Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τον περασμένο Οκτώβριο είχε αποφασιστεί  από τον Δήμο Πειραιά να γίνουν οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες  στο ΣΕΦ ώστε να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο Εθνικός σαν έδρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής .

Κι όταν λέμε εργασίες , είναι η δημιουργία εξέδρας καθώς και νέων αποδυτηρίων. Είχε ειπωθεί  τότε ότι από 1η Ιανουαρίου θα ήταν έτοιμο. Αμ δε…

Όσοι το πίστεψαν , έπεσαν έξω. Ανάμεσα σ’ αυτούς και μεις.

Πριν από 2 εβδομάδες  έγινε ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου .  Και λοιπόν ; Για να γίνει η έγκριση από την Δημοτική αρχή θα πρέπει να βγουν οι νέοι αντιδήμαρχοι αλλά και οι  διάφορες επιτροπές. Οπότε πάμε ακόμα πιο πίσω . Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Στην κυριολεξία….

 

*Δεν βγήκε ούτε αυτή την εβδομάδα η απόφαση της ένστασης που είχαν καταθέσει οι Λέοντες Καμινίων κατά του Πανφαληρικού για πλαστοπροσωπία . Από  τότε έχουν περάσει 40 μέρες  . Στους δικηγόρους οφείλεται η καθυστέρηση , όπως μάθαμε, που εξετάζουν την κάθε πλευρά .   Πάντως η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται…..

 

 

 

*Το πρόβλημα με τη διαιτησία εξακολουθεί να παραμένει τεράστιο στον Πειραιά. Υπάρχει σοβαρή έλλειψη και προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει άμεση λύση παρά τις  σχολές που γίνονται   κάθε χρόνο .Βλέπουμε κάθε εβδομάδα να σφυρίζουν διαιτητές δυο ή ακόμα και τρία παιχνίδια αν χρειαστεί.

Στις υποδομές τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Η έλλειψη διαιτητών αναγκάζουν την Επιτροπή να ορίζει άτομα να διαιτητεύουν 8 και 9 αγώνες το Σαββατοκύριακο.

Σαν να μην έφταναν όλα  , ο Κώστας Χατζηγιάννης ένας από τους πιο αξιόλογους και ανερχόμενους διαιτητές αποφάσισε να «κρεμάσει τη σφυρίχτρα του» . Προφανώς λόγω πίκρας , επειδή δεν αξιολογήθηκε στα Εθνικά πρωταθλήματα .

Ευτυχώς που έχουν έλθει στον Πειραιά διαιτητές με μεταγραφή  από την επαρχία και  σώζουν κάπως την κατάσταση…

Αναζητείται λύση λοιπόν σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα ….

 

*Πάμε στις διπλές διαιτησίες  του Σαββατοκύριακου.  Δυο αγώνες  Α’ Κατηγορίας  διευθύνουν οι Αλατσάκης, Κουζούμης , Λαθύρης, δυο Β’ οι Γιανναράκης, Ζέστας  , έναν Α’ και έναν  Β’ οι Ζησιμόπουλος , Λεμπέσης , δυο Γ’ Κατηγορίας οι Δαμίγος, Φωτιάδης με τον δεύτερο να σφυρίζει και 4 αγώνες υποδομών …..

 

*O Θοδωρής  Πουλόπουλος θα διευθύνει τον αγώνα για το πρωτάθλημα Σούπερ Λιγκ2  Καλαμάτα – Αιγάλεω με έναν από τους βοηθούς τον Τιμ. Γεωργακόπουλο.

Για το ίδιο πρωτάθλημα ο  Γιώργος Μπαλαχούτης  είναι 4ος διαιτητής στον αγώνα Ιωνικός – Ολυμπιακός Β’.

Στη Γ’ Εθνική ο Αντ. Τραϊφόρος σφυρίζει στη Ρόδο ( Ιάλυσος – Μαρκό με βοηθούς τους Πουλόπουλο Α., Τέση.

Ο Παν. Κακριδής στο Χαϊδάρι( ΑΟ Χαϊδαρίου – Αλμυρός Γαζίου με μια βοηθό τη Ζίνα Λαμπροπούλου που σφυρίζει το Σάββατο αγώνα Β’ Πειραιά.

Για το πρωτάθλημα κ15 Σούπερ Λιγκ το  Σάββατο ο Λιάτσος με τους Ιωαννίδη, Τέσση θα διαιτητεύσει τον αγώνα Πανιώνιος- ΟΦΗ.

Η Χαρά Βογιατζιδάκη με βοηθό την Γκάρα  θα διευθύνει δυο αγώνες.. Το Σάββατο Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου- Θρίαμβος Χαϊδαρίου  στον Άγιο Δημήτριο για το πρωτάθλημα Γ’ Γυναικών  και την Κυριακή ΑΕΚ – Καστοριά στο Ελληνικό για το πρωτάθλημα Α’ Γυναικών.

Επίσης για την Β’ Γυναικών ο Γεωργόπουλος με τους Δαφερέρα , Αρχ. Τριανταφυλλίδη,  Ατρόμητος Αθηνών- Πήγασος Θριασίου  στη Χωράφα Περιστερίου

Τέλος για την Γ’ Γυναικών ο Αχ. Πουλόπουλος με τους Μπόλα , Λυτρίβη  θα σφυρίξει στην Παιανία τον αγώνα Παμπαιανικός- ΑΟ Τραχώνων Αλίμου….

 

 

*Μεγάλη …επιδημία έχει πέσει  στους προπονητές . Το αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα. Πάνε κι έρχονται από τις ομάδες. Αυτό συνεχίστηκε και τώρα  για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση. Περιπτώσεις που συζητήθηκαν και συζητιούνται..

Ο Δημήτρης Αλειφεράκης ανέλαβε στα μέσα Νοεμβρίου τον Ερμή Κορυδαλλού αντικαθιστώντας τον Νίκο Μανικιώτη που  είχε μόνο μία νίκη την 1η αγωνιστική.. Τα αποτελέσματα φάνηκαν αμέσως .4 νίκες σε 4 αγώνες . Και οι Κορυδαλλιώτες δικαιολογημένα πανηγύριζαν . Ακολούθησε μια ήττα από τον Αίαντα στη Σαλαμίνας ( 0-3) και μια ισοπαλία με ΑΕ Νίκαια στον Κορυδαλλό ( 0-0).

Λίγες μέρες μετά ήλθε η παραίτηση – βόμβα του Αλειφεράκη που άφησε «άφωνους» τους πάντες .

«Μετά από 27 χρόνια σαν προπονητής απέτυχα στη προσπάθεια μου σε μια ομάδα… Μονόδρομος η παραίτηση μου… Καλή συνέχεια στην ομάδα του

Ερμή …». Και όσοι κατάλαβαν…… κατάλαβαν . Εμείς πάντως δεν καταλάβαμε . Η κίνηση πάντως  αυτή του επιτυχημένου προπονητή αφήνει ερωτηματικά….

*Πάμε σε ένα  ακόμα «περίεργο διαζύγιο». Και αναφέρομαι στον Αμπελακιακό και  τον Χάρη Γαλούνη  με τη συνεργασία να ολοκληρώνεται κοινή συναινέσει μετά από 2 μήνες . Το περίεργο δεν είναι ότι λύθηκε η συνεργασία. Το περίεργο είναι ότι     έγινε για …εξωαγωνιστικούς λόγους(!!!) , αφού όπως αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωση της η «μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας με τον κ. ΓΑΛΟΥΝΗ στον πάγκο μετρά σχεδόν μόνο επιτυχίες!

Σίγουρα φεύγει σαν φίλος και πάνω από όλα υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσά μας!».

Και δω δεν μπορώ να δώσω εξήγηση  γι’ αυτή την απόφαση. Εκτός αν φταίνε οι…. πίτσες που φαγώθηκαν μετά το 2-2 με τον ΑΣ Ποντίων . Μπορεί να….. πείραξαν κάποιους. Τι να πω;

Νέος προπονητής ανέλαβε ο Νάσος Αλαΐσκας  . Τον Νοέμβριο πήγε στους Νέους Ευγένειας από τους οποίους έφυγε τον Δεκέμβριο. Ο Ιανουάριος  τον φέρνει πίσω σε γνωστά του λημέρια καθότι ο Νάσος  έχει εργαστεί και παλαιότερα στην ομάδα καθώς επίσης και στον Αίαντα. Άλλωστε είναι και βέρος  Σαλαμινιώτης .

*Άλλη μια  …πρωτότυπη  αλλαγή προπονητή που  έγινε ή καλύτερα  που δεν έγινε ακόμα.

Η ΑΕ Περάματος αντικατέστησε τον προπονητή Μάνο Χαρόπουλο ( και τους συνεργάτες του) λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο  τένοντα αφού δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του στο κρίσιμο αυτό σημείο του πρωταθλήματος όπου η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή. Από την πλευρά του ο κ. Χαρόπουλος δήλωσε ότι φεύγει σαν φίλος από τον σύλλογο….

Αμέσως μετά η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τον   τεχνικό  Αλέκο Λιθόπουλο. Μάλιστα ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του. Μια πρόσληψη όμως που δεν έγινε ποτέ . Κι αυτό γιατί ο  έμπειρος προπονητής είναι παράλληλα  και στην αναπτυξιακή ομάδα του Αετού Κορυδαλλού  η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της  Γ’ Πειραιά ( 2ος όμιλος) . Κάτι που σύμφωνα

σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου, δεν επιτρέπεται …..

 

 

*Γ’ Εθνική .Ο αήττητος Εθνικός ( 2ος) νίκησε εύκολα τον Ερμή Ζωνιανών( 3-0)  και τώρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ελλοπιακό( 15ος ) συνεχίζοντας την καταδίωξη του Πανιωνίου.

Η Προοδευτική (11η) ηττήθηκε στον Ταύρο από τον Φωστήρα (0-1)  ένα αποτέλεσμα που θεωρείται άδικο αφού οι «βυσσινί» έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Τώρα θα υποδεχτεί  τον Ατσαλένιο ( 5ος ) σε ένα παιχνίδι που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη…

Ο Περαμαϊκός ( 14ος)  επέστρεψε με διπλή ήττα από την Κρήτη . Αρχικά  έχασε από τον Ατσαλένιο ( 1-2) σ’ ένα παιχνίδι όπου σφαγιάστηκε από τη διαιτησία. Την Τετάρτη γνώρισε την συντριβή από τον

Άγιο Νικόλαο (0-5) όπου επηρεάστηκε από την «κόλαση » που έζησε. Κάτι εντελώς αντίθετο από την  Κρητική φιλοξενία που ξέρουμε. Την  Κυριακή υποδέχεται στο Πέραμα τον πρωτοπόρο Πανιώνιο και θα παλέψει για το καλύτερο…

Ο Ατρόμητος Πειραιά( 18ος ) των πολλών προβλημάτων θα συνεχίσει να δίνει τη δική του μάχη μέχρι το τέλος.  Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε με 0-1 από τον Απόλλωνα Σμύρνης  στο Ρέντη ενώ τώρα θα παίξει στα Ζωνιανά με τον τοπικό  Ερμή (17ος ).

 

Α’ Πειραιά :

Στον 1ο όμιλο το πρωτοπόρο και αήττητο  Κερατσίνι γνώρισε το δεύτερο συνεχόμενο «στραβοπάτημα» παραχωρώντας ισοπαλία 0-0  στο Νέο Ικόνιο .Την απώλεια αυτή δεν επωφελήθηκε ο Αμπελακιακός που ήλθε ισόπαλος κι αυτός με τον ΑΣ Ποντίων (2-2 από 2-0).

Κερδισμένος ο Αίας που συνέτριψε με 8-0 τη Νίκη Ρέντη  και απέχει πλέον 4 βαθμούς από την κορυφή.

Διαθέτει μάλιστα την καλύτερη επίθεση με 34 γκολ ενώ το Κερατσίνι την καλύτερη άμυνα αφού έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ…

Χειρότεροι σε όλα οι Φίλαθλοι . Μηδέν βαθμοί σε 12 αγώνες . Χειρότερη επίθεση αλλά και άμυνα ( 4-60)

 

Στον 2ο  ο ΑΟ Καραβάς συνεχίζει απτόητος την εντυπωσιακή του πορεία με 4 βαθμούς μπροστά από την Αμφιάλη και 6 από την Χαραυγή με την οποία αγωνίζεται αύριο στην αυλαία του α’ γύρου  Έχει 11 συνεχόμενες νίκες και στο διάστημα αυτό έχει πετύχει 51 γκολ ενώ δέχτηκε ένα . Αυτό από την Χαλκηδόνα το περασμένο Σάββατο με το οποίο παραβιάστηκε η εστία της μετά από 1028 ‘.  Δεν έφερε ….γούρι το τραγούδι στον γκολκίπερ Γιάννη Μπαντίκο….

Ο Καραβάς  διαθέτει την καλύτερη επίθεση ,με 53 γκολ , κατά μέσο όρο  σημειώνει 4,5  γκολ σε κάθε παιχνίδι . Έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ όσο και η Αμφιάλη .

Η οποία  έχει εντυπωσιακή πορεία με μία μόνο ισοπαλία μέχρι τώρα , είναι αήττητη αλλά οι -5  βαθμοί που ξεκίνησε , της έχουν στοιχήσει μέχρι τώρα..

Πολύ καλή πορεία έχει και ο ΑΣ Δραπετσώνας . Δεν ξεκίνησε καλά , αλλά« πήρε μπρος » στη συνέχεια  έχοντας 6 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια .

Ηρακλής Νίκαιας και ΑΕ Μοσχάτου συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα …..

Ο Ηρακλής έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ ( 46) ενώ τα λιγότερα τέρματα έχουν πετύχει ο Ηρακλής , η Ελλάς Ποντίων και ο Άρης Αμφιάλης. Μόλις 6 .  Σκοράρουν μια φορά ανά δυο παιχνίδια ….

*Δυο είναι οι πιο «ισορροπημένες » ομάδες στο πρωτάθλημα.

Η Αστυπάλαια Κορυδαλλού στα 12 παιχνίδια μέχρι τώρα έχει σημειώσει  6 νίκες , αλλά και ήττες .Καμία ισοπαλία.

Ο Ήφαιστος έχει πετύχει 13 γκολ, όσα ακριβώς και έχει δεχτεί!!.

 

*Στην Β’ Κατηγορία και στον 1ο όμιλο οι δυο πρωτοπόροι Αργοναύτης  και ΑΕ Περάματος είναι ισόβαθμοι έχοντας από 7 νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα .

Ο μεν πρώτος έχει την καλύτερη επίθεση (26) οι δε Περαματιώτες την καλύτερη άμυνα ( 6)

Στον 2ο όμιλο οι πρωτοπόροι και αήττητοι Σαλαμινομάχοι έχουν 6 βαθμούς διαφορά από τον Θησέα που ακολουθεί . Έχουν μάλιστα την καλύτερη επίθεση  με 26 γκολ ενώ τα λιγότερα  έχει δεχτεί ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου( 6)..

*Στη Γ’ Κατηγορία γίνεται πραγματική μάχη . Ο Πυθαγόρας προηγείται με 21 βαθμούς ,έναντι 18 της Άνω Νεάπολης και του ΑΟ Καστέλλας ο οποίος όμως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Για την Καστέλλα του Παναγιώτη Κωστή να τονίσουμε ότι έχει πετύχει 25 γκολ ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις μια φορά , στο παιχνίδι που ηττήθηκε από τη Δόξα Πειραιά. Στα 6 παιχνίδια που έχει νικήσει  κράτησε  το «μηδέν» στην άμυνα

 

 

*Στην Χαραυγή αγωνίζεται αύριο ο ΑΟ Καραβάς με αντίπαλη την ομώνυμη ομάδα που φέτος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Την Κυριακή το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του συλλόγου που θα συνδυαστεί  φέτος με την κοπή της πίττας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μουσικό μεζεδοπωλείο “Εις Υγείαν” που βρίσκεται επί των οδών Παπαστράτου και Θερμοπυλών 30 στον Πειραιά .

Μετά από μερικούς μήνες όπου αγωνίστηκε στον Εθνικό ΟΦΠΦ , ο Γεράσιμος Κουτσοποδιώτης επέστρεψε στον Καραβά ,όπου αν και στόπερ ο 24χρονος άσος σημείωσε 7 γκολ πέρυσι

 

*Ο Σάββας Ηλιάδης του ΑΟ Καραβά σκόραρε στο τέλος με πέναλτι και έφτασε τα 21 γκολ . Συνεχίζει να προηγείται στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας και μάλιστα με διαφορά.

Ακολουθεί με 15 ο Νικολόπουλος του Παντζιτζιφιακού ενώ στην τρίτη θέση πέρασε με 14   ο Ηλίας Ζέρβας  του Αίαντα Σαλαμίνας που πέτυχε 5  τέρματα στον 8-0 επί της Νίκης Ρέντη.

Στα 10 γκολ  βρίσκεται  ο Κούλης Ηλιόπουλος της Χαραυγής και στα 9 οι Πεκόφ, Μπόγρης της ΑΕ Νίκαια , και Τσιρίδης του Νέου Ικονίου.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι από τους τέσσερις τελευταίους δεν σκόραρε κανένας την Κυριακή….

 

*Πάμε στους σκόρερς της Β’ Κατηγορίας

Προηγείται με 11 τέρματα  ο  Ρενάλντο Ράμα του Αργοναύτη ο  οποίος όμως θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου λόγω τιμωρίας .

Το γεγονός αυτός δεν αποκλείεται να το εκμεταλλευτούν οι ….διώκτες  του . Είναι   οι Ιλάνογλου( Σαλαμινομάχοι) και Νταής ( Θύελλα Μοσχάτου) με 9 γκολ  με 8 οι Αγουρσαλίδης ( ΑΣ Κωφών ), Κωνσταντινίδης( Παννεαπολικού) , Κουβάτσος ( ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας)  ενώ με 7 ακολουθούν  οι Ράμφος ( Σαλαμινομάχοι) , Βάρσος (ΑΟ Πειραιάς ) Ψωΐνος( Θησέας) , Ντεντόπουλος( Ποσειδών)

 

 

*Ξεκίνησε την Τετάρτη  το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μικτών ομάδων Ενώσεων( κ-14, κ-16) που διοργανώνει η ΕΠΣΠ  ή αν θέλετε πιο επίσημα  πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Ο Πειραιάς είναι στον ίδιο όμιλο με τις Μικτές ΕΠΣ Κορινθίας, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής.

Προχθές στην πρεμιέρα οι Μικτές Κ14  και Κ16  της ΕΠΣ Πειραιά αντιμετώπισαν  τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Κορινθίας στο «Παντελής Νικολαΐδης» .

Η Μικτή Κ14  με προπονητή τον Κώστα Σοφιανό αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 αλλά στάθηκε άτυχη . Αφού έχασε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Αντίθετα η Κ-16 του Κώστα Λαζάρου επικράτησε άνετα των αντιπάλων της με 2-0 .

Την προσεχή Τετάρτη 17 /1 οι Μικτές της ΕΠΣΠ θα αγωνιστούν με την Δυτική Αττική  στη Νέα Πέραμο . Στις 12 θα ξεκινήσει το παιχνίδι των Κ-14 και στις 15.00 των Κ-16.

 

*Ο Χρήστος Μανδάς με διπλή απόκρουση στο 88’ κράτησε ανέπαφη την εστία της Λάτσιο που επικράτησε 1-0 της Ρόμα και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας. Το αναφέρω για ένα και μόνο λόγο. Ο 22χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Αετού Κορυδαλλού.   Η εξέλιξη του ήταν ραγδαία και είναι ένα παράδειγμα για παιδιά που με σωστή δουλειά και υπομονή μπορούν να φτάσουν ψηλά….

 

 

*Στην Δάφνη Ταμπουρίων θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Μιχάλης Ατματσίδης . Ο 38χρονος  επιτελικός μέσος δεν λέει να το βάλει κάτω . Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες που αν λάβουμε υπόψη το αρχείο που διαθέτουμε ,  συμπληρώνει δωδεκάδα.

Για του λόγου το αληθές αγωνίστηκε σε ΑΕ Μοσχάτου, Σαρωνικό, Ίκαρο Καλλιθέας, Ερμή Κορυδαλλού Αστυπάλαια Κορυδαλλού, Αστέρα Νίκαιας , Πήγασο Αγίου Διονυσίου  από Πειραιά καθώς επίσης και σε Χανιά, Απόλλωνα Σμύρνης, Χολαργό, Άγιο Δημήτριο.

 

 

 

*Για ένα ακόμα παιχνίδι ( Αναγέννηση Μοσχάτου- Ένωση Α.Α. Ρέντη) ο διαιτητής  Κώστας Κωνσταντόπουλος δεν φρόντισε να βγει αντίγραφο  φύλλο αγώνα για τη μία ομάδα . Δεν μπήκε καλά το καρμπόν ή  είχε χρησιμοποιηθεί πολλές φορές; Δεν το γνωρίζουμε . Η ουσία είναι ότι έχει συμβεί  ξανά  το ίδιο, πάλι με τον ίδιο διαιτητή .Τυχαίο;

Για ν’ αλλάξει νοοτροπία (αφού αρκετοί είναι αυτοί που έχουν πρόβλημα μαζί του) δεν το βλέπω και πολύ σίγουρο. Μήπως όμως κάποιος θα πρέπει κάποια στιγμή να του «τραβήξει το αυτί», έστω και τώρα που είναι  στα τελειώματα;

Γιατί ,πάνω απ’ όλα,  ο ίδιος αδικεί τον  εαυτό του . Αφού κακός διαιτητής δεν είναι σίγουρα….

 

*Τεχνικός  διευθυντής αλλά και σκάουτερ στον Πειραϊκό ανέλαβε ο Θεολόγος Ρενιέρης . Η καλύτερη επιλογή από τον σύλλογο που δείχνει ότι  κοιτάζει  καθαρά το μέλλον του και το προγραμματίζει με τον καλύτερο τρόπο….

 

 

 

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο καθηγητής διαιτησίας Νίκος Αγαδάκος   με τη μηχανή που οδηγούσε την εβδομάδα που πέρασε. Αποτέλεσμα  ήταν να υποστεί κάταγμα σε έξι πλευρά . Τώρα βρίσκεται  στο στάδιο της ανάρρωσης . Του  ευχόμαστε  ολόψυχα  περαστικά , να είναι σιδερένιος και να επανέλθει γρήγορα σε κανονικούς ρυθμούς ζωής….

 

*Γύρω στα 10 χρόνια  έχει κρεμάσει τη σφυρίχτρα του ο Τάσος Παπανδριόπουλος, ένας από τους καλύτερους διαιτητές που έχουν περάσει από τον  Πειραιά . Επιστρέφει τώρα στο ποδόσφαιρο για να αναλάβει δράση. Όχι σαν ρέφερι ,  ούτε και σαν παράγοντας της διαιτησίας. Ο Τάσος που κατάγεται από την Πάτρα ανέλαβε στην Παναχαϊκή καθήκοντα Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και ανθρωπίνου δυναμικού . Καλορίζικος  στο νέο του ρόλο…