Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

*Το 2024 μπήκε με βαριές ποινές για γεγονότα  που   συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε . Ποινές που ήταν  λίγο – πολύ αναμενόμενες .

Τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής σχολίασε ο Γιάννης Σπάθας ο οποίος  δίνει παράλληλα  τον τρόπο που θα κινηθεί η ΕΠΣΠ στη συνέχεια . Με αποκλειστικές δηλώσεις του στη στήλη ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ τόνισε:

« Σε θέματα της βίας από οπουδήποτε και αν προέρχονται , θα είμαστε αμείλικτοι και θα το δείτε σύντομα . Δεν πάει άλλο. Δεν είναι δυνατόν ιστορικές ομάδες να αντιδρούν έτσι και να ξυλοκοπούν διαιτητές. Δεν είναι δυνατόν ομάδες από τις πιο ηθικές στον χώρο  να επιτρέπουν σε γονείς και φιλάθλους να  δημιουργούν προβλήματα.»

Ο κ. Σπάθας προχώρησε επίσης στην επέκταση της βίας και σε αγώνες υποδομών. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είμαι  απογοητευμένος  από την συμπεριφορά  παραγόντων ομάδων , αλλά κυρίως γονέων ,αθλητών  που βρίζουν , επιτίθενται σε διαιτητές και αντιπάλους . Οι κινήσεις αυτές είναι απαράδεκτες και  μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν με τα ψυχολογικά προβλήματα να είναι τεράστια για τα παιδιά. Μπορεί τα παιχνίδια  των υποδομών να γίνονται με ελεύθερη είσοδο, αλλά θα αναγκαστούμε αν συνεχιστούν αυτά  , να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.»

Για τα φαινόμενα πλαστοπροσωπιών που παρουσιάστηκαν πρόσφατα ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ δήλωσε: «Για το θέμα αυτό ,όταν διαπιστώνουμε τέτοιες καταστάσεις  λυπούμαστε αλλά θα το προχωρήσουμε  και θα το καταγγείλουμε  στην ΓΓΑ ή όπου αλλού χρειαστεί . Δεν θα επιτρέψουμε στον Πειραιά να γίνονται τέτοιες αλχημίες.»…

 

*Πάμε τώρα στις αποφάσεις της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΠ . Αρχικά ο Πανφαληρικός τιμωρήθηκε  για το παιχνίδι με τον Αστέρα Νίκαιας  για κακή συμμετοχή ποδοσφαιριστών. Όχι μόνο το έχασε , αλλά του αφαιρέθηκαν και 3 βαθμούς ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 100€.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Πειθαρχικής ο Αστέρας Νίκαιας με ανακοίνωση του ανέφερε:

«Η ομάδα μας κέρδισε την ένσταση κατά του Πανφαληρικού , όπως και αναμενόταν .

Φυσικά και είμαστε υπέρ ώστε να παιχνίδια να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους , όταν μόνο οι κανόνες του παιχνιδιού ακολουθούνται κι από τις δυο ομάδες »…

Η απόφαση για την δεύτερη ένσταση κατά του Πανφαληρικού , από τους Λέοντες Καμινίων αυτή τη φορά , δεν  βγήκε. Ή μάλλον ,για να ακριβολογούμε καλύτερα , δεν ανακοινώθηκε . Αυτό θα γίνει  την επόμενη  εβδομάδα. Ίσως για να μην πέσουν όλα …μαζεμένα…

*Όσον αφορά τον Αστέρα Κερατσινίου , η ζημιά ήταν μεγάλη. Αγωνιστική και οικονομική.

Καταρχήν έχασε το παιχνίδι  από τον Φαληρικό με 0-3  για την επίθεση στον διαιτητή Μαρινάκη . Επίσης του αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα ενώ του επιβλήθηκε και ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ( με ΑΕ Περάματος  την επόμενη εβδομάδα )

Επίσης «έπεσε » πρόστιμο 200 € ( 100 στον σύλλογο και 100 στον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Ιωακείμ ο οποίος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου 3 μηνών από τα γήπεδα. ….

Νωρίτερα είχε επιβληθεί  για τον ίδιο λόγο, πρόστιμο 200 ακόμα ευρώ  στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Δρένη  συν 20  αγωνιστικές . Συνολικά η υπόθεση στοίχησε στο σύλλογο 400€.

Τέλος με  100€ τιμωρήθηκαν το Νέο Ικόνιο και ο Άρης Αμφιάλης για αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων…

 

*Επαναρχίζει, μετά τις γιορτές,  το πρωτάθλημα  της Α’ Κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο . Ένας αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αύριο Σάββατο . Στο γήπεδο Ρέντη ο Καραβάς θα αντιμετωπίσει την Χαλκηδόνα. Οι υπόλοιποι 13 αγώνες θα γίνουν την Κυριακή .

Επίσης την Κυριακή θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια για τα πρωταθλήματα υποδομής που ήταν σε εκκρεμότητα.

Τα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας καθώς και υποδομών επαναρχίζουν την επόμενη εβδομάδα 13/14 Ιανουαρίου….

 

 

*Δεν ξέρω τι γίνεται με το γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας» στο Κερατσίνι . Την μια κλείνει για έργα στον χλοοτάπητα , την άλλη ανοίγει . Αυτή την αγωνιστική η …μπίλια βρίσκεται στο κλείσιμο. Για να καταλάβετε καλύτερα. Ο ΑΠΟ Κερατσίνι  που έχει έδρα του αυτό το γήπεδο , από τις 6 αγωνιστικές ( συμπεριλαμβανομένης  και της  προσεχούς Κυριακής ) το έχει χρησιμοποιήσει τρεις φορές. Μια φορά έχει παίξει στις Σιταποθήκες και δυο στη Χαραυγή . Για μεθαύριο είχε ορισθεί αρχικά το Σχιστό , αλλά ο γεωπόνος αποφάσισε να γίνει σπορά και πάλι. Έτσι ο αγώνας «μετακόμισε» στη Χαραυγή.

Ευτυχώς δηλαδή που ήταν ελεύθερο το γήπεδο αυτό αφού δεν είχε αγώνες Β’ και Γ’ Κατηγορίας…

 

*Πρόβλημα δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες και με το γήπεδο Σιταποθηκών αφού γίνονται εργασίες στο ταρτάν του στίβου. Τις προηγούμενες μέρες οι ομάδες  έκαναν προπόνηση εκεί  επιφυλακτικά και με δική τους ευθύνη . Το έργο λέγεται ότι θα παραδοθεί αύριο . Την Κυριακή θα παίξει εκεί ο Άρης Αμφιάλης με τον Σαρωνικό…..

 

*Τελευταία αγωνιστική του Β’ Γύρου στη Γ’ Εθνική  την Κυριακή .

Ο Εθνικός  που είναι 2ος στην βαθμολογία  υποδέχεται τον Ερμή Ζωνιανών που είναι προτελευταίος στον  βαθμολογικό πίνακα ( 17ος).

Οι Πειραιώτες  είναι μόνοι αήττητοι στον όμιλο , αλλά το γεγονός ότι έχουν 6 ισοπαλίες  σε 16 αγώνες ( τις τρεις από τις οποίες στα 3 τελευταία παιχνίδια), τους κρατάει 5 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

Η Προοδευτική (11η)  αγωνίζεται στον Ταύρο με τον Φωστήρα ( 12ος) και θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και πιο ενισχυμένο σύνολο στη συνέχεια . Το κλίμα στον σύλλογο είναι  αρκετά καλό , με τον πρόεδρο Γιώργο Μαλαδάκη να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε  να ενισχυθεί η ομάδα .

Ο Περαμαϊκός( 14ος) έχει μια δύσκολη αποστολή αφού αγωνίζεται στο Ηράκλειο με τον Ατσαλένιο( 5ος ) . Στον σύλλογο γίνεται μεγάλη προσπάθεια  για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση ώστε να έχει ελπίδες για να παραμείνει στη κατηγορία.

Για τον Ατρόμητο  Πειραιά που είναι τελευταίος στην βαθμολογία( 18ος )να πούμε ότι την Κυριακή στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης( 13ος)θα έχει , όπως όλα δείχνουν στον πάγκο του και πάλι τον Πέτρο Δημητρίου που επιστρέφει μετά από 3 εβδομάδες .Ο Βαγγέλης Λαϊβεράς που τον είχε αντικαταστήσει δεν μπόρεσε να παραμείνει στην ομάδα. Ο Πέτρος Δημητρίου προπόνησε τις τελευταίες μέρες τον Ατρόμητο και αύριο θα κοουτσάρει την ομάδα…

Οι Καμινιώτες θέλουν να τελειώσουν αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα . Δεν θα καταθέσουν εύκολα τα όπλα, θα κάνουν μεταγραφές,  ενώ θα δώσουν χρόνο σε αρκετά νέα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες . Μέχρι το τέλος…..

 

*Ο ΑΠΟ Κερατσίνι στον 1ο  όμιλο της Α’ Κατηγορίας μετά από 11 αγώνες παραμένει αήττητος με 10 νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας και μια διαφορά 5 βαθμών από τον Αμπελακιακό και 6 από τον Αίαντα Σαλαμίνας .

Στον 2ο όμιλο ο ΑΟ Καραβάς προηγείται με 4 βαθμούς διαφορά από την Αμφιάλη και από την Χαραυγή που ακολουθούν και 6 από την Χαλκηδόνα με την οποία αγωνίζεται αύριο στου Ρέντη.

Για τον Καραβά όλη η χρονιά ουσιαστικά παίζεται  στους επόμενους τέσσερις αγώνες . Τρεις για το πρωτάθλημα( Χαλκηδόνα, Χαραυγή, Αμφιάλη στην πρεμιέρα του β’ γύρου) και ένας για το Κύπελλο με τον Ατρόμητο Πειραιά .

Η Αμφιάλη παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα του ομίλου και όπως είναι γνωστό αν δεν της είχαν αφαιρεθεί 5 βαθμοί  από το ξεκίνημα θα ήταν τώρα στην κορυφή .

Η ομάδα του Άρη Κακογιάννη σκόραρε δυο φορές στο 2-1 επί του ΑΟ Καραβά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 23 Σεπτεμβρίου . Από τότε η εστία του τελευταίου δεν έχει   δεχτεί γκολ  . Ο  γκολκίπερ Γιάννης Μπαντίκος  την κρατά σαν «φύλακας άγγελος » απαραβίαστη για 940 λεπτά!!

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι τις ημέρες των εορτών  ο Μπαντίκος ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο όπου τραγουδούσε . Και όσοι το είδαν διαπίστωσαν πόσο ταλαντούχος είναι.  Τερματοφύλακας……

 

*Κόσμος πάει κι έρχεται . Για τους προπονητές αναφέρομαι  συγκεκριμένα. Αρχικά θα αναφερθούμε στην επιστροφή του  Πέτρου Δημητρίου , όπως προαναφέραμε και πιο πάνω. Αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Πειραιά τον Βαγγέλη  Λαϊβερά ο οποίος τον είχε αντικαταστήσει πριν από τρεις  εβδομάδες!!!

Το τελευταίο διάστημα έφυγε ο Αντώνης Καλαμάκης από τον Αετό Κορυδαλλού και πήγε στον Ήφαιστο αντικαθιστώντας τον Θοδωρή Γκάτζιο . Αποχώρησε  ο Τάσος Ανδριώτης από τον Αίαντα Σαλαμίνας και πήγε ο Χρήστος Τάσης .

Παρελθόν από τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου ο Βασίλης Λιτσάι . Στη θέση του ο Παύλος Πλαφαδέλης.

Τέλος ο Σταύρος Τζαναβάρας από την Χαραυγή μετά από δυο μήνες επικαλούμενος προσωπικούς λόγους . Στη θέση του πήγε ο Αχιλλέας Ανδριανάκης που επέστρεψε στον σύλλογο μετά από 5 χρόνια.

Ο Τζαναβάρας είχε αντικαταστήσει τον Δημήτρη Βουτσινά ο οποίος στη συνέχεια πήγε στους Νέους Ευγένειας αντικαθιστώντας τον Νάσο Αλαΐσκα που έμεινε μόνο ένα μήνα παίρνοντας τη θέση του Δημήτρη Αλειφεράκη ο οποίος μετά από 4 χρόνια στην ομάδα πήγε στον Αμπελακιακό αλλά δεν κάθισε πολύ . Πήγε στον Ερμή Κορυδαλλού στα μέσα Νοεμβρίου  αντικαθιστώντας τον Νίκο Μανικιώτη …

Ο Κώστας Βάρσος  που  έφυγε από τον ΑΟ Πειραιά συμφώνησε  με τη διοίκηση των Φιλάθλων  για να αναλάβει την ομάδα . Φαίνεται όμως ότι δεν τα βρήκε μαζί της . Τα βρήκε όμως με τον νέο πρόεδρο  του  ΑΟ Πειραιά  Γιάννη Πρίφτη και επανήλθε λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρηση του .

*Νέο ξεκίνημα στον Φαληρικό . Η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας στον 28χρονο τεχνικό Λεωνίδα Μίσσα .  Είναι πτυχιούχος UEFA B’ και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Το μέλλον του ανήκει…..

 

*Αυτή την εβδομάδα έχουμε μόνο αγώνες Α’ Κατηγορίας, ευτυχώς. Κι αυτό επειδή αρκετούς διαιτητές πήρε η ΕΠΟ για τα πρωταθλήματα της .

Συγκεκριμένα  για την Γ’ Εθνική ο Μιχάλης Ζέστας σφυρίζει στα Μέγαρα(  Βύζας- ΑΕΡ Αφάντου)  μαζί με τους Μουμπογιατζόγλου, Παπαδάμ.

Ο Παναγιώτης Κακριδής στη Σύρο( Ελλάς Σύρου-Πανελευσινιακός) με τους  Δαφερέρα , Τριανταφυλλίδη Αρχ.

Ο Βαγγέλης Λαθύρης στου Ζωγράφου( Ηλυσιακός- Άρης Πετρούπολης)με τον ένα  βοηθό  του να είναι  ο Πειραιώτης  Αχ. Πουλόπουλος .

Ο Γιώργος Αλατσάκης στην Κω( ΑΟ Πυλίου- ΠΑΣ Κόρινθος ) με τους Καρακελέ, Κουρκουνάσιο .To Σάββατο όμως σφυρίζει στον Πειραιά τον αγώνα ΑΟ Καραβά- Χαλκηδόνας

Για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών ο Γιάννης Γιανναράκης στο Περιστέρι( Νέες Ατρομήτου 2018- ΠΑΟΚ) με  βοηθό την Βίνα Λαμπροπούλου.

Για  τη Β’ Γυναικών  η Χαρά Βογιατζιδάκη στη Γλυφάδα( ΠΑΣ Αθηνών 1966- Νέοι Εργοτέλη) με βοηθό την Γκάρα.

Τέλος οι Παγουρτζής και Σγουράκης θα είναι βοηθοί στον αγώνα ΑΕΚ Β’ – ΠΑΟΚ Β’ για το πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ2 …..

 

 

*Στον Αργοναύτη  φέτος έγιναν ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς με τα αποτελέσματα να είναι ήδη ορατά. Ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ  η νέα διοίκηση καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να διεκπεραιώσει τις μεγάλες οικονομικές εκκρεμότητες με τον ΕΝΦΙΑ του ιδιόκτητου κτηρίου καθώς   και με την ΔΕΗ. Και όπως όλα δείχνουν τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα για  τον Αργοναύτη…..

 

*Οι  Νέοι Ευγένειας   δεν ξεκίνησαν καλά  στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας . Η ομάδα φάνηκε ότι δεν έχει συνέλθει από την περυσινή της πορεία στην Α’ Πειραιά  από την οποία και υποβιβάστηκε.

Νέος τεχνικός ανέλαβε πρόσφατα ο   έμπειρος Δημήτρης Βουτσινάς που προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση . Ο ίδιος είναι αισιόδοξος  και πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά . « Η ομάδα θα μπει σε μια λειτουργία και θα βγάλει μια νέα ταυτότητα .» δήλωσε ο ικανότατος προπονητής και πρόσθεσε: Η διοίκηση προσπαθεί όσο μπορεί . Έγιναν λάθη από την αρχή στο σχεδιασμό , αλλά νομίζω  ότι θα τα διορθώσουμε .»

 

*Προσπάθεια ανασυγκρότησης γίνεται στην Ένωση Α.Α. Ρέντη  ώστε ο σύλλογος να βρει ξανά την χαμένη του αίγλη. Νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Τάσος Χαλιάσος  που συνεχίζει στα χνάρια του πατέρα του Κώστα , επί σειρά ετών ηγέτη της ομάδας .

«Το σπίτι μου με χρειάζεται! Έχει ο καιρός γυρίσματα.. Με την λογική επιβιώνεις, με το συναίσθημα ζεις»

Τόνισε με νόημα ο νέος πρόεδρος του Ρεντιώτικου συλλόγου .

Στόχος τώρα είναι η ενίσχυση της ομάδας , κάτι που ήδη έχει αρχίσει να γίνεται  . Η μεταγραφή του 30χρονου αμυντικού μέσου Λουσιέν Κουντού από την Ακτή Ελεφαντοστού, ενός ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό  είναι το πρώτο δείγμα…..

 

*Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα έγινε  στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας λίγο πριν αλλάξει η χρονιά .Το σημαντικό είναι ότι την προσπάθεια αυτή βοήθησαν και συμμετείχαν και οι τρεις ομάδες του νησιού (Αίας, Αμπελακιακός, Σαλαμινομάχοι ).

Αντί Εισιτηρίου οι θεατές προσέφεραν Τρόφιμα μακράς διάρκειας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου  Σαλαμίνας που επιμελήθηκε την εκδήλωση η οποία σημείωσε μεγάλη  επιτυχία.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όσους μετείχαν και βοήθησαν την προσπάθεια αυτή . Μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί και στο μέλλον…..

 

*Ένα πολύ όμορφο σποτάκι κυκλοφόρησε στον διαδίκτυο από τον Αετό Κορυδαλλού . Παίκτες που κάνουν καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν ξεκινήσει από τις υποδομές του συλλόγου  έστειλαν ευχές για τον καινούργιο χρόνο σε όλα τα «Αετόπουλα».

Είναι οι Στέφανος  Καπίνο ( Παναιτωλικός) ,  Χρήστος Μανδάς ( Λάτσιο Ιταλίας) Γιώργος Μάναλης( Χανιά) , Γιάννης Σωτηράκος( Λεβαδειακός), Βασίλης  Πογκοσιάν ( Ιωνικός)

 

*Στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας προηγείται  ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά με 20 γκολ. Ακολουθεί ο Βαγγέλης Νικολόπουλος με 13 και ο  Κούλης Ηλιόπουλος με 10 τέρματα .  9  έχουν σημειώσει  οι Ζέρβας (Αίαντα Σαλαμίνας) , Πεκόφ, Μπόγρης (ΑΕ Νίκαια ), Τσιρίδης ( Νέο Ικόνιο) .

Από τον ΑΟ Καραβά που έχει σημειώσει 49 τέρματα  έχουν σκοράρει και οι Δανασής, Παυλίδης  από 7  φορές , Ζώτο 4 , Κωστόπουλος, Μουσάϊ, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος από 2  και Μουλάς , Ρούπι από ένα.

Συνολικά 9 ποδοσφαιριστές . Αν μη τι άλλο, στον σύλλογο επικρατεί πλουραλισμός….

 

*Προσπάθεια ανασυγκρότησης στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου . Και δεν μιλάμε μόνο για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία .  Η διοίκηση το τελευταίο διάστημα  κινείται  για να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές αξιόλογων ποδοσφαιριστών. Να σημειώσουμε  ότι στον σύλλογο υπεύθυνος  γραφείου τύπου και Δημοσίων σχέσεων είναι από την αρχή της περιόδου ο Αντώνης Αναστασιάδης . Ότι καλύτερο στον Πειραϊκό χώρο, από πλευράς ενημέρωσης…..

 

*Η Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  σε συνεργασία με τους παλαίμαχους του Ιωνικού και του Φωστήρα τις ημέρες των εορτών έδωσε δυο αγώνες  φιλανθρωπικού χαρακτήρα  Αρχικά  για τους νεφροπαθείς διαδίδοντας την δωρεά των οργάνων  και του μυελού των οστών .

Προχθές έγινε ένας αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα ανάμεσα στους βετεράνους του Πειραιά και της Αθήνας με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για άπορες οικογένειες ……

 

*Ο επιχειρηματίας Άκης Ρίζος  βρίσκεται πάντα κοντά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και βοηθά την ΕΠΣΠ και κυρίως τις Μικτές με κάθε τρόπο. Η προσφορά του είναι  ιδιαίτερα σημαντική

 

*Θρήνος για την οικογένεια του Περαμαϊκού. Πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μακρόγλου κτυπημένος από τον καρκίνο. Ήταν μόλις 51 ετών.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε για δέκα χρόνια στον Περαμαϊκό, ενώ έπαιξε επίσης στον Εθνικό Περάματος και τον Πυθαγόρα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια διετέλεσε τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Περαμαϊκού. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, αφού η ασθένεια τον είχε καταβάλλει ήδη…

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του , τα δυο παιδιά του καθώς και στην οικογένεια του Περαμαϊκού…

 

  • Ο  Σπύρος Καραντής ήταν  ο   τελευταίος μεγάλος του Αίαντα Σαλαμίνας. Που διατέλεσε για πολλά χρόνια έφορος και φροντιστής με τεράστια προσφορά στον ιστορικό σύλλογο….. Αποχαιρέτησε πρόσφατα τη ζωή σε ηλικία 100 ετών

 

 

«Έφυγε » από τη ζωή η μητέρα του βετεράνου Πειραιώτη διαιτητή  Αντώνη Τόγια . Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον αγαπητό μας φίλο , καθώς και από την διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και τον πρόεδρο του Σπύρο Λιόλιο…..