Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Βρισκόμαστε  σε περίοδο μπαράζ( play out) αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την Α’ στη Β’ Πειραιά .

Από κάθε όμιλο playout της  Α΄ Κατηγορίας θα υποβιβασθεί σίγουρα  η τελευταία ομάδα . Από εκεί και πέρα αριθμός ομάδων ανάλογος με αυτού των ομάδων που θα υποβιβασθούν από την Γ΄ Εθνική, αλλά και του αριθμού των ομάδων που θα ανέλθουν ή όχι στην Γ΄ Εθνική.

Για να εξηγούμαστε . Αν από την Γ΄ Εθνική υποβιβασθούν  μόνο οι Περαμαϊκός, Ατρόμητος Πειραιά και από τις δύο Πρωταθλήτριες μας ανέλθει μόνο μία  ομάδα, τότε συνολικά θα υποβιβασθούν 3 ομάδες   Δηλαδή η τελευταία ομάδα κάθε ομίλου playout, ενώ οι 2 προτελευταίες θα δώσουν  αγώνων μπαράζ για τον υποβιβασμό μίας ομάδας.

Υπάρχει όμως και μια ακόμα ακραία  περίπτωση που ευχόμαστε να μην γίνει . Αν δηλαδή υποβιβαστεί από την Γ΄ Εθνική και η Προοδευτική και δεν ανέβει καμιά  πρωταθλήτρια  Πειραιά( Κερατσίνι , Καραβάς ) στην Γ΄ Εθνική, τότε θα υποβιβασθούν συνολικά  5 ομάδες από τους 2 ομίλους playout.  

*Όλα είναι έτοιμα για τον 52ο  τελικό του Κυπέλλου Πειραιά ,ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΑΟ Καραβά,  που θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας » για πρώτη φορά στην ιστορία Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα  γήπεδα Καραϊσκάκη και Νεάπολης οι υπεύθυνοι της ΕΠΣΠ απευθύνθηκαν  στον Δήμο Κερατσινίου  ζητώντας να γίνει ο τελικός στο Σχιστό. Η ανταπόκριση της Δημοτικής αρχής ήταν άμεση. Μάλιστα με προσωπικές ενέργειες του αντιδημάρχου  Αθλητισμού  Στράτου  Δασκαλάκη και του  Προϊσταμένου  Αθλητισμού Γιώργου Χρηστίδη  καθώς και του γεωπόνου Τάκη Χαλκίδη  ο χλοοτάπητας αλλά και οι εγκαταστάσεις του γηπέδου  βελτιώθηκαν μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Για να φτάσουν οι δυο φιναλίστ στον τελικό απέκλεισαν:

Ο Εθνικός  την Αστυπάλαια Κορυδαλλού 4-2 , τη Χαλκηδόνα 2-0 και την Αμφιάλη 1-0

Ο ΑΟΚ Καραβάς  τα Αστέρια Δραπετσώνας 6-0 , τον Αμπελακιακό 3-0, τον  Ήφαιστο 5-1, την Αναγέννηση Μοσχάτου 3-0 , τον Ατρόμητο Πειραιά 3-1 .

*Στις 5 συμμετοχές του σε τελικό Κυπέλλου ο Εθνικός το έχει κατακτήσει 3 φορές . Με Αετό Κορυδαλλού 2-1 το 2014, με Ερμή Κορυδαλλού 3-0 το 2019 και πέρυσι το 2023 με Αίαντα Σαλαμίνας 2-0 .

Το έχασε 2 φορές το 2013 από την ΑΕ Μοσχάτου και το 2018 από τον αντίπαλο του και στο φετινό τελικό ΑΟ Καραβά με 0-1 και στα δύο.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Καραβάς μετέχει σε τελικό Κυπέλλου  και εύχεται να επαναλάβει αυτό που κατάφερε πριν από 6 χρόνια….

*Η ΕΠΣΠ   ενημερώνει ότι  θα δεξιωθεί τις αποστολές των δύο φιναλίστ του  Κυπέλλου στην αίθουσα Δεξιώσεων “ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ” στο Μοσχάτο- (Κωνσταντινουπόλεως 74 & Ομήρου 30) την παραμονή του τελικού Τρίτη 7 Μαΐου με ώρα προσέλευσης 20.30.

*Διαιτητής του τελικού θα είναι ο Γιώργος Μπαλαχούτηςμε βοηθούς τον Παύλο Παπαδόπουλο και την ΒίναΛαμπροπούλου. 

*Από  τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Στέλιο Μπρατσόλη λάβαμε την παρακάτω επιστολή :

«Συγχαίρω ! τους φιναλίστ Κυπέλλου τα ιστορικά σωματεία μας “ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ- Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ” που θα διαγωνιστούν “Π. ΣΑΛΠΕΑΣ” για να σηκώσουν το Κύπελλο Πειραιά 2024 ,της Ένωσης μας . Στο τέλος του Τελικού και οι δυο θα είναι Νικητές και θα έχουν γράψει άλλη μια σπουδαία σελίδα στην διαδρομή του Παμπειραικού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου μας και της ιστορικής Συνιδρύτριας Ένωσης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου . Ευχαριστώ  από  καρδιάς την Ένωση  και τον Πρόεδρο της για την επίσημη πρόσκληση τους , να παρευρεθώ στον τελικό της Τετάρτης 8 Μαΐου . Λόγω απουσίας μου , εκτός Πειραιά , αδυνατώ να  δώσω το παρόν  .. Αλλά θα είναι σαν να είμαι Παρών .. ΚαλήΕπιτυχία ! Καλό Γλυκό Πάσχα , γεμάτο Υγεία , κέφι , φιλία  και δημιουργικές Εμπνεύσεις , σε όλη τη μεγάλη οικογένεια του Ποδοσφαιρικού Πειραιά μας .»

*Και τώρα  μπαράζ . Στον αγώνα με τον ΑΕΡ Αφάντου , ομάδα από τη Ρόδο θα αγωνιστεί η Προοδευτική . Ακόμα  όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει  το γήπεδο που θα γίνει ό αγώνας. Ακούγονται διάφορα .Για  Ηράκλειο Κρήτης, Νάξο , Ριζούπολη…….

Οι «βυσσινί» παρά την συγκινητική  προσπάθεια τους  αφού στα 10 τελευταία παιχνίδια  πέτυχαν 8 νίκες , έφεραν μια ισοπαλία και μια ήττα, δεν κατάφεραν τελικά να σωθούν απευθείας και θα προσπαθήσουν  τώρα να τα καταφέρουν μέσω μπαράζ. Όλοι ενωμένοι  όπως έκαναν τον τελευταίο καιρό , μπορούν να τα καταφέρουν . Η Προοδευτική δεν πρέπει με τίποτα να υποβιβαστεί στο τοπικό…..

*Με το «αριστερό » ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική οι εκπρόσωποι του Πειραϊκού ποδοσφαίρου .

Ο ΑΟ  Καραβάς γνώρισε την ήττα από την πανίσχυρη Νέα Ιωνία στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων με 0-2 .

Με το ίδιο σκορ έχασε και το Κερατσίνι και μάλιστα μέσα στην έδρα του , από το Λουτράκι .

Όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς . Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση σε καμία περίπτωση. Οι ομάδες μας έχουν τις δυνατότητες για να τα καταφέρουν …..

*Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο τελικός του πρωταθλήματος υποδομών Κ-14 της ΕΠΣ Πειραιά στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης»  ανάμεσα στον Πανφαληρικό και τον Παντζιτζιφιακό . Όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις . Οι δυο ομάδες αντάλλαξαν πλακέτες ενώ οι υπεύθυνοι των δυο ομάδων Διαμαντής Αθανασίου και Διονύσης Παπαδούλης  είπαν τα καλύτερα λόγια ο ένας για  τον άλλον και για την δουλειά που κάνουν .
Ο  αγώνας  ξεκίνησε  . Ο Παντζιτζιφιακός προηγήθηκε , αλλά ο Πανφαληρικός   σαφώς ανώτερος γύρισε το παιχνίδι σημειώνοντας πέντε γκολ  και αν ο Διαμαντής δεν έκανε αρκετές αλλαγές τότε το σκορ ίσως να ήταν ακόμα μεγαλύτερο . Όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό . Εξάλλου σε αυτές τις ηλικίες δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το αποτέλεσμα . Από τα μέσα του α΄ ημιχρόνου οι υπεύθυνοι του Παντζιτζιφιακού διαπίστωσαν  ή μάλλον  κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας κατήγγειλαν ότι ο Νούμερο 9 των αντιπάλων δεν είναι αυτός που έχει γραφτεί  στο φύλλο αγώνα . Τον ήξεραν , λέει, από ο σχολείο .Ζήτησαν από τον διαιτητή Μαμσάκο να κάνουν ένσταση πλαστοπροσωπίας. Όπως και έγινε . Ο παίκτης  απάντησε σωστά για τα στοιχεία του σε ότι ρωτήθηκε , αλλά οι αντίπαλοι επέμεναν ότι δεν είναι αυτός ισχυριζόμενοι ότι η φωτογραφία άλλαξε και δεν ήταν  ο πραγματικός ποδοσφαιριστής . Οπότε η ένσταση πλαστοπροσωπίας έγινε ένσταση πλαστογραφίας , η οποία κατατέθηκε την Μ. Δευτέρα στην ΕΠΣΠ . Ο διαιτητής προσπάθησε να κρατήσει τα δελτία των παικτών του Πανφαληρικού  για να τα καταθέσει στην Ένωση , αλλά , όπως λέει ο ίδιος , ο Διαμαντής Αθανασίου τα πήρε με τη βία και έφυγε …..

Η τελετή λήξης πάντως έγινε κανονικά . Το Κύπελλο του πρωταθλητή απονεμήθηκε κανονικά στον Πανφαληρικόενώ οι παίκτες του Παντζιτζιφιακού δεν δέχτηκαν να βγουν για να παραλάβουν το κύπελλο της 2ης θέσης  και τα μετάλλια τους. Μόνο ο αρχηγός παρουσιάστηκε και τα πήρε για να τα δώσει στους συμπαίκτες του . Τώρα τι  θα αποφασίσει η Πειθαρχική είναι άλλο θέμα.

Εμείς όμως θα εξετάσουμε την υπόθεση από άλλη πλευρά έχοντας παράλληλα πολλές απορίες .

Είναι αλήθεια ότι ο Διαμαντής Αθανασίου με τα «διαμαντάκια »του κάνει εκπληκτική δουλειά . Έχει πολλές διακρίσεις στις υποδομές και αναδεικνύει ταλέντα . Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Όμως ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του, την ομάδα του , την δουλειά που κάνει και κυρίως τα παιδιά . Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι θα γινόταν στον τελικό Κ-14 αν δεν αγωνιζόταν ο συγκεκριμένος «νούμερο 9». Από τον Παντζιτζιφιακό πάντως ισχυρίζονται ότι υπάρχουν  υπόνοιες και για άλλους  «μαϊμού » παίκτες .

Φέτος ο Πανφαληρικός μηδενίστηκε σε δυο αγώνες στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας  για πλαστοπροσωπίες .

Ενώ σε κάθε αγώνα πλανάται το ερώτημα αν παίζουν οι παίκτες που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα. Δεν είναι άδικο αυτό ; Να ασχολούνται όλοι και να μιλάνε για παρατυπίες  και αλχημίες ακόμα και όταν δεν υπάρχουν  και να μην αναφέρονται στην σπουδαία δουλειά  που  κάνει ο Διαμαντής . Ας το καταλάβει καλά ο ίδιος και να ασχοληθεί μόνο με τους παίκτες  και το υλικό που έχει . Που είναι , επαναλαμβάνω , πολύ καλό……

Από την ΕΠΣΠ εκδόθηκε σχετικά με το θέμα αυτό η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καταδικάζει απερίφραστα τις ανάρμοστες και παραβατικές  συμπεριφορές  και ενέργειες του κ. Διαμαντή Αθανασίου , που λαμβάνουν  χώρα κατά καιρούς, παρά τις  προσπάθειες του προέδρου να τον επαναφέρει στην τάξη. Επίσης γνωρίζει ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον εν λόγω.»

Οποιαδήποτε ενέργεια ή δημοσίευμα του ανωτέρω πέραν των αρμοδίων οργάνων , θα αντιμετωπισθεί νομικά.»

*Την ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας που επικράτησε χθες  με 2-1 της Κοζάνης θα αντιμετωπίσει η  μικτή Κ-14 της ΕΠΣ Πειραιά στον ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος  της ΕΠΟ . Για την ημερομηνία και την έδρα  του αγώνα η ΕΠΣΠ πρότεινε τις 11 ή 12 Μαΐου στον Βόλο . Αναμένεται η απόφαση της Ομοσπονδίας…..

*Το Σάββατο 11 Μαΐου θα γίνουν στο γήπεδο της Χαραυγής  οι τελικοί του πρωταθλήματος Κ-16 .

Στον μεγάλο τελικό θα αγωνιστούν ο ΑΟ Κορυδαλλός με τον ΑΟΚ Φαλήρου .

Μια μέρα αργότερα την Κυριακή 12/5   στα γήπεδα ACTION στο Ρέντη θα διεξαχθούν οι τελικοί  του πρωταθλήματος Κ-10 .

Την Κυριακή 19 Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελικοί Κ-12

*Στα play out της Α’ Κατηγορίας  στον 1ο όμιλο όλα δείχνουν ότι η Νίκη Ρέντη δεν θα έχει καλό τέλος ,  αφού μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στον 2ο όμιλο η ΑΕ Μοσχάτου σάρωσε με 4-1 την Ελλάδα Ποντίων  και έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της . Αντίθετα οι Πόντιοι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Πολλά θεωρώ ότι θα κριθούν την 2ηαγωνιστική ( Δίας Κορυδαλλού – ΑΕ Μοσχάτου και Άρης Αμφιάλης – Ελλάς Ποντίων ) ….

*Ο ΑΟ Κορυδαλλός επανήλθε πανηγυρικά στην Α΄ Κατηγορία μετά από δυο χρόνια. Η ομάδα του Γιώργου Βολακάκη   ξεκίνησε στα play off με 3 βαθμούς και στη συνέχεια σημείωσε δυο νίκες στα δυο πρώτα παιχνίδια . Έτσι ο τελευταίος  αγώνας με τον Πειραϊκό δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία …

Στον 2ο όμιλο η Θύελλα Μοσχάτου με τη νίκη της επί των Λεόντων Καμινίων έκανε σημαντικό βήμα ανόδου. Τώρα όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική με τον Παννεαπολικό , στο μεγάλο ντέρμπι…

*Για τα play out της Β’ Κατηγορίας η κατάσταση ξεκαθάρισε όσον αφορά τις ομάδες που πήραν την τελευταία  θέση μια αγωνιστική πριν από το τέλος.

O Πανφαληρικός  και ο ΑΟ Πειραιάς θα αγωνίζονται του χρόνου στη Γ’ Κατηγορία. Ο πρώτος μάλιστα, μετά από 10 χρόνια….

Άλλες ομάδες δεν υποβιβάζονται από την Β’ Κατηγορία , ανεξάρτητα από το τι θα γίνει  στην Α’ .

*Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνα Παννεαπολικού – Νέων Αστεριών Δραπετσώνας  Διακόπηκε λίγο πριν από το τέλος και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 2-2 . Αιτία ένα μπουκάλι που έπεσε από την πλευρά των φίλων της Δραπετσωνίτικης ομάδας προς τον βοηθό Παρισσόπουλο  τον οποίο παράγοντας του συλλόγου αποκάλεσε «Γύφτο » και «Πακιστανό» Ρατσιστικές εκφράσεις , έστω και αν η λέξη  …Πακιστανός δεν αποτελεί βρισιά . Ή κάνω λάθος ;

Είναι η δεύτερη φορά που ο διαιτητής Μαρινάκηςδιακόπτει αγώνα φέτος . Η πρώτη ήταν στην Χαραυγή και στον αγώνα Αστέρα Κερατσινίου- Φαληρικού .

Οι δυο ομάδες συνέχισαν την …μονομαχία τους με ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες ..

*Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο προπονητής των Λεόντων Καμινίων Φώτης Πολίτης μετά την ήττα της ομάδας  του από την Θύελλα Μοσχάτου.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για« χειρουργείο » από τον διαιτητή Ζέστα τους  βοηθούς Μουμπογιατζόγλου και Βογιατζή ( οι δυο πρώτοι μας έχουν απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν) .

«Κάποιες φορές αναρωτιέσαι εάν αξίζει να ασχολείσαι όταν όλα μοιάζουν «προκαθορισμένα». τόνισε χαρακτηριστικά ο Φ. Πολίτης

*Όλα πλέον είναι ρευστά  στα play off της Γ’ κατηγορίας μετά το ισόπαλο 0-0 ανάμεσα στην Καστέλλα και την Άνω Νεάπολη . Η πρώτη έχει πλέον 4 βαθμούς ενώ οι Νεαπολίτες έφτασαν τους 3 , όσους έχει και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας που νίκησε την Δόξα Πειραιά . Άνω Νεάπολη και Φοίνικας αγωνίζονται μεταξύ τους την 2ηαγωνιστική  σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά …

*Την Μεγάλη Παρασκευή στις 11 το πρωί θα γίνει στο γήπεδο της Νίκαιας ο αγώνας θεσμός στην ιστορία των παλαιμάχων. Ένας αγώνας που ξεκίνησε το 1961 και από τότε με εξαίρεση κάποια χρόνια  , διεξάγεται για 55ηχρονιά

Από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών  Ολυμπιακού θα τιμηθούν ο  Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι . Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης ,ο Νίκος Γιδάκος

Από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Προοδευτικής θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού, Γιάννης Γκαϊτατζής, Θανάσης Αγγελής, Παναγιώτης Κελεσίδης, Πέτρος Καραβίτης, Πέτρος  Ξανθόπουλος,  Γιώργος Μουκέας, Τάσος  Πάντος . Οι πέντε  τελευταίοι έχουν αγωνιστεί και στην Προοδευτική.

Επίσης θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «βυσσινί» Βαγγέλης Μόρας, Βαγγέλης Ντάγκας, Αντώνης Θεολόγου, Σωτήρης  Τσαγκαβέλης καθώς και ο βετεράνος διεθνής  ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τότης Φυλακούρης. Θα βραβευτούν επίσης ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης  και η χορηγός των βετεράνων Φωτεινή Βάρναλη- Σταφυλίδη .

​​

*Ο Πέτρος Γιδάκος πρόσφερε πολλά στον Περαμαϊκό τα τελευταία χρόνια παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν . Τώρα ήλθε η ώρα να αποχωρήσει . Σίγουρα αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για εμένα. Ευχαριστώ για όλες τις καλές και τις κακές στιγμές που περάσαμε ελπίζω η ομάδα να γίνει ακόμα ένα σκαλί ακόμα δυνατότερη.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος …..

*Λίγες μόλις μέρες μετά τη σωτηρία των Νέων Ευγένειας και τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής Δημήτρης Βουτσινάς στον οποίο οφείλει πολλά η ομάδα για την παραμονή της , δήλωσε ότι αποχωρεί .Όπως δήλωσε ο ίδιος , αυτό οφείλεται στη διαφορά φιλοσοφίας με ορισμένα μέλη της διοίκησης του συλλόγου ….

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ήφαιστο ο προπονητής Αντώνης Καλαμάκης . Η διοίκηση του συλλόγου   είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την δουλειά  του ικανότατου τεχνικού που βοήθησε πάρα πολύ όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Καλαμάκης προσπάθησε όσο γινόταν καλύτερα για ν σώσει την αγαπημένη του Προοδευτική, την ομάδα της καρδιάς του…

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε  την Μεγάλη Δευτέρα στο Δημοτικό  γήπεδο Περάματος αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους Περάματος και του Ολυμπιακού Πειραιά για την επίσημη ονοματοδοσία του γηπέδου Περάματος σε «Παντελής Αντωνίου».
Η εκδήλωση έγινε  υπό την αιγίδα του Δήμου Περάματος που τίμησε την οικογένεια του Παντελή Αντωνίου, την οικογένεια του Μιχάλη Κρητικόπουλου, τους Συνδέσμους Βετεράνους Ολυμπιακού και Περάματος  τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Γκαϊτατζή, Κελεσίδη, Καραβίτη, Αγγελή, Σταυρόπουλο ,τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Περάματος Φούσκα, Παπανικολάου, Μπάκα, Μανιώτη, Παπαστεφάνου, Τσαγκάρη, Πετρόπουλο, Γιαβρή, Μιχαλάτο, Λαμπρινίδη, Μπαρέλη, Κριτσωτάκη,
τους διαιτητές  Βαγγέλη Γιαννακουδάκη, Μελέτη Βουτσαρά, Λουκά Ζάχαρη, τους δημοσιογράφους Γιάππαπα, Δαρζέντα, τον γιατρό  Γιώργο Κοπαλά .

* Οι βετεράνοι τίμησαν

τον Δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο  και την οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Αντωνίου.

Παραβρέθηκαν εκτός από την δημοτική αρχή , η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης  Βασίλης Βασιλειάδης , ποδοσφαιρικοί παράγοντες  και αρκετός κόσμος.

*Η στήλη εύχεται καλή Ανάσταση και  καλό  Πάσχα με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο ….