Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα  με τον Αντώνη…

Published

on

Τείνει να γίνει σήριαλ ο φετινός τελικός Κυπέλλου Πειραιά  ανάμεσα στον ΑΟ Καραβά και τον Εθνικό.  Μετά από διαβουλεύσεις αρκετών ημερών βρέθηκε η  λύση. Να γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου . Τελικά δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι ούτε μετά από αυτό. Όχι μόνο με την ημερομηνία αλλά και με το γήπεδο αφού φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τον  Ιωνικό. Η διοίκηση της ΕΠΣΠ ζήτησε εγγράφως επίσημα  το γήπεδο από τον σύλλογο και περιμένει απάντηση.  Αν τελικά δεν παραχωρηθεί η Νεάπολη τότε θα αναζητηθούν άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής δυο είναι τα πιο πιθανά ενδεχόμενα . Ή την  Μεγάλη Τετάρτη  πρωτομαγιά ή την Τετάρτη του Πάσχα 8 Μαΐου.

Όλα λοιπόν είναι ρευστά . Μέσα όμως στην εβδομάδα που έρχεται ,αναμένεται  να ξεκαθαρίσουν όλα . Γιατί θα  πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες και προγραμματισμοί. Μιλάμε για τον τελικό Κυπέλλου Πειραιά   Δεν πάει άλλο….

 

*Τεράστια επιτυχία για την Μικτή  ομάδα  Κ14  της ΕΠΣ Πειραιά η οποία επικράτησε 1-3  επί της αντίστοιχης ομάδας της  Ε.Π.Σ. Αχαΐας στην Πάτρα ,  και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο.

Και τα τρία τέρματα των Πειραιωτών σημείωσε ο  Νίκος Μαρκολέφας του Ολυμπιακού(9’, 54’, 80+4’)

Η Μικτή της ΕΠΣ Πειραιά αγωνίστηκε με τους Συβρίδη, Παπαδημητρίου, Βλαχογιάννη, Αναστασίου, Δημόπουλο, Παναγιωτόπουλο(83’ Σουχλάκη) , Λέμπη( 64’ Λίτση), Αθανασίου, Μούχαλη, Αγιοβλασίτη( 64’ Φωτάκη) Μαρκολέφα.

Προπονητής της Κ14 είναι ο Κώστας Σοφιανός που είχε για συνεργάτη του στο προχθεσινό παιχνίδι τον τεχνικό της Κ-16 Κώστα Λαζάρου.

Γυμναστής της ομάδας είναι ο Οδυσσέας Γεωργιάδης και εκπρόσωπος της ΕΠΣΠ ο Γιάννης Κανελλόπουλος.

Κοντά στην ομάδα  στην Πάτρα βρέθηκαν πολλοί γονείς και συγγενείς των παικτών που έκαναν έντονη την παρουσία τους ενισχύοντας τα .

Μεγάλη ήταν και η παρουσία διοικητικών στελεχών της ΕΠΣΠ. Εκτός φυσικά από τον αρχηγό της αποστολής και υπεύθυνο των Μικτών Αποστόλη Μαρούλη, παραβρέθηκαν επίσης οι Άκης Τρύφωνας, Λουκάς Κανδύλης, Γιάννης Σταματάτος, Νίκος Παρασκευάκος , Σάκης Τσαμούρης .

Το παρών έδωσαν και οι χορηγοί της ΕΠΣΠ  Άκης Ρίζος,  Κώστας Χαλιάσος .

Επόμενος αντίπαλος είναι η Μικτή της ΕΠΣ Ηπείρου που επικράτησε με 4-0 της ΕΠΣ Καβάλας .

Ο αγώνας θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου στα Γιάννενα.  Εάν η Μικτή Πειραιά επικρατήσει θα περάσει στους «4» του Πανελληνίου πρωταθλήματος  αγωνιστεί με την νικήτρια του αγώνα ΕΠΣ Κοζάνης- Μακεδονίας ….

 

Η ΑΕ Μοσχάτου πέρα από την νίκη στο παιχνίδι  με την Ελλάδα Ποντίων αγωνιστικά κέρδισε και την ένσταση σε βάρος του ιδίου σωματείου που χρησιμοποίησε  ποδοσφαιριστή  ο οποίος είχε αγωνιστεί μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο σε τρεις ομάδες . Μάλιστα η νίκη αυτή  είχε διπλό κέρδος για την ΑΕΜ αφού οι Πόντιοι  έχασαν εκτός από τον αγώνα και τρεις βαθμούς κάτι που θα παίξει σίγουρα ρόλο για τις θέσεις στα play out….

Nα σημειωθεί ότι οι παράγοντες της Ελλάδας Ποντίων όχι μόνο δεν κατέθεσαν υπόμνημα , αλλά ούτε καν παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης.

 

*Σχετικά με την άλλη ένσταση  των Αστεριών Νέων Δραπετσώνας κατά του ΑΟ Αγίου Δημητρίου δεν εκδόθηκε απόφαση  κι αυτό γιατί  η πλευρά του δεύτερου κατέθεσε χθες υπόμνημα όπου υποστηρίζει τις απόψεις της . Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Δευτέρα όπου αναμένεται να εκδοθεί απόοφαση….

 

*Μετά τον Ατρόμητο Πειραιά και ο έτερος νεοφώτιστος από πέρυσι Περαμαϊκός υποβιβάστηκε μαθηματικά πλέον ύστερα  και  από  την ήττα του με τον Άρη Πετρούπολης στο Πέραμα Το χρονικό ,θα πούμε ,ενός προαναφερθέντος θανάτου αφού η αξιοπρεπής εμφάνιση του δεν αρκούσε. Είναι πολύ δύσκολη και άνιση η επιβίωση σε πρωτάθλημα με εφτά να υποβιβάζονται και ένας στην διαδικασία των μπαράζ… Ορισμένες πρωταθλήτριες των Ενώσεων δεν δηλώνουν καν συμμετοχή σε ένα τέτοιο δύσκολο πρωτάθλημα με χιλιάδες ευρώ έξοδα , μηδενικά έσοδα και όπως λέει ο λαός μας «χωρίς κέρδος κέρατα».. Μάλιστα η συμμετοχή αφήνει πληγές στα σωματεία πολλά εξ αυτών μην αντέχοντας το οικονομικό ξεζούμισμα δεν δηλώνουν συμμετοχή ούτε στο τοπικό….

Ευχή όλων η ανασυγκρότηση των δύο σωματείων μας  με την τεράστια ιστορία και η γρήγορη επανάκαμψη  τους….

 

 

*Φυσικά ευχή όλων είναι η παραμονή της Προοδευτικής  οποία την Κυριακή δίνει μεγάλη μάχη στην Πετρούπολη με τον ισχυρό  Άρη . Η συνένωση των δυνάμεων του Κορυδαλλιώτικου συλλόγου αποδίδει καρπούς   αφού στους τέσσερις τελευταίους αγώνες οι «βυσσινί » μετράνε ισάριθμες νίκες με 11-0 τέρματα…

 

*Με την παραμονή της Προοδευτικής και την άνοδο των πρωταθλητών της  ΕΠΣΠ μακάρι να μην δημιουργηθούν ανακατατάξεις στα Πειραϊκά πρωταθλήματα του χρόνου  Όπως θα επιφέρουν σίγουρα οι δύο υποβιβαζόμενες ομάδες. Βασικά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι όσες ομάδες βάση προκηρύξεως έπεσαν,  δεν παραμένουν στην ίδια κατηγορία με τίποτα. Συμπληρώματα γίνονται στην Γ’  εθνική μόνο από ομάδες οι οποίες  στα μπαράζ τερμάτισαν στην τέταρτη θέση. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν  πέρυσι ο Περαμαϊκός και το Χαϊδάρι που δεν ανέβηκαν απευθείας αλλά πήραν την θέση της Ιεράπετρας και του ΠΑΟ Ρουφ οι οποίοι  δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Γ’  εθνική υποβιβαζόμενες από την σούπερ Λίγκα 2

Τό ίδιο φυσικά γίνεται και στα τοπικά… Όποιος υποβιβαστεί αυτό είναι οριστικό

 

*Τέλος και ο Φώτης Βολωνάκης από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου Πειραιά . Ήταν ο τέταρτος προπονητής από την  αρχή της περιόδου. Η ομάδα ξεκίνησε με τον Σταύρο Παπανδρέου , για να αναλάβουν  στη συνέχεια ο Βαγγέλης Λαϊβεράς και ο Πέτρος  Δημητρίου. Ο τελευταίος μάλιστα δυο φορές , με διαφορά ενός μηνός , η μια από την άλλη…..

 

 

 

*Πολύς θόρυβος έγινε για ένσταση στον αγώνα του ΑΟΚ Φαλήρου με τον Άρη  Αμφιάλης  που τελικά δεν κατατέθηκε ποτέ. Το γεγονός αυτό όμως ήταν αφορμή για ν ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Οι Αμφιαλιώτες ξεκίνησαν με τέσσερις μικρούς , για να μείνουν στη συνέχεια με δέκα καθώς αποβλήθηκε  ένας μικρός , ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε άλλος μικρός, και για  ένα   χρονικό διάστημα  η ομάδα  αγωνίστηκε  με δύο.

Ο κανονισμός λοιπόν αναφέρει πως σε περίπτωση αποβολής ποδοσφαιριστή  ενός  εκ των τριών τουλάχιστον γεννηθέντων το έτος 2003 και μετά, που είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους σε κάθε ομάδα στους αγώνες Α΄, Β΄ & Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ο αγώνας συνεχίζεται χωρίς αυτούς  και  το σωματείο δεν υποχρεούται να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας αυτής (μικρής ηλικίας γεννηθέντων το έτος 2003 και μετά). Επίσης σε περίπτωση αναγκαστικής αποχώρησης ποδοσφαιριστή, λόγω τραυματισμού εκ των τριών τουλάχιστον γεννηθέντων το έτος 2003 και μετά, που είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους σε κάθε ομάδα στους αγώνες Α΄, Β΄ & Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας – κι εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί και οι πέντε (5) επιτρεπόμενες αντικαταστάσεις Ποδοσφαιριστών, ο αγώνας συνεχίζεται χωρίς αυτούς αφού το σωματείο δεν δύναται να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό των ποδοσφαιριστών της κατηγορίας αυτής (μικρής ηλικίας γεννηθέντων το έτος 2003 και μετά».

 

*Τέλος εποχής για τη διοίκηση του Νίκου Τριανταφυλλάκη στον Σαρωνικό . Ο έμπειρος παράγοντας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μην συνεχίσουν να έχουν τα ηνία του Αιγινήτικου συλλόγου.

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 στις 5μμ στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στο Δημοτικό στάδιο της Αίγινας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης….

 

*Την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία μετά από 10 ολόκληρα χρόνια γιόρτασε ο Αργοναύτης  σε μια πολύ  όμορφη εκδήλωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου .

Ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φίλοι του ιστορικού συλλόγου γιόρτασαν την μεγάλη αυτή επιτυχία, τιμώντας παράλληλα και ανθρώπους που είχαν τεράστια συμβολή στην πορεία του Αργοναύτη

Αρχικά τιμήθηκε ο αείμνηστος τεράστιος  ηγέτης του συλλόγου Κούλης Ζηλάκος που έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 2023 Παραβρέθηκαν οι κόρες του Χάρις ( αντιδήμαρχος βρεφονηπιακών σταθμών στον Δήμο Πειραιά ) Φραντζέσκα  και ο γιος του  Δήμος που έχει παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα . Μάλιστα ο πρόεδρος του Αργοναύτη Παντελής Λιγνός αφιέρωσε το πρωτάθλημα στην οικογένεια Ζηλάκου.

Επίσης  βραβεύτηκε  ο Δήμαρχος της  Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος για την αθόρυβη και συνεχή συνεισφορά του  στην ομάδα σαν χορηγός !

Τιμήθηκε επίσης ο αξέχαστος  παράγοντας και ποδοσφαιριστής Γιώργος Καλαφατάς που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2022. Παραβρέθηκε η οικογένεια του ενώ το έπαθλο παρέλαβε ο συνονόματος εγγονός του .

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν επίσης σε παράγοντες με μεγάλη προσφορά στον Αργοναύτη , όπως είναι ο ακούραστος εργάτης Ηλίας Παπαδόπουλος , ο Παράγοντας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λευτέρης Φραγκίσκος , ο δραστήριος Νίκος Σιδηρόπουλος που έχει προσφέρει κι αυτός μεγάλες υπηρεσίες στον σύλλογο, ο Αντιπρόεδρος και αθόρυβος χρηματοδότης Εμμανουήλ Αλιφραγκής

Ο Αργοναύτης τίμησε τέσσερις φιλάθλους του που δεν έλειψαν από κανένα αγώνα της ομάδας . Είναι οι Πέτρος Θηραίος, Χρήστος Νομικός, Χρήστος και Γιώργος  Αυγουλής .

Τέλος  δόθηκε το χρυσό παπούτσι στον πρώτο σκόρερ της ομάδας και  της Β’ Κατηγορίας Ρενάλντο Ράμα που απουσίαζε στο εξωτερικό ενώ το ασημένιο στον δεύτερο σκόρερ Φραγκίσκο Τσέλα…..

Ακόμη παρευρέθηκαν  οι παλαίμαχοι παίκτες Θωμάς Παπαδόπουλος, Γιώργος  Παναούσης , Δημήτρης  Σαρρής Γιώργος Φραντζής  καθώς και ο Πέτρος  Λαουλάκος διαχρονικός παράγων και πρώην διευθυντής στο τελωνείο Πειραιά, που  έδωσε την πλακέτα στην οικογένεια Ζηλάκου

 

 

*Μια ανάσα πριν από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους ομίλους τους είναι Κερατσίνι και Καραβάς , δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος  , όπου χρειάζονται τρεις  βαθμούς . Οι «ροσονέρι» έχουν να παίξουν με Νέο Ικόνιο στο γειτονικό Πέραμα και με ΑΣ Ποντίων στο Σχιστό.

Ο Καραβάς θα αγωνιστεί με Χαλκηδόνα εκτός και Χαραυγή εντός…

 

*Πήραν …. φόρα  οι επιθετικοί στην Α’ Κατηγορία και η μάχη για την θέση του πρώτου σκόρερ στην Α’ Κατηγορία  συνεχίζεται . Ο  Σάββας Ηλιάδης του ΑΟΚ Καραβά  που προηγείται πέτυχε δυο γκολ στην Αίγινα και έφτασε τα 34 . Δυο φορές σκόραρε  και ο  Βαγγέλης Νικολόπουλος του Παντζιτζιφιακού που έχει πλέον 32 τέρματα . Καιν ο  Ηλίας Ζέρβας του Αίαντα Σαλαμίνας που ακολουθεί πέτυχε δυο τέρματα φτάνοντας τα  24 ενώ ένα σημείωσε ο Τζήμας Πεκόφ της ΑΕ Νίκαιας  που έχει πλέον  19…

 

*Πέντε ποδοσφαιριστές δεν έχουν λείψει ούτε λεπτό μέχρι τώρα από τους αγώνες των ομάδων τους στην Α’ Κατηγορία .

Συγκεκριμένα έχουν παίξει και στα 24 παιχνίδια  με 2160’ συνολικά .

Είναι ο Χάρης Βαττής από τον ΑΠΟ Κερατσίνι, ο Γιώργος Πασαμιχάλης από την ΑΕ Νίκαια, ο  Γιουσέφ Ελθίνι από τον Ήφαιστο ,ο  Κωνσταντίνος Μπακόμητρος από τον Σαρωνικό και ο Δημήτρης Σεραφειμίδης από τον Δία Κορυδαλλού.

Ουσιαστικά δεν έχει λείψει λεπτό και ο τερματοφύλακας  του Άρη Αμφιάλης Δημήτρης Πολυχρονόπουλος .Τυπικά όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτό γιατί ο διαιτητής στον αγώνα με την Χαλκηδόνα  έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι αντικαταστάθηκε  από τον …αμυντικό Καραβασιλείου. Σίγουρα έγινε λάθος ,αλλά επίσημα δεν μπορεί αυτό να διορθωθεί, αφού το Φ.Α δεν σηκώνει ανταπόδειξη…..

 

*Η κακή πορεία της Ελλάδας  Ποντίων συνεχίστηκε . Η άλλοτε πανίσχυρη  ομάδα  διανύει την  χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της Στα τελευταία 11 παιχνίδια δεν έχει σκοράρει καθόλου . Συγκεκριμένα 997 λεπτά !!. Είναι χαρακτηριστικό ότι  έχει πετύχει  μόνο 8 γκολ σε 24  παιχνίδια. Χαρακτηριστικά να πούμε

Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 14 Ιανουαρίου στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Νίκαιας (2-1) .Από τότε , εδώ και τρεις μήνες δηλαδή όχι μόνο δεν έχει πετύχει  γκολ αλλά έχει μόνο ήττες….

 

*Δυο ομάδες δεν έχουν πάρει ακόμα ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα. Είναι ο Ηρακλής Νίκαιας στην Α’ Κατηγορία  με 24 ήττες σε 24 αγώνες και η Ειρήνη 2005 στη Γ’ Κατηγορία με 18 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια

Τέσσερις ομάδες δεν ξέρουν τι θα πει ισοπαλία στο πρωτάθλημα . Είναι η  ΑΕ Μοσχάτου από την Α’ Κατηγορία οι ΑΟ Πειραιάς και Πανφαληρικός από την Β’ και ο Πυθαγόρας από την Γ’.

Αντίθετα ο 2ος όμιλος της Β’ Κατηγορίας θεωρείται ο όμιλος των ισοπαλιών .Ο ΑΟ Αγίου Δημητρίου  έχει 9 σε 21 αγώνες , ενώ ακολουθούν Σαλαμινομάχοι και Νέοι Ευγένειας με 8 …..

 

* Την καλύτερη επίθεση , αλλά και άμυνα στον Πειραιά έχει ο ΑΟ Καραβάς  που βρίσκεται στον …αστερισμό του 9 .Έχει σκοράρει 99 φορές  και θέλει ένα για να φτάσει τα 100, ενώ η εστία του έχει παραβιαστεί μόλις 9 φορές.

Αντίθετα οι Φίλαθλοι έχουν σημειώσει μόλις 7 γκολ ενώ έχουν δεχτεί 117 !!

Ο Ηρακλής Νίκαιας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί 29 γκολ!!Κατά μέσο όρο κάτι περισσότερο από 7  τέρματα σε κάθε αγώνα…

 

 

*Το τέλος του  αγώνα Παντζιτζιφιακού – Νέου Ικονίου

επιφύλαξε σοβαρά επεισόδια με εκατέρωθεν αποβολές , κεφαλοκλειδώματα, σφαλιάρες μεταξύ παικτών καθώς και είσοδο οπαδών του Νέου Ικονίου στο γήπεδο όπου σύμφωνα με το Φ.Α. έσπασαν την εξωτερική πόρτα του χώρου των αποδυτηρίων, χωρίς ευτυχώς συνέχεια , αφού προσήλθε αστυνομική δύναμη……

 

*Να λοιπόν που το  πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Β’΄ Κατηγορίας «πήρε φωτιά» μια αγωνιστική πριν από το τέλος. Οι Σαλαμινομάχοι  που έχασαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν από την περασμένη Κυριακή την άνοδο τους αφού ο Παννεαπολικός τους χάλασε την φιέστα , θα πρέπει να περάσει  από τις Σιταποθήκες όπου θα αγωνιστεί με το Χατζηκυριάκειο που παλεύει να αποφύγει  τα play out .

Οι Λέοντες Καμινίων που ακολουθούν  δυο βαθμούς πίσω , αγωνίζονται στη Χαραυγή με τον Θησέα ελπίζοντας σε δική τους νίκη , αλλά και ήττα των Σαλαμινομάχων οι οποίοι υπερισχύουν στην μεταξύ   τους ισοβαθμία (2-1, 1-1). Με λίγα λόγια η ομάδα της Σαλαμίνας ανέρχεται και με ισοπαλία…

 

*Στη Γ’ Κατηγορία η κατάσταση αναμένεται συναρπαστική στο τέλος.

Η Άνω Νεάπολη νίκησε στο 94’ τον πρωταθλητή Πυθαγόρα ( γνώρισε την δεύτερη ήττα του) και θα παλέψει για να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play off  ανόδου. Την αγωνιστική αυτή έχει ρεπό.

Ο ΑΟ Καστέλλας όμως που ακολουθεί  , αγωνίζεται με την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου και αν νικήσει ανεβάζει την διαφορά στους 4 βαθμούς. Αν μάλιστα καταφέρει και επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική της Άνω Νεάπολης  δεν θα χρειαστούν play off αφού η διαφορά θα φτάσει τους 7 βαθμούς .Και όπως ισχύει από φέτος αν η διαφορά είναι από 7 και πάνω τότε η Καστέλλα  ανέρχεται απευθείας στη Β’ Κατηγορία .

 

*«Φωτιά στα Σαββατόβραδα » έβαλε η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ . Οι αγώνες του 1ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας με εξαίρεση αυτόν ανάμεσα στον Πειραϊκό και την ΑΕ Περάματος, θα ξεκινήσουν  στις 7 το βράδυ παρακαλώ!!

Επίσης ένας αγώνας για τον 2ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας ( Νέο Ικόνιο Β’ – Ερμής Κορυδαλλού Β’ ) ξεκινά στις 7.30 μμ. Βλέπετε υπάρχει καλός φωτισμός φέτος στα Πειραϊκά γήπεδα .Οπότε αν θέλετε να …ξεσκάσετε λίγο  υπάρχει κι άλλος τρόπος διασκέδασης το Σάββατο. Γήπεδο  κύριοι!! Ότι καλύτερο….

 

Οι διπλές( και όχι μόνο ) διαιτησίες της εβδομάδας .

Δυο αγώνες Α’ Πειραιά σφυρίζουν οι Θ. Πουλόπουλος, Λεμπέσης .

Ο Λιάτσος έναν αγώνα Α’ , έναν Γ’ και ένα για το πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ( Ολυμπιακός – Ιωνικός) .

Έναν αγώνα Α’ και έναν Β’ διαιτητεύουν  οι Καζάς και Παρισσόπουλος

Δυο αγώνες Β’ Κατηγορίας σφυρίζουν οι Δαμιανάκης ,Ζησιμόπουλος και Γεωργόπουλος. Ο τελευταίος μάλιστα διαιτητεύει και ένα παιχνίδι  Κ-19 της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ένα παιχνίδι Α’ και ένα Γ’ Πειραιά θα διευθύνει ο  Μαμσάκος

Ο Δαμίγος διαιτητεύει έναν αγώνα Γ’ Πειραιά και τρεις υποδομών .

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Γιάννη Βάιλα . Σφυρίζει το 50% των αγώνων του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας . Δηλαδή τους τρεις από τους έξι αγώνες…

Στους αγώνες υποδομών της ΕΠΣΠ ο Γιάννης Λυτρίβης με 8 αγώνες το Σαββατοκύριακο προηγείται του Κυριάκου Φωτιάδη που σφυρίζει 7….

 

 

*Στην εντατική μονάδα  του Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας νοσηλεύεται  ο Γενικός Αρχηγός της Αμφιάλης Γιώργος Κουνιάς. Ο έμπειρος παράγοντας υπέστη ανακοπή καρδιάς την περασμένη εβδομάδα και από τότε βρίσκεται σε καταστολή με εξαίρεση ορισμένες ώρες . Η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά ελεγχόμενη και κάθε μέρα που περνά είναι υπέρ του . Οι  γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι όλα θα πάνε καλά . Να ευχηθούμε περαστικά στον Γιώργο και να γυρίσει υγιής στα γήπεδα και στην αγαπημένη του ομάδα ….

 

*Με πλακέτα τίμησε η διοίκηση του ΑΣ Κωφών τον Γρηγόρη Τζεγιαννάκη  έναν ποδοσφαιριστή που αποχώρησε πρόσφατα  από την ενεργό δράση λόγω ορίου ηλικίας , στον αγώνα με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ( 2-0)

Μάλιστα οι συμπαίκτες του Αγουρσαλίδης και Μπερίκος του αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν .

Ο Γρηγόρης όλα αυτά τα χρόνια στα Πειραϊκά γήπεδα πρόσφερε πολλά . Πάρα πολλά . Όπου κι αν αγωνίστηκε . Τώρα ήλθε η ώρα να αποχωρήσει . Αναπόφευκτα . Το σίγουρο όμως είναι ότι αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι , και με αξιοπρέπεια , έχοντας την εκτίμηση όλων. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό…..

Advertisement