Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Και άλλο σοβαρό περιστατικό είχαμε την εβδομάδα που πέρασε  με διακοπή αγώνα και επίθεση στον  διαιτητή   Λαθύρη . Αυτή τη φορά από τον Ερμή Κορυδαλλού , ένα  σωματείο που δεν είχε δώσει παρόμοια δείγματα στο παρελθόν. Δεν ξέρω τι έγινε στο γήπεδο και αν η ομάδα αδικήθηκε . Οι απόψεις διίστανται. Όμως ακόμα και αν ο διαιτητής  έκανε σοβαρά λάθη  και να αδίκησε τον Ερμή,  η επίθεση στο πρόσωπο του ήταν απαράδεκτη.  Τώρα που η κατάσταση έχει ηρεμήσει οι υπεύθυνοι του συλλόγου θα έχουν καταλάβει το λάθος τους. Έστω  και αν έφτασαν στα όρια τους, έστω και αν ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι τους , δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται έτσι . Ούτε να απειλούν πως θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Γιατί με αυτόν τον τρόπο αδικούν την ομάδα  τους ,αδικούν τον εαυτό τους , αδικούν την ίδια την προσπάθεια  που κατέβαλλαν τους τελευταίους μήνες . Ο Ερμής είναι ιστορία  που με την προσφορά του όλα αυτά  τα χρόνια , τιμά το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Κορυδαλλιώτικος σύλλογος έχει κληθεί σε απολογία  για τα γεγονότα, ενώ δυο ποδοσφαιριστές του ο Τσολακίδης και ο Μούτσα τιμωρήθηκαν με 10 και 6 αγωνιστικές  . Και επειδή αποβλήθηκε και ο Γραμματόπουλος που τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική επιβλήθηκε πρόστιμο 50€ στον Ερμή  για τρεις αποβολές σε ένα  παιχνίδι . Από αυτή την κατάσταση συνολικά η χρηματική ποινή είναι 210€. Μέχρι τώρα τουλάχιστον , αφού απομένει  η εκδίκαση της υπόθεσης του μηδενισμού του συλλόγου…

*Ας πάμε όμως και στην «αντίπερα όχθη».  Και θα αναφερθούμε στη διαιτησία. Όχι  για συγκεκριμένο αγώνα , αλλά γενικότερα. Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη , αρκεί αυτά τα λάθη να μην έχουν σκοπιμότητα.

Εγώ θα σταθώ στην συμπεριφορά κάποιων διαιτητών και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες γενικότερα . Ο τρόπος που μιλάνε δείχνει αλαζονεία. Θα πρέπει λοιπόν οι κύριοι αυτοί που σφυρίζουν ( ορισμένοι , όχι όλοι)να σέβονται πρώτα από όλα τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται , αλλά και τον κόπο των παραγόντων που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια οικονομική και όχι μόνο για να συντηρήσουν τα σωματεία τους.

Ας το προσέξει αυτό η Επιτροπή Διαιτησίας και ας λάβει τα μέτρα της ……

 

*Δύσκολα τα πράγματα για τις  Πειραϊκές ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Ο Εθνικός ήλθε ισόπαλος με τον Περαμαϊκό( 1-1)  και η διαφορά του από τον πρωτοπόρο  Πανιώνιο ξέφυγε στους 12 βαθμούς. Πλέον χάνει οριστικά την άνοδο…..

Η κατάσταση στην Προοδευτική έχει γίνει απελπιστική μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Ελλοπιακό (2-3). Θα πρέπει να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια  ώστε ο ιστορικός σύλλογος να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια  οι «βυσσινί» έχουν 4 ήττες και μία ισοπαλία .

Ο Περαμαϊκός προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις αλλά είναι σχεδόν αδύνατον να προλάβει. Μέχρι τώρα έχει 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Για τον Ατρόμητο Πειραιά η κατάσταση έχει  ξεκαθαρίσει  από την αρχή . Η ομάδα αντιμετώπισε τεράστια διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα.

Στους τελευταίους 9 αγώνες η ομάδα έχει ισάριθμες ήττες ενώ σκόραρε μόλις μία φορά και η εστία της παραβιάστηκε 43 φορές. Αυτό που κοιτάζουν τώρα οι υπεύθυνοι είναι να ετοιμάσουν την ομάδα από τώρα για του χρόνου.

Αυτή την  Κυριακή οι Πειραϊκές ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους . Στο Μοσχάτο ο Εθνικός υποδέχεται την Προοδευτική και στου Ρέντη ο Ατρόμητος τον Περαμαϊκό.

Όσες περισσότερες ομάδες του Πειραιά υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική , τόσο το χειρότερο  για τα σωματεία των Πειραϊκών πρωταθλημάτων . Να ευχηθούμε να ανέλθουν στη Γ’ οι δυο ομάδες από την Α’ Πειραιά . Διαφορετικά θα υποβιβαστούν αρκετές ομάδες  στη  Β’ Κατηγορία . Θα αναφερθούμε το επόμενο διάστημα αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες

Σκεφτείτε μόνο ότι στην Α’ Κατηγορία όπως ισχύει τα τελευταία χρόνια θα αγωνίζονται ότι και να γίνει ,  28 ομάδες σε δυο ομίλους των 14. Ούτε μια παραπάνω…..

 

 

*Αγωνιστική των εκπλήξεων  ,των ανατροπών  ήταν αυτή που πέρασε στον Πειραιά  όπου περιλαμβάνονταν και επεισόδια.

Στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας το Κερατσίνι επικράτησε στο ντέρμπι του Παντζιτζιφιακού με 1-0 και βρίσκεται στην κορυφή με 6 βαθμούς διαφορά από τον Αίαντα .

Στα αξιοσημείωτα η ισοπαλία εκτός έδρας,  της Νίκης Ρέντη με τον ΑΣ Ποντίων( 1-1) . Μια ισοπαλία που είναι η πρώτη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από μια νίκη  επί των Φιλάθλων την 1η αγωνιστική , και 16 συνεχόμενες  ήττες …

Στον 2ο όμιλο αίσθηση προκάλεσε η ισοπαλία του πρωτοπόρου ΑΟ Καραβά με τον Άρη Αμφιάλης και μάλιστα στο τέλος, αφού δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια  αποτελέσματα . Ήταν η δεύτερη ισοπαλία της ομάδας του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη  στο πρωτάθλημα  και μάλιστα συνεχόμενη  και με το ίδιο αποτέλεσμα (1-1) απέναντι σε δυο συλλόγους που  έχουν τον ίδιο στόχο αφού παλεύουν για την παραμονή τους.

Από αυτό το «στραβοπάτημα» του Καραβά επωφελήθηκε η Αμφιάλη  που επικράτησε δύσκολα της Ελλάδας Ποντίων  έστω και στις καθυστερήσεις  με δυο γκολ στο…98’ και στο 100’ .

Η διαφορά λοιπόν από τους πρωτοπόρους μειώθηκε από τους 7 που ήταν δυο αγωνιστικές πριν , στους 3 βαθμούς, και αν δεν είχε  ξεκινήσει με  -5 βαθμούς, τώρα η Αμφιάλη θα ήταν στην κορυφή….

Ξεχώρισαν επίσης οι ήττες της Χαλκηδόνας από τον ΑΟΚ Φαλήρου καθώς και του Αμπελακιακού από την Αστυπάλαια( 2η συνεχόμενη)

Για πρώτη φορά αναρριχήθηκε στην 3η θέση ο Αετός Κορυδαλλού που ισοβαθμεί με την σταθερότατη Χαραυγή η οποία νίκησε με 3-2 στο γειτονικό ντέρμπι τον ΑΣ Δραπετσώνας

*Στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας οι δυο ποδοσφαιριστές που προηγούνται δεν σκόραραν .Ο Σάββας Ηλιάδης  του ΑΟ Καραβά που είναι μπροστά  με 24 γκολ εδώ και τρεις αγωνιστικές έχει «σιγάσει»

Στα 23 έμεινε ο Βαγγέλης Νικολόπουλος του Παντζιτζιφιακού .

Ανεβαίνει ο Ηλίας Ζέρβας του Αίαντα Σαλαμίνας που με τα δυο γκολ  που πέτυχε απέναντι στην Αναγέννηση Μοσχάτου έφτασε τα 21 Στα 14 γκολ  ανέβηκε   ο Τζίμας Πεκόφ της ΑΕ Νίκαιας .

 

*Να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά  για τις δυο τελευταίες ομάδες του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Την ΑΕ Μοσχάτου και τον Ηρακλή Νίκαιας δυο  μεγάλες  ομάδες με τεράστια ιστορία.

Αρχικά να αναφερθούμε για την ΑΕΜ που ταλαιπωρείται  φέτος διοικητικά και αγωνιστικά . Είναι η χειρότερη  περίοδος για τον σύλλογο φέτος.

Ένα σύλλογο με τεράστια προβλήματα και ένα χάος απόψεων . Αν ρωτήσεις  κάποιο Μοσχατιώτη να σου πει τι φταίει , θα σου απαντήσει αμέσως . Ανάλογα βέβαια  που ανήκει . Εκεί καταντήσαμε  δυστυχώς . Να υπάρχουν παραταξιακές διαφορές που έχουν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια, με άγνωστες προεκτάσεις . Κι όμως αν μπορούσε να υπάρξει μια συμφιλίωση όλα θα ήταν τέλεια. Τόσο απλά .

Τελευταία έγινε μια προσπάθεια από την διοίκηση να ενισχύσει την ομάδα . Έκανε μάλιστα κάποιες καλές μεταγραφικές κινήσεις  ενώ προσέλαβε προπονητή τον Χάρη Γαλούνη , ο οποίος ήλθε , είδε και σε μια εβδομάδα απήλθε . Μάλιστα έκανε την παρακάτω δήλωση : «Υπάρχει πολυφωνία, διχογνωμία και μια κατάσταση την οποία στην αρχική μας συμφωνία δεν διέκρινα. Δυστυχώς οι πολύμορφες απόψεις που επικρατούν στο σωματείο αυτό το διάστημα, δεν μου επιτρέπουν να προχωρήσω για την υλοποίηση αυτών. Το ποδόσφαιρο θέλει ηρεμία, ορθολογία και στιβαρές αποφάσεις. Θεωρώ ότι η ΑΕΜ διανύει μια περίοδο πολύ δύσκολη για την ιστορία της και εύχομαι να βρει τον δρόμο της.»

Με λίγα λόγια ο έμπειρος τεχνικός τα είπε όλα..

Όμως  η πρόσληψη του Θωμά Μανώλη επανέφερε την αισιοδοξία και την ηρεμία στην ομάδα.  Ο ικανότατος προπονητής που είχε συμφωνήσει να κοουτσάρει την ΑΕΜ  μόνο για το  παιχνίδι με τον Ηρακλή Νίκαιας , συμφώνησε να αναλάβει  την ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου μετά από  αυτά που προηγήθηκαν . Ο Θωμάς έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει . Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι είναι  Μοσχατιώτης και ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στην ομάδα και πως μπορεί να το αντιμετωπίσει. Μακάρι να τα καταφέρει…

*Πάμε  στον Ηρακλή Νίκαιας  που κι αυτός φέτος είναι στο μηδέν   βαθμολογικά. Με 18 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια . Όμως τελευταία στον σύλλογο παρά τα άσχημα αποτελέσματα έχει ανοίξει μια χαραμάδα ελπίδας   και ανάκαμψης. Το κλίμα έχει αλλάξει τελευταία με τον προπονητή Γιώργο Κρούπη να έχει αναλάβει τον ρόλο του αναμορφωτή. Ήδη στην ομάδα αγωνίζονται στην αρχική ενδεκάδα 7-8 μικροί ,αριθμός οπωσδήποτε εντυπωσιακός με στόχο το μέλλον.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κρούπης μας είπε:

«Ο Ηρακλής  έχει ήδη υποβιβαστεί. Αυτό είναι γνωστό. Όμως ετοιμάζουμε την ομάδα για του χρόνου . Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι  τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ανταγωνιστική και δείχνει ένα καλύτερο  πρόσωπο κάτι που αναγνωρίζουν ακόμα και οι αντίπαλοι μας . Το λέω και το πιστεύω . Ο Ηρακλής έχει μέλλον …..»

 

 

*Τρία τοπικά ντέρμπι έχουμε αυτή την αγωνιστική στην Α’ Πειραιά. Ομάδων που είναι από την ίδια περιοχή.Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν μια ιδιαιτερότητα ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες

Κυριαρχεί το Σαλαμινιώτικο ντέρμπι  ανάμεσα στον Αμπελακιακό και τον Αίαντα .

Υπάρχουν επίσης το ντέρμπι του Κορυδαλλού μεταξύ Αετού και Δία καθώς και αυτό του Ρέντη ανάμεσα  στη Νίκη και την Ένωση Α.Α.

 

*Στη Β’ Κατηγορία ο Αργοναύτης νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Κορυδαλλό στο ντέρμπι με 1-4 και ξέφυγε 11 βαθμούς

Η καθοδική πορεία της ΑΕ Περάματος συνεχίστηκε . Στους 5 τελευταίους αγώνες δεν έχει πετύχει νίκη έχοντας 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με 4-12 τέρματα…

Στον 2ο όμιλο  είχαμε την απροσδόκητη ήττα των Σαλαμινομάχων που ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα. Και λέμε απροσδόκητη γιατί στον αγώνα με τα Αστέρια /Νέους Δραπετσώνας προηγήθηκαν στο α’ μέρος με 3-0 για να ηττηθούν στην επανάληψη με 3-4 με τα τρία γκολ να μπαίνουν από το 90’ και μετά !!!

*Πρώτος σκόρερ στη Β’ Κατηγορία   είναι εδώ και καιρό  ο  Ρενάλντο Ράμα  του Αργοναύτη που ανέβηκε  στα  22.  Στα τέσσερα  τελευταία παιχνίδια της ομάδας του πέτυχε 9 τέρματα!!

Ακολουθεί  με 15  ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Παννεαπολικού που δεν σκόραρε . Αντίθετα   Μπάμπης Κουβάτσος της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας  έφτασε τα 12 ενώ ο Μανώλης Αγουρσαλίδης του ΑΣ Κωφών τα 11.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες οι Νέοι Ευγένειας επανήλθαν στις νίκες καταβάλλοντας με 2-1 του ισχυρού Θησέα.

*Στην Γ’ Κατηγορία ο Πυθαγόρας Περάματος με νέο προπονητή τον Χρήστο Μελανιφίδη συνεχίζει την φρενήρη κούρσα του για την άνοδο διατηρώντας την διαφορά των 9 βαθμών από τους διώκτες του

 

 

*Μια αγωνιστική πριν από το τέλος η Μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Πειραιά προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφού νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής .

Αντίθετα η Μικτή Κ-16 ήλθε ισόπαλη 1-1 με την ΕΠΣΔΑ και για να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση θα  πρέπει να νικήσει ή να φέρει ισοπαλία στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής  που θα γίνει στη Ραφήνα…

Στους προχθεσινούς αγώνες με την ΕΠΣΔΑ που έγινε στο «Παντελής Νικολαΐδης»   κοντά στις Μικτές βρέθηκαν από τη διοίκηση της Ένωσης εκτός από τον υπεύθυνο Απόστολο Μαρούλη , και οι Γιάννης Σπάθας, Νίκος Παρασκευάκος, Χρύσανθος Τρύφωνας, Λουκάς Κανδύλης καθώς και ο διευθυντής  των γραφείων Παναγιώτης Νταλάκος.

Επειδή είχαν παρουσιαστεί κάποια κρούσματα η ΕΠΣΠ ανακοίνωσε ότι διπλωματούχοι προπονητές δεν μπορούν να κάθονται στους πάγκους των ομάδων τους με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα πέραν το προπονητή και φυσικά ούτε ως εκπρόσωποι. Στην περίπτωση τέτοιων συμβάντων οι υπαίτιοι προπονητές απειλούνται με ανάκληση της Ταυτότητας Τριετίας για 6 μήνες οι ίδιοι και τα  υπαίτια σωματεία με βαρύ χρηματικό πρόστιμο…..

 

 

*Στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Πειραιά ετοιμάζονται για την Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση – κοπής της Βασιλόπιτας  που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο της «Ραλλείου Σχολής »( Γρ. Λαμπράκη 1 και Επονιτών  Πειραιάς) .

Στην μεγάλη γιορτή του Πειραϊκού ερασιτεχνικού  ποδοσφαίρου τα σωματεία μέλη της ΕΠΣΠ αλλά και όλοι οι συντελεστές των διοργανώσεων .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν Κύπελλα, διπλώματα και μετάλλια στα σωματελία για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2022-2023 , όπως επίσης και σε φυσικά πρόσωπα για την προσφορά τους στο Πειραϊκό – Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και σε ποδοσφαιριστές – φοιτητές που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές σχολές …

 

Σχετικά με τις δυο  αργίες του Μαρτίου  η ΕΠΣΠ έχει αποφασίσει .

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 16-17 /3 που είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν θα υπάρχει  αγωνιστική δραστηριότητα σε Α΄  Β΄ και   Γ΄ Κατηγορία.

Αντίθετα το επόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 /3 παραμονές της  25ης Μαρτίου οι αγώνες θα γίνουν κανονικά….

*Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει , αλλά τον τελευταίο καιρό  πολλά ακούγονται  για σοβαρά  προβλήματα σε γήπεδα του Πειραιά , κάποια από τα οποία  θεωρούνται επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ας το λάβουν υπόψη τους οι υπεύθυνοι των δημοτικών αρχών , πριν να είναι πολύ αργά…..

 

Οι διπλές διαιτησίες ( και βάλε….) του Σαββατοκύριακου.

Καταρχήν τρεις διαιτητές που σφυρίζουν σε αγώνες της ΕΠΟ  θα διευθύνουν από έναν αγώνα  και στην  Α’ Πειραιά.

Είναι ο Γιώργος Αλατσάκης που ορίσθηκε σε αγώνα Γ’ Εθνικής ( Βύζας Μεγάρων- Θύελλα Ραφήνας) ,ο Πέτρος Λεμπέσης  που διαιτητεύει αγώνα για το πρωτάθλημα Super League Κ-19( Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης)και η Χαρά Βογιατζιδάκη που σφυρίζει παιχνίδι Γ’ εΘΝΙΚΉς Γυναικών ( Νέες Ατρόμητου Αθηνών – Ίκαρος Πετρωτού.

Πάμε στα καθαρά Πειραϊκά παιχνίδια .

Δυο αγώνες Α’ Πειραιά θα διευθύνει ο Καζάς, έναν Α΄και έναν Β’ οι Πουλόπουλος Θ., Δαμιανάκης, Τζαγκαράκης, Λιάτσος( συν ένα υποδομών) .

Δυο παιχνίδια Β’ Πειραιά ο Μαρινάκης.

Έναν αγώνα Β’ , έναν Γ’  και 4 υποδομών της ΕΠΣΠ ο Γιάννης Λυτρίβης  που διεκδικεί τον τίτλο  του…..Σούπερμαν της  αγωνιστικής!

Ακολουθούν ο Φωτιάδης με 2 Γ’ Πειραιά και 2 υποδομών ,ο Δαμίγος και ο Φαγκρίδας με 2 Γ’ και έναν υποδομών.

Οι Λεκαράκος, Γκολές από έναν αγώνα Γ΄και 2 υποδομών και ο Βουτσάς  από ένα παιχνίδι Γ’ Πειραιά και υποδομών ….

 

*Επανήλθε δριμύτερος μετά από 4 μήνες ο Βιδιάνος Δρόσος στον ΑΟΚ Φαλήρου . Ο 20χρονος γκολκίπερ όχι μόνο ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι όπου είχε χειρουργηθεί στο χέρι (  κερκίδα και ωλένη ), αλλά ήταν  και ο βασικός πρωταγωνιστής στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του με τον πρωτοπόρο Καραβά , όπου  κράτησε την ισοπαλία  αυτός και οι συμπαίκτες του ( 1-1) καθώς και με την ανεβασμένη φέτος Χαλκηδόνα όπου ο ΑΟΚ Φαλήρου επικράτησε με 1-2 μέσα στο «Παντελής Νικολαΐδης». Εκτός από ταλαντούχος και με τεράστια προσόντα ο νεαρός   Βιδιάνος είναι και …γουρλής…..

*Πλήθος κόσμου είπε το «τελευταίο αντίο» στην Κούλα Ορφανού σύζυγο του ηγέτη της Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτη και μητέρα του πρώην διαιτητή Δημοσθένη και του προπονητή Γιώργου.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία που έγινε στον ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Φελλάς, Θανάσης Ντερέκας.

Από την ΕΠΣ Πειραιά το παρών έδωσαν οι Γιάννης Σπάθας, Χρύσανθος Τρύφωνας, Τάσος Νομικός, Παναγιώτης Νταλάκος και τα πρώην στελέχη της Ένωσης Στέλιος Μπρατσόλης, Κώστας Χολέβας, Μιχάλης Μουσελής.

Επίσης ήταν αρκετοί παράγοντες  προπονητές , διαιτητές  όπως οι Βασίλης Γκούμας, Άκης Ρίζος, Θανάσης Βαβάκας, Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος, Παναγιώτης και Γιάννης Κατσικογιάννης, Γιώργος Παναούσης, Γιάννης Μωυσιάδης , Θοδωρής Ντέμος, Κώστας Καρυοφύλλης, Χαρά Βογιατζιδάκη κ.α…