Η συμφωνία  έγινε ανάμεσα στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη , την πρόεδρο του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σήφη Βουράκη και τον πρόεδρο του Εθνικού Γιάννη Πατλάκα .

Η διοίκηση του ΣΕΦ παραχώρησε το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Δήμο Πειραιά ο οποίος θα προχωρήσει σε δημιουργία κερκίδας 1500 θέσεων,

προϋπολογισμού 300.000 ευρώ .Παράλληλα, ο δήμος θα κάνει και λειτουργικές παρεμβάσεις, ώστε  το γήπεδο που θα πληροί τις προδιαγραφές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Σημειώνεται ότι, και οι υπόλοιπες ομάδες του Πειραιά που προπονούνται στο ίδιο γήπεδο, θα απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες.

Μέχρι εδώ όλα καλά . Εδώ ξεκινάνε να λειτουργούν τα …γρανάζια της γραφειοκρατίας .

Το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο  την 1η Ιανουαρίου. Εδώ δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ο διαγωνισμός που λέγεται ότι θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου. Από κει και πέρα οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες . Το ερώτημα είναι αν θα αρχίσουν οι εργασίες μέσα στον Γενάρη. Λογικά το γήπεδο θα είναι έτοιμο, αν όλα πάνε καλά   γύρω στα τέλη Φλεβάρη . Έτσι λένε οι προβλέψεις…..

 

Στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ υπάρχει μια ακόμα έκταση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Παράλληλα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα της δημιουργίας γηπέδου στον χώρο του παλαιού αμαξοστασίου στην Παλιά Κοκκινιά ( Θηβών και Λεβαδείας.) που εκκρεμεί εδώ και χρόνια.Με αυτά  όμως θα ασχοληθούμε μελλοντικά …..

 

 

*Να επανέλθουμε στο θέμα του ΣΕΦ και να το δούμε από άλλη οπτική γωνία . Το έχουμε αναφέρει επανειλημμένα , ότι είναι «ξέφραγο αμπέλι» που όποιος θέλει μπαίνει από όποια πόρτα ή …τρύπα θέλει. Την Κυριακή που πέρασε  και  κατά την διάρκεια του αγώνα  Προμηθέα – Πυθαγόρα  άγνωστοι διέρρηξαν τα αποδυτήρια των διαιτητών και τους έκλεψαν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Οι διαιτητές που  κάλεσαν την αστυνομία,   υπέβαλαν στη συνέχεια  μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Από την πλευρά της η ΕΠΣΠ  καλεί όποιον αντιλήφθηκε κάτι, να ενημερώσει την Ένωση…..

 

 

*Εκδικάστηκαν στην αρχή της εβδομάδας οι τρεις υποθέσεις που εκκρεμούν . Αρχικά για τον αγώνα Αστέρα Κερατσινίου – Φαληρικού που διακόπηκε λόγω επίθεσης στον διαιτητή από τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια η ένσταση του Αστέρα Νίκαιας κατά του Πανφαληρικού για αντικανονική συμμετοχή παικτών  καθώς και η ένσταση των Λεόντων Καμινίων κατά του Πανφαληρικού για πλαστοπροσωπεία….

Στην εκδίκαση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των ενδιαφερομένων συλλόγων , εκτός του Πανφαληρικού…..

 

 

*Με πρωτοβουλία της ΕΠΣΠ έγινε συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΕ Περάματος και του Νέου Ικονίου μέσα σε πολύ καλό κλίμα .

Συζητήθηκαν  θέματα συμπεριφοράς των φιλάθλων, προκειμένου να αποφεύγονται άσχημα περιστατικά κατά την διάρκεια των αγώνων.

 

*Διανύουμε περίοδο εορτών. Έτσι δεν θα γίνουν αγώνες Πειραϊκών πρωταθλημάτων το επόμενο διάστημα

Μόνο  αυτό το  Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν   τρεις εξ αναβολής αγώνες των πρωταθλημάτων Υποδομών.

Να επαναλάβουμε ότι για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα τα Σ/Κ 23-24/12 (Χριστούγεννα ) και 30-31/12 ( Πρωτοχρονιά ).

Θα επαναρχίσει και πάλι μετά από 3 εβδομάδες την Κυριακή  7 Ιανουαρίου 2024 μόνο , αφού  το Σαββάτο 6 Ιανουαρίου τα γήπεδα θα είναι κλειστά λόγω των Φώτων.

Μια επιπλέον εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας

για τα Πρωταθλήματα Β΄- Γ΄ Κατηγορίας  καθώς και των υποδομών .  Που ξεκινούν και πάλι  το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου. Σχεδόν μετά από ένα μήνα…..

Είναι αυτό  μια ευκαιρία για ανασυγκρότηση  και ενίσχυση με μεταγραφές για τις ομάδες . Το ερώτημα είναι πως θα επανέλθουν μετά από αυτή την αγωνιστική απραξία…. Ίδωμεν…..

 

Επιτέλους  γίνονται έργα τον τελευταίο καιρό στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Συνεργεία του Δήμου Πειραιά  έφτιαξαν τα κάγκελα  γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο  καθώς και τις βάσεις από τις σωλήνες που χωρίζουν τα δυο γήπεδα. Όλα αυτά ήταν σάπια. Παράλληλα άλλαξαν τα είδη υγιεινής  στις τουαλέτες και η κατάσταση πλέον έγινε ανθρώπινη .

«Ψυχή » σε αυτό το γήπεδο εδώ και 14 χρόνια είναι ο Γιάννης Αυγουλέας που αφιερώνει πολλές ώρες καθημερινά και κάνει όλες τις εργασίες , στη κυριολεξία μόνος του με δική του πρωτοβουλία . Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει γράψει ιστορία στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, κάνει τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, τον κηπουρό και ότι άλλο χρειαστεί. Ο Γιάννης χαίρει της εκτίμησης όλων των παιδιών, προπονητών παραγόντων των ομάδων που προπονούνται στον Άγιο Διονύση , οι οποίοι αναγνωρίζουν τις θυσίες που κάνει ο άνθρωπος αυτός…..

 

*Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες ο αήττητος Εθνικός επανήλθε στις νίκες και μάλιστα διπλά. Την περασμένη Κυριακή νίκησε με 3-0 το Χαϊδάρι ενώ την Τετάρτη επικράτησε του Απόλλωνα στη Ριζούπολη με

0-1 και είναι στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

Στον Εθνικό έχουν σοβαρά παράπονα από τους Πειραιώτες διαιτητές. Οι οποίοι δεν σφυρίζουν αγώνες της ομάδας φυσικά λόγω εντοπιότητας. Σφυρίζουν όμως αγώνες του Πανιωνίου και όπως μας είπε κορυφαίο στέλεχος του συλλόγου , δεν υπάρχει παιχνίδι που διαιτητεύουν  παιχνίδι της ομάδας της Νέας Σμύρνης και να μην της έχουν δώσει , υπέρ της, πέναλτι….

Η Προοδευτική  πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής , για να μην πω  της χρονιάς . Όχι μόνο επειδή  νίκησε με 4-3 τον ΑΟ Αγίου Νικολάου και ανέπνευσε βαθμολογικά ελπίζοντας σε μια καλύτερη συνέχεια αλλά για τον τρόπο που πέτυχε αυτή τη νίκη . Οι «βυσσινί» βρέθηκαν να χάνουν μέσα στην έδρα τους στο α’ ημίχρονο και μάλιστα με 0-3 . Η γκρίνια και οι αποδοκιμασίες έδωσαν και πήραν . Κάποιοι μάλιστα έφυγαν κι από το γήπεδο. Όμως στην επανάληψη «μίλησε » η Προοδευτική ψυχή. Οι παίκτες του Πάρη Ανδράλα, που γνωρίζει από  παρόμοιες καταστάσεις από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα , μπήκαν με πάθος ,αι δύναμη στο γήπεδο. Και το 0-3 έγινε 4-3 . Η πίκρα έγινε χαρά και αποθέωση ενώ  τα πανηγύρια είχαν τη τιμητική τους. Αυτή την ομάδα δεν πρέπει ποτέ να την υποτιμάς……

Ο Περαμαϊκός που δεν αγωνίστηκε στην Κρήτη με τον ΑΟΑΝ την  Κυριακή , ηττήθηκε στην έδρα του από τον Φωστήρα με 0-1 και τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα  γι’ αυτόν..

 

Ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην τελευταία θέση. Στους δυο τελευταίους αγώνες με Πανιώνιο ( 0-4) και Χαϊδάρι ( 0-5) , όχι μόνο δεν μάζεψε βαθμό αλλά δεν σκόραρε ενώ δέχτηκε 9 τέρματα…

 

 

*Πρώτο «στραβοπάτημα» για τον  ΑΠΟ Κερατσίνι  που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αμπελακιακό του Χάρη Γαλούνη   . Η ομάδα που εξακολουθεί να παραμένει αήττητη διατήρησε την διαφορά των 5 βαθμών από τον αντίπαλο του ενώ στους 6 πλησίασε ο Αίας Σαλαμίνας που έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ανακαινισμένο στάδιο του νησιού επικρατώντας με 3-0 «κόβοντας τη φόρα» του Ερμή Κορυδαλλού που με τον Δημήτρη Αλειφεράκη στον πάγκο είχε 4 νίκες σε 4 παιχνίδια…

Μετά από 725 λεπτά παραβιάστηκε η εστία του Κερατσινίου. Το εντυπωσιακό σερί του ταλαντούχου γκολκίπερ Ραφαήλ Κουτσογιαννούλη που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα , σταμάτησε κάπου εδώ.

Οι Κερατσινιώτες πάντως διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στον 1ο όμιλο αφού έχουν δεχτεί μόλις 2 γκολ, σε 11 αγώνες

Την καλύτερη επίθεση  με 27 τέρματα   έχει και ΑΕ Νίκαια.

Στον αντίποδα οι Φίλαθλοι που διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα αλλά  και επίθεση με 4-56 τέρματα ενώ μετά από 11 παιχνίδια μετράνε μόνο ήττες . Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει τώρα ώστε ο ιστορικός σύλλογος  να ανακάμψει. Η πρόσληψη του Κώστα Βάρσου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας σημαίνει πολλά .. Ο  έμπειρος τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Παράλληλα η ομάδα θα ενισχυθεί τον Γενάρη……

Η Νίκη Ρέντη ξεκίνησε με νίκη απέναντι στους ουραγούς Φιλάθλους . Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη 10 στα 10 ήττες ….

 

*Στον 2ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ο ΑΟ Καραβάς συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία. Κάθε φορά γράφουμε τα ίδια . Αλλάζουν μόνο οι αριθμοί . Άρχισε με ήττα από την Αμφιάλη και από τότε δεν ξέρει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης με τέλειες αναλογίες  . Δεν είναι μόνο ότι μετράει 10 συνεχόμενες νίκες, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στο διάστημα αυτό έχει σημειώσει 48 γκολ  χωρίς να δεχτεί ούτε ένα!!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 23 Σεπτεμβρίου  ο γκολκίπερ Γιάννης Μπαντίκος δέχτηκε δυο γκολ . Από τότε ο ικανότατος πορτιέρο , αλλά και οι αμυντικοί του είναι φύλακες φρουροί της εστίας τους που  παραμένει απαραβίαστη για 940 λεπτά!!

4 βαθμούς πίσω είναι η αήττητη Αμφιάλη και η ανεβασμένη  φέτος Χαραυγή .

Για τους Αμφιαλιώτες να πούμε ότι παραμένουν αήττητοι κι αν δεν είχαν τους -5 βαθμούς με τους οποίους ξεκίνησαν το πρωτάθλημα , θα ήταν τώρα μόνοι πρώτοι στην κορυφή….

*Στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά συνεχίζει να προηγείται και μάλιστα με διαφορά έχοντας σημειώσει 20 γκολ. Ακολουθεί ο Βαγγέλης Νικολόπουλος με 13 τέρματα.

Και οι δυο πέτυχαν από ένα γκολ την τελευταία αγωνιστική σκοράροντας στο τέλος.

Ο 38χρονος Κούλης Ηλιόπουλος με το «χατ-τρικ» που πέτυχε απέναντι στον Ηρακλή Νίκαιας έφτασε τα 10 τέρματα . Ακολουθούν με 9  οι Ζέρβας (Αίαντα Σαλαμίνας) , Πεκόφ(ΑΕ Νίκαια ), Τσιρίδης ( Νέο Ικόνιο) .

 

*Στον 1Ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας  Αργοναύτης και ΑΕ Περάματος συνέχισαν με νίκες και βρίσκονται μαζί στην κορυφή.

Στην «ουρά » ο ΑΟ Πειραιάς νίκησε τον Πανιώνιο Κερατσινίου και ισοβάθμησε μαζί του  στην τελευταία θέση .

Για την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα αναζητείται …λογική. Ξεκίνησε με 3 νίκες σε 3 αγώνες  και 7-1  τέρματα  ενώ στους υπόλοιπους 6 μετράει ισάριθμες ήττες με 7-19 τέρματα….

Στον 2Ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας  οι αήττητοι Σαλαμινομάχοι νίκησαν στο ντέρμπι τον Θησέα και είναι πλέον «άπιαστοι » αφού ξέφυγαν 6 βαθμούς. Παράλληλα διαθέτουν την καλύτερη επίθεση με 26 τέρματα ενώ τα λιγότερα τέρμα έχει δεχτεί ο ΑΟΑΔ ( 6)

«Χαμός » γίνεται με τους σκόρερς στη Β’ Κατηγορία .

Προηγείται με 11 τέρματα  ο Ράμα του Αργοναύτη ο  οποίος όμως θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου λόγω τιμωρίας .

Ακολουθούν με 9 οι Ιλάνογλου( Σαλαμινομάχοι) και Νταής ( Θύελλα Μοσχάτου) και με 8 οι Αγουρσαλίδης ( ΑΣ Κωφών ), Κωνσταντινίδης( Παννεαπολικού) , Κουβάτσος ( ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας) .

 

*Στη Γ’ Κατηγορία  ο Πυθαγόρας προηγείται με τρεις βαθμούς διαφορά από την Καστέλλα ( έχει ένα ματς λιγότερο) και την Άνω Νεάπολη που είναι η μόνη ομάδα που παραμένει  αήττητη  έχοντας μόνο 2 ισοπαλίες…..

Οι Περαματιώτες σε 8 αγώνες μετράνε 7 νίκες και μια ήττα από Καστέλλα .

 

 

*Μετά από δυόμισι χρόνια μεγάλης προσφοράς ο Χρήστος Μελανιφίδης  παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του  ΑΣ Κωφών. Ο Χρήστος  αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι. Κι αυτό γιατί κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Ήταν αυτός που ανέβασε την ομάδα κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα πανηγυρικά  χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια . 22 νίκες σε 22 αγώνες με 97-8 τέρματα . Ο τέλειος συνδυασμός δηλαδή.

Ο Μελανιφίδης ήταν σπουδαίος σαν ποδοσφαιριστής και συνεχίζει ανάλογα σαν προπονητής . Το μέλλον του ανήκει.

Πάμε τώρα στον αντικαταστάτη του . Για τον Γιώργο Ξυπολυτά έχουμε αναφερθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Είναι ο πιο οργανωτικός προπονητής στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, χωρίς αμφιβολία. Με λίγα λόγια  ένας «επαγγελματίας»…….ερασιτέχνης . Σίγουρα έχει να προσφέρει πολλά στον ΑΣ Κωφών……

 

 

* Προκαλεί θλίψη η αγωνιστική  κατάσταση στην οποία βρίσκονται δυο ιστορικές ομάδες , η ΑΕ Μοσχάτου και ο Ηρακλής Νίκαιας . Δυο ομάδες που έχουν προσφέρει πολλά , έχοντας μεγάλες διακρίσεις στο ενεργητικό τους  μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν.

Για την ΑΕ Μοσχάτου αναφερθήκαμε την περασμένη εβδομάδα . Η ομάδα  στηρίζεται μόνο σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής έχοντας διοικητικά δυο αντιμαχόμενες πλευρές που υποστηρίζουν τα δικά τους. Αν δεν βρεθεί λύση το αμέσως επόμενο διάστημα η ομάδα θα έχει τεράστιο πρόβλημα .Σε 11 αγώνες μετράει  μια νίκη ( επί του  Ηρακλή Νίκαιας ) και 10 ήττες . Έχει σημειώσει μόλις 8 γκολ ενώ έχει δεχτεί 40.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Ηρακλή. Που παλεύει μόνος του χωρίς ουσιαστικά διοικητικά υποστήριξη.  Μόνο ήττες έχει μέχρι τώρα (11/11) ενώ σκόραρε 6 φορές  και εστία τις έχει παραβιαστεί 41.

Το αποκορύφωμα από την τραγική κατάσταση της ομάδας είναι ότι στον τελευταίο αγώνα με την Χαραυγή , παρατάχθηκε μόλις με 10 παίκτες…

 

 

*Επιστρέφει μετά από τρία  χρόνια στα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός Περάματος  την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  Σε επίπεδο υποδομών , όπως λέγεται . Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες ώστε ο σύλλογος να επανέλθει δριμύτερος και πιο οργανωμένος….

 

*Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υποβλήθηκε πρόσφατα ο Γενικός Γραμματέας του Αργοναύτη Ηλίας Παπαδόπουλος .Ένας σπουδαίος παράγοντας αλλά και άνθρωπος που έχει προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στον ιστορικό σύλλογο.

Η διοίκηση του Αργοναύτη με ανακοίνωση της του εύχεται« γρήγορη ανάρρωση και να γυρίσει δυνατότερος κοντά στην μεγάλη του αγάπη που τόσο χρόνια στηρίζει με το απαράμιλλο πάθος του»

Στις ευχές αυτές να προσθέσουμε και τις δικές μας . Κυρ- Ηλία περαστικά σου και να είσαι πάντα καλά . Όλοι σε χρειαζόμαστε.»…..

 

Πολλές φορές κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά σε παίκτες που «κρεμάνε τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια». Θα μου επιτρέψετε να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τον Γρηγόρη Τζεγιαννάκη , έναν σπουδαίο αθλητή με «χρυσή καρδιά » που τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τις ομάδες που αγωνίστηκε αλλά και τα Πειραϊκά γήπεδα.

Ο Γρηγόρης που σαραντάρισε φέτος  αποφάσισε , μεσούσης της αγωνιστικής περιόδους, να εγκαταλείψει την ενεργό δράση . Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά τον εαυτό του συνειδητοποιώντας το πλήρωμα του χρόνου.  Παράλληλα υπάρχει και μια επέμβαση στην οποία θα πρέπει να υποβληθεί τον επόμενο μήνα.

27χρόνια στα γήπεδα  πρόσφερε πολλά . Και δεν ξέχασε στη δήλωση του να αναφερθεί και σε αυτούς που τον βοήθησαν . Ο Γρηγόρης δεν είναι αχάριστος σε καμία περίπτωση και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

Και κάτι ακόμα ο Τζεγιαννάκης δεν φεύγει από τα γήπεδα . Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν τεχνικός διευθυντής στον ΑΣ Κωφών. Την ομάδα με την οποία ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα…..

 

*Εδώ και λίγο καιρό ο γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου και έμπορος αθλητικών ειδών Γρηγόρης Σπήλιος (Spilios sports)  είναι ένας ευτυχισμένος χαζοπαππούς . Γι’ αυτό όσοι τον δείτε τυχαία στον δρόμο μην παραξενευτείτε. Ο άνθρωπος δεν περπατάει αλλά …πετάει από την χαρά του. Τον είδαμε και είδαμε και πάθαμε για να του ευχηθούμε. Δεν κρατιόταν με τίποτα….

Η κόρη του Ελένη έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι . Της ευχόμαστε , όπως και στον σύζυγο της Γιώργο Γεωργίου ,που έχει παίξει ποδόσφαιρο στον  ΑΣ Ποντίων, Χαλκηδόνα, Χαϊδάρι , να τους ζήσει η κουκλάρα τους.

 

 

*Ο Άγγελος Σαββατιανός ξεκίνησε τη μπάλα   πριν από μερικά χρόνια και έδειξε ότι διαθέτει μεγάλο ταλέντο. Αρχικά στον Ολυμπιακό Περάματος και πέρυσι στην  ΑΕ Περάματος. Φέτος ο 17χρονος Άγγελος  συνεχίζει στο  ποδόσφαιρο, αλλά από άλλη θέση. Έγινε διαιτητής και ανήκει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων όπου βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα του Δημήτρη , ο οποίος σφυρίζει εκεί τα τελευταία χρόνια. Και όπως  λένε οι ειδικοί «το’  χει» αφού τον θεωρούν μεγάλο ταλέντο.

Την περασμένη Κυριακή ο Άγγελος Σαββατιανός διαιτήτευσε αγώνα Α’ Κατηγορίας Αχαΐας, λόγω αποχής των Πατρινών διαιτητών, και ο νεαρός ρέφερι κατά γενική ομολογία τα κατάφερε θαυμάσια .Το μέλλον του ανήκει….

 

*Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μεξάκης , παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου στην οποία πρόσφερε πολλά  Η είδηση του θανάτου προκάλεσε θλίψη στην πόλη , αφού ο Κώστας ήταν αγαπητός σε όλους  για την χρυσή του την καρδιά. Καλό του ταξίδι…..

 

**Καλές γιορτές  σε όλους, η στήλη θα είναι πάλι κοντά σας την Παρασκευή 5 Γενάρη…