Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Ένα σοβαρό θέμα δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα , όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας .

Παράγοντας ομάδας που πρωταγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία , όχι πάντως  από τα  πρωτοκλασάτα στελέχη, επικοινώνησε με μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και απαίτησε να μην ορίσει στον αγώνα της ομάδας του το περασμένο Σαββατοκύριακο δυο  αξιολογημένους στην ΕΠΟ διαιτητές τους οποίους ανέφερε ονομαστικά . Μάλιστα  ο παράγοντας απείλησε ότι αν η επιτροπή δεν έκανε δεκτό το αίτημα του η ομάδα του όχι μόνο  δεν θα κατέβαινε  να αγωνιστεί αλλά και θα αποχωρούσε  από το πρωτάθλημα.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν ο παράγοντας αυτός εκπροσωπούσε τον σύλλογο του ή αν προέβη σε αυτή την κίνηση με δική του πρωτοβουλία .

Για την κίνηση αυτή ενημερώθηκε αμέσως ο κ. Σπάθας ο οποίος σε επικοινωνία που είχε μαζί μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν ήθελα να ανακινήσω το θέμα μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στο παιχνίδι. Θεωρώ όμως απαράδεκτη την ενέργεια αυτή  , να προσπαθούν κάποιοι να επηρεάζουν καταστάσεις και να εκβιάζουν με τον τρόπο τους . Αν το πιστεύουν αυτό …κούνια που τους κούναγε.. Με αυτές  τις  κινήσεις  θα  μας βρίσκουν μπροστά τους και να περιμένουν τις αντιδράσεις  της ΕΠΣΠ. Δεν θα λήξει έτσι αυτό το θέμα. Θα υπάρξει και συνέχεια»….

 

*Πριν από λίγες ώρες έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μεταγραφικών κινήσεων (Διεθνείς & Εσωτερικές Μεταγραφές , Επανεγγραφές, Δανεισμοί, Πρώτες Εγγραφές ενηλίκων).

Σε σχέση με προηγούμενα χρόνια οι κινήσεις για την ενίσχυση των ομάδων δεν ήταν ιδιαίτερα  μεγάλη.  Αρκετοί ήταν οι σύλλογοι που δεν έκαναν καμία σχεδόν ενέργεια για να δυναμώσουν το  έμψυχο υλικό τους, δίνοντας βάρος στα δικά τους παιδιά , αυτά δηλαδή που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής .

Ένας από αυτούς είναι ο Αετός Κορυδαλλού που εργάζεται συστηματικά έχοντας οργανωμένες ακαδημίες . Και φυσικά από τις τάξεις του , έχουν αναδειχτεί πολλοί ποδοσφαιριστές που έφτασαν να αγωνίζονται σε υψηλότατο επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός , ότι αυτή την περίοδο από τους 25 ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας , οι 22 προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Αετού…..

 

 

Με τιμωρία της έδρας τους  για μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν  από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΠ ο ΑΣ  Ποντίων για το παιχνίδι με τον ΑΠΟ Κερατσίνι και ο Αίας Σαλαμίνας  για το παιχνίδι με τον Παντζιτζιφιακό .

Η κατηγορία και για τα σωματεία ήταν ίδια  αφού υπέπεσαν σε παρεμφερή παραπτώματα (αντιαθλητική, βάναυση  συμπεριφορά με τραυματισμό αξιωματούχου οι Πόντιοι και απόπειρα βιαιοπραγίας οι Σαλαμίνιοι .

Παράλληλα στους πρώτους επιβλήθηκε πρόστιμο 125€ που διπλασιάστηκε σε 250€ λόγω υποτροπής ενώ στον Αίαντα 200€….

 

 

*Δεν μπόρεσε ο Εθνικός ( 2ος) να νικήσει( 0-0)  στο Ύπατο ( 8ο ) και απομακρύνθηκε από την κορυφή αφού έμεινε 7 βαθμούς πίσω από τον Πανιώνιο . Οι κυανόλευκοι μπορεί να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα μετά από 19 αγώνες , αλλά έχουν 7 ισοπαλίες !!. Την Κυριακή υποδέχονται στο Μοσχάτο τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά( 18ος )

Η Προοδευτική ( 11η)ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο αλλά έχει σοβαρότατα παράπονα από τη διαιτησία . Αυτή την αγωνιστική  οι Κορυδαλλιώτες θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χαϊδαρίου ( 9ος ) στη Νίκαια. Για τον λόγο αυτό καλούν τον κόσμο  να δώσει βροντερό παρών και να ενισχύσει την ομάδα…

Ο Περαμαϊκός ( 16ος ) ηττήθηκε στην έδρα του από το Χαϊδάρι , όπου είχε παράπονα από την διαιτησία και τώρα πηγαίνει στη Ριζούπολη για να παίξει με τον Απόλλωνα Σμύρνης (12ος ).

Δυστυχώς ο Ατρόμητος Πειραιά( 18ος)  συνεχίζει την μέτρια πορεία του . Ηττήθηκε με 1-4 από τον Ελλοπιακό( 15ος ) και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό ( 2ος ) …

 

*Η αγωνιστική των εξελίξεων ήταν αυτή που πέρασε . Με εκπλήξεις , αλλαγές και ανατροπές. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά….

Καταρχήν στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας .Στην πρεμιέρα του Β’ γύρου  «έσπασε » το αήττητο του πρωτοπόρου Κερατσινίου που γνώρισε την ήττα στο τέλος και μάλιστα στο γήπεδο του από την ουραγό Ένωση Α.Α. Ρέντη . Σούπερ έκπληξη με μια όμως διαφορά. Όλοι ασχολήθηκαν με την ήττα του ΑΠΟΚ και όχι με τη νίκη της Ρεντιώτικης ομάδας  που καταβάλλει μια τεράστια προσπάθεια τελευταία για να ορθοποδήσει .Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά αυτά που μάχονται όσο μπορούν…

Όσον αφορά το Κερατσίνι , η διαφορά του από τις δυο ομάδες της Σαλαμίνας μειώθηκε στους 4 βαθμούς .

Μέχρι και στην «ουρά » είχαμε πρωτιές . Οι Φίλαθλοι  που μέχρι την Κυριακή  είχαν μόνο ήττες σημείωσαν την πρώτη τους νίκη αφού κατέβαλαν τη Νίκη Ρέντη με 1-0. Οι δυο ομάδες έχουν  πλέον από μια νίκη  στα μεταξύ τους παιχνίδια . Στα υπόλοιπα 13 μόνο ήττες .

Και κάτι ακόμα . Πρόεδρος των Φιλάθλων είναι ο κ. Σισμανίδης , πρώην πρόεδρος της Νίκης Ρέντη.

Στον όμιλο αυτό οι Φίλαθλοι έχουν τη χειρότερη επίθεση , αλλά και άμυνα( 5-67).

Καλύτερη επίθεση και με διαφορά έχει ο Αίας Σαλαμίνας με 39 γκολ ενώ τα λιγότερα γκολ έχει δεχτεί το Κερατσίνι .Συνολικά 5  από τα οποία τα 3 στα δυο τελευταία παιχνίδια….

Στον 2ο όμιλο ο ΑΟ Καραβάς «πέταξε» ακόμα πιο ψηλά. Νίκησε με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής την Αμφιάλη και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα . Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου που διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ξέφυγε πλέον 7 βαθμούς από την αντίπαλο της και δύσκολα θα χάσει  την πρώτη θέση. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα ( 57-3)

Στον αντίποδα ο απογοητευτικός  φέτος Ηρακλής Νίκαιας με 7-50 τέρματα….

Και κάτι ακόμα η Αμφιάλη δέχτηκε στο ντέρμπι 3 γκολ , όσα  ακριβώς είχε δεχτεί στους 13  προηγούμενους  αγώνες….

Εντυπωσιακός ο ΑΣ Δραπετσώνας στα 8 τελευταία παιχνίδια  όπου μετράει ισάριθμες νίκες με 25-4 αφήνοντας πίσω το κακό του ξεκίνημα , πιάνοντας στην τρίτη  θέση  την Χαλκηδόνα….

 

*Σκόραρε πάλι ο Σάββας Ηλιάδης και βρίσκεται πάντα πρώτος στην κορυφή των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας με 23 γκολ.

Στην δεύτερη θέση πέρασε για πρώτη φορά με 17 τέρματα  ο Ηλίας Ζέρβας του Αίαντα Σαλαμίνας που πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στον αγώνα με την Αστυπάλαια( 4-2) .

Στα 16 γκολ έμεινε ο Βαγγέλης Νικολόπουλος του Παντζιτζιφιακού  που  δεν σκόραρε στο ματς με την ΑΕ Νίκαια.  Δεν κατάφεραν επίσης να σκοράρουν και αυτοί που ακολουθούν :

Ο Τζήμας Πεκόφ( ΑΕ Νίκαια)με  12  και με 10 ο Κούλης Ηλιόπουλος ( Χαραυγής) και ο Κυριάκος Μπόγρης ( ΑΕ Νίκαια)

* Ξεκινά ο 2ος γύρος στη Β’ Κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο. Όπως και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος , έτσι και σε αυτήν την 1η αγωνιστική του Β΄ γύρου, τα γηπεδούχα σωματεία της Β΄ Κατηγορίας δεν θα πληρώσουν το εξοδολόγιο διαιτησίας, το οποίο είναι μιά προσφορά των Πειραιωτών διαιτητών.

*Στην Β’ Κατηγορία και στον 1ο όμιλο  ο Αργοναύτης που σάρωσε με 7-0 τον ΑΟ Πειραιά έμεινε μόνο στην κορυφή , αφού η ΑΕ Περάματος «σκόνταψε» στο ντέρμπι με τον Πειραϊκό (1-1). Έχει σοβαρά παράπονα όμως από τη διαιτησία του Ζέστα που τους ….πάγωσε στο τέλος  …

Η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα  που ξεκίνησε με 3 νίκες  , συνέχισε με 7 ήττες, έφερε 0-0 με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου. Ήταν η πρώτη ισοπαλία της ομάδας στο  πρωτάθλημα.

Και εδώ είχαμε ακόμα μια πρωτιά….

Στον 2ο όμιλο οι πρωτοπόροι Σαλαμινομάχοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν στην έδρα τους  το ηρωικό Χατζηκυριάκειο που παλεύει για τη σωτηρία του . Έτσι η διαφορά από τους Λέοντες Καμινίων  που ακολουθούν μειώθηκε στους 3 βαθμούς….

Να σημειωθεί ότι οι Σαλαμινομάχοι είναι η μόνη ομάδα στον Πειραϊκό χώρο αυτή τη στιγμή που παραμένει αήττητη!

 

 

*Πρώτος σκόρερ στη Β’ Κατηγορία παραμένει ο  Ρενάλντο Ράμα με 13 τέρματα και ακολουθούν με 11 ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Παννεαπολικού,με 10 ο Αντώνης Νταής της Θύελλας Μοσχάτου , ο Αριστοτέλης Ντεντόπουλος του Ποσειδώνα.

 

Στην Γ’ Κατηγορία ο πρωτοπόρος Πυθαγόρας που νίκησε δύσκολα με 2-3 την Δόξα Πειραιά ενδέχεται να έχει συγκάτοικο στην κορυφή την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου. Αυτό θα γίνει μόνο στην περίπτωση που η Καστέλλα νικήσει στο ντέρμπι την Άνω Νεάπολη, αφού  οι Περαματιώτες έχουν ρεπό….

 

*Στον 2ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας εκεί όπου αγωνίζονται τα  αναπτυξιακά τμήματα  ομάδων ξεχωρίζει ο Παντζιτζιφιακός Β’  που είναι πρώτος με 10 νίκες σε 11 αγώνες και μία ήττα ( από τον ΑΣ Ποντίων ) διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 45 τέρματα καθώς και άμυνα με 10 γκολ μαζί με το Κερατσίνι ….

 

Οι δυο ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά θα πραγματοποιηθούν τις δυο επόμενες Τετάρτες.

Την προσεχή Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου  θα παίξουν ο ΑΟ Καραβάς με τον Ατρόμητο Πειραιά στο γήπεδο της Νίκαιας  ενώ μια εβδομάδα αργότερα στις 14/2 στις Σιταποθήκες η Αμφιάλη θα υποδεχτεί τον Εθνικό Πειραιά.

Ώρα έναρξης και των δυο αγώνων  15.30..

 

 

*Διαιτητές που  έχουν ορισθεί από την ΕΠΟ  σε Εθνικά πρωταθλήματα , σφυρίζουν παράλληλα  και σε Πειραιά. Ο Ζέστας ( Άρης Πετρούπολης- Ατσαλένιος Γ’ Εθνική ) , ο Γεωργόπουλος ( Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα Σούπερ Λιγκ Κ19), ο Γιανναράκης ( ΑΕΚ – Σειρήνες Γρεβενών  Α’ Γυναικών ) ο Καζάς ( Ακράτητος – Άγιος Θωμάς Β’ Γυναικών )  διαιτητεύουν αγώνες  Β’ Πειραιά  ενώ ο Δαμίγος( Φωστήρ Καισαριανής – Νηρηίδες Φθιώτιδας) σφυρίζει αγώνα Γ’ Πειραιά .

Η Χαρά Βογιατζιδάκη θα διευθύνει έναν αγώνα Β’ Εθνικής Γυναικών ( Αγία Παρασκευή – Ιάσων Ιλίου και έναν Γ’ Γυναικών( ΑΕΚ β’ – Παναθηναϊκός Β΄) .

Πάμε στα αμιγώς Πειραϊκά . «Σούπερμαν » της αγωνιστικής ο Βαγγέλης Λαθύρης που σφυρίζει δυο αγώνες Α’ Πειραιά και έναν Γ΄.

Δυο παιχνίδια Α’ Κατηγορίας διαιτητεύουν οι Ζησιμόπουλος, Μπαλαχούτης, Τζαγκαράκης. Έναν Α’ και έναν Β’ ο Πουλόπουλος,  δυο Β’ Πειραιά οι Μαμσάκος, Μπεσίρης .

Έναν αγώνα Β’ Κατηγορίας και τρεις υποδομών σφυρίζει ο Κυριάκος Φωτιάδης.

Οι διαιτητές Δ. Αϊβαλιώτης , Κ. Μέγας , Ι. Τριανταφυλλίδης σφυρίζουν από 5 αγώνες στα πρωταθλήματα υποδομών .

 

*Την προσεχή Τετάρτη 31 Ιανουαρίου οι μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16της ΕΠΣ Πειραιά που ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα , αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ανατολικής  Αττικής στο γήπεδο « Παντελής Νικολαΐδης». Στις 12.00  θα ξεκινήσει  ο  αγώνας των Κ-14 και στις 15.00 ο αγώνας των Κ-16 .

 

*Ο Νίκος Μανικιώτης  ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού στη θέση του  Γιώργου Πράπα. Ουσιαστικά επέστρεψε  και πάλι στην ομάδα  μετά από τρία χρόνια περίπου.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στοιχείο  για τον Μανικιώτη είναι ότι οι ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί έχουν την ίδια έδρα και ανήκουν στην ίδια πόλη τον Κορυδαλλό.

Αρχικά στον Αχιλλέα , στη συνέχεια στην ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα που συγχωνεύτηκαν, στον Αετό που ήταν τόσο στις υποδομές όσο και στην ανδρική ομάδα, στον Ερμή  και στην Αστυπάλαια δυο  φορές όπως προαναφέραμε.

Όμως και σαν ποδοσφαιριστής ο Μανικιώτης …ψηφίζει Κορυδαλλό . Αν εξαιρέσουμε τις δυο πρώτες ομάδες που αγωνίστηκε( Ατρόμητος Κερατσινίου, Σύρος) οι υπόλοιπες   είναι από τον Κορυδαλλό. Δύναμη, Αετός, ΑΟ Κορυδαλλός, Αχιλλέας  από τον οποίο στη συνέχεια ξεκίνησε και την προπονητική του πορεία….

 

*Στον Θησέα επέστρεψε ο Ηλίας Βλαχουτσάκος .

Τον σημαντικό δεν είναι  ότι απλά επέστρεψε. Το αξιοσημείωτο είναι ότι γύρισε στον ιστορικό σύλλογο για  τέταρτη φορά !!!

Συνολικά ο έμπειρος γκολκίπερ  έχει παίξει σε 11 ομάδες . Εκτός από τις 4 φορές στο Θησέα αγωνίστηκε δυο φορές στο  Κρόνο  Αιγάλεω , άλλες δυο στον Ηρακλή Νίκαιας και από μία στο Δάσος Χαϊδαρίου , στον ΑΟ Κορυδαλλό, στον Ολυμπιακό Λιοσίων, στην ΑΕ Νεάπολης, στην ΑΕ Νίκαια , στον Αστέρα Κερατσινίου στους Φιλάθλους και στην Αναγέννηση Μοσχάτου  Ουφ…..

 

*Άλλη μια επιστροφή είχαμε στον Πειραιά . Ο Μισέλ Μπιλίμπασι γύρισε στον Αίαντα Σαλαμίνας και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας , όπως έκανε και στο παρελθόν.

Ο παίκτης έχει παίξει παλαιότερα σε ΑΟ Καραβά και ΑΕ Μοσχάτου….

 

 

*Λίγους μήνες έμεινε στην Ελλάδα Ποντίων ο Σωκράτης Νταφόπουλος . Ο 36χρονος επιθετικός πήγε το καλοκαίρι στους Πόντιους. Στο διάστημα αυτό σημείωσε 2 γκολ. Τώρα αναζητά τον 15ο σταθμό της καριέρας του …..

 

*Στον Ίκαρο Καλλιθέας ανέφεραν με ανακοίνωση τους 10 λόγους που  αγαπάνε την ομάδα τους. Και είναι όλοι σωστοί. Γιατί στον σύλλογο αυτό γίνεται σωστή δουλειά τα τελευταία χρόνια  σε όλους τους τομείς. Η δουλειά του  προπονητή Κώστα Παπουτσή αποδίδει καρπούς . Ο Ίκαρος  είναι τυχερός  που έχει πρόεδρο τον Γιάννη Περλορέντζο  που κάνει τα πάντα για την ομάδα , και τον οποίο όλοι λατρεύουν. Το λέει και το ….αγαπόμετρο….

 

*Ο προπονητής Μάνος Χαρόπουλος   που τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο  τένοντα  ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά  που του συμπαραστάθηκε ηθικά και οικονομικά στο πρόβλημα του .

«Με την συγκεκριμένη πράξη τους έδειξαν ότι οι πραγματικοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.» δήλωσε  χαρακτηριστικά ο ικανός τεχνικός .

 

*Στους Νέους Ευγένειας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Νίκος Λύγκος  που έμεινε ελεύθερος από τους Φιλάθλους . Ο έμπειρος αμυντικός ευχαριστεί τον πρόεδρο των Φιλάθλων κ. Σισμανίδη    τον οποίο χαρακτήρισε σπουδαίο άνθρωπο  για την κατανόηση του.

Ο Λύγκος έχει αγωνιστεί παλαιότερα  και στις τρεις ομάδες της Δραπετσώνας( ΑΕ Ποντίων, Νέοι και ΑΣ Δραετσώνας ) καθώς επίσης σε ΑΟΚ Φαλήρου και Φιλάθλους .

Είναι γιος του αείμνηστου Αντώνη Λύγκου ενός σπουδαίου αμυντικού που έγραψε τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και αδελφός του καανονιέρη Μανώλη που αγωνίζεται φέτος στον Αήττητο Σπάτων…..

 

*Παππούς έγινε για πρώτη φορά ο γνωστός παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΠ Γιάννης Αντωνόπουλος. Ήλθε στον κόσμο  μια  πανέμορφη και υγιέστατη   κουκλίτσα παιδί του γιού του Σωτήρη και της νύφης του Βίκυς που ήλθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.  Στους γονείς αλλά και στον χαζοπαππού η στήλη εύχεται  να είναι η μπέμπα καλότυχη και υγιής και να την δουν όπως επιθυμούν….

 

*Την προσεχή Δευτέρα 29/1 και ώρα 19.00 η ΑΕ Περάματος  θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Δημαρχείο της πόλης….

 

*Δυο ακόμα αδέλφια ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο. Είναι ο Γιάννης και ο Λουκάς Συρίγος.

Ο πρώτος είναι ταλαντούχος γκολκίπερ που   πήγε φέτος στην Χαραυγή από τον Δία Κορυδαλλού  και έχει σημαντική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας . Παράλληλα είναι φοιτητής στο  Γεωπονικό Πανεπιστήμιο  Αθηνών.

Ο 13χρονος   Λουκάς   αγωνίζεται στον Δία , θεωρείται μεγάλο ταλέντο και μάλιστα κλήθηκε  πρόσφατα στην Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Πειραιά ενόψει του Πανελληνίου πρωταθλήματος που ξεκινά στις 10 Ιανουαρίου

Το μέλλον ανήκει και στα δυο παιδιά…

 

*Επειδή ειπώθηκαν τελευταία κάποια πράγματα , θα πρέπει να διευκρινίσω προς αποφυγή παρεξηγήσεων αν και οι περισσότεροι το έχουν παρατηρήσει ήδη. Από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου δεν έχω την παραμικρή σχέση με τους αγώνες όσον αφορά την περιγραφή , την διατύπωση , ακόμα και για τους τίτλους των κειμένων. Για να εξηγούμαστε….