Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Έξι αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος  στην Α’ και στην Β’ Κατηγορία Πειραιά  και όλα  είναι ρευστά και αβέβαια . Κι αυτό γιατί κανένας δεν ξέρει πόσοι θα ανέβουν στην Α’ αλλά και ούτε πόσοι θα πέσουν στην Β’ .

Αυτό το γνωρίζαμε  βέβαια από την αρχή ότι έτσι είναι η κατάσταση αφού , ότι και να γίνει  στην Α’ Πειραιά  αγωνίζονται 28 ομάδες σε δυο ομίλους των 14.Το θέμα έχει να κάνει με τις ομάδες που υποβιβάζονται από την Γ’ που μπορεί να «συμπαρασύρουν » κάποιες από αυτές που παλεύουν για να παραμείνουν στην Α’ ή από κάποιες που θέλουν να ανέλθουν από την Β’ Πειραιά.

Και βέβαια είναι και οι πρωταθλητές των δυο ομίλων της  Α’ Κατηγορίας που τα τελευταία χρόνια δεν ανέρχονται απευθείας στη Γ’ Εθνική , αλλά είναι υποχρεωμένοι να δώσουν αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές άλλων Ενώσεων. Μακάρι να καταφέρουν να ανέβουν , διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για τις ομάδες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων.

 

*Η ΕΠΣΠ Πειραιά έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την ευθυγράμμιση των αγώνων στις 4 τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων Α΄ – Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας .

Κατόπιν τούτου η Επιτροπή Πρωταθλήματος δεν θα δέχεται αιτήματα από τα σωματεία.

Επίσης αιτήματα σωματείων γίνονται δεκτά μόνο για τους  ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες τους, αφού για τα εκτός έδρας αγώνες απαιτείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η συναίνεση της γηπεδούχου ομάδας.

 

*Άλλο και τούτο πάλι.  Η διοίκηση του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου δια του ηγέτη της Λάζαρου Ευστρατίου εξέδωσε ανακοίνωση στη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο στην οποία αναφέρει αυτά που συζητάνε αρκετοί στον χώρο και είχε γράψει και η στήλη σχετικά.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Παρατηρείται τώρα τελευταία το φαινόμενο “εκπρόσωποι” από γειτονική “ακαδημία” ποδοσφαίρου, να κυκλοφορούν έξω από τη σχολή και να μιλούν σε αθλητές μας ζητώντας τους να πάνε να παίξουν στον αγώνα της ομάδας τους..

Θα τους παρακαλούσαμε να μην το κάνουν αυτό.. δεν είναι τίμιο ούτε ηθικό…Αν δεν έχουν αθλητές, ας μην ορίζουν αγώνες…Εμείς έχουμε 13 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο που μας κοστίζουν περίπου 250 ευρώ.».

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι γίνεται. Και αυτό κάποιες ομάδες   θεωρούν  την πλαστοπροσωπία ….ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Δημιουργούν πολλά τμήματα και δεν μπορούν να τα «φέρουν βόλτα». Και «ζητιανεύουν » παίκτες από άλλους συλλόγους. Η εξαπάτηση σε όλη της το μεγαλείο . Η απόλυτη κατάντια , δυστυχώς…..

 

 

*Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν  οι χθεσινές ανακοινώσεις  του προέδρου του ΑΟ Καραβά Βασίλη Γκούμα  και  της ΑΕ Μοσχάτου που «τάραξαν τα νερά» προκαλώντας «τρικυμία » όχι μόνο στους εμπλεκομένους , αλλά και σε ολόκληρο  το Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Κι όλα αυτά για τον μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα του περασμένου Σαββάτου. Υπήρξε αρχικά μια «σπίθα » που μετά από 5 μέρες μετατράπηκε σε τεράστια «πυρκαγιά». Πρόκειται για ανακοινώσεις με …χρονοκαθυστέρηση και κανένας δεν ξέρει γιατί   «πυροδοτήθηκαν»  τόσο  αργά.

Η μεγάλη αυτή κόντρα δεν αφορά ουσιαστικά τα δυο σωματεία , αλλά τον Βασίλη Γκούμα και την ΑΕ Μοσχάτου. Κάτι σαν «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

Όλα ξεκίνησαν μετά τα σχόλια παραγόντων της ΑΕΜ  για το βαρύ  6-0 στον μεταξύ τους αγώνα , όπως και σε αυτόν του α’ γύρου.

Χθες λοιπόν ο πρόεδρος του ΑΟ Καραβά  και   πρώην πρόεδρος της ΑΕ Μοσχάτου έκανε δήλωση την οποία  διαβάζοντας την προσεκτικά   ο καθένας , καταλαβαίνει ότι  αφήνονται εκτός από τις ευθείες βολές και κάποια υπονοούμενα.

Λίγες ώρες αργότερα ήλθε και η απάντηση της ΑΕ Μοσχάτου  προς τον Βασίλη Γκούμα  . Κι αυτή με ευθείες βολές και υπονοούμενα. Με την διαφορά ότι  η μπάλα πήρε κι  άλλους και  μάλιστα   με βαρύτατους υπαινιγμούς. Όποιος διαβάσει την ανακοίνωση θα καταλάβει  εύκολα ακριβώς ποιους υπονοεί….

Στην ουσία μετά από όλα αυτά  κλείνει και η παραμικρή χαραμάδα ελπίδας, όπως ευελπιστούσαν κάποιοι  για μελλοντική συνεργασία  του Γκούμα με την ομάδα που υπηρέτησε και πρόσφερε τα μέγιστα στο παρελθόν….

Να  ευχηθούμε  πάντως η κόντρα αυτή να σταματήσει εδώ . Δεν  ωφελεί απολύτως κανέναν . Ας επικρατήσει λοιπόν ψυχραιμία και ηρεμία . Κι ο καθένας ας κοιτάξει την ομάδα του….

 

 

*Δεν  κατάφερε τελικά η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΠ να προκριθεί στην επόμενη φάση του Διενωσιακού πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Στον τελευταίο αγώνα της προχθές στη Ραφήνα ηττήθηκε με 1-2 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής αν και προκρινόταν στην επόμενη φάση ακόμα και με ισοπαλία.

Το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται μαγική εικόνα για την ομάδα του Κώστα Λαζάρου. Προηγήθηκε με 0-1  για να δεχτεί δυο γκολ στη συνέχεια. Νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι ενώ είχε και δυο δοκάρια!!

Αντίθετα η Μικτή Κ-14  του Κώστα Σοφιανού προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση . Προχθές νίκησε την ΕΠΣΑΝΑ με 1-0  και ολοκλήρωσε αήττητη τους αγώνες της με 5 νίκες και μια ισοπαλία.

 

Γ’ Εθνική

 

Επανήλθε στις νίκες ο Εθνικός( 2ος )  με το 3-0 επί της Προοδευτικής . Είχαν προηγηθεί τα ατυχή αποτελέσματα με Περαμαϊκό( 1-1) και Αλμυρό Γαζίου( 0-2 ) . Αύριο οι κυανόλευκοι αγωνίζονται με την ουραγό Αγία Παρασκευή ( 17η) εκτός έδρας και φιλοδοξούν να πάρουν ακόμα μία νίκη.

H «κατρακύλα »  της Προοδευτικής(14η)  συνεχίστηκε. Οι Κορυδαλλιώτες  στα τελευταία 6 παιχνίδια ,μετράνε 5 ήττες και μια ισοπαλία  και φιλοδοξούν να επανέλθουν στις νίκες με τον Ατρόμητο Πειραιά( 18ος )

Ο Γιώργος Μαλαδάκης ο άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα χωρίς την παραμικρή βοήθεια δήλωσε :

«Εμείς φαίνεται  αποτύχαμε . Ελπίζω να έλθει κάποιος  έμπειρος παράγοντας , που μπορεί να σώσει την ομάδα και να την αναλάβει »

Φυσικά δεν είναι δική του η ευθύνη. Ο  Μαλαδάκης έκανε και κάνει ότι μπορεί για να σώσει την ομάδα , τη   στιγμή που κάποιοι άλλοι είναι απέξω και κάνουν μόνο κριτική. Η Προοδευτική  χρειάζεται την βοήθεια όλων όσων την αγαπούν . Ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα….

Ο Περαμαϊκός ( 16ος)στα τελευταία του παιχνίδια δίνει τον δικό του αγώνα καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια . Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετράει 2 νίκες μια ισοπαλία και μία ήττα.

Την Κυριακή υποδέχεται την Επισκοπή ( 10η) και θα παλέψει  για τη νίκη. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία….

Ο Ατρόμητος ( 18ος) που ηττήθηκε από τον Περαμαϊκό  με 1-2 αγωνίζεται στη Νίκαια με την Προοδευτική . Φυσικά στον σύλλογο αυτό που  κοιτάζουν είναι το μέλλον και σχεδιάζουν τη νέα χρονιά με σκοπό την ανάδειξη των  νεαρών ταλαντούχων παιδιών . Για τον λόγο αυτό άλλωστε ανέλαβε την ομάδα ο έμπειρος τεχνικός Φώτης Βολωνάκης που είναι ειδικός στην αξιοποίηση ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις υποδομές .

 

 

Τα στατιστικά στοιχεία των Πειραϊκών πρωταθλημάτων

 

Στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας  ξεχωρίζει το 1-6 του Αίαντα Σαλαμίνας  επί του Αμπελακιακού, ένα σκορ που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Το Κερατσίνι διατήρησε την διαφορά των 6 βαθμών από τον Αίαντα . Οι «ροσονέρι» έχουν την καλύτερη άμυνα με 5 γκολ ενώ οι Σαλαμίνιοι την πιο παραγωγική επίθεση με 56 .

Οι δυο ομάδες αγωνίζονται την Κυριακή μεταξύ τους στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ΕΠΣΠ να ανακοινώνει ότι έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης.

Στον 2ο όμιλο ο πρωτοπόρος ΑΟ Καραβάς επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο ισοπαλίες  επικρατώντας με 6-0 της ΑΕ Μοσχάτου , όπως ακριβώς και στον α’ γύρο…

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Αμφιάλη( που ακολουθεί με 3 βαθμούς πίσω )επί του ΑΣ Δραπετσώνας με 1-3.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη έχει την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα ( 74-5).

Ο ΑΟΚ Φαλήρου του Γιώργου Γκοβερίνου εντυπωσιάζει  στα 3 τελευταία παιχνίδια αφού έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία( με Καραβά).

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η άλλοτε κραταιά Ελλάς Ποντίων έχει σημειώσει μόλις 8 γκολ μετά από 19 αγώνες….

*Στον πίνακα των σκόρερς της Α’ Κατηγορίας οι δυο ποδοσφαιριστές που προηγούνται  αυτή τη φορά σκόραραν .Ο Σάββας Ηλιάδης  του ΑΟ Καραβά που είναι μπροστά  με 25 γκολ  σκόραρε μετά από τρεις αγωνιστικές . ο Σάββας θα τιμηθεί στην γιορτή της ΕΠΣΠ για την ανάδειξη του ως 1ος σκόρερ την προηγούμενη χρονιά με 32 τέρματα .

Στα 23 έφτασε  ο Βαγγέλης Νικολόπουλος του Παντζιτζιφιακού .

Ο  Ηλίας Ζέρβας του Αίαντα Σαλαμίνας παρόλο ότι η ομάδα του πέτυχε 6 γκολ , αυτός δεν σκόραρε . Σκόραρε όμως ο Νίκος Χατζής που  με τα  τέσσερα  γκολ  που πέτυχε , έφτασε τα 7. Ο τελευταίος θα τιμηθεί στη γιορτή της ΕΠΣΠ ως 1ος σκόρερ του 2ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας με 22 τέρματα . Στα 16 γκολ  ανέβηκε   ο Τζίμας Πεκόφ της ΑΕ Νίκαιας .

 

*Στην Β’ Κατηγορία και στον 1ο όμιλο ο Αργοναύτης προηγείται με 11 βαθμούς από τον ΑΟ Κορυδαλλό , 12 από τον ΑΣ Κωφών και 13 από την ΑΕ Περάματος που επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 αγώνες

Στον 2ο όμιλο οι Σαλαμινομάχοι μετά την ήττα από Αστέρια Νέους Δραπετσώνας ξέσπασαν με 7-2 επί του ουραγού Πανφαληρικού και ξέφυγαν πάλι 3 βαθμούς από τους Λέοντες Καμινίων που «σκόνταψαν » απέναντι στη Θύελλα  Μοσχάτου( 0-0)  .

*Στη  Β’ Κατηγορία  δεν σκόραραν αυτοί που προπορεύονται . Ο Ρενάλντο Ράμα  του Αργοναύτη παρέμεινε   στα  22.

Ακολουθεί  με 15  ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Παννεαπολικού που ούτε αυτή την αγωνιστική σκόραρε  όπως και ο    Μπάμπης Κουβάτσος της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας  που έμεινε στα 12 . Εκεί όπου ανέβηκε ο  Μανώλης Αγουρσαλίδης του ΑΣ Κωφών τα 11. Ο τελευταίος θα τιμηθεί στη γιορτή της ΕΠΣΠ ως 1ος σκόρερ στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με 36 γκολ.

 

Στον 1ο όμιλο  ο Πυθαγόρας που πέτυχε την 12η συνεχόμενη νίκη του,  σάρωσε με 7-0 την Ειρήνη 2005 και είναι μπροστά με 9  βαθμούς από Καστέλλα ( έχει έναν αγώνα λιγότερο) και Δόξα Πειραιά που νίκησε στο ντέρμπι την Άνω Νεάπολη…

 

 

*Το πρόβλημα με τις ελλείψεις  είναι ιδιαίτερα εμφανές τα τελευταία  χρόνια  στον Πειραιά . Η Επιτροπή Διαιτησίας κάνει ότι μπορεί για να καλύψει τα κενά  που υπάρχουν και να γίνουν οι αγώνες χωρίς προβλήματα.  Ευτυχώς που έχουν έλθει με μεταγραφή διαιτητές από άλλες Ενώσεις . Διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γινόταν .

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι διαιτητές που έχουν ορισθεί σε Εθνικά πρωταθλήματα σφυρίζουν παράλληλα και στον Πειραιά .

Από τους 8 διαιτητές που διευθύνουν σε αγώνες της ΕΠΟ οι 7  το  Σαββατοκύριακο  θα είναι στα Πειραϊκά γήπεδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Πουλόπουλος που ορίστηκε σε αγώνα της Super League2( Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 2) σφυρίζει Παννεαπολικός- Προφήτης Ηλίας .

Ο Γιώργος Μπαλαχούτης που είναι 4ος διαιτητής στο παιχνίδι της SL2( Καλλιθέα – Διαγόρας)  θα διαιτητεύσει στον αγώνα Πειραϊκός- Φαληρικός.

Ο Γ. Λιάτσος που σφυρίζει για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ( Πανελευσινιακός- ΑΟ Πυλίου) είναι  και στο ΑΕ Χατζηκυριακείου- Νέοι Ευγένειας .

Ο Βαγγέλης Λαθύρης θα είναι  στο Άρης Πετρούπολης- Ελλοπιακός   ( Γ’ Εθνική ) αλλά και στο Αμφιάλη- ΑΟΚ Φαλήρου.

Ο Αρ. Μαμσάκος διαιτητεύει τον αγώνα Κηφισιά – Παναιτωλικός ( SL K-19)  καθώς και Πανφαληρικό- Αστέρα Νίκαιας.

Ο Γιάννης Καζάς διευθύνει εκτός από τον αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος Αθηνών ( SL K-17) και Φίλαθλοι- Αναγέννηση Μοσχάτου.

Ο Αντώνης Τραϊφόρος  είναι στο παιχνίδι Ατρόμητος Αθηνών- Αγία Παρασκευή ( Β’ Γυναικών)  αλλά και στο ΑΣ Ποντίων – Αστυπάλαια Κορυδαλλού.

Η μόνη που την …γλύτωσε είναι η Χαρά Βογιατζιδάκη που θα διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκός- Σειρήνες Γρεβενών( Α’ Γυναικών .

Πάμε στις διπλές διαιτησίες και όχι μόνο του Πειραιά .

Δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας σφυρίζουν οι Γιανναράκης, Ζησιμόπουλος, Λεμπέσης

Έναν Α’ , έναν Β’  αλλά και έναν υποδομών ο Παρισσόπουλος

Δυο Β’ Πειραιά ο Μπεσίρης, έναν Α’ και έναν Γ’ η Λαμπροπούλου

Δυο Γ’ και 4 υποδομών ο Κατσιδώνης

Δυο Γ΄ο Φαγκρίδας.

Από έναν Γ’ Κατηγορίας σφυρίζουν οι Φωτιάδης και Δαμίγος . Με τη διαφορά που ο πρώτος διαιτητεύει 4 αγώνες υποδομών και ο δεύτερος 2…..

 

*Οι Θοδωρής Πουλόπουλος ,Γιάννης Γιανναράκης  Σταυρούλα Λαμπροπούλου θα τιμηθούν  από την ΕΠΣΠ στην ετήσια γιορτή της που θα γίνει την Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο της Ραλλείου  Σχολής ( Γρηγόρη Λαμπράκη 1 Πειραιάς)

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί και ένα δικό μας παιδί ο Φώτης Περιφάνης που τιμά την δημοσιογραφία  με μεγάλη προσφορά στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.

 

Επίσης θα τιμηθούν πέρα από τις ομάδες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε , και τους ποδοσφαιριστές για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι.,

οι πρόεδροι του Αίαντα Σαλαμίνας Παναγιώτης Παπαδημητρίου  και Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτης Ορφανός .

Ο προπονητής  Αλέκος Λιθόπουλος, ο παρατηρητής Γιώργος Λατίνης, ο γιατρός Παναγιώτης Μαρινάκος .

Οι κυρίες Μαρία Ιωάννου του Σαρωνικού και Φωτεινή Μποτονάκη  για την προσφορά τους.

Οι χορηγοί της ΕΠΣΠ Βύρων Δίκης, Κώστας Χαλιάσος, Ευάγγελος Σαλαπατάρας

 

Επίσης θα τιμηθούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές που δεν έλειψαν ούτε λεπτό από τους αγώνες των ομάδων τους στο περυσινό πρωτάθλημα.

Είναι ο Κυριάκος Μπόγρης του Ηρακλή Νίκαιας( αγωνίζεται τώρα στην ΑΕ Νίκαια )Χαράλαμπος  Σιδερόπουλος( Φίλαθλοι) , Μηνάς Νταβτιάν( Πειραϊκός) Απόστολος Παύλου ( ΑΣΧ Ποσειδών ) Ματέο Μετούσι ( Δάφνη Ταμπουρίων )

 

 

*Κόσμος πάει κι έρχεται στον Αστέρα Νίκαιας. Για τους  προπονητές της ομάδας αναφέρομαι  . Το Σάββατο λύθηκε η συνεργασία με τον Στάθη Φουρίκη. Μετά τον αγώνα με τα Αστέρια Νέους Δραπετσώνας . Την Κυριακή ο σύλλογος συμφώνησε με τον Κώστα Ελευθεριάδη . Την Δευτέρα ο νέος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα . Την Τρίτη έκανε την πρώτη προπόνηση και παράλληλα την πρώτη του δήλωση σαν προπονητής του Αστέρα ( «έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Την Τετάρτη υπέβαλε την παραίτηση του λόγω σοβαρών οικογενειακών και προσωπικών λόγων . Την Πέμπτη ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής που είναι ο Παύλος Δαούτης ένας  ικανότατος και επιτυχημένος τεχνικός….

 

 

*Τα παιδιά των υποδομών του Αετού Κορυδαλλού, με πρωτοβουλία των υπευθύνων του συλλόγου,   τίμησαν την μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων πριν από ένα χρόνο στα Τέμπη.

Με τα κορμιά τους τα «Αετόπουλα » σχημάτισαν τον αριθμό 57 , όσα και τα θύματα της πρωτοφανούς αυτής τραγωδίας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν τα ξεχάσουν ποτέ.

Να λοιπόν γιατί ο Αετός  ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια…..

 

*«Έφυγε » από τη ζωή ο βετεράνος Πειραιώτης διαιτητής Γιώργος Γεωργίου. Ένας σπουδαίος άνθρωπος που υπηρέτησε την  διαιτησία για πολλά χρόνια . Υπήρξε για πολλά χρόνια   βοηθός διαιτητή στην Α’ Εθνική  και διαιτητής Β’ Εθνικής. Όταν εγκατέλειψε την ενεργό  δράση  έγινε παρατηρητής διαιτησίας.  Στη  συνέχεια αφοσιώθηκε με τη φροντίδα της συζύγου του  που αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας . Όταν εκείνη πέθανε , ο Γιώργος λύγισε .  Τα προβλήματα ήταν μεγάλα γι’ αυτόν . Το τέλος ήταν αναμενόμενο . Τώρα όμως θα είναι ευχαριστημένος που θα συναντήσει την αγαπημένη σύντροφο της ζωής του. Προσωπικά τον γνώριζα πολύ καλά . Όχι τόσο από τα τότε που ήταν διαιτητής , αλλά αργότερα .  Μου τηλεφωνούσε για να μάθει την πορεία των δυο εγγονών τους που και οι δυο είναι τερματοφύλακες και τους οποίους υπεραγαπούσε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του  από την διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και τον πρόεδρο του Σπύρο Λιόλιο…

Καλό παράδεισο φίλε Γιώργο .

 

Κουΐζ. Ποιος διαιτητής εθεάθη στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια , να είναι σκαρφαλωμένος στα κάγκελα και να πανηγυρίζει ένα γκολ της αγαπημένης του ομάδας ; Υπάρχουν ντοκουμέντα..

 

Advertisement