Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Τελευταία γίνεται πολύ συζήτηση  ,και όσο περνάει ο καιρός θα αυξάνεται , γύρω από τον τρόπο που θα γίνουν τα play off και τα play out  στο τέλος της περιόδου για άνοδο η για παραμονή αντίστοιχα.

Το ξεκαθαρίζουμε . Και φέτος θα γίνουν όπως ακριβώς  έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια . Σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό. Δεν έχει αλλάξει κάτι .

Η συζήτηση αφορά κυρίως το θέμα με τον Πανφαληρικό .Στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή με αφαίρεση 10 βαθμών . Δεν ξέρουμε πως θα είναι η βαθμολογία στο τέλος της κανονικής αγωνιστικής περιόδου. Αλλά ας υποθέσουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση με μείον ή όχι βαθμούς. Δεν έχει σημασία.

Το καταστατικό  αναφέρει  ότι η τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα ξεκινά με μηδέν( 0) βαθμούς. Η πιο πάνω με 1 , η ακόμα πιο πάνω με 2  και η τέταρτη από το τέλος με 3 βαθμούς .

Κάποια όμως στιγμή αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Το έχουμε  γράψει και πέρυσι. Στα μπαράζ οι ομάδες θα πρέπει να πηγαίνουν με τους συνολικούς βαθμούς που έχουν πάρει στο πρωτάθλημα . Είναι και το πιο δίκαιο  σύστημα . Όπως γίνεται στην Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο. Δεν είναι σωστό η ομάδα που έχει διαφορά από τον τελευταίο π.χ . 15 βαθμούς με μια ήττα στα μπαράζ να έρχονται «στα ίσια ». Δηλαδή μια κακή εμφάνιση να υπερισχύει της συνολικής εικόνας μιας ολόκληρης χρονιάς ;

Μια άλλη σημαντική άποψη είναι αυτή που μας μετέφερε ο Σωκράτης ο Πτερνέας και την βρίσκω λογικότατη :

«Το δικαιότερο σύστημα play off    ή on είναι οι τέσσερις ή τρεις ομάδες που θα συμμετάσχουν από κάθε όμιλο σχηματίζουν ένα νέο όμιλο έξι ή οχτώ ομάδων μεταφέροντας όμως από την κανονική διάρκεια βαθμούς γκολ υπέρ και κατά. Έτσι λοιπόν έξι ή τέσσερις αγωνιστικές έχουν ήδη διεξαχθεί και δεν θα έχουμε συνέχεια τους ίδιους αγώνες με μονοτονία. Οι ομάδες θα παίξουν μέσα- έξω με τον άλλο όμιλο και έτσι θα βγούνε οι πραγματικά άξιες ομάδες και όχι οι τυχεροί της  αρχικής κλήρωσης . Επίσης αναβαθμίζεται και το πρωτάθλημα της κανονικής διάρκειας.

Δηλαδή θα παίξουν όλοι με όλους μία φορά οι του ίδιου ομίλου στην κανονική διάρκεια τού πρωταθλήματος και στα πλέι οφ μέσα- έξω με τούς αντίστοιχους τού άλλου ομίλου.

Πρακτικό σύστημα που δίνει ενδιαφέρον εξιτάρει τούς ενδιαφερόμενους να κοιτάζουν και τον άλλο όμιλο κάνοντας σχέδια επί χάρτου…

Κανένας δεν θα είναι σίγουρος βέβαια αν έχει καλή ομάδα στον όμιλο τού αφού δεν θα γνωρίζει την δυναμική τού άλλου ομίλου.

Οι βαθμοί γκολ θα είναι ΜΌΝΟ από τους μεταξύ τους αγώνες και όχι συνολικά

Αυτοί δηλαδή που μεταφέρονται… προίκα στο νέο μίνι πρωτάθλημα

Το άλλο σύστημα με την γενική μεταφορά βαθμών από όλο το πρωτάθλημα ελλοχεύει τον κίνδυνο να είναι τόσο μεγάλη η διάφορα βαθμών από τον πρώτο ως τον τέταρτο, που θα καθιστά άσκοπη την συμμετοχή του σε  αυτό το μίνι πρωτάθλημα και μπορεί με την αδιαφορία του στους αγώνες οι  παίκτες να έχουν έλλειψη κινήτρου αλλά και να δημιουργείται ενός είδους  νοθεία……»

 

 

*Ο Εθνικός  επικράτησε στο «παρά ένα » της αξιόμαχης Αμφιάλης και πήρε το εισιτήριο  για τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καραβά .

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι σε τελικό όπως συνέβη  το 2018 . Τότε η ομάδα του Καραβά είχε επικρατήσει με 1-0.

Ο Εθνικός που  κατέκτησε το Κύπελλο πέρυσι νικώντας με 2-0 τον Αίαντα Σαλαμίνας, στον ημιτελικό είχε αποκλείσει τον Καραβά στα πέναλτι…..

Οι δυο φιναλίστ είναι από τις κορυφαίες ομάδες αυτή την περίοδο και όλα δείχνουν ότι θα δούμε έναν συναρπαστικό και αμφίρροπο  τελικό .

Κάτι ακόμα που αφορά το Κύπελλο Πειραιά .Τα τελευταία χρόνια λόγω κορωνοϊού τόσο οι προημιτελικοί όσο και οι ημιτελικοί αγώνες είναι μονοί.

Η πανδημία έληξε . Μήπως λοιπόν ήλθε ο καιρός για να επανέλθουμε σε διπλούς αγώνες ;

 

*Προβλήματα   δημιουργούνται  τακτικά επεισόδια  σε αγώνες  πρωταθλημάτων υποδομής . Τελευταία  το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κ-16 ανάμεσα στον Πανφαληρικό και τον Παντζιτζιφιακό .

Όπου υπήρξαν διαπληκτισμοί ανάμεσα σε φιλάθλους των δυο ομάδων τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου . Κι όταν λέμε φίλαθλοι σε αγώνες υποδομής , εννοούμε γονείς ! Αυτό το γνωρίζουν όλοι και δεν φαίνεται να αλλάζει δυστυχώς. Το έχουμε ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν . Για κάποιους γονείς τα παιδιά τους είναι πάνω από όλα. Και έτσι πρέπει να είναι  στη ζωή. Αλλά και στο ποδόσφαιρο ; Γονείς είναι αυτοί που τα βάζουν  και βρίζουν αντίπαλους ποδοσφαιριστές ,οι οποίοι μαρκάρουν δυνατά το παιδί τους. Γονείς είναι αυτοί που βρίζουν διαιτητές γιατί κατά την άποψη τους αδίκησαν το παιδί τους σε κάποια φάση. Γονείς είναι αυτοί που θα τα βάλουν με προπονητές επειδή θεωρούν ότι το παιδί τους  αδικείται που δεν είναι στην αρχική ενδεκάδα .

*Όσον αφορά τον παραπάνω αγώνα οι δυο  ομάδες  κλήθηκαν σε απολογία  από την ΕΠΣΠ. Όπως μας είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών της Ένωσης κ. Χρύσανθος Τρύφωνας «Η επιτροπή  θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα  που έχουν να κάνουν με τη βία σε αγώνες υποδομών.»

*Για  τον συγκεκριμένο αγώνα ο Πανφαληρικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100€ . Όχι για επεισόδια , αλλά για την εμφάνιση της ομάδας . Όπως μας είπε ο κ. Τρύφωνας ,παρά τις επανηλειμμένες υποδείξεις ο σύλλογος δεν είχε την σωστή εμφάνιση στον αγώνα.  Δεν υπήρχε για μια ακόμα φορά  στο αριστερό μέρος της φανέλας το σήμα της ομάδας . Τυχαίο;;

 

* Την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου οι

Μικτές  Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ  Πειραιά   υποδέχονται στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» τις αντίστοιχες της  Δυτικής Αττικής  και  θέλουν  νίκη για να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι αγώνες  ξεκινούν  στις 12.00( Κ -14) και στις 15.00( Κ-16).

 

Γ’ Εθνική

Για πρώτη φορά φέτος και οι 4 Πειραϊκές ομάδες γνώρισαν την ήττα .

Ο Εθνικός( 2ος )  ηττήθηκε ανέλπιστα στην έδρα του από τον Αλμυρό Γαζίου( 5ος )  με 0-2 και έμεινε 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή .Ήταν  η πρώτη ήττα των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα…. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο τοπικό ντέρμπι τον Περαμαϊκό ( 16ος )  εκτός έδρας . Η ομάδα του Περάματος ηττήθηκε με 0-2 από τον Ελλοπιακό( 13ος)  εκτός και σίγουρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Προοδευτική( 14η)  ηττήθηκε στα Ζωνιανά από τον Ερμή( 12ος)  με 0-1 και έμπλεξε σε περιπέτειες . Τώρα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη με τον Ελλοπιακό( 13ος )  στο «κλουβί» . Στο Κορυδαλλιώτικο στρατόπεδο έχει σημάνει συναγερμός  και έγινε έκκληση στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Για τον λόγο αυτό  η τιμή των εισιτηρίων θα είναι μόλις 5€.

Ο Ατρόμητος ( 18ος ) βρίσκεται στην τελευταία θέση και αυτό που κοιτάζει τώρα είναι να φτιάξει ομάδα για το  μέλλον με νεαρά ταλαντούχα παιδιά , αφού η χρονιά έχει ουσιαστικά χαθεί.

Την περασμένη Κυριακή γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Επισκοπή( 10η)   με 0-5 ενώ μεθαύριο αγωνίζεται στην Κρήτη με τον Αλμυρό Γαζίου( 5ος)

 

*Τα στατιστικά στοιχεία της εβδομάδας  στον Πειραιά…

Το πρωτοπόρο Κερατσίνι και ο Αίας Σαλαμίνας αγωνίστηκαν με τις δυο πιο ανίσχυρες ομάδες του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας   τη Νίκη Ρέντη ( 6-0) και τους Φιλάθλους( 5-1) . Έτσι η μεταξύ τους διαφορά παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση ( 9 βαθμούς από την κορυφή) ανέβηκε ο Παντζιτζιφιακός που επικράτησε εκτός έδρας του Αμπελακιακού που έχασε κι άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Αξιοσημείωτο είναι  το γεγονός ότι η ομάδα των Τζιτζιφιών πέρασε από την Σαλαμίνα με 2 νίκες !.

Αίσθηση προκάλεσε η συντριβή της ΑΕ  Νίκαιας από το Νέο Ικόνιο( 0-6).

Στον 2ο όμιλο  ο ΑΟΚ Φαλήρου ήταν αυτός που έβαλε «φρένο» στην φρενήρη κούρσα του ΑΟ Καραβά υποχρεώνοντας το  σε ισοπαλία 1-1.

Να σημειωθεί ότι αυτή η ισοπαλία για τον Καραβά ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η διαφορά από την Αμφιάλη που ακολουθεί μειώθηκε στους 5 βαθμούς. Οι δυο ομάδες έχουν από 15 νίκες , μία ισοπαλία και μια ήττα . Και αν δεν ήταν οι – 5 βαθμοί της Αμφιάλης τώρα θα ήταν ισόβαθμοι στην κορυφή…

Να πούμε για την τελευταία ότι τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια σπουδαία  και υπολογίσιμη δύναμη στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο . Η Αμφιάλη είναι μια σταθερή αξία που έχει καταφέρει πολλά και μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα στη συνέχεια….

Η ΑΕ Μοσχάτου δείχνει ότι με τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν τελευταία προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να παραμείνει στη κατηγορία.

Αρχικά αποχώρησε ο προπονητής Νώντας Οικονόμου, για έναν αγώνα κοουτσάρισε  ευγενώς προσφερθείς ο Θωμάς Μανώλης που είναι κοντά στην ομάδα για να αναλάβει τελικά ο έμπειρος τεχνικός Χάρης Γαλούνης ο οποίος μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν στον Αμπελακιακό…

Στον τελευταίο αγώνα η ΑΕ Μοσχάτου σάρωσε με 6-0 τον Ηρακλή Νικαίας  που οριστικά καταλαμβάνει τη τελευταία θέση με 17 ήττες σε 17 αγώνες έχοντας σημειώσει μόλις 7 γκολ ενώ η εστία του έχει παραβιαστεί 60 φορές. Ότι χειρότερο δηλαδή για έναν από  τους πλέον ιστορικούς Πειραϊκούς συλλόγους…

 

 

*Στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας ο Σάββας Ηλιάδης  του ΑΟ Καραβά προηγείται με 24 γκολ , αλλά για δεύτερη αγωνιστική δεν σκόραρε και έτσι νιώθει καυτή την ανάσα του Βαγγέλη Νικολόπουλου που πέτυχε το μοναδικό γκολ του Παντζιτζιφιακού στα Αμπελάκια και έτσι  έφτασε τα 23 .

Στα 19 τέρματα έφτασε ο Ηλίας Ζέρβας του Αίαντα Σαλαμίνας που «ξεμπούκωσε »  αφού μετά από δυο παιχνίδια σκόραρε πετυχαίνοντας δυο γκολ στο 5-1 επί  των Φιλάθλων.  Στα 13 γκολ  βρίσκεται  ο Τζίμας Πεκόφ της ΑΕ Νίκαιας .

 

* Ο Αργοναύτης  προελαύνει έχοντας διαφορά 8 βαθμών από τον ΑΟ Κορυδαλλό στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας . Οι δυο ομάδες αγωνίζονται αύριο  μεταξύ τους στον Κορυδαλλό .

Η ΑΕ Περάματος από εκεί  που ήταν στην κορυφή βρίσκεται τώρα 10 βαθμούς πίσω , αφού στα 4 τελευταία παιχνίδια έχει 2 ισοπαλίες και δυο ήττες .

Ο ΑΣ Κωφών μετά από 4 συνεχόμενες νίκες γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Κορυδαλό.

Ο Πειραϊκός μετράει δυο συνεχόμενες  νίκες με 9-0 τέρματα….

Στον 2ο όμιλο Σαλαμινομάχοι και Λέοντες Καμινίων αναδείχτηκαν ισόπαλοι( 1-1)  και έτσι η μεταξύ τους διαφορά των 4 βαθμών παρέμεινε.

Ισόπαλο με το ίδιο σκορ έληξε το παιχνίδι  ΑΟΑΔ- Θησέα που ακολουθούν . Έτσι κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Παννεαπολικός ( 3-0 τον Πανφαληρικό) .

Να σημειωθεί ότι οι Σαλαμινομάχοι είναι η μόνη ομάδα σε όλη την Πειραϊκή επικράτεια που παραμένει χωρίς ήττα ..

 

*Πρώτος σκόρερ στη Β’ Κατηγορία  είναι ο  Ρενάλντο Ράμα  του Αργοναύτη ο οποίος με τα δυο  γκολ  στο 7-0 επί του Φαληρικού ανέβηκε  στα  21  . Να σημειωθεί ότι ο Ράμα  στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του πέτυχε 8 τέρματα!!

Ακολουθεί  με 15  ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Παννεαπολικού  και με11 ο Μπάμπης Κουβάτσος της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας.

Στα 10  έμειναν ο Αντώνης Νταής της Θύελλας Μοσχάτου , ο Αριστοτέλης Ντεντόπουλος του Ποσειδώνα και ο Μανώλης Αγουρσαλίδης του ΑΣ Κωφών

 

 

*Στην Γ’ Κατηγορία ο Πυθαγόρας  είναι άπιαστος αφού νίκησε στο ντέρμπι της Καστέλλας και ξέφυγε 9 βαθμούς τόσο από την τελευταία όσο και από την Άνω  Νεάπολη που έχασε από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας. Τις δυο ομάδες έπιασε στη δεύτερη θέση η Δόξα Πειραιά που νίκησε τους Νέους του Ολυμπιακού Κερατσινίου….

Όσον αφορά τον Πυθαγόρα να πούμε ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια που ήταν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Δημήτρης Τζανετουλάκος η ομάδα πέτυχε ισάριθμες νίκες αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες της σε 9 βαθμούς. Ε, λοιπόν ο ικανότατος προπονητής αποχώρησε !!

Ο ίδιος δεν θέλησε να πει τους λόγους . Αρκέστηκε μόνο στις ευχαριστίες:

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο , τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές  για την πολύ καλή συνεργασία   που είχαμε . Να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και η προσπάθεια τους θα δικαιωθεί .» Αυτά δήλωσε στη στήλη ο Δημήτρης Τζανετουλάκος που , όπως και να το κάνουμε , αποχωρεί επιτυχημένος και με ψηλά το κεφάλι….”

Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Χρήστος Μελανιφίδης, ένα γνώριμο πρόσωπο του συλλόγου, καθώς έχει εργαστεί ξανά στο σωματείο προ διετίας….

 

 

*Την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής Πειραιά θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εορταστική εκδήλωση βραβεύσεων και κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά .

 

 

*Την περασμένη εβδομάδα η ΕΠΟ είχε ορίσει  4 Πειραιώτες σε αγώνες Γ’ Εθνικής . Αυτή την εβδομάδα κανένα .

Μόνο σε 5 παιχνίδια άλλων κατηγοριών σφυρίζουν Πειραιώτες . Αλλά κι αυτοί με εξαίρεση την Χαρά Βογιατζιδάκη που διαιτητεύει αγώνα Γ’ Εθνικής Γυναικών ( Παμπαιανικός- Διαγόρας Ράχης ) οι άλλοι τρεις διευθύνουν  και αγώνες  του Πειραιά.

Συγκεκριμένα  ο Μιχάλης Ζέστας εκτός από αγώνα  Super League K17 ( Ιωνικός – ΟΦΗ) σφυρίζει έναν  αγώνα Β’ Πειραιά ενώ είναι βοηθός σε έναν Α ΄και ένα Γ’

Ο Αντώνης Τραϊφόρος εκτός από αγώνα  Super League K15( Ολυμπιακός  – ΟΦΗ) διαιτητεύει και έναν αγώνα Α’ Πειραιά

Ο Βασίλης Γεωργόπουλος εκτός από αγώνα  Super League K15(Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης) διαιτητεύει έναν αγώνα Α’ Πειραιά ενώ είναι βοηθός σε έναν β’

Ο Γιώργος Δαμίγος εκτός από τον αγώνα  Γ’ Εθνικής Γυναικών  ΑΟ Ζωής – Φωστήρας Καισαριανής στα Μελίσσια διαιτητεύει ένα παιχνίδι Γ’ Πειραιά και έναν υποδομών.

Η Βίνα Λαμπροπούλου είναι βοηθός σε αγώνα Super League K17 και  διαιτητεύει παιχνίδι Α’ Πειραιά και είναι βοηθός σε Α’ και Γ’ Πειραιά .

Πάμε τώρα στα …καθαρά  Πειραϊκά παιχνίδια.

Δυο αγώνες Α’ Πειραιά σφυρίζουν οι Γιανναράκης, Δαμιανάκης, Ζησιμόπουλος, Λαθύρης . Ο τελευταίος είναι και βοηθός σε αγώνα Β’ Πειραιά.

Σε έναν Α΄  και έναν Β’ είναι ο Μπαλαχούτης, δυο Β’ ο Τζαγκαράκης, σε έναν Β’ και έναν Γ’ ο Αχιλλέας Πουλόπουλος .

Δυο Γ’ Πειραιά και 4 υποδομών  σφυρίζει ο Φωτιάδης ενώ ο Κατσιδώνης έναν Γ’ και 2 υποδομών ….

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Κώστα Κωνσταντόπουλου σε αγώνα Β’ Πειραιά . Μετά από 41 μέρες…..

 

*Συμπληρώνονται αύριο 93  χρόνια  από την ίδρυση του Αίαντα Σαλαμίνας . Στις 17 Φεβρουαρίου του 1931  κάποιοι άνθρωποι στο νησί που αγαπούσαν το ποδόσφαιρο αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν αθλητικό σύλλογο που θα είχε σαν έμβλημα τον ήρωα της Ελληνικής μυθολογίας τον Αίαντα τον Τελαμώνιο από τον οποίο πήρε και το όνομα του.

Πρώτος  πρόεδρος ανέλαβε  ο Δημήτριος Τρικαλίτης και Γενικός Γραμματέας ο Ευάγγελος Σοφράς., Στο Διοικητικό Συμβούλιο μετείχαν  επίσης και οι Α. Σακελλαρίου, Π. Φραγκούλης, Ι. Κορρός, Ε. Μπινιάρης, Π. Κουλούρης, Ε. Καπετάνιος, Χ. Πάλλας, Δ. Μπιθύζης, Σ. Κοφινάς, Ε. Μπόγρης.

 

*«Έφυγε » από τη ζωή εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 73 ετών η Κυριακή ( Κούλα)  Ορφανού σύζυγος του Παναγιώτη κορυφαίου ηγετικού στελέχους της Αναγέννησης Μοσχάτου .

Η εκλιπούσα που υπέστη ανακοπή καρδιάς  στον ύπνο της ήταν μητέρα του πρώην  διαιτητή Δημοσθένη και του προπονητή Γιώργου .

Ήταν πάντα κοντά στον άνδρα  της μια ολόκληρη ζωή. Του στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο και τον στήριζε  στα επαγγελματικά  του αλλά ακόμα  και στα αθλητικά με την Αναγέννηση . Στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα της ζωής .  Δίπλα και στα παιδιά της  που  τα προστάτευε πάντα .

Μια υπέροχη και υποδειγματική σύζυγος, μητέρα και γιαγιά .

Καλό ταξίδι κυρά Κούλα . Αισθάνομαι τον εαυτό μου πολύ τυχερό που σε γνώρισα. Θα σε θυμάμαι πάντα .

Στον Παναγιώτη, τον Δημοσθένη, τον Γιώργο και όλη την οικογένεια , κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουν αυτή την τεράστια απώλεια….

 

*Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στον φίλο πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ Κώστα Χολέβα  για τον θάνατο του αδελφού του Βαγγέλη που «έφυγε» από τη ζωή κτυπημένος από την επάρατη νόσο…..

 

*Μπορεί ο Ατρόμητος Πειραιά να μην πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά δεν ισχύει το ίδιο με την ακαδημία του συλλόγου . Εκεί όπου γίνεται σωστή δουλειά με πολύ αξιόλογους διπλωματούχους προπονητές .

Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Γιώργος Δημητρακόπουλος με άμεσο συνεργάτη  την Γιώτα Σακκά .

Αρχές Μαρτίου ξεκινούν στο γήπεδο Αμοργού στα Καμίνια ,  τα δοκιμαστικά για την αναπτυξιακή ομάδα  καθώς και για την πρώτη ομάδα την επόμενη χρονιά.

Στην Ακαδημία βρίσκονται 160 παιδιά  συν 10 επιπλέον που προέρχονται από  άπορες οικογένειες και τα οποία τα έχει απορροφήσει η Ακαδημία….

 

*Έψαχνε ρεπόρτερ γνωστού σάιτ  μετά τους αγώνες της Κυριακής  για να βρει τα στοιχεία του παιχνιδιού της ΑΕ Μοσχάτου με τον Ηρακλή Νίκαιας ( 6-0). Φυσικά επικοινώνησε με τους υπευθύνους της Μοσχατιώτικης ομάδας. Ο ένας τον παρέπεμπε στον άλλον . Άκρη δεν βρισκόταν . Τελικά τα στοιχεία βρέθηκαν , αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε ποιος τα έδωσε  στον ρεπόρτερ.  Δεν πάει το μυαλό σας ποιος τα ….φανέρωσε …..