Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Νέα δεδομένα στον χώρο των προπονητών. Από την νέα  αγωνιστική περίοδο, με βάση τις διατάξεις της Γ.Γ.Α. και  τα σωματεία της Β΄ αλλά και της  Γ΄ Κατηγορίας θα πρέπει να  προσλάβουν  και να δηλώνουν διπλωματούχο Προπονητή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΥΕΦΑ Β΄  που θα πρέπει να  είναι  γραμμένος και στα Μητρώα Προπονητών της Γ.Γ.Α.

Ως  εκ τούτου και με βάση ότι ισχύει μέχρι και σήμερα  Προπονητές με Δίπλωμα ΟΥΕΦΑ C΄ δεν θα μπορούν να εργασθούν ως προπονητές σε ομάδες Β΄ – Γ΄ Κατηγορία, παρά μόνο ως βοηθοί προπονητές!!

 

*Σχολιάστηκε ιδιαίτερα η απόφαση του CAS για την επιστροφή του ενός βαθμού  στον Ολυμπιακό , μετά την προσφυγή της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στο Ανώτατο Διεθνές Διαιτητικό δικαστήριο.

Κι αυτό επειδή έχει ήδη τιμωρηθεί ο Αστέρας Κερατσινίου με απώλεια του διακοπέντος  αγώνα, αφαίρεση ενός βαθμού και αποβολή από το πρωτάθλημα για μια αγωνιστική ενώ επίκειται η υπόθεση του Ερμή Κορυδαλλού  . Σε ποια περίπτωση λοιπόν υπάρχει  δεδικασμένο;

«Η αφαίρεση βαθμού δεν προβλέπεται από κανένα διεθνή κανονισμό στο ποδόσφαιρο. Μόνο η Ελλάδα το έχει και ορθώς ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στο CAS πανηγυρικά…. Δηλαδή ο φτωχός Αστέρας που δεν πήγε Ευρώπη να δικαιωθεί είναι αποπαίδι » δήλωσε ο έμπειρος παράγοντας και ειδικός σε θέματα κανονισμών Σωκράτης Πτερνέας και πρόσθεσε: « Η  ΕΠΣΠ  ως πρωτοπόρος πρέπει να σταθεί στην δικαιοσύνη και να επιστρέψει τον βαθμό και όποιος νομίζει ότι θίγεται ας κάνει ότι θέλει. Από την 1η Φεβρουαρίου 2024 η FIFA υποχρεώνει τις υπερεθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες να διαθέτουν δικαιοδοτικά όργανα, τα οποία θα αναγνωρίζουν τις αρχές της διαιτησίας (CAS) και τους κανόνες της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Για παράδειγμα ο ένας βαθμός που αφαιρέθηκε από τον Ολυμπιακό (και από οποιαδήποτε ομάδα), θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί στο ελληνικό πειθαρχικό πλαίσιο να μην αφαιρείται.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός είχε χάσει στα εδώ δικαστήρια που τα πρόσβαλε νομικά και ηθικά η απόφαση τού CAS. Καμία αφαίρεση βαθμών πλέον δεν υφίσταται και για κανένα λόγο Οι βαθμοί που αποκτήθηκαν στο γήπεδο σε άλλους αγώνες είναι αδιαπραγμάτευτοι… Δεν αφαιρούνται πλέον» .

Ωστόσο υπάρχει και η άλλη άποψη που δεν υποστηρίζει τα παραπάνω.

Χαρακτηριστικά ο έγκριτος δικηγόρος  και πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ Αντώνης Ανούστης δήλωσε:

«Το CAS  στηρίχτηκε σε μια διάταξη της ΦΙΦΑ  που δεν ισχύει στον Ελληνικό κανονισμό της ΕΠΟ.  Ενώ δέχτηκε την ποινή και κατακύρωσε τον αγώνα στον Παναθηναϊκό με 3-0 , γύρισε πίσω τον βαθμό στον Ολυμπιακό επειδή με έγγραφο του αναγνώρισε και τιμώρησε  τον υπαίτιο που έριξε την κροτίδα. Μόνο γι’ αυτόν τον λόγο»

 

*Ορισμένοι διαιτητές συνεχίζουν να προκαλούν με την απόδοση τους  και να δίνουν δικαίωμα για σχόλια . Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι είναι και το ανθρώπινο λάθος . Είτε αυτό γίνεται από παίκτες , προπονητές και φυσικά διαιτητές . Επειδή όμως  λάθος επαναλαμβανόμενο πολλές φορές  παύει να είναι λάθος αλλά προκαλεί υποψίες , θα πρέπει λοιπόν κάποιοι διαιτητές να προσέχουν .Θα πρέπει επίσης να γίνονται και από την Επιτροπή Διαιτησίας προσεκτικοί ορισμοί.  Ο Πειραιάς στο ποδόσφαιρο είναι ένα «χωριό». Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και καταλαβαίνουμε τι γίνεται .  Δεν ξέρω τι έγινε στον αγώνα του Αστέρα Κερατσινίου με τον Αργοναύτη όπου διαιτητής ήταν ο Κωνσταντόπουλος . Η ανακοίνωση όμως του Αστέρα είναι γραμμένη με τέτοιο  τρόπο που αφήνει υπονοούμενα . Χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων :«Σήμερα ο φτωχός και ταπεινός Αστέρας που δεν αμείβει τούς αθλητές του που αγαπάνε φανέλα και ιστορία τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια τον πανίσχυρο πρωτοπόρο και θα τον νικούσε Διαιτητής όμως ήταν ο Κώστας ο Κωνσταντόπουλος Αυτά δεν λέμε αλλά…. Σάς αφήνουμε να φανταστείτε τί έκανε »….

*Την  προσεχή Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο της «Ραλλείου Σχολής »( Γρ. Λαμπράκη 1 και Επονιτών  Πειραιάς) , θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εορταστική Εκδήλωση – κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Πειραιά .Στην μεγάλη γιορτή του Πειραϊκού ερασιτεχνικού  ποδοσφαίρου θα απονεμηθούν Κύπελλα, διπλώματα και μετάλλια στα σωματεία για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2022-2023 , όπως επίσης και σε φυσικά πρόσωπα για την προσφορά τους στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο

Ανάμεσα τους οι πρόεδροι του Αίαντα Σαλαμίνας Παναγιώτης Παπαδημητρίου  και Αναγέννησης Μοσχάτου Παναγιώτης Ορφανός . Οι διαιτητές Θοδωρής Πουλόπουλος ,Γιάννης Γιανναράκης  Σταυρούλα Λαμπροπούλου, Κυριάκος Φωτιάδης .

Επίσης ο δημοσιογράφος Φώτης Περιφάνης ένα αγνό και τίμιο παιδί που τιμά τον χώρο μας έχοντας τεράστια προσφορά στην προβολή του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Τιμούνται επίσης ο προπονητής  Αλέκος Λιθόπουλος, ο παρατηρητής Γιώργος Λατίνης, ο γιατρός Παναγιώτης Μαρινάκος .

Οι κυρίες Μαρία Ιωάννου του Σαρωνικού και Φωτεινή Μποτονάκη του ΑΣ Ποντίων   για την προσφορά τους.

Οι χορηγοί της ΕΠΣΠ Βύρων Δίκης, Κώστας Χαλιάσος, Ευάγγελος Σαλαπατάρας, Κωνσταντίνος Κατσιάβας .

Θα τιμηθούν επίσης με το Κύπελλο ήθους τα σωματεία ΑΣ Κωφών, Προμηθέας, Ειρήνη 2005 που δεν είχαν κανένα αποβληθέντα ποδοσφαιριστή τη χρονιά που πέρασε .

Επίσης θα τιμηθούν πέρα από τις ομάδες που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε , και   20 ποδοσφαιριστές για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι.,

Θα βραβευτούν επίσης οι πρώτοι σκόρερς της περυσινής περιόδου.

Από την Α’ Κατηγορία είναι οι Ηλιάδης (Καραβά ) , Κοντάκος( Ατρόμητος Πειραιά)  Δανασής ( Αμφιάλη που τώρα αγωνίζεται στον Καραβά ) , Χατζής( Αίαντα  Σαλαμίνας)

Από την Β’ οι Σκουλουδάκης( ΑΣ Δραπετσώνα ) Ζαρίκος(ΑΣ Δραπετσώνα) Μούτσας( Ερμής Κορυδαλλού)

Από την Γ’ Κατηγορία οι Αγουρσαλίδης(ΑΣ Κωφών) , Απριγιάν( Δάφνη Ταμπουρίων ) , Μπρέγκου( Προφήτη Ηλία )

Έπαινοι θα δοθούν και στους παρακάτω ποδοσφαιριστές που δεν έλειψαν ούτε λεπτό από τους αγώνες των ομάδων τους στο περυσινό πρωτάθλημα.

Είναι ο Κυριάκος Μπόγρης του Ηρακλή Νίκαιας(Χαράλαμπος  Σιδερόπουλος( Φίλαθλοι) , Μηνάς Νταβτιάν( Πειραϊκός) Απόστολος Παύλου ( ΑΣΧ Ποσειδών ) Ματέο Μετούσι ( Δάφνη Ταμπουρίων ) .

 

Η Αρτοποιεία «ΗΠΕΙΡΟΣ » του Αντώνη Τσάτσου θα προσφέρει και φέτος την βασιλόπιτα  στην εκδήλωση της ΕΠΣΠ…..

*Στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ , αυτό πού , όπως είχε ειπωθεί  τον περασμένο Οκτώβρη , σε δυο μήνες θα μετατρεπόταν για να γίνει η έδρα του Εθνικού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παραμικρή εργασία!!! Όπως ειπώθηκε εμφανίστηκαν και άλλοι τρεις εργολάβοι , πέραν του ενός, για να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό. Κι  ως εκ τούτου υπάρχει – κι άλλη – καθυστέρηση.

Όσο για τα προβλήματα που υπήρχαν σε αποδυτήρια και τουαλέτες του γηπέδου , εξακολουθούν να υπάρχουν . Σαν να μην πέρασε μια μέρα….

 

*Το Σαββατοκύριακο 16-17  Μαρτίου  που είναι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν θα υπάρχει  αγωνιστική δραστηριότητα σε Α΄  Β΄ και   Γ΄ Κατηγορία.

Αντίθετα το Σαββατοκύριακο 23-24 /3 παραμονές της  25ης Μαρτίου οι αγώνες θα γίνουν κανονικά….

*Από την επόμενη αγωνιστική στην Β΄ και  Γ΄ Κατηγορία Πειραιά ευθυγραμμίζονται οι αγώνες  τουλάχιστον των ομάδων με βαθμολογικό ενδιαφέρον και δεν θα γίνονται δεκτά αιτήματα  των ομάδων.

 

*Νίκες που τους δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουν για τη σωτηρία πέτυχαν η Προοδευτική ( 14η) και ο Περαμαϊκός( 15ος ) .

Οι Κορυδαλλιώτες επικράτησαν 3-0 του Ατρομήτου Πειραιά , κάτι που άλλωστε αναμενόταν  και αισιοδοξεί για την συνέχεια. Αυτή την αγωνιστική  αγωνίζεται στην Κρήτη με την ισχυρή Επισκοπή( 12η)

Τεράστια ήταν η επιτυχία του Περαμαϊκού . Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα σάρωσε με 3-0 την Επισκοπή( 12η) και τώρα θα μεταβεί στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον Αλμυρό Γαζίου( 5ος)

Τόσο στον  αγώνα της Προοδευτικής , όσο και σε αυτόν  του Περαμαϊκού ορίσθηκαν διαιτητές από την Κρήτη. Από Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα. Με ότι αυτό συνεπάγεται . Συγχαρητήρια στην ΕΠΟ για την …οργάνωση….

Ο Εθνικός που θα τιμηθεί την Δευτέρα στην εκδήλωση της ΕΠΣΠ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση  του καθώς και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά την περίοδο 2022-23,  επικράτησε με 0-2 της Αγίας Παρασκευής(17η)θα υποδεχτεί την   Δευτέρα τον Άρη Πετρούπολης ( 4ος ) .

Στο ντέρμπι ουραγών ο νεανικός Ατρόμητος Πειραιά( 18ος )  θα υποδεχτεί την Αγία Παρασκευή( 17η) .

 

*Ο Αίας νίκησε στη Σαλαμίνα με 1-0 το Κερατσίνι και τον πλησίασε σε «απόσταση βολής» τριών βαθμών στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ Πειραιά…. Η υπόθεση της πρώτης θέσης αφορά πλέον αυτές τις δυο ομάδες .

Ο  Αίας έχει την καλύτερη επίθεση με 57 γκολ και το Κερατσίνι την καλύτερη άμυνα με 8 .

Εντύπωση προκαλεί η πορεία του Αμπελακιακού που έχει «καταθέσει τα όπλα » μετρώντας 4 ήττες στα τελευταία 4 παιχνίδια. Ίσως τώρα ανακάμψει απέναντι στους ουραγούς Φιλάθλους…

Στην «ουρά» Φίλαθλοι και Νίκη Ρέντη με 3 και 4 βαθμούς αντίστοιχα θα παλέψουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση….

Στον 2ο όμιλο οι δυο πρώτοι προχώρησαν με νίκες.

Ο Καραβάς που διαθέτει την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα ( 76-5) πέρασε με 0-4 επί του Δία από τον Κορυδαλλό , ενώ η Αμφιάλη που ακολουθεί με 3 βαθμούς πίσω, λύγισε με 2-0 τον ΑΟΚ Φαλήρου και του έκοψε την ανοδική του πορεία.

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την ΑΕ Μοσχάτου που επικράτησε με 2-1 της ισχυρής φέτος Χαλκηδόνας  και έδειξε ότι με τον Θωμά Μανώλη στο τιμόνι της , κάνει προσπάθεια για να παραμείνει στη κατηγορία .

Ο νεανικός Ηρακλής Νικαίας του Γιώργου Κρούπη χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα έχει ήδη υποβιβαστεί , αλλά με τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις του τελευταία δείχνει ότι   έχει μέλλον…..

*Συμπέρασμα .Στην Α’  Κατηγορία βέβαια ξεχωρίζουν σαν την μέρα με την  νύχτα ομάδες που έχουν βλέψεις για άνοδο με εκείνες που θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό .Παντού ανισότητες Κάτι σαν την κοινωνία που ζούμε…

*Στον πίνακα των σκόρερ της Α’ Κατηγορίας οι δυο ποδοσφαιριστές που προηγούνται  αυτή τη φορά σκόραραν και πάλι . Και μάλιστα από δυο φορές   .Ο Σάββας Ηλιάδης  του ΑΟ Καραβά  είναι μπροστά  με 27 γκολ  Ο Σάββας θα τιμηθεί στην γιορτή της ΕΠΣΠ για την ανάδειξη του ως 1ος σκόρερ την προηγούμενη χρονιά με 32 τέρματα .

Στα 25 ανέβηκε   ο Βαγγέλης Νικολόπουλος του Παντζιτζιφιακού .

Ακολουθούν ο  Ηλίας Ζέρβας του Αίαντα Σαλαμίνας με 21 , ο  Τζίμας Πεκόφ της ΑΕ Νίκαιας με 17 , ο Κυριάκος Ηλιόπουλος με 13 κ.α.

 

*Στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας 5 αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου  ο ιστορικός Αργοναύτης προελαύνει έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει ήδη την άνοδο του στην Α’ Κατηγορία.

Για τις άλλες θέσεις ανόδου αλλά και παραμονής θα γίνει μάχη στη συνέχεια….

Στον 2ο όμιλο οι πρωτοπόροι Σαλαμινομάχοι και Λέοντες Καμινίων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 απέναντι σε ΑΟΑΔ και Αστέρια /Νέους Δραπετσώνας αντίστοιχα.

Και δω θα γίνει μάχη τόσο στα play off , όσο και στα play out….

 

*Ο Ρενάλντο Ράμα  του Αργοναύτη είναι πρώτος σκόρερ στη Β’ Κατηγορία   με 24 τέρματα .Ακολουθεί  με 17  ο Γιάννης Κωνσταντινίδης του Παννεαπολικού .

12 γκολ έχουν πετύχει ο    Μπάμπης Κουβάτσος της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας  και ο  Μανώλης Αγουρσαλίδης του ΑΣ Κωφών .Ο τελευταίος θα τιμηθεί στη γιορτή της ΕΠΣΠ ως 1ος σκόρερ στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με 36 γκολ.

 

*Στον 1ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας ο Πυθαγόρας είναι «άπιαστος» με 9 βαθμούς μπροστά από Καστέλλα και  12 από  Δόξα Πειραιά , που έχουν από έναν αγώνα λιγότερο….

*Απαρατήρητη  περνάει η προσπάθεια των ομάδων Βήτα στην Γ’  κατηγορία… Ουδείς ασχολείται αφού αγωνιστικό κίνητρο δεν υπάρχει και θυμίζει τμήμα ακαδημιών για μεγάλα παιδιά… Ίσως αλλαγές θα έφερναν ενδιαφέρον του χρόνου Όπως η συμμετοχή και αθλητών από τις κύριες ομάδες που έχουν αγωνιστική αποχή ώστε και ρυθμό να έχουν αν γυρίζουν από τραυματισμό ,στράτευση , σπουδές αλλά και ή άνοδος στην επόμενη κατηγορία με την βασική προϋπόθεση όμως να μην είναι στην ίδια κατηγορία με την αντίστοιχη ανδρική Το κίνητρο και ή ελπίδα πρέπει πάντα να υπάρχει Φυσικά βέβαια αν υπάρχει το πλεονέκτημα της ανόδου να ανακατεύονται οι ομάδες με τις κλασικές ανδρικές της Γ’ κατηγορίας Φυσικά η αντιμετώπιση πιτσιρικά απέναντι σε άνδρα μαθήματα θα τού δώσει να καταλάβει αν κάποια στιγμή ανέβει στην πρώτη ομάδα τι θα  αντιμετωπίσει..

 

Το ..δελτίο διαιτησιών της  αγωνιστικής.

Ο Γ. Αλατσάκης που είναι 4ος στον αγώνα Super league 2 AEK Β’ – Μακεδονικός και ο Γιώργος Μπαλαχούτης που διαιτητεύει  το παιχνίδι Παναθηναϊκός Β- Διαγόρας σφυρίζουν από έναν αγώνα Α΄ Πειραιά.

Ο Γιάννης Καζάς που είναι στον αγώνα Β’ Εθνικής γυναικών ΠΑΣ Αθηνών 1966- Χαλκίδα  διευθύνει παιχνίδι Β’ Πειραιά .

Δυο αγώνες Α’ Πειραιά σφυρίζουν οι Μ.Ζέστας , Λ. Τζαγκαράκης , έναν Α’ και έναν Β’ οι Κ. Δαμιανάκης, Ε. Λαθύρης , δυο Β’ Πειραιά ο Π΄. Πετρίδης και δυο Γ’ ο Ι. Καρακελλές .

Ο Κ. Φωτιάδης εκτός από έναν αγώνα Γ’ Κατηγορίας σφυρίζει και 4 παιχνίδια υποδομών. Ως συνήθως…..

Στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΠ ο  Γ. Καραγιάννης διαιτητεύει 7  παιχνίδια έναντι 5 του Κ. Μέγα .

Και φυσικά ο βετεράνος διαιτητής και μέλος της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών υποδομών Γιάννης Ευδαίμων σφυρίζει  δυο αγώνες. Απόμαχος  μεν , μάχιμος δε…..

 

*Σημαντική  νίκη  πέτυχε στη Χίο η Μικτή κορασίδων Κ-15 της ΕΠΣ Πειραιά  που επιβλήθηκε με 2-0 της αντίστοιχης τοπικής ομάδας.

Σκόρερς ήταν η Μαρία Νικολάου και η Κατερίνα Τασιοπούλου.

Προπονήτρια  των Κορασίδων είναι η Θεανώ Προκόπη με άμεση συνεργάτιδα την Παρασκευή Τζιβανέ. Στο τεχνικό τιμ μετέχουν η Θεοδώρα Λιωρίτη και η Άννα Μαρία Ντόσκα..

Κοντά στην ομάδα στη Χίο βρέθηκε , πέρα του προέδρου της Επιτροπής Υποδομών Χρύσανθου Τρύφωνα και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας ο οποίος  στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των Μικτών της Ένωσης…..

 

*Δυο μήνες μόνο κάθισε στον πάγκο της ΑΕ Περάματος ο Δημήτρης Αλειφεράκης . Τους δυο προηγούμενους ήταν στον Ερμή Κορυδαλλού  προερχόμενος από τον Αμπελακιακό . Ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος τεχνικός που μέχρι πέρυσι  και για τεσσερισήμισι χρόνια βρισκόταν στον πάγκο των Νέων Ευγένειας .Κάνοντας την αυτοκριτική του με ειλικρίνεια δήλωσε :

«Αν στις προηγούμενες ομάδες που δούλεψα φέτος έφυγα με απόλυτη επιτυχία στην ομάδα του Περάματος δεν τα κατάφερα …. Ίσως τελικά και μένα να μη με χωράει πια ο τρόπος με τον οποίο θέλουν να δουλεύουν οι ομάδες…..»…..

*Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Αλειφεράκης είχε αντικαταστήσει στην ΑΕ Περάματος τον Μάνο Χαρόπουλο που  είχε τραυματιστεί.. Τώρα ήταν σειρά του  τελευταίου να αντικαταστήσει τον  Αλειφεράκη…..

 

Μια ευχάριστή έκπληξη επιφύλαξε η διοίκηση του ΑΟ Καραβά στον προπονητή της ομάδας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη για τα χθεσινά γενέθλια του. Το κεράκι της τούρτας ήταν ένα ερωτηματικό και έτσι δεν μάθαμε την ακριβή ηλικία του κόουτς…..

 

*Επέστρεψε δριμύτερος μετά το στρατιωτικό του ο πανύψηλος γκολκίπερ του Αστέρα Κερατσινίου Κωνσταντίνος Νταούλια  που είναι καταπληκτικός φέτος. Ο 23χρονος πορτιέρο  είχε εκπληκτική απόδοση απέναντι στον πανίσχυρο Αργοναύτη σταματώντας πολλές φορές την επίθεση του που πετάει φωτιές φέτος. Νικήθηκε όμως τρεις φορές , από τις οποίες οι δυο ήταν με πέναλτι.

Και μια ..λεπτομέρεια . Τον Νταούλια παρακολουθούσε από την…σουΐτα του σπιτιού του  ( μπαλκόνι πάνω από το γήπεδο) ο νονός του Σωκράτης Πτερνέας που έδωσε στον  τερματοφύλακα το όνομα του πατέρα του ο οποίος ήταν φανατικός Ολυμπιακός και έφορος για πολλά χρόνια της Χαραυγής.

Με τέτοιο νονό δυο μπορεί να συμβούν . Να είσαι ή του πολύ ύψους ή του βάθους. Ε, ο Νταούλια είναι δυο μέτρα ….